4/10/11

Απλοποίηση έκδοσης βίζας για Τούρκους πολίτες

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Η ΕΕ προτίθεται να απλοποιήσει τις διαδικασίες έκδοσης βίζας για τους Τούρκους πολίτες δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Μιλλιέτ, η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Σεσίλια Μάλμστρομ.

Η Επίτροπος ανέφερε ότι όλες οι χώρες της ΕΕ πρέπει να ζητούν τα ίδια έγγραφα από τους αιτούντες βίζα και ότι η ΕΕ θα μειώσει το κόστος των παράβολων βίζας για ορισμένες ομάδες πολιτών, δίνοντας προτεραιότητα σε φοιτητές και νέους που επιθυμούν να επισκεφθούν χώρες της ΕΕ. Επίσης, ανακοινώνοντας ότι η ΕΕ θα ανοίξει προξενεία σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, σημείωσε ότι ο τουρκικός λαός θα δει τη διαφορά από την εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων έως το τέλος του έτους.

"Δεν είναι ξένοι οι αγοραστές ακινήτων"
Δεν είναι ξένοι αυτοί που αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ραντικάλ τη Δευτέρα.

Κατέρρευσε ο μύθος ότι οι ξένοι αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία, σημειώνει η Ραντικάλ που αναφέρει ότι μια προσεκτικότερη μελέτη των εγγραφών των τίτλων ιδιοκτησίας αποδεικνύει ότι το 70% των ''ξένων'' που αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία είναι άτομα τουρκικής καταγωγής που ζουν στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τα στοιχεία του άρθρου, πρώτη στη σειρά επενδύσεων σε ακίνητα στην Τουρκία είναι η Γερμανία, όπου ζει μεγάλος αριθμός Τούρκων, με ποσοστό 47,2%, ενώ το ποσοστό της Ελλάδας καταγράφεται στο 2,8%.


http://www.kathimerini.com.cy

2 σχόλια:

  1. Ακόμα τούτ' η Άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες. Υπομονή και έρχεται ο Οσμάν. Έ, Μπουτάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο διεστραμμενοι προοδευτικοι προωθουν τον φασιστικο ισλαμοκεμαλισμο του Τουρκου.


    - Ianus, "What is it? It has no freedom of thought and 99,8% Islamization rate and yet boasts of being "laic and democratic"?... The Turkish wonderland!"
    http://www.danielpipes.org/comments/189774

    - Ianus, "Somebody else's filth" ;)
    http://www.danielpipes.org/comments/189810

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.