26/5/11

Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι -μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός- τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στη συνοικία Ετιλέρ της Κωνσταντινούπολης.
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι -μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός- τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στη συνοικία Ετιλέρ της Κωνσταντινούπολης και οφείλεται σε βομβιστική επίθεση.

Όπως έκανε γνωστό ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί πάνω σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομική σχολή.
Το Ετιλέρ είναι περιοχή με πολλές κατοικίες και καταστήματα. Πολλά ασθενοφόρα έφθασαν στο σημείο, που αποκλείστηκε υπό το φόβο νέας έκρηξης. Νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο ΝTV μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε μια στάση λεωφορείου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Ιουνίου οι Τούρκοι προσέρχονται στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές. Οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται αυξημένη δράση των Κούρδων ανταρτών, με την αστυνομία να γίνεται πολλές φορός στόχος τους.
Nαυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Οι Κούρδοι σύντομα θα επαληθεύσουν τις προφητείες του πατήρ Παϊσιου για την ολοκληρωτική καταστροφή του Τουρκικού Φασιστικού Κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.