12/7/11

Ακούστε τί έλεγε για τον ΟΤΕ ο πολιτικός γίγαντας, που έτρεξε να βολευτεί στο δημόσιο, τη στιγμή που χώρα οδηγείται σε πτώχευση!

Πηγή

8 σχόλια:

  1. -1-

    Ειχα μια ...αλληλογραφια με τον κ.Καχριμακη διοτι μου στειλανε ενα γραμμα πριν 1 μηνα για να πληρωσω καποια...συνδρομη!!!
    Η απαντηση μου στο γραφειο του=
    --------------------------

    "Συνδρομη στο ΠΑΣΟΚ" και ο ...Αντρικο​ς σας.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
    Απάντηση |@ @ προς grammateas
    προβολή λεπτομερειών 11 Ιουλ (Πριν από 1 ημέρες)

    Κυριε Καχριμακη
    Διαβασε τα παρακατω και πες μου τελικα= ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.Αθυρματα εισαστε και μαλιστα πειναλεα καποτε
    που πατε να χορτασετα ψωμι οσο προλαβενετε και να ανεβετε κοινωνικη ταξη εσεις και τα παιδια σας ενω δεν δικαιουστε βασει των προσοντων σας.Οι συνεπειες θα σας κυνηγανε μια ζωη και εσας και ολους τους συγγενεις σας.Ο αργηγος σας μαζι με τα αδελφια του και τα παιδια τους θα την κοπανησουν στο εξωτερικο οταν θα στριμωχθουνε,εσεις που θα πατε???Το εχετε σκεφτει αυτο???
    1)
    από @ @
    ημερομηνία29 Ιουνίου 2011 1:02 μ.μ.
    θέμα"Ετησια συνδρομη"
    εστάλη 29 Ιουν (Πριν από12 ημέρες)
    Αγαπητε κυριε Καρχιμακη.

    Την επιστολη που μου στειλατε στις 13-06-11 και ζητατε και την οικονομικη μου συμβολη, μετα απο την ψυχη που μου βγαλατε,
    μονον σαν φαρσα μπορω να την κατανοησω.Μεγαλο το θρασος και το δικο σου και των "συντροφων"-λαμογιων της παρεας σου.
    Παντως για να συμβαλλω και εγω στην λυση του ..."οικονομικου" προβληματος σας ,σας στελνω διευθυνσεις(***) απο το διαδικτυο
    οπου φαινεται η εταιρεια (μια απο τις μαυρες εταιρειες) του αδελφου του προεδρου σας, του κυριου "αντρικου" παπανδρεου,
    οπου και μπορειτε να απευθυνθειτε και ειμαι σιγουρος οτι θα σας δει με κατανοηση ο νεοπλουτησας...αντρικος (με μικρο "α" ).
    Αλλα να ειστε συγουρος οτι ειναι κοντα η ωρα του "Who is Who" και τοτε θα τα ξαναπουμε με ολους σας.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.....
    ΥΓ.
    (****)
    http://dexiextrem.blogspot.com/2011/06/monsanto.html (οι δουλεμποροι της Μοσσαντο ,συνεργατες του....αντρικου)
    (***)Και μη ξεχασεις καρχιμακη οτι το θουριο του Λοιζου «Καλημέρα Ήλιε»με το οποιο κοροιδευατε τον κοσμο για να γινετε βολευτες
    σας απαγορευτηκε να το ξαναχρησιμοποιησετε απο την κυρια Λοιζου.Παρτε για νεο θουριο τον εθνικο υμνο των ΗΠΑ.Δεν
    ανηκετε πλεον σε εμας.
    2)
    CDS και Παπανδρέου
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.
    Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες Πρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands.
    Σε μια δυσεύρετη πλέον παρουσίασή της, η Unigestion, τον Μάρτιο του 2009 και υπό τον τίτλο: Περιβαλλοντική βιωσιμότητα (ή αειφορία) «Environmental Sustainability The Private Equity Edge», ως Strategic Committee εμφανίζει τον Bertrand Piccard και τον Αντρέα Α. Παπανδρέου, αφήνοντας κενή τη θέση του τρίτου μέλους της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και με την ένδειξη «θα ανακοινωθεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -2-

    Χθες το απογευμα με πηρανε παλι απο το γραφειο του Καχριμακη και πιεστικα και σχεδον παρακλητικα επεμεναν οτι θελουν να μου στειλουν και 2η επιστολη στο σπιτι.Σχεδον παρακαλουσε η κυρια απο το γραφειο του,η ιδια κυρια που με ειχε ξαναπαρει πριν 5 ημερες
    και τοτε δεν αντεξα και την "εστειλα".Ειναι σε πανικο οι ανθρωποι αυτοι και αγωνιζονται οχι για την Ελλαδα πλεον αλλα για την προσωπικη τυχη και ασφαλεια τους τρεμοντας την ωρα της ...κρισης.Νομιζω οτι στην Ελλαδα υπαρχει πλεον τεραστιο κενο διακυβερνησης.Ομοιως και κενο εκπροσωπησης μας στα οικονομικα θεματα στο εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sterg

    Λές να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θα τους δώσουν έστω και μισό ευρώ;

    Εμένα δεν μου ξεκολάει απο το μυαλό ότι:

    1)Σίγουρα ετοιμάζοντε για εκλογές

    2)Δεν είναι ηλίθιοι,γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να μαζέψουν έτσι χρήματα.

    3)Η διαδικασία της είσπραξης συνδρομών αποτελεί βιτρίνα για μεγάλα μαύρα ποσά που σκοπεύουν να ξοδέψουν και θα πρέπει να δικαιολογήσουν.

    4)Προφανώς δεν είναι ηλίθιοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα σε εκδηλώσεις,για να μην προκαλέσουν το κοινό αίσθημα,οπότε ΠΟΎ θα διατεθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο
    Εμενα με βρηκανε σε παλαια τους λιστα οταν καποιοι πιστευαμε οτι θα φερουν την αλλαγη.Σκεψου οτι εχω αποχωρησει απο το 1981,μολις γινανε τοτε και για πρωτη φορα κυβερνηση και απο το πρωτο χρονο καταλαβα ποιοι ειναι πραγματικα και αποχωρησα.Οι ανθρωποι ειναι σε πανικο και προσπαθουν να επιβιωσουν και...σωματικα ακομα.Θα ητανε για λυπηση μονο ,αν δεν εξαρτωμασταν απο αυτους σε αυτες τις δυσκολες φασεις.Αν ητανε διαφορετικα θα ητανε μονο για γελια και σφαλιαρα αυτο το τσουρμο των πρωην και νυν λαμογιων.Τωρα ισως τους χρειαζεται κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. serg
    Αντιλαμβάνομαι τι λές για τους "τότε" του 81 και έχεις δίκιο. Ομως ό,τι και να΄ταν (μας φόρτωσαν με βάρη πολλών και σοβαρών ζημιών, διέσπασαν την κοινωνία, δημιούργησαν το αδηφάγο κράτος κλπ, όλα αυτά είναι αλήθεια) δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση με τους τωρινούς.
    Τα τωρινά "μοντέλα" δεν έχουν ξαναγίνει ΠΟΤΕ στα χρονικά της νεώτερης Ιστορίας μας. Είναι πρωτότυποι, πώς να το κάνουμε!!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sterg

    Εμένα παραλίγο να με προσηλυτίσουν οι της ΝΔ,και λίγο η οικογενειακή παράδοση,αλλά όπως λές και εσύ απο την πρώτη στιγμή ένιωθα μια αναγούλα,μέχρι που κατάλαβα ότι πρόκειται για φωλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελινα
    Οταν εγω αποχωρουσα απο το κομμα αυτο (1983)αφου πρωτα ειχα φορτωσει την ζωη μου το αναλογο κοστος που το πληρωσα σκληρα τα επομενα χρονια,και δεν χρειαζεται να στο αναλυσω ποιο ητανε,εσυ τοτε η δεν ειχες ακομα γεννηθει η μολις ειχε συμβει αυτο.Και το τι θα εκαναν αυτοι το αντεληφθηκα πρωτος, και το τι κανανε το ξερω καλυτερα απο ολους σας ,και το πολεμησα σαν τον διαολο και το πληρωσα. Και μονος ημουνα. Και εδω βρισκεται η ερμηνεια διατηρησης αποστασεων απο ομαδικες (αγελαιες) δρασεις.Ητε αυτες λεγονται κομματα ητε Μασονικες Στοες,ητε θρησκευτικες καταστασεις ητε ακομα και οι δηθεν εθνικιστικες οργανωσεις-παρακρατος και δουρειος ιππος αλλων...Δεν πιστευω πλεον κανενα και εχω μαθει να διακρινω την προσωπικη σκοπιμοτητα και υστεροβουλια φτιασιδωμενη πισω απο "προσωπεια" καθε ειδους.Δεν μετανιωσα.Εχασα το
    υλικο κομματι αλλα κερδισα την δυνατοτητα να ειμαι ελευθερος και να μπορω να συντριβω τους φτιασιδομενους "δηθεν" την καταρα αυτη των κοινωνιων.Τους "δηθεν" και αλλοπροσαλλους καθε ειδους που το μονο που επιθυμουν ειναι η κοινωνικη και οικονομικη τους αναρηχηση πατωντας στους ωμους των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.