8/5/11

Ανταλλακτικά για μαχητικά


Ανάσα για την Πολεμική Αεροπορία οι πρώτες παραγγελίες για ανταλλακτικά αεροσκαφών, κυρίως για τα F-16, που ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα και αναμένεται σύντομα να φτάσουν στην Ελλάδα.Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, οι πρώτες παραγγελίες είναι της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων και αφορούν κυρίως ανταλλακτικά κινητήρων και υλικά υποστήριξης.
Σύμφωνα με πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, με την παραλαβή των ανταλλακτικών αναμένεται μέχρι το φθινόπωρο οι δείκτες διαθεσιμότητας να έχουν φτάσει σε ένα ανεκτό επίπεδο, καθώς σήμερα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Στο μεταξύ, χθες, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ επισκέφθηκε επίσημα το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα και το ΝΑΤΟϊκό Αεροπορικό Στρατηγείο (CAOC-7) στο Κουτσόχερο. Τον Αμερικανό πρέσβη συνόδευσαν η γενική πρόξενος και ο αεροπορικός ακόλουθος.

2 σχόλια:

  1. Ρώσικα Σουχόϊ πρέπει να αγοράσουμε με τα μισά λεφτα και το νέο αόρατο ΠΑΚ ΦΑ Τ-50, ΠΟΥ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.