23/10/11

Σε μια χώρα που βγαίνουν και ακούγονται τέτοια τραγούδια, πώς μπορούν να υπάρχουν πολιτικοί που την οδηγούν σε πτώχευση;

3 σχόλια:

  1. Κι όμως, Αγαπητέ Skal, υπάρχουν, γιατί είναι άνθρωποι χωρίς Καρδιά, χωρίς Ψυχή.

    Άνθρωποι που γεννήθηκαν οξειδωμένοι, δεν χρειάστηκε καν να «οξειδωθούν μες στη νοτιά των ανθρώπων», όπως μας είπε ο Ποιητής, ο ίδιος που μας είπε : «Της αγάπης αίματα, με πορφύρωσαν» μιλώντας μας για την μακρινή Μητέρα, το αμάραντο Ρόδο. Την Πατρίδα ίσως.

    Δεν έχουν ιδέα αυτοί οι άνθρωποι τι καταστρέφουν. Δικό τους πρόβλημα η άδεια και χαμηλή ανθρώπινη στάθμη που επέλεξαν για τον εαυτό τους, έτσι κι αλλιώς όλοι κουβαλάμε τα σκοτάδια μας παλεύοντας να διώξουμε τις σκιές. Το πρόβλημα είναι ότι αυτήν την στάθμη, με κακουργηματικό τρόπο, την επιβάλλουν σήμερα σε ΕΜΑΣ. Αυτό είναι που επιτάσσει την σκληρή τιμωρία τους.

    Δεν θα καταλάβουν ποτέ αυτό που μας είπε ο Μεγάλος μας Ποιητής, που υπήρξε και πολεμιστής, εκείνος που μας μίλησε για την «Μεταφυσική του Φωτός», ότι η μοίρα της Ελλάδας ανάμεσα στα Έθνη είναι σαν την μοίρα του Ποιητή ανάμεσα στους ανθρώπους της εξουσίας και του χρήματος . Στους Άδειους, προσθέτω.

    Αυτούς που ξεχνούν ότι η Νέμεση έχει πολλούς συμμάχους, τον Νοητό Ήλιο της Δικαιοσύνης, την Θεία Δίκη. Αρκεί να το θυμηθούμε ΕΜΕΙΣ και να το πιστέψουμε ΚΑΙ να το απαιτήσουμε, το πως θα πάρει σάρκα και μορφή η Κάθαρση θα το δούμε, θα μας αποκαλυφθεί, στην Ζωή η Ενέργεια ακολουθεί πάντα την Πρόθεση.

    Παρεμπιπτόντως, το υπέροχο τραγούδι της ανάρτησης είναι της ταινίας «Ο Μεγάλος Θυμός» βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου. Ωραία η σημειολογία του Θυμού. Φοβάμαι ότι πιο μεγάλος δεν γίνεται πλέον. Και δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να «ξεπληρώσουμε με Φως των φονιάδων το αίμα».

    Καλό Απόγευμα σε όλους,
    Ρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τέτοιο, δέκα χιλιάδες γιουφτοτσιφτετέλια. Γι' αυτό υπάρχουν πολιτικοί που μας χρεωκοπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα έβγαζε πάντα κάποιους ευεργέτες της ψυχής που βοηθούσαν τους Ελληνες να αντέξουν σε δύσκολα χρόνια.
    Ενα τραγούδι που ενώνει τους ανθρώπους, είναι καλύτερο από φάρμακο. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.