17/11/10

Μαθήματα χουντικής συμπεριφοράς σε 4χρονο



Εν έτει 2010 δημόσιος υπάλληλος εκπαιδεύει τον εγγονό του πως να σκοτώνει τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. H "κατήχηση" αυτή μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει. Φαίνεται όμως ότι ο εν λόγω λειτουργός είναι περήφανος για τα πιστεύω του και φροντίζει να τα μεταφέρει και σε ένα τετράχρονο παιδί.

Ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, φωνάζει «ζήτω η χούντα», μαζί με τον εγγονό του ο οποίος κρατά ένα ψεύτικο πιστόλι και προσποιείται ότι σκοτώνει, ενώ στον τοίχο πίσω του φαίνεται το έμβλημα της χούντας.

Ο διάλογος μεταξύ παππού και εγγονού έχει ως εξής:
«Ποιους θα πυροβολήσεις»;
«Τους Τούρκους».
«Και ποιους άλλους»;
«Τους κομμουνιστές»;
«Μπράβο ρε αγόρι μου, Έλληνα μου. Οι κακοί εν οι Τούρκοι και οι κομμουνιστές. Που είναι η χούντα σου».

Εντός της ημέρας η Αστυνομία θα παραδώσει εκθεση στον Γενικό Εισαγγελέα ώστε να αποφανθεί κατά πόσο στοιχειοθετούνται οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα και από ποιά πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτός σχετική οδηγία έδωσε ο Αρχηγός του σώματος αμέσως μόλις η Αστυνομία έλαβε γνώση για το εν λόγω βίντεο.

Η έκθεση προς το Γενικό Εισαγγελέα θα ετοιμασθεί, πρόσθεσε, με την εμπλοκή του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου θα περιέχονται οι απόψεις και θέσεις της Αστυνομίας. Η Αστυνομία θεωρεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα πρέπει να διαγραφεί παρ' αυτά από την ιστοσελίδα και παράλληλα με την εμπλοκή του Γενικού Εισαγγελέα, ενδεχομένως να απαιτηθεί η εμπλοκή της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, καθώς και του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσίων, σημείωσε ο κ. Κατσουνωτός.

Η αστυνομία θα ζητήσει ακόμα την παρέμβαση της επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

38 σχόλια:

  1. Αν και χρήζει ποινικής δίωξης η διαπόμπευση του παιδιού , η κατοίχηση αυτή καθαυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη και ορθή με βάση τους σημερινού ςκαιρούς όπου το κάθε παιδί μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθεί και καταλήξει σε εντελώς λάθος δρόμο, αντιπατριωτικό, άθρησκό και ανθελληνικό.

    Καλύτερα να κατηχήσω το παιδί μου σαν ακροδεξιό χουντικό παρά να το αναλάβει η σύγχρονη κοινωνία να το κάνει ότι το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ ο κουράκης που τα παιδιά του πετάνε μολότωφ δηλώνει περήφανος και δεν λέει κανείς τίποτα άσε που απελευθερώθηκαν με εντολή Βούγια

    ε?

    http://www.youtube.com/watch?v=tGKHvGYMjdQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοῦ ἀρέσουν τὰ κούφια λόγια. Εἶναι πολὺ δύσκολο νὰ βρεθῆ αὐτὸς ὁ τύπος, βλέποντας μόνον τὸ βίντεο.
    Μᾶλλον χρειάζεται καὶ συνεργασία τοῦ youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα παππούς είναι αυτός δεν φέρνει το παιδί του σε μια gay parade να στρώσει απαράδεκτο!!!
    Αίσχος...
    Άκου τους Τούρκους!!!
    Δεν φτάνει που με την ειρηνευτική τους δύναμη τους ελευθέρωσαν και έχουν δημοκρατία τους βρίζουν κιόλας οι αχάρηστοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρωας είναι και προσφέρει τη σωστή για τις δύσκολές εποχές μας διαπεδαγώγηση στον εγγονό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπαρχει λαθος η σωστο δεν υπαρχει μαυρο η ασπρο. Το μυαλο του παιδιου εβλεπε ενα παιχνιδι. Οι αντιπαλοι σε αυτην την περιπτωση ειναι οι Τουρκοι και οι κομμουνιστες. Ποσο αραγε ανθρωπιστικο ειναι στις μερες μας να σκοτωνει Ινδιανους κανoντας τον καουμποι; Ο Ροκι και ο Ραμπο χαρακτηρες ινδαλματα της δεκαετιας του 80 για πολλους νεους, με κομμουνιστες δεν τα εβαζαν; Η Αμερικανικη προπαγανδα εκεινης της εποχης δεν προβληματισε κανεναν και δεν ηταν προβλημα για την διαπαιδαγωγηση των παιδιων.
    Αν το προβλημα τωρα ειναι το κρεμασμενο "πουλι" του παππου στον τοιχο, ποια ακριβως ειναι η διαφορα με την κρεμασμενη αφισα του Che στα δωματια των εφηβων; Ποιο ειναι το λαθος και ποιο ειναι το σωστο; Τα ορια ειναι δυσδιακριτα. H δημοκρατια εχει τα "αντερα" να τους εχει ολους μεσα στην αγγαλια της.
    Αφηστε τον παππου ησυχο και τον πιτσιρικα να παιζει οτι θελει.

    Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...

    ενώ ο κουράκης που τα παιδιά του πετάνε μολότωφ δηλώνει περήφανος και δεν λέει κανείς τίποτα άσε που απελευθερώθηκαν με εντολή Βούγια

    ε?

    http://www.youtube.com/watch?v=tGKHvGYMjdQ
    -----------------------------------

    Η θα ειμαστε στο ενα ακρο ή θα ειμαστε στο αλλο !!!! τι στο καλο λογικη ειναι αυτη πρεπει σωνει και καλα να σκεφτομαστε και να ενεργουμε φανατισμενα;η κοινη λογικη που στο καλο πηγε. Κυριε skal πιστευεις οτι αυτο ειναι ελευθερια λογου και αποψης;μηπως ειναι καταχρηση ;σε βοθαει αυτη η παραθεση ακραιων θεσεων;
    Αιρετικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω απολυτα με τον παπου.
    εκτος απο τουρκους και κομουνιστες εχουμε ομως κιαλους εχθρους οπως τουρκαλβανους εισβολεις, μουσουλμανους λαθρομεταναστες, παρακρατικους αναρχοαριστεριστες διεθνιστες μισελληνες, βουλγαροσκοπιανους,κλεφτες πολιτικαντηδες του καθεστωτος, μασονους, σιονιστες κ.λ.π...
    αντε κουραγιο μεχρι να φτιαχτει σε μερικες γενιες εθνικο λαικο κρατος και καθεστως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας πανε πρωτα οι αρχες να ξεβρωμισουν τον τοπο απ'ολα τα υπανθρωπινα σκουπιδια που εχουν πλημμυρισει την Ελλαδα και μετα ας συλλαβουν τον "διαβοητο εγκληματια".


    -Να 'σαι παντα καλα ΕΛΛηναρα μου!!!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν παει η αστυνομια να ασχοληθει με τις αναρτησεις των ευυποληπτων και μη παιδοφιλων της ελλαδας και κυνηγαει εναν εστω και ακραιο στις εκδηλωσεις του εθνικιστη ελληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αιρετικέ
    όσο δεν εκτοξεύονται προσωπικές ύβρεις, οι σχολιαστές θα σχολιάζουν ελεύθερα.
    Αυτή είναι η κοινωνία μας, που θα έλεγε και ο κ. Σημήτης!
    Βγάζουμε συμπεράσματα και από αυτά τα σχόλια, όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λογοκρισία είναι αυτή?

    Ασχετα με το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει,ποιόν νόμο παραβιάζει ακριβώς???

    Σκεφθήτε να διώκωνταν στην Αμερική κάθε παππούς που παίζει καουμπόιδες και ινδιάνους με τον εγγονό του...για καλιέργεια ρατσισμού κατα των Ινδιάνων!

    Ολα τα κανάλια της τηλεόρασης που "κατηχούν" καθημερινά τα παιδιά μας ότι για να πετύχουν στη ζωή πρέπει να γίνουν gay ή πουτάνες μοντέλες,είναι καλύτερα?

    Η μήπως απαγορεύεται ο παππούς να έχει τις (όποιες) πολιτικες πεποιθήσεις του?

    Κρίμα που δεν ήταν κανένας αναρχικός προβοκάτορας,να εκπαιδευει το παιδί στη χρήση του...μολότοφ! Τότε θα έπεφταν λυτοί και δεμένοι να υπερασπίσουν...τις ατομικές του ελευθερίες!

    Με τους λαθρομετανάστες να μπουκάρουν μαζικά,ακόμα και στην Κύπρο,με τους πολίτες να φοβουνται να κυκλοφορήσουν ,με ληστείες και πυροβολισμούς κάθε μέρα ,καμαρώστε με τι ασχολούνται...ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Αρχηγός της Αστυνομίας: με ένα παππού που παίζει με τον εγγονο του!

    Να δούμε πότε θα έρθει η ώρα να καθίσουν στο σκαμνί και όλοι αυτοί οι κύριοι,για παράβαση του καθήκοντος και του όρκου τους...

    Πυρβολητής
    ΥΓ Οπως προκύπτει απο σχόλιό μου σε άλλη σημερινή ανάρτηση,δεν είμαι ακριβώς φιλοχουντικός! Αλλά με ενοχλεί και η λογοκρισία της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ (παγκόσμιας) Χούντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπατις; Τι έγινε; Διώκεται και το φρόνημα τώρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ μεγάλωσα κάνοντας φανταστικό πόλεμο με τούρκους και κομμουνιστές (κυρίως του εξωτερικού), σήμερα στη ζωή μου δε βλέπω κανένα κακό κατάλοιπο, είμαι αρνί και δεν έχω πειράξει ούτε κατσαρίδα…
    Έχω φίλους πρώην κομμουνιστές που κάνουν τους οικολόγους και κοροϊδεύουν αυτούς που πιστεύουν ακόμα τον κομμουνισμό.
    Και φυσικά δεν έχω να χρεώσω κάτι κακό στον πατέρα μου που μου αγόραζε στρατιωτάκια για να οπτικοποιώ τις μάχες μου !!!
    Το μόνο που απέμεινε είναι έντονη φαντασία, αγάπη για την ιστορία και την πατρίδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Αν σκοτωνε Τουρκους και καπιταλιστές,θα ήταν το ίδιο καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Αν σκοτωνε Τουρκους και καπιταλιστές,θα ήταν το ίδιο καλά;

    Ε τοτε θα ητανε καπως καλυτερα,αλλα πολυ το ξεψειριζεις
    το θεμα φιλε Τιπουκειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι μεγάλη δυστυχία να μεγαλώνει κάποιος το παιδί του με τυφλό μίσος σε οτιδήποτε. Συνήθως προσπαθούμε να μεταδώσουμε στο παιδί, ότι καλύτερο έχουμε μέσα μας. Το γεγονός που αναφέρει το άρθρο είναι ξεκάθαρη ατομική και δυστυχώς όχι μεμονωμένη ακραία παθολογία.
    Στο επίπεδο των σλόγκαν – θα μας άρεσε να μεγάλωναν οι γείτονες μας τα παιδιά τους με ανάλογο τρόπο που παρουσιάζει το βίντεο:
    Σε επίπεδο ιδεολογικό και εθνικό είναι τα πράγματα ακόμη πιο ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να υπάρχει δυνατό αυτό το έθνος που είναι διχασμένο, που βρίσκεται σε ιδεολογικές και κοινωνικές διαμάχες {δεν είναι τυχαία απ τους πρώτους στόχους υλοποίησης των εχθρικών επιβουλών – πόλεμος χωρίς τον πόλεμο…}.
    Όποιος δεν πάσχει νοητικά και λίγο διαβάζει την ιστορία αυτού του τόπου γνωρίζει, ότι στην Αρχαία Ελλάδα θεμελιώθηκαν οι ιδέες της κοινωνικής δικαιοσύνης που έγιναν διαχρονικά αξίες σχεδόν ολόκληρης της οικουμένης. Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΥΜΝΩΝΤΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ....ΘΥΜΗΘΗΤΑΙ ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    ''Αν σκοτωνε Τουρκους και καπιταλιστές,θα ήταν το ίδιο καλά; ''

    Αν ομως ηταν Αγγλο-Αμερικανοι και καπιταλιστες ο παππους θα εβγαινε βολευτης με καποιο προοδευτικο (απο)κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και σήμερα δικτατορία έχουμε (μπορείς να ψηφίσεις μόνο αυτούς που εγκρίνει το σύστημα, ούτε να αποφασίζεις, ούτε καν να έχεις γνώμη) για να μην πούμε Τουρκοκρατία (Τούρκους δεν λέγανε παλιά αυτούς που μίλαγαν Τουρκικά - η γλώσσα αυτή είναι Γερμανική εφεύρεση, ουσιαστικά μίλαγαν Αραβικά και διάφορες διαλέκτους αφού ήταν όλοι αγράμματοι - Τούρκους έλεγαν τους μουσουλμάνους που δεν ανέχονται διαφορετικά πιστεύω - γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με τους Βουδιστές ή τους Ινδουιστές ας πούμε;). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία.

    Πάντως για τη συγκεκριμένη χούντα το χειρότερο είναι ότι πρόδωσε την Κύπρο (ο Παπαδόπουλος απέσυρε τον στρατό και ο Ιωαννίδης άφησε τους Τούρκους να αποβιβαστούν ελέυθερα - φυσικά να μην ξεχνάμε και τον εθνάρχη που τους άφησε να μαζέψουν στρατό για να ολοκληρώσουν την εισβολή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα παίρνουμε και μαθήματα Δημοκρατίας απ τους ....Καυκάσιους.
    Ρε που φτάσαμε!

    Ζήτω το Πολυτεχνολοκαύτωμα!!!!

    Βρε καλά λέω γω ότι δεν σας αφήνουν να κλείσετε μάτι τα τρόπαια του Ιού της χαφιαιδοτυπίας


    Α. Κούρκουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ηδη το youtube το κατεβασε το βιντεο. Υπερβολικές οι αντιδράσεις κατά του παππού, υπερβολικες κι εκεινες υπερ του. Δυστυχως ανοητοι παππούδες και γονεις που θελουν να κατασκευάσουν πιστά αντίγραφά τους υπάρχουν άφθονοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο πατέρας άξιος.
    Τι να γίνει το παιδί νιοτόπαιδο ή κουρακόπαιδο?

    Φαντάζομαι πως ο πατέρας δεν έχει κολλητούς υπουργούς οπότε σου λέει,
    κάτσε να του μάθω να λειτουργεί αλλιώς γιατί αν σε πιάσουν στα εξάρχεια ποιός θα σε βγάλει αγόρι μου?
    Εμείς φτωχοί ανθρώποι είμαστε
    που λέει και η Μάνα μου.

    ΆΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ :!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σάν πρώην ἀριστερός, συμφωνῶ ἀπόλυτα μέ τό πνεῦμα τοῦ βίντεο- πού δέν ὑπάρχει πλέον στο διαδίκτυο.

    Καί ὅπως τό ἔχω γράψει πολλές φορές ἄν δέν τελειώσουμε τήν νεοταξική ἀριστερά καί δεξιά δέν πρόκειται νά φτάσουμε στούς Τούρκους καί ἄλλους βάρβαρους -χριστιανούς καί μή.
    Μᾶς στἐλνουν στά δόντια τους ἀμαχητί πράγμα πού εἶναι πιό προσβλητικό ἀπό μιά ἦττα στό πεδίο τῆς μάχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι αλήτες το κατέβασαν, έτσι και αλλιω΄ς δεν φαινόταν το παιδάκι στο video. Αλητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πιστευω πως ενα παιδι, που ειναι ενα αθωο σφουγγαρι πρεπει πρωτα να γινει ενας σωστος χριστιανος και σωστος ανθρωπος, που δεν θα φοβαται να πει οτι ...ναι εγω εσπασα το τζαμι μπαμπα...να διδαχθει οτι πρεπει παντα να ψαχνει μονος του την αληθεια, να μαθει τους ηρωες του ελληνικου εθνους και ετσι και γινει αυτο οταν μεγαλωσει θα γινει ενας σωστος ελληνας. Το πιθανοτερο ειναι οτι αυτος ο τυπος ειναι ο κλασσικος νεοελληνας του καφενειου που βριζει και πετα τα σκουπιδια εξω απο το αυτοκινητο την ωρα που παει τον εγγονο του για κατηχηση. Φτανει πια με τα περασμενα μεγαλεια καποιων ηλικιωμενων που λερωνουν καθε προσπαθεια δημιουργιας συγχρονου πατριωτικου λογου. Ποτε θα καταλαβουν οτι η χουντα ηρωοποιησε ολους αυτους τους ψευτοπροοδευτικους ανθελληνες και μας τους φορτωσε στην πλατη εδω και 35 χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 17 Νοεμβρίου 2010 6:57 μ.μ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΚΑΣΟΝΙΑ ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΌΓΩ ΠΑΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΝ ΧΡΙΑΖΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΤΑΝ γινει ανοιχτη δικη για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της κυπρου μετα να λες φιλε ΟΤΙ κατι σαν και αυτα φεραν τους τουρκους στον πενταδακτυλο.Μεχρι τοτε σιωπα και κανε τον χαζο οπως καναν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ κυβερνησαν ΜΕΤΑ ΤΟ 74?κατανοητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όσο κι αν αφρίσουν μερικοί από δω, αφιερώνω στο δήθεν "πατριώτη" το επόμενο τραγούδι:
    http://www.youtube.com/watch?v=H8gntriB71s
    Και απλώς θυμηθείτε τι έκαναν οι (πατριώτες???) φασίστες στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όσο κι αν αφρίσουν μερικοί από δω, αφιερώνω στο δήθεν "πατριώτη" το επόμενο τραγούδι:
    http://www.youtube.com/watch?v=H8gntriB71s
    Και απλώς θυμηθείτε τι έκαναν οι (πατριώτες???) φασίστες στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΛΥΣΑΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΑΝΉΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΟΣ ΑΥΡΙΟ 18 Νοεμβρίου 2010 12:20 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειμαι περίεργος να δω τι θα κανει αυτός ο λεγόμενος γενικός εισαγγελέας... Γιατί αν αασκήσει δίωξη στον παππού Θα σηκωθούν τα κόκκαλα των εκατοντάδων νεκρών και αγνουμένων που βρίσκονται σουτς ομαδικούς ταφους και θα του λενε: " Αφερίμ πάρε τώρα και ένα φέσι να βαλεις στο κεφάλι σου...'"
    Εχουν ερευνήσει αν αυτός ο παπούς, θρηνεί ακόμα, τον νεκρό αδελφό του, τη βιασμένη αδελφή του, την αρπαγμενη περιουσία του;
    Είπαμε, αλλά όχι να στήνουμε και τα οπίσθιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νομίζω ότι ως επί το πλείστον η ιδεολογία συμβαδίζει με την ορθογραφία και το επίπεδο ή κάνω λάθος;

    Ας σωπάσουν λοιπόν οι φανατισμένοι και όχι όσοι θέλουν ακόμα να αγωνιστούν γι' αυτή την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΕΛΕΙΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Η ΑΝΗΛΕΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε, Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,

    ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. και η προδοσια με το ωχαδερφισμο και τον κουλτουριαρισμο 18 Νοεμβρίου 2010 1:41 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ξέρετε εσείς πολλούς χουντικούς που λένε "ζήτω η χούντα"; Χούντα τη λέει όλη η χώρα, μα οι χουντικοί δεν τη λένε χούντα, τη λένε εθνική κυβέρνηση και επανάσταση.

    Τι πάει να πει, λοιπόν, πως ένας χουντικός μαθαίνει στο παιδάκι του να λέει "ζήτω η χούντα";;

    Μου θυμίζει την προπαγάνδα της τότε σημιτικής λαίλαπας: όταν πιάσανε τον Οτσαλάν, τα ράδια λέγανε πως "ο Οτσαλάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι τον βοήθησε"... Άμα σε βοηθήσει κάποιος, την βοήθεια που σου έδωσε την έχεις για κατηγορία εναντίον του;;

    Και επίσης: εδώ και χρόνια, όποιον εοκαβητατζή συναντώ, είναι μέσα στο ΔΗΣΥ, υποστηρίζει την κυρίαρχη πολιτική, δηλ. την ομοσπονδία, και δεν έχει καμμιάν απολύτως ιδέα για αγώνες και μπιστόλια. Που βρέθηκε αυτό το φρούτο με τη καραπιστόλα;

    -.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και κάτι άλλο.

    Όσοι είδαμε την ταινία αυτή στις ειδήσεις του ΡΙΚ, θυμόμαστε και κάτι άλλο, που δεν το αναφέρει το άρθρο: Αφού λέει πως θα παίξει τους τούρκους και τους κομμουνιστές, ο ενήλικας (παππούς;) ρωτά:

    "Και ποιούς άλλους θα παίξεις αγόρι μου";

    Και απαντά ο μικρός διάολος:

    "και τους Έλληνες..."

    "Βρε, οι Ελληνες είμαστε 'μεις", τον διορθώνει ο ενήλικας.

    Α, ώστε οι Έλληνες είμαστε εμείς; Και τόσο πολύ το είπε αυτό στο εγγονάκι του ο παππούς, και ο μικρός τόσο το εμπέδωσε, ώστε ενίοτε συγχύζεται και βάζει τους Ελληνες μέσα στους κακούς;

    Μα καλά, αφού μας λένε πως το πρόβλημα είναι η εθνικιστική διαπαιδαγώγηση που δίνει εκείνη η οικογένεια. Πως γίνεται να λέει ο μικρός πως θα πυροβολήσει και τους Ελληνες;

    Πόσο στημένη είναι η όλη ταινία;

    Για τις αντιδράσεις, δεν χωράει καμμιά αμφιβολία: είναι ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ. Και επίσης, είναι τελείως άσχετες με τη πραγματικότητα της κατοχής και όσα συζητούνται στις δημόσιες πολιτικές αντιπαραθέσεις στη Κύπρο.

    -.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΟΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.