17/10/11

Περίεργη εισβολή κουκουλοφόρων σε μονάδα της ΠΑ. Πήραν G3!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Πολεμική Αεροπορία από την εισβολή δύο κουκουλοφόρων στην βάση καυσίμων στον Αλίαρτο Βοιωτίας. Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 19χρονος σκοπός στον οποίο επιτέθηκαν, περίπου στις 3 τα ξημερώματα , δέχτηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν μπει στη μονάδα κόβοντας τη περίφραξη.

Ο σκοπός λέει ότι πάλεψε μαζί τους και τελικά εκείνοι κατάφεραν μα του αποσπάσουν το G3. Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και τις ανακρίσεις τις έχει αναλάβει η αστυνομία.
http://www.skai.gr

7 σχόλια:

  1. Επιτρέπεται να πυροβολεί ο σκοπός;Έχει τη γεμιστήρα στο όπλο; Ή μήπως μόνο σκοπός δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ώρα που στην μαύρη αγορά βρίσκεις όπλα πολύ πιο αξιόπιστα απο το g3 και αναφέρομαι στο Καλάσνικοφ είναι πολύ περίεργο κάποιος να ρισκάρει για g3 εκτός κιαν δεν ρίσκαρε εκτός κιαν συμβαίνουν άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. P.G

    Στην Πολεμική Αεροπορία ο σκοπός έχει τη γεμιστήρα στο όπλο με σφαίρες.

    Και εγώ νομίζω ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

    Η μόνη περίπτωση να έγινε αυτό για ένα όπλο είναι για να μην διακινδυνεύσουν να αγοράσουν απο την ''μαύρη'',λόγω του ότι τα δίκτυα είναι λίγο πολύ γνωστά και ειδικά αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις τέτοιο οπλισμό δίχως να διακινδυνεύσεις να εκτεθείς.

    Επείσης θεωρώ πιθανό να πρόκειται για ''ερασιτέχνες''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για το αν επιτρέπεται στο σκοπό να πυροβολήσει τα πράγματα είναι ξεκάθαρα,ότι και να κάνει ο σκοπός μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος ενώ το Επιτελείο νίπτει τας χείρας του.

    Προσωπικά είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο και είχα αποφασίσει τι θα έκανα.

    Του θάνατου παράγγειλα του Χάρου παραγγέλνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν έχεις λεφτά για να αγοράσεις όπλο ή αν είσαι στο ξεκίνημα της..."καριέρας" σου και δεν έχεις γνωριμίες με υπόκοσμο τι πιο εύκολο από το την πέσεις σε ένα 19χρονο φανταράκι και να του κλέψεις το G3;
    Όποιος έχει υπηρετήσει ξέρει ότι είτε με γεμιστήρα είτε χωρίς οι σκοποί στα στρατόπεδα είναι απόλυτα διακοσμητικοί και εκτεθειμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τόσα χρόνια οι σκοποί έχουν μάθει από παράδοση(;), ότι ο εχθρός είναι η περίπολος του στρατοπέδου..... γιαυτό δεν κοιτάζουν έξω αλλά μέσα. Είναι όπως όταν έρχεται η επιθεώρηση από τον κάθε στρατηγό στη μονάδα, που τρέχουν να βάψουν με κάμελ τα λάστιχα.......................
    ξυπνάτε τέλος πάντων μωρέ έλληνες, ως πότε η υποκρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι τι να σου κάνει ένας 19χρονος βραδυάτικα. Αν ενδιαφέρονται πραγματικά για ασφάλεια καλύτερα να βάζουν δυο δυο στη σκοπιά. Αλλάζει τελείως το σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.