6/11/10

Η Ρωσία έκανε ένα ακόμα βήμα στην πορεία ένταξής της στον ΠΟΕ

Τροποποίηση του καθεστώτος δασμών

Ένα από τα κυριότερα εμπόδια για τη ρωσική ένταξη στον ΠΟΕ θεωρείται ότι είναι η έλλειψη επαρκούς προστατευτικού πλαισίου για τις ξένες επενδύσεις
Ένα από τα κυριότερα εμπόδια για τη ρωσική ένταξη στον ΠΟΕ θεωρείται ότι είναι η έλλειψη επαρκούς προστατευτικού πλαισίου για τις ξένες επενδύσεις   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Μόσχα, Ρωσία
Η Ρωσία έκανε άλλο ένα βήμα στην πορεία προς την ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, την Παρασκευή, με την υπογραφή από τον πρόεδρο της χώρας, Ντμίτρι Μεντβιέντεφ, ενός νόμου για την τροποποίηση των δασμών.
Η τροποποίηση αναμένεται να εξομαλύνει την διακίνηση αγαθών με άλλες χώρες και αποτελούσε έναν από τους όρους για την ένταξη της Ρωσίας στον διεθνή οικονομικό οργανισμό, ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση του.
Η ρωσική κυβέρνηση επιδιώκει την ένταξή της στον ΠΟΕ για να γίνει ελκυστικότερη στην παγκόσμια αγορά, όμως οι διαπραγματεύσεις διαρκούν χρόνια.
Ένα από τα εμπόδια θεωρείται ότι είναι η έλλειψη επαρκούς προστατευτικού πλαισίου για τις ξένες επενδύσεις.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

4 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η Ρωσία του ορθοδοξο-κομμουνιστο-καγκεμπίτη Πούτσιν:

    Σε κώμα ύστερα από ξυλοδαρμό γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος

    Σε κώμα βρίσκεται ο επιφανής Ρώσος δημοσιογράφος στην εφημερίδα Kommersant Όλεγκ Κασίν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του που, σύμφωνα με τον διευθυντή του, συνδέεται με τη δουλειά του, η οποία περιλαμβάνει την δημοσιογραφική κάλυψη των διαδηλώσεων της αντιπολίτευσης.

    Ο 30χρονος δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση έξω από το διαμέρισμά του στη Μόσχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής όπου νοσηλεύεται.

    Οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με κατάγματα και στα δύο πόδια, σπασμένη γνάθο και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αναφέρει η εφημερίδα Kommersant στην ιστοσελίδα της.

    Ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ διέταξε τον γενικό εισαγγελέα και τον υπουργό Εσωτερικών να «εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή» την υπόθεση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

    «Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που είναι διατεθειμένοι να καταφύγουν στο έγκλημα για να κλείσουν τα στόματα δημοσιογράφων», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ekho Mosvky, ο επικεφαλής του ρωσικού συνδικάτου των δημοσιογράφων, Μιχαήλ Φεντότοφ.

    Ο διευθυντής της Kommersant Μιχαήλ Μιχαϊλιν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι δράστες δεν έκλεψαν το πορτοφόλι ή το κινητό του Κασίν, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι η επίθεση συνδέεται με τη δουλειά του, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

    Η Kommersant είναι ελαφρώς επικριτική προς τις αρχές και θεωρείται η πιο έγκριτη εφημερίδα στη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να πάει? Για να απαγορεύσουν την καλλιέργεια και την εκτροφή των πάντων οι νεοταξίτες σε λίγα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την Ρωσία με την δράση τους ως πεμπτοφαλαγγίτες, παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Υπάρχουν πολλών ειδών δημοσιογράφοι...που πληρώνονται απο ΜΚΟ του εξωτερικού. Ας μην ξεχνάμε πως και η Οκτωβριανή επνάσταση έγινε με χρήματα απο το εξωτερικό, απο την Γερμανία και ΗΠΑ, και πως οι επαναστάτες άλλαξαν την πορεία της Ιστορίας( για εμάς τους Έλληνες προς το χειρότερο).
    Στην ίδια κατηγορία με τον Κάσιν είναι και ο Χανταρκόφσκι που σαπίζει στη φυλακή για απάτη εναντίων του Ρωσικού κράτους.Μόλις διαλύθηκε η ΕΣΣΔ αυτός και οι συνεργοί του ιδιοποιήθηκαν τις πετρελαιοπηγές και έγιναν απο την μια μέρα στην άλλη δισεκατομμυριούχοι.
    Και ο Κάσιν,και ο Χοντορκόφσκι και οι επαναστάτες του 1917 (Τρότσκι,Μόλοτοφ,Λένιν, και άλλοι πολλοί που εκτελούσαν εκατομμύρια με την κατηγορία ως "εχθροι του λαού" χρηματοδοτούνταν απο το εξωτερικό. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

    ΥΓ.Τι έγινε, χάσατε τον ανθρωπό σας τον Γιέλτσιν, και με την παραμικρή ευκαιρία κάνετε αυτά τα λυσσαλέα σχόλια εναντίων των Ρώσων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κοπελιά 6:33 μ.μ. που δεν θέλεις να αναφέρεται τίποτα θετικό για την Ρωσία και χύνεις συστηματικά το αντιρωσικό σου δηλητήριο, δεν ξέρεις ότι και στην Ελλάδα πρόσφατα δολοφονήθηκε ένας δημοσιογράφος;
    Αλλά και πόσοι δεν έχουν δολοφονηθεί σε Αμερική, Ασία, Ευρώπη κλπ;
    Σκοτεινά κέντρα -δυστυχώς- υπάρχουν παντού.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.