5/5/10

Βάφτηκε στο αίμα η συγκέντρωση.Τρεις νεκροί από εμπρησμό τράπεζας στη Σταδίου κατά τη διάρκεια της πορείας

Τρεις νεκρούς εντόπισαν οι πυροσβεστηκές δυνάμεις στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, επί της οδού Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο κατά τη διάρκεια της απεργιακής πορείας δέχθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ και παραδόθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε κτίριο στην λεωφόρο Αμαλίας 40, ενώ κάηκε και ένα πυροσμεβστικό όχημα.Newsroom ΔΟΛ

Τραγικός ο απολογισμός των επεισοδίων στην πορεία
Κάηκαν τρεις εργαζόμενοι σε τράπεζα στη Σταδίου
Τρεις εργαζόμενοι νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τα τραγικά επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κεντρο της Αθήνας. Οι τρεις εργαζόμενοι, δύο άντρες και μία γυναίκα, απανθρακώθηκαν στο υποκατάστημα της Marfin Εγαντία Bank στην οδό Σταδίου 23, όταν κουκουλοφόροι που παρεισέφρυσαν στην πορεία πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα το υποκατάστημα να τυλιχτεί στις φλόγες. Η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει τέσσερα άτομα από το ίδιο κτήριο.

Αυτή την ώρα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες τα γραφεία του πρώην ΣΔΟΕ στην Αμαλίας 40 με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και να έχει επεκταθεί και στο αλσύλλιο του Εθνικού Κήπου που βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία.

Παράλληλα, επικρατεί σχετική ηρεμία στο κέντρο της Αθήνας, αφού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε όλους τους κεντρικούς άξονες πέριξ της πλατείας Συντάγματος.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

52 σχόλια:

  1. Ta xeirotera den irthan, akoma exoume na doume apo tous tourkous,albanous,fyromans ena kratos stin nea apoxi otan apilei na xreokopoisei to oikodomoma europi prepei na stelnetai sto apospasma diladi se polemo me tourkous ton apoio kai tha xasei gia na paroun oi danises auta pou tous anikoun.Merikoi tha poun oti oi europaioi den tha afisoun tin ellada se polemo me tin tourkia einai gelasmenoi,hn tourkia theloun stin europi oxi emas!

    FREE MASON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...


    ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

    ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ?

    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ..

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;
    Πάτε καλά ρε τραπεζοαφεντικά;Τίποτα δεν σας νοιάζει πιά;Πρέπει να πεθάνουν άνθρωποι για να κρατήσετε κλειστά τα μπουρδέλα σας;
    Ποιοί ανεγκέφαλοι έριξαν τις μολότωφ;
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ.
    Σκοτώνετε απλούς εργαζόμενους πολίτες που ΚΑΚΩΣ βεβαίως πήγαν να δουλέψουν εκεί σήμερα;
    ΓΙΑΤΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε στους αναρχικούς και τις μολοτωφ τους...
    3 άνθρωποι νεκροί με τις εγκληματικές τους επιθέσεις....

    Εχω πει κατ' επανάληψη ο ρόλος της αριστεράς (ΠΑΜΕ, αναρχοσυριζαίων) είναι ακριβώς αυτός. Να καπελώνει και εξουδετερώνει τις αντιδράσεις των Ελλήνων.

    3 νεκροί από τις αναρχικές μολότωφ...Τωρα ο Τζέφρυ έχει το άλλοθι που χρειάζεται για να καταγγείλει τις διαδηλώσεις ως απαράδεκτες και καταστροφικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 05 Μαΐου 2010 4:18 μ.μ.

    Ετσι ακριβώς είναι φίλε μου.Αυτό ακριβώς κάνουν.Να μην ξεχνάμε πώς ανάμεσα σε αυτά τα ανεγκέφαλα κτήνη υπάρχουν και μυστικοί της ασφάλειας.
    Το αίμα προσπαθούν να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε ανθρώπους που θέλουν να κατέβουν να διαδηλώσουν και αυτοί.
    Πολλά γίνονται επίτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σας φταίνε ρε ηλίθιοι τα παιδιά????Τι θα πείτε τώρα στις μανάδες τους ρε???οτι ήταν μέρος του συστήματος???

    Σέβομαι το ιστολόγιο και τους διαχειριστές που μου παρέχουν βήμα, και γι'αυτό δεν εκστομίζω βρισιές ρε αναρχόκοτες...!!!

    Τη βουλή και τους 300 προδότες να καίγατε ρε άπλυτοι...!!!!Απο την άλλη, κρεμάλα θέλει και ο διευθυντής της τράπεζας που τους είπε να δουλέψουν ενώ είχε απεργία και μάλιστα μεγάλη πορεία απο μπροστά τους....δηλαδή ύμαρτον....δεν ήξερε οτι μπορεί να είναι στόχος η τράπεζα?????!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα ειχαν αποφασιστει στην τελευταια συναντηση της Bilderberg. Ο πορδυπουργος εκτελει εντολες, δεν ενδιαφερεται για αλλη τετραετια, μονο για να καταστρεψει την Ελλαδα. Για τους 3 θανατους εργαζομενων των 700 ευρω, υπευθυνος ειναι ο πορδυπουργος, οι λακεδες της παγκοσμιας διακυβερνησης και τα τσιρακια τους οι συριζο-αναρχικοι που πετανε μολοτοφ ή πυροβολουν φτωχοπαιδα οπως στο Praktiker. Ηλιθιε λαε γραικυλων, ξυπνα επιτελους ή θα βρεις τα συνορα της πατριδας σου συντομα απελπιστικα μικροτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α.Μέρκελ: "Το μέλλον της Ευρώπης διακυβεύεται στην Ελλάδα"! - Πρώτο θέμα οι διαδηλώσεις στα ξένα ΜΜΕ
    05-05-2010 14:55:43
    Με ασυνήθιστα δραματικό ύφος η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και με τη φράση «το μέλλον της Ευρώπης διακυβεύεται», κάλεσε το Κοινοβούλιο να στηρίξει το πακέτο έκτακτης ανάγκης προς την Ελλάδα. «Πολύ απλά το μέλλον της Ευρώπης διακυβεύεται. Η Ευρώπη βρίσκεται σε σταυροδρόμι» ανέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος ενώπιον των βουλευτών, οι οποίοι θα κληθούν να εγκρίνουν (ή όχι) το δάνειο στήριξης προς την Ελλάδα.
    Σύμφωνα με τη Γερμανίδα καγκελάριο, το μέλλον της Ευρώπης εξαρτάται από την Ελλάδα, δηλαδή τη μείωση των μισθών στον δημόσιο τομέα και στις συντάξεις και την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων!

    Το ότι η γραφειοκρατία των Βρυξελλών απομυζά τους ευρωπαϊκούς λαούς και κάθε από ένα νέο οικονομκό σκάνδαλο βρίσκεται και μία γερμναική εταιρεία, αυτό δεν απασχολεί την Α.Μέρκελ.

    Το γερμανικό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει το πακέτο διάσωσης που θα εγκριθεί από τη γερμανική κυβέρνηση την Παρασκευή.

    Σε όλα τα ξένα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα έπαιζε πρώτο θέμα η συγκλονιστική διαδήλωση των Αθηνών και τα αιματηρά γεγονότα που την ακολούθησαν

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Merikoi tha poun oti oi europaioi den tha afisoun tin ellada se polemo me tin tourkia einai gelasmenoi,hn tourkia theloun stin europi oxi emas!"


    Αυτο το λες ως "FREE MASON"(εχεις δηλαδη σιγουρη πληροφορηση απο την "στοα" σου),ή ειναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ,ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ,ΚΑΙΝΕ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ,ΝΑΙ ΠΑΜΕ,ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ,Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ,ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΥΣ.

    ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μην καψη κανενας κανεναν.Ηρεμια ολοι γιατι οι νεοταξιτες θα κανουν με τον τροπο τους την Ελλαδα τριτοκοσμικη χωρα.Ειδη εχουμε νεκρους.Αν ητανε η αδελφη σου(εγκυος) αυτη η κοπελα που εφαγαν σημερα θα το εγραφες αυτο 4.18??Δε θα παρακαλαγες να μην ειχε γινει καμια κωλοπορεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι περιμένατε,με τέτοια λαική αγανάκτηση,και τη μαφία να μας κυβερνάει,ότι ΔΕΝ θα γίνονταν προβοκάτσια;

    Και οι πραγματικοί δολοφόνοι είναι αυτοί που οφελούνται απο την προβοκάτσια!

    Το θέμα είναι τώρα να φροντίσουμε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ η προβοκάτσια,και να συνεχίσουμε τον αγώνα...μέχρι να κάψουμε τα λαμόγια!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

    Καλώ όσους συμμετέχουν στις πορείες να απομονώσουν τους προβοκάτορες που σκοτώνουν αθώους για να αμαυρώσουν το λαϊκό κίνημα! Τη βία τους να τη στρέψουν σ'αυτούς και στους πολιτικούς και τα συμφέροντα που τους διατάζουν!

    Σημείωση: Ο Βγενόπουλος έχει κατέβει στη Μαρφίν. Τι δουλειά έχει εκεί παρουσία του εισαγγελέα και της αστυνομίας; Μήπως προαναγγέλονται εξελίξεις για κυβέρνηση επιχειρηματιών με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και προβακατόρων; Απομονώστε και αυτούς που ετοιμάζονται να το παίξουν τιμητές της Δημοκρατίας.
    Γιατί η αστυνομία δεν συλλαμβάνει το Βγενόπουλο επ'αυτοφόρω που το υποκατάστημά του δεν είχε αντιπυρική προστασία και κάηκαν 3 αθώοι; Τι κάνει ο εισαγγελέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -κορωνα ...θα βάλετε..
    -ξεχάσατε το ΒΕΛΛΟΣ ?
    -αποστασία-ναυτικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 4:09 μ.μ.

    Ανώνυμε με τα βδελυρά greeklish, αφού δεν είσαι Τέκτων, γιατί προβοκάρεις υπογράφοντας "FREE MASON";

    Νομίζεις ότι μπορείς ατιμωρητί να παίζεις;

    __________

    Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασις ελέγχεται πλήρως από τις ΕΔ με επικεφαλής τον κ. Βενιζέλο. Ίσως μέχρι το βράδυ να έχουμε Επαναστατική Κυβέρνηση. Οψόμεθα!

    Πάντως, επαναστάσεις χωρίς αίμα δεν γίνονται.

    Σήμερον είναι της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδος της ΕΛ.ΑΣ.

    Ειρήνη Υμίν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σ'αυτον τον άνθρωπο εγώ δεν εμπιστευόμουνα ούτε το αμάξι μου και οι ανόητοι οι 'Ελληνες τον βάλανε να οδηγήσει τη χώρα!Μας πάει στο γκρεμό!SOS!Να παραιτηθεί τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το BBC αναφέρει τρεις νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδώ και τώρα δίκη της Νυρεμβέργης και θανατική ποινή σε όλα τα κου(μουνια) της βουλής...τους ακούς και απορείς τη καθόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΩΝΥΜΕ 05 Μαΐου 2010 5:07 μ.μ.

    ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 05 Μαΐου 2010 5:41 μ.μ.

    Σοβαρέψου λίγο.Αυτό τί σου λέει για το "αφεντικό" σου;

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ!

    "Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."

    http://troktiko.blogspot.com/2010/05/12-marfin.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

    05 Μαΐου 2010 5:07 μ.μ.

    ανωνυμο τσιραζακι πηγαινε να χωθεισ στην τρυπα σου που βγαινεις και μιλας.
    εδω δεν σε παιρνει. νεοταξιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οι γνωστοί άγνωστοι, τα νεαρά άτομα. οι αντιεξουσιαστές κλπ κλπ

    τους χαιδέψατε τόσα χρόνια τώρα φάτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΩΝΥΜΕ 05 Μαΐου 2010 6:01 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΙΔΕΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον @ 6:01
    Ρε παπαρι ξερω τι σκατα τον θελετε το πολυ κοσμο.Τους ριχνετε μεσα στην φωτια.Αλλα ο κοσμος θα παψει να πηγαινει σε πορειες γιατι δεν ειναι μαλ@κας,Ξερουμε απο παλια τι ρολο βαρατε εσεις στις πορειες.Απο τα γεγονοτα στο χημειο το 86 σας ξερω εσας... Καταλαβες ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάνε οι άνθρωποι,πάει και το κίνημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας απαιτεί την λήψη οικονομικών μέτρων λιτότητας . Η Κύπρος μετά την Τουρκική εισβολή εφάρμοσε παρόμοια μέτρα και έκανε το οικονομικό θαύμα. Οι Κύπριοι τότε ρίχθηκαν στην δουλειά και πολλοί έκαναν 2 και 3 δουλειές για να ξαναδημηουργηθούν και τα κατάφεραν .Αδέλφια σφίξτε τα ζωνάρια και σηκώστε τα μανίκια για δουλειά .Αδέλφια μην επιτρέψετε στους οκνηρούς αναρχικούς να εξυπηρετήσουν τα δόλια σχέδια των εχθρών της Ελλάδας με ασύμετρες απειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ 05 Μαΐου 2010 5:41 μ.μ

    Έχεις πάει σε κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας στο εξωτερικό;
    Έτσι είναι; όποιος θέλει μπουκάρει;
    Η λέξη "συστήματα ασφάλειας"
    σου λέει κάτι;

    Τράπεζα χωρίς έστω ρολλά, με δικαιολογία ότι ήταν διατηρητέο κτίριο;
    Ούτε στη Σομαλία δεν γίνονται αυτά.

    Και τους κράτησαν να εργαστούν, σαν τα πρόβατα για σφαγή, ευάλωτους σε κάθε ψυχανώμαλο, ποινικό, δολοφόνο που είδε ανοιχτά και μπούκαρε; Τη μέρα της μεγαλύτερης διαδήλωσης που έζησε η Αθήνα;
    Ή θα πιάσουν τους ενόχους όπως δεσμεύτηκε ο ΓΑΠ;;;
    Και δεν βρίσκεται ούτε ένας εισαγγελέας που να έχει σπονδυλική στήλη;;;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λυπάμαι που είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Δυστυχώς, δεν βλέπω κάτι αισιόδοξο στον ορίζοντα… Η Ρωμανία επάρθεν… Η Ελλάς εάλω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MIA PIO APLH ANALHSH THA ELEGE OTI H MARFIN HTAN ANTIPERISPASMOS GIA NA KAOYN TA ARXEIA TOY 4or TOY YPOURGIOY.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχουμε τήν πιό αρρωστημένη Αριστερά όχι μόνο της Ευρώπης αλλά ολόκληρου του κόσμου. Συνεχίζουν τόν εμφύλιο πόλεμο από μίσος όχι στόν καπιταλισμό, αλλά από μίσος στήν Ελλάδα. Προδότες γεννήθηκαν όταν τούς ήλεγχε η Κομμουνιστική Διεθνής καί προδότες συνεχίζουν νά είναι, τώρα πού τούς ελέγχει ο Σόρος καί οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ !!! Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΖΑ'Ι'ΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΓΙΑΦΚΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Sti masonia yparxei to syn8ima :if u want to be one ask one...
    den yparxei ellhniko pleon stin europi mono protektorato siga siga ola ta europaika krati tha sinxoneuthoun se ena me ena kai mono PrOedro...Sas ta leo dioti sas lipame ,me tis diadiloseis kai tin anarxeia boithate to patera sas...
    ego simfono kai epauxano stis diadiloseis...
    ...there is no prometheus in greece anymore (8imi8ite poios amerikanos diplomatis to ipe epi periodou karamanli kai tha katalabete oti erxontai xeirista)

    Free mason

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε."

    Αν αληθεύει αυτό, νομίζω ο ηθικός αυτουργός είναι το διευθυντικό στέλεχος. Όνομα κι επώνυμο να μας δώσει η Μαρφιν. Να μην συγκαλύψει αυτό το σκανδαλο αναλγησίας που κόστισε ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Α, ρε Πατροκοσμά... Το "ψευτορωμαϊκό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που επολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MARFIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ fstav

    Με πίκρα σου λέω ότι η ΝΔ είναι χειρότερη.
    Δυστυχώς, ήμουν σε αυτούς που πήγα να ψηφίσω Σαμαρά.
    Και μπήκα μόλις στο ιστολόγιο http://antonissamaras.blogspot.com/
    για να δω τί γίνεται.
    Καμιά ενημέρωση μετά από τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση. Αλλά αυτό που μου ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ, είναι η παραπομπή μιας ανάρτησης, σε μια ιστοσελίδα. Μπαίνω στην ιστοσελίδα και πριν προλάβω καν να δω; μου σκάει στο μάτι, διαφήμιση αυτού που μας προωθούν τις τελευταίες μέρα για Εθνοσωτήρα επιχειρηματία!!!

    Την ώρα που τρεις εργαζόμενοι στο κατάστημα-ΦΕΡΕΤΡΟ του επιχειρηματία είναι ΝΕΚΡΟΙ.
    ΦΕΡΕΤΡΟ χωρίς ρολλά.
    ΦΕΡΕΤΡΟ χωρίς έξοδο κινδύνου.
    ΦΕΡΕΤΡΟ γεμάτο εύφλεκτα υλικά και χωρίς σύστημα πυρόσβεσης, μόνο πυροσβεστήρες! Και κανείς δεν τιμωρείται. Ενώ αν συνέβαινε αυτό στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, θα τους κλείνανε ισόβια!

    Αλλά βλέπεις ο σουβλατζής δεν ανήκει σε αυτούς που επιχορηγούν τις "παραπομπές"-"πηγές"
    του κυρίου Σαμαρά.

    Τελικά, ο διάβολος, όντως, κρύβεται στις λεπτομέρειες...

    @ Νικολέττα,
    όπως κατάλαβες δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς. Ποτέ στην Ελλάδα δεν τιμωρήθηκε από αυτούς κανείς

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Θεός να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων...
    Πριν λίγο στο MEGA βγήκε τηλεφωνικώς ο διευθυντής του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ και είπε πως ένας κουκουλοφόρος του έριξε μολότωφ και του είπε "θα σε κάψω" σε ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βλέπω πλακώσανε τα συριζάκια και οι εβραίοι σαν τον Gallia και ρίχνουν το βάρος στον Βγενόπουλο για τους νεκρούς...ενδιαφέρον.

    Δε φταίνε οι αναρχικοί με τη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ που πετάξανε τις μολότωφ φταίει ο Βγενόπουλος.

    Βρε πως δουλεύει η προπαγάνδα. Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ Gallia για να βλέπουμε πιά είναι η γραμμή τις ισραηλινής πρεσβείας εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κι εγώ με πίκρα σας λέω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι χειρότερο από την ΝΔ που είναι χειρότερη από το ΠΑΣΟΚ.

    Galia, καλά γιατί μάσησε τόσος κόσμος με τον Σαμαρά; Ίδιοι με τους πρώην (προ αμνημονεύτων ετών) δικούς μου πασοκτζήδες, την έχουν πατήσει οι γαλάζιοι. Ώστε έτσι με το blog. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή.

    Όντως το ψευτορωμέϊκο κι η προφητεία του αγίου. Σήμερα το συζήταγα. Τα τελευταία του χρόνια ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

    05 Μαΐου 2010 6:50 μ.μ

    05 Μαΐου 2010 6:49 μ.μ.

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ...

    ΞΑΝΑΜΠΗΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ..

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.... ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ..

    ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ @@@@...

    ΚΟΛΟΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η αποδομηση του Εθνους σε πορεια εξελιξης.
    Τελικα αποδεικνυεται καθημερινα η αποψη οτι η πολιτικη ηταν ιδιαιτερα σοβαρο θεμα για να αφεθει στους πολιτικους.
    Οι πεμπτοφαλαγγιτες εχουν διαβρωσει τα παντα και το οικοδομημα καταρρεει.Ας γινει οτι χρειαζεται απο εκεινους που αποτελουν τον χαλυβδινο θωρακα του Εθνους προτου ειναι τραγικα αργα.Οτιδηποτε αλλο συμβει θα αποτελει μερος των πολυπλευρων νεοταξικων σχεδιασμων.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΙΜΑΙ 35. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ. ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ 2η ΔΟΥΛΕΙΑ...ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ...
    "ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ" ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΛΕΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

    ***********************************
    ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ 1 100 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΒΑΡΕ ΚΑΙ ΑΝΘΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ 300+200 EURO..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...!!!
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ????ΜΙΑ ΖΩΗ..ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    'ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ'.

    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝ/ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΟΙ 300. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ....ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

    ΣΜ35Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αναρχικοί που βγήκαν από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ (ως συνήθως) πετάξανε μολότωφ και σκοτώσανε 4 Έλληνες.

    Τα ΜΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κατηγορούν, μέλη του ΛΑ.Ο.Σ., τη Χ.Α. και τον Βγενόπουλο.

    Το σχέδιο πέτυχε. Οι αντιδράσεις των Ελλήνων αμαυρώθηκαν από τους "επαναστάτες" του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχικού χώρου. Ο Τζέφρυ έχει άλλοθι πλέον...


    Σε άλλες ειδήσεις τώρα οι λαθροεισβολείς τριτοκοσμικοί έποικοι συνεχίζουν το πλίατσικο της περιουσίας των Ελλήνων, αγκαλία με τους αναρχικούς.


    Απολαύστε ιουδαική χούντα Jeffrey & IMF (ΔΝΤ) με άγαστη συνεργασία της αριστεράς (και της "προόδου) και των λαθροεισβολέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι και ο Χρυσοχοΐδης υπεύθυνος για τους θανάτους των αθώων. Ας δώσει εντολή στην αστυνομία να εκτελείται απευθείας όποιος πετάει μολότοφ ή κρατάει λοστούς, και θα βλέπαμε τα παλικάρια αν θα εμφανιζότανε στην διαδήλωση.

    Να εκτελείται αμέσως όποιο τσογλάνι κρατάει μολότοφ ή λοστούς στις διαδηλώσεις. Αλλιώς να κρεμαστεί ο ΠΡΟΠΟ όταν υπάρχουν θύματα.

    Όσο για τα σουβλατζίδικα και τα μέτρα πυροπροστασίας στις τράπεζες, είναι αλήθεια ότι οι απαιτήσεις του κανονισμού πυροπροστασίας είναι μόνο για τα σουβλατζίδικα. Οι τράπεζες πού έχουν μέσα πολύ μεγαλύτερο αριθμό άτομων δεν χρειάζονται μέτρα και ούτε ελέγχονται ποτέ από κανέναν αντίθετα με τα μικρομάγαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μα δε το καταλαβες ρε bio,θελουν να κανουν την Ελλαδα οπως ειναι εκει.Πεδιο μαχων.Πως να το κανουμε,γουσταρουνε αιμα οι "ανθρωποι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πέθαναν ιδιωτικοί υπάλληλοι για να σωθεί το χαραμοφάϊ των δημοσίων υπαλλήλων/κομματικών στρατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΚ - ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ (17 Ν - ΕΛΑ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΚΥΠ - ΕΥΠ - ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτοί που το ενορχήστρωσαν ήξεραν ότι:
    Η Μαρφίν εχει πάντα όλους τους υπαλλήλους μέσα σε όλες τις απεργίες

    Άρα όταν ψάχνεις να σκοτώσεις ξέρεις πού θα βρεις.

    Η διοίκηση της Μαρφίν είχε προ πολλού στρώσει το χαλί της διευκόλυνσης για κάθε προβοκάτσια.

    Μία από όλες τις φορές θα πετύχαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
    ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ;
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.
    ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΨΙΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΑΙΩΝΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΧΗ.
    ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΕΙ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ;
    ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επιστολή Βόμβα του Βγενόπουλου στους εργαζόμενους της Marfin
    http://troktiko.blogspot.com/2010/05/marfin_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.