20/9/13

Αυτά είναι τα 32 ποινικά αδικήματα της Χ.Α. που έστειλε στον εισαγγελέα ο Δένδιας

Ζητά να ενταχθούν στον αντιτρομοκρατικό νόμο 
Αυτά είναι τα 32 ποινικά αδικήματα της Χ.Α. που έστειλε στον εισαγγελέα ο Δένδιας
Τριανταδύο περιστατικά με αδικήματα της Χρυσής Αυγής απέστειλε χθες στην εισαγγελία ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας. Στην επιστολή του ζητά να ενταχθούν όλα τα ποινικά περιστατικά στα οποία έχει ανάμειξη η Χρυσή Αυγή, στον αντιτρομοκρατικό νόμο. Ακολουθεί η λίστα των περιστατικών, στα οποία υπάρχει εμπλοκή της Χρυσής Αυγής:

ΡΑΦΗΝΑ Την 7/9/2012, 30 άτομα πεζοί με επικεφαλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλο Παναγιώτη και Γερμενή Γεώργιο σταμάτησαν μπροστά από πάγκο μικροπωλητή αλλοδαπού και τον αναποδογύρισαν. Σχηματίστηκε ποινική Δικογραφία για το συμβάν από τη Δ/νση Ασφαλείας Αττικής. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Την 11/9/2012, 7 άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε κομμωτήριο αλλοδαπού. Έριξαν μολότοφ και μαχαίρωσαν έναν πελάτη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία.
Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Την 22/9/2012 μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με μαχαίρι σε 2 αλλοδαπούς που βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου, τραυματίζοντας τον έναν σοβαρά. Συνελήφθη ο δράστης και σχηματίστηκε δικογραφία.
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Την 22/9/2012, μέλη της Χρυσής Αυγής έκοψαν την πορεία σε μοτοσικλέτα που επέβαιναν αλλοδαποί και τους την αφαίρεσαν. Συνελήφθη ο ένας δράστης και σχηματίστηκε δικογραφία.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Την 22/9/2012, μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 3 αλλοδαπούς και τραυμάτισαν 2 από αυτούς. Συνελήφθη ο ένας δράστης και σχηματίστηκε δικογραφία.
ΛΑΥΡΙΟ Την 05-10-2012 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, προσέγγισε πλυντήριο-λιπαντήριο αυτοκινήτων, εξήλθαν περίπου δέκα άτομα, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα, εκ των οποίων οι δύο μπλούζες που έφεραν τα διακριτικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς εργαζόμενους. Σχηματίστηκε δικογραφία
ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Την 17/1/2013, 2 μέλη της Χρυσής Αυγής επέφεραν με μαχαίρι θανάσιμο τραυματισμό σε υπήκοο Πακιστάν. Δράστες συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν. Ο ένας εκ των οποίων ήταν πυροσβέστης. -Την 06-03-2013 υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπτικοαουστικό υλικό της τηλεοπτικής εκπομπής «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» η οποία προβλήθηκε μεσημβρινές ώρες της 06-03-2013 δια του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» και που προέβαλε απόσπασμα ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού « channel 4» στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, να εκφράζει προφορικά ιδέες προσβλητικές κατά αλλοδαπών, λόγω της φυλετικής ή εθνικής τους καταγωγής. Όπως προέκυψε πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή Αλέξανδρο Πλωμαρίτη Καράμπελα , γεν. 10/08/1959 στην Αθήνα. Σχηματίστηκε δικογραφία
ΑΘΗΝΑ Την 2/5/2013 στην πλατεία Συντάγματος, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής συνεπλάκη με άντρες τις φρουράς του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι Σχηματίστηκε δικογραφία. ΡΑΦΗΝΑ Πολίτης, που εργάζεται στο 3ο νηπιαγωγείο της Ραφήνας, ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.». Στο ανωτέρω Νηπιαγωγείο φοιτούν συνολικά σαράντα 47 νήπια εκ των οποίων τα τρία κατάγονται απ’ την Αλβανία, το ένα από Ουκρανία και τα υπόλοιπα είναι ημεδαπά. Στο Νηπιαγωγείο εργάζονται συνολικά τρείς εκπαιδευτικοί ενώ στο παρελθόν δεν είχαν ποτέ δεχθεί ξανά απειλή ούτε είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τα αλλοδαπά νήπια ενώ το Νηπιαγωγείο δεν διαθέτει κάποιο σχολικό λεωφορείο και τα νήπια τα παραλαμβάνουν οι γονείς τους ή άτομα που οι γονείς έχουν υποδείξει. Συγκετρωθέν προανακριτικό υλικό έχει αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.
ΡΑΦΗΝΑ Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 πολίτης κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΑΙΓΑΛΕΩ Πέντε άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρεις μοτ/τες, και φορούσαν μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», χτύπησαν με ένα ρόπαλο στην πλάτη τον ΕΠ) FAIZAN (Ον) ASHRAF, υπήκοο Πακιστάν , και εν συνεχεία αφού τον έριξαν στο έδαφος άπαντες τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο και στον σβέρκο του, και ένας εξ αυτών συνέχισε να τον χτυπάει με το ρόπαλο στον αριστερό του αγκώνα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκδορές. Αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας του ανωτέρω. Δράστες άγνωστοι. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Την 18/9/2013 και ώρα 00.13 45χρονος μέλος της Χρυσής Αυγής τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 34χρονο ημεδαπό. Δράστης συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Την 7/11/2012 συνελήφθησαν 2 μέλη της Χρυσής Αυγής για επίθεση κατά 2 φοιτητών μελών της ΚΝΕ που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του ΕΠΑΛ. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Την 27/5/2013, 10 άτομα που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α τραυμάτισαν με μαχαίρι αλλοδαπό. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΞΑΝΘΗ Την 6/8/2012, 40 μέλη της Χρυσής Αυγής εκφώνησαν συνθήματα έξωθεν οικίας βουλευτή Αλ. Κοντού. Προσήχθη ένα άτομο, αλλά ο βουλευτής δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΞΑΝΘΗ Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α. τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΣΕΡΡΕΣ Την 3/10/2012, δύο άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ημεδαπό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.Δεν υπεβλήθη μήνυση. ΒΕΡΟΙΑ Την 9/6/2012, 25 άτομα της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν σε κατάστημα, προκαλώντας σωματικές βλάβες. Προανάκριση συνεχίζεται.
ΚΟΖΑΝΗ Την 15/12/12, τρία άτομα που βρίσκονταν σε καφετέρια στέκι ατόμων του Α/Α χώρου δέχθηκαν επίθεση από άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Σχηματίστηκε δικογραφία
ΒΟΛΟΣ Την 28/3/2013, δύο μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν πέτρα και μολότοφ σε τράπεζα. Σχηματίστηκε δικογραφία.
 ΙΣΤΙΑΙΑ Την 26/11/2012 ερωτήσεις μελών Χρυσής Αυγής σε καταστήματα και μικροπωλητές γιατί απασχολούν αλλοδαπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία. ΙΤΕΑ Κατά την επιστροφή ατόμων της Χ.Α από το μνημείο Θερμοπυλών σε στάση τους σε καφετέρια κτύπησαν θαμώνα που πέταξε εναντίον τους μπουκάλι. Σχηματίστηκε δικογραφία
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " και ένας Αρχιφύλακας, προσωπικής ασφάλειας προέβησαν σε διενέργεια ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες μικροπωλητές προκαλώντας ζημιές σε βάρος τους. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ως άνω αδικήματα.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΑΓΡΙΝΙΟ Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Δεν υποβλήθηκε έγκλιση.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Την 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α Ευστάθιο Μπούκουρα. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές. Σχηματίστηκε δικογραφία την 26/3/13.
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ Την 15/9/2013 κατά τη διάρκεια μνημοσύνου για τα θύματα της Πηγάδας, μέλη της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν επεισόδιο με μέλη του ΛΑΟΣ και του Πατριωτικού Εθνικού Συνδέσμου. Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση.
ΧΙΟΣ Την 10/10/2012 Πακιστανός δέχθηκε απειλές από ομάδα 9 ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του έλεγαν ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής και να φύγει από το νησί. Αναγνωρίστηκε από τον παθόντας ένας Λιμενικός. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΛΕΣΒΟΣ Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν. Σχηματίστηκε δικογραφία, ενεργείτε προανάκριση.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Την 13/2/2013 μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε 3 αλλοδαπούς προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Συνελήφθη ένας εκ των δραστών. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: www.lifo.gr

19 σχόλια:

  1. Ασφαλώς και αν έπραξαν όλα αυτά και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά,όπως (θα έπρεπε να)ισχύει για τους πάντες.

    ΑΛΛΑ,ρε παιδιά,συγγνώμη κιόλας,αλλά πως γίνεται και υπάρχει ΤΟΣΟ μεγάλο ποσοστό συλλήψεων;

    Πολύ καλά έκαναν και τους συνέλλαβαν,αλλά τι διάολο,έχουμε και έναν αστυνομικό πίσω απο κάθε χρυσαυγίτη; Σε όλα σχεδόν τα περιστατικά έχουν συλληφθεί κιόλας,φοβερό ποσοστό επιτυχίας.

    Θα μου πείς,είναι και φιγουρατζήδες και οι περισότεροι εξ αυτών "μειωμένης αντίληψης",λίγο πάνω απο το μέσο επίπεδο ενός πρωτόγονου χόμο σάπιενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ασφαλώς και αν έπραξαν όλα αυτά και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά,όπως (θα έπρεπε να)ισχύει για τους πάντες."
    Αυτο!! Το αυτονοητο!!

    Ζητά να ενταχθούν στον αντιτρομοκρατικό νόμο αναποδογυρισμος πάγκου? Ειμαστε σοβαροι?
    Οι μολοτωφ και το καψιμο καταστηματων?? Ειστε σοβαροι θα κυνηγαει η αντιτρομοκρατικη τον καθε 'αναρχικο' ανω των 15 που πεταξε μια τα τελευταια 20 χρονια?
    Οταν θα μαχαιρωνονται χουλιγκανοι, αλλοδαποι μεταξυ τους ή πολιτες για μια καμερα θα θεωρειται τρομοκρατικη πραξη???
    Η εξυβριση δημοσιογραφου???????

    Αυτα θα ισχυουν για ολους ή μονο οσους εχουν κομματικη ταυτοτητα ΧΑ?
    Ή θα αποφασιζει λαικο δικαστηριο δια βοης για το τι ψηφιζει ο καθενας που συλλαμβανεται για αξιοποινη πραξη "Ναι ειναι ΧΑ."

    Αληθεια εαν αυτα περασουν θα ισχυουν για ολους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα αυτά. Αλλά θεσμοί, κόμματα, κοινωνία, αν επεδείκνυαν το έν χιλιοστό του ζήλου που δείχνουν τώρα για την χρυσή αυγή και άλλα (;) κακώς κείμενα, τότε, τις εποχές που καταβροχθίζονταν προϋπολογισμοί ολόκληροι για... breakfast και των "φτωχολογιά" και "άπονη ζωή" με τα αρμανι στις Πρέσπες (και όχι μόνο αυτά βέβαια, αλλά από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις με την απαρίθμηση των εγκλημάτων που τελέστηκαν στη χώρα), δεν θα ξέραμε τώρα ούτε ΧΑ ούτε μνημόνια ούτε τίποτε. Όσο κυκλοφορούν άνθρωποι που ακόμα πληρώνονται όπως πληρώνονταν επί 30 χρόνια και βάλε για να είναι σε αφασία καμμιά ΧΑ δεν θα θεωρήσω υπεύθυνη για το χάος. Χρησιμεύει μόνο για να ξεχνάμε τους ΓΑΠ τους Λαλιώτηδες τους Σημίτηδες τους Πάγκαλους τις Αννούλες τις Βασούλες τις..... Σελήνες και όλο τον συρφετοθίασο που νόμιζε ότι έκανε υψηλή πολιτική. Επικουρούν και όλα τα κανάλια που έχουν μετατραπεί σε επαγγελματίες επί ενοικίω μοιρολογίστρες και ξεχνάμε όλους αυτούς που έπρεπε να βρίσκονται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ φυλακή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΜεΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα μου πείς,είναι και φιγουρατζήδες και οι περισότεροι εξ αυτών "μειωμένης αντίληψης",λίγο πάνω απο το μέσο επίπεδο ενός πρωτόγονου χόμο σάπιενς"

    Ε όχι και Homo sapiens οι πάσης φύσεως φανατισμένοι που "παίζουν" ξύλο μεταξύ τους επειδή στραβοκοίταξε ο ένας τον άλλο.

    Ηοmo Chryssavgus
    Homo Anarchus
    Homo Matatzidus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια αυτό που γράφεις Γιώργο,σε σημείο μάλιστα που πιστεύω ότι αν ποτέ οι κατηγορίες ανθρώπων που αναφέρεις,αντιληφθούν πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους,με ελάχιστες διαφορές όπως η ενδυμασία πχ,θα τρομάξουν και οι ίδιοι.

    Είναι όμως αναγκαίοι ο ένας για τον άλλο,διότι οι πράξεις των μέν δικαιολογούν και δίνουν νόημα στην ύπαρξη των δε.

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι δημιουργούν πολύ περισότερα προβλήματα απο όσα υποτίθεται επιχειρούν να λύσουν.

    ΥΓ
    Είναι να λυπάται κανείς την κατάντια της Ελληνικής Αστυνομίας,η οποία χέζεται πάνω της όταν έχει να κάνει με μαγαλόσωμους χρυσαυγίτες ενώ όταν είναι αντιμέτωπη με φιλήσυχους διαδηλωτές δεν διστάζει να τους σαπίσει στο ξύλο,να τους φλομώσει στα χημικά και γιατί όχι,να ανοίξει ακόμη και κεφάλια...

    Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστος Χατζησαββίδης
    Καὶ ἐγὼ λυποῦμαι γιὰ τὴν "ἑλληνικὴ" ἀστυνομία ποὺ κιοτεύει μπροστὰ στὰ ἀναρχικὰ ἀποβράσματα καὶ τὸν συρφετὸ τῶν καθεστωτικῶν ἀριστερῶν, ποὺ βγάζει τὴν μαγκιὰ της σὲ συνταξιούχους, ἀντὶ νὰ δείρει κανέναν λαμόγιο πολιτικάντη, συνδικαλ(η)στὴ καὶ ἐπιχειρηματία. Καὶ γιὰ τὴν "ἑλληνικὴ" δικαιοσύνη ποὺ τοὺς ἔχει ἔξω καὶ ἀλωνίζουν( ἀναρχικούς, ἀριστεράντζες, πολιτικάντηδες και λοιπὰ λαμόγια) γιὰ νὰ διαλύουν τὴν κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αὐτὸ εἶναι ἀπὸ τὸ δελτίο τοῦ ἰοῦ! Πολὺ καλὰ στοιχεῖα ἔχει ὁ ἐγκάθετος ὑπουργίσκος. Τσιμουδιὰ γιὰ τοὺς δολοφόνους τῆς ἀριστερᾶς. Μήπως ἐπειδὴ ἔχουν ἔρθει, ὡς καλοὶ δημοκρατούληδες, πολὺ κοντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-stratfor-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CF%8D%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Pns_Exe

    Προφανώς θα αστειεύεσαι,διότι αυτούς που αναφέρεις όχι μόνο δεν τους κυνηγά αλλά αντιθέτως τους προστατεύουν κιόλας.

    Για να μην πω ότι σκίζονται να βρούνε καμία άκρη να καταφέρουν να ενταχθούν στη φρουρά των παραπάνω.

    Για να πάει ο Πάγκαλος σε μια ταβέρνα να φάει τον συνοδεύουν (στην κυριολεξία) δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Λιγότερο θα μας κόστιζε να μεταφέρουμε την ταβέρνα στην αυλή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρὸς Χρῆστος Χατζησαββίδη:
    Προφανῶς καὶ ἀστειεύομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος Δένδιας ρε παιδιά, γιατί καθόμαστε και συζητάμε εδώ πέρα? Ο άνθρωπος είναι ανύπαρκτος, ποιος Βενιζέλος και ποιος Σαμαράς, μιλάμε για του κλότσου και του μπάτσου, ποιος Τσίπρας μια από τα ίδια, ποιος Άρειος Μιχαλολιάκος, ποια Κανελή, η τρελοί, γελάνε και οι πέτρες και δυστυχώς συζητάμε για αυτούς, γιατί αυτοί οι Αχρείοι επέλεξαν να εκμεταλλευτούν τον θάνατο ενός παιδιού, έναν θάνατο, για τον οποιο όλοι είναι συνένοχοι, γιατί όλοι αυτοί τόσο καιρό φανατίζουν τα παιδιά στις λαϊκές γειτονιές, γιατί προσπαθούν να γκετοποιήσουν την Αθηνα, για να αποκτήσουν ψηφοφόρους, για να κλέψουν για να διατηρηθούν στην εξουσία. Έλεος ποια δεν βλέπετε πέρα από τη myth σας? Δηλαδή είναι τρομερό πράγμα αυτό.

    Όσο γίνεται αυτό το φρικτό "θανατεμποριο", έχουν ειπωθεί τρομακτικά πράγματα και κανένας από τους αδέκαστους δημοσιγράφους δεν έχει δώσει σημασία, πρώτον ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας πάρουν την προεδρία της ΕΕ, ποιοι, οι εφευρέτες του φασισμού, αυτοί που μας κατακλέβουν και δεύτερον ο "ασμουσεν" που είπε ότι ο Βενιζέλος του ζήτησε να μαγειρέψουν το έλλειμμα, με αυτούς πάμε να διαπραγματευτούμε, αυτοί έχουν αναλάβει το μέλλον μας και με τον Αλέξη, που εμφανίζεται στο εξωτερικό και εκεί καταπίνει τη γλώσσα του κατά ένα παράξενο πράγμα όπως και οι εδώ ρήτορες.

    Αφήστε τον νεκρό στην ησυχία του, θα τιμωρηθούν οι φταίχτες, με τα παραπάνω τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοβαρα τωρα, θα μας σωσει η προοδευτικη νοοτροπια του Αντιμνημονιου απο την επικη μας, πολυπλευρη χρεωκοπια - ψηφιζω ΤσιπροΚΚαμμενους και ΧΑ!

    - Ο Στέλιος Ράμφος στο Mega Σαββατοκύριακο σχολιάζει την επικαιρότητα (12.5.2012)
    http://steliosramfosgr.wordpress.com/

    "H Αριστερα ειναι το ποιο κοντοφθαλμο στοιχειο της κοινωνιας, ειναι η ποιο εκτος τοπου και χρονου, ειναι το ποιο καθυστερημενο στοιχειο, το ποιο απαρχαιωμενο στοιχειο της κοινωνιας...δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για αυτο!"
    (Ραμφος 20:30)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαστε για γέλια ή για κλάματα. Δε θα ξεχάσω που με έλεγαν φασίστα στα 15 μου επειδή η οικογένειά μου ψήφιζε Ν.Δ. Μια μέρα τσατίστηκα με κάποιον (αυτός δεν ήταν 15) Ναι ρε του λέω είμαι φασίστας. Τι είναι φασισμός; με ρωτάει. Πού να ήξερα; Όποιος ψηφίζει Ν.Δ του απαντάω. Και πώς λες ότι είσαι φασίστας; Έχεις διαβάσει Χιτλερ ή κάποιον άλλο θεωρητικό του φασισμού; Θεέ μου, έβγαζα σπυριά και στο άκουσμα του ονόματος όπως και όλη η οικογένεια. Με έλεγε φασίστα κι όταν του είπα ότι "ναι είμαι" προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν είμαι. Θυμάμαι επίσης και κάτι άλλο. Το ξύλο που έπεφτε κατά τις αφισοκολήσεις μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ενίοτε ΚΚΕ. Οι δυο πρώτοι έβγαζαν ο ένας τις αφίσες του άλλου. Θυμάμαι επίσης το Βορίδη στα νιάτα του με το τσεκούρι(από φωτογραφία) Θυμάμαι επίσης σ' ένα φαστ φουντ του Πύργου ένα μεσημέρι κάποιον τύπο, οπαδό της ΝΔ να καυχιέται πως το βράδυ θα έβγαιναν για αφισοκόληση με παραλλαγές, ζώνες ΑΤ και κοντάρια. Αλλά θυμάμαι ότι είχα εμπλακεί σε αρκετούς καυγάδες γιατί κάποιος ηλίθιος από την παρέα ερχόταν κι έλεγε: "Ο τάδε απ' το διπλανό χωριό ή την επάνω γειτονιά μου έβρισε τη μάνα. Μάζευε κι αυτός τους φίλους του και γινόταν μάχη με καδρόνια, κι ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Αργότερα μαθαίναμε ότι ο καυγάς είχε γίνει γιατί ο ένας είχε γλυκοκοιτάξει αυτή που γλυκοκοίταζε εν αγνοία της κοπέλας κι ο άλλος. Να μην αναφέρω τα μαχαίρια που είχαν τραβηχτεί για τοπικά πρωταθλήματα τελευταίας ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε δυο συντοπίτες (από δυο χωριά χωριάτες λέει η παροιμία.) Ως χώρα δε χάνουμε ευκαιρία να μαλώνουμε για άσχετους λόγους. Έτσι όπως τα παιδιά στο σχολείο. Κρύβουμε τεράστια αποθέματα φασισμού μέσα μας (οργής για την ακρίβεια) Να πούμε για τους αντιεξουσιαστές; Έτσι και δουν στολή αφηνιάζουν, αλλά κι οτιδήποτε θεσμικό. Η κατρακύλα των θεσμών σε άτυπες εξουσίες ορισμένων γενικεύεται επικίνδυνα. Οι ταμπέλες δε μας λείψαν επίσης. Θα μου πείτε εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά είναι ένα κόμμα με χιτλερικές καταβολές και πρότυπα. Εδώ μιλάμε για ποιήματα ύμνους στον εωσφόρο. Ναι και είναι ο λόγος που ουδέποτε θα ψήφιζα ή θα υποστήριζα. Ούτε βέβαια ένα κόμμα με στολές, ομοιομορφίες κλπ. Κάθε οργάνωση είναι φασισμός όμως. Φασισμός ήταν και τότε που έπρεπε να είσαι σε κλαδική για μπορέσεις να δουλέψεις μέχρι που το απωλέσαμε εντελώς κι αυτό το δικαίωμα. Ο Καλαμπόκας στην Πάτρα σκότωσε τον Τεμπονέρα. Δεν είδα να βγει εκτός νόμου η ΝΔ κι ας ήταν ευθύτατη κομματική παρεμβολή η όλη περίπτωση τότε. Τώρα είναι πιο θολά τα πράγματα. Η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα της σάπιας δημοκρατίας μας, αυτής της μασκαρεμένης ολιγαρχίας που παίνεται για τον ανθρωπισμό της. Φασισμός υπάρχει όπου υπάρχει η ιδέα έστω ενός εχθρού που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα κι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει πολλούς. Ήταν αναμενόμενη η άνοδος της χρυσής αυγής. Θα πω και κάτι άλλο όμως. Όποιος θέλει εκτός τη Χρυσή αυγή ας επιχειρήσει να διορθώσει τη δημοκρατία πρώτα γιατί φοβάμαι πως τα έκτροπα θα δυναμώσουν και ο λύκος χαίρεται την αναμπουμπούλα. Ο λύκος όμως δεν είναι τόσο η χρυσή αυγή• είναι περισσότερο οι ψευτοδημοκράτες. Επαναλαμβάνω όχι μόνο δεν πείθομαι από τη χρυσή αυγή, αλλά από τότε που τους άκουσα να τραγουδάνε στο χωριό μου ντάλα μεσημέρι λες κι ήτανε τσιφλίκι τους ο κόσμος. "Τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά" με πιάνει μια δυσάρεστη ανατριχίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Αληθεια εαν αυτα περασουν θα ισχυουν για ολους?"

    Αγαπητέ μου αυτό είναι τρομερό με τη δεύτερη σκέψη ότι μπορουν να ισχύσουν ως φίμωση του δημοκρατικού λόγου απ' όποιον δε γουστάρει η κυβέρνηση. Εδώ οργανώνεται ολόκληρο φιάσκο. Πίσω απ' τα γεγονότα τί μπορεί να κρύβει το γεγονός είναι σκοτεινό και ακαθόριστο να φανεί. Η αρχή φαίνεται να έγινε για ένα φινάλε με κακό τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πανικός συνάντησε την βλακεία και προέκυψε ο Νικολάκης Δένδιας. Εάν πράγματι με τα παραπάνω αναφερόμενα "περιστατικά" προσπαθεί το Αντί-Συνταγματικό τόξο" να επιφέρει πλήγμα στην Χ.Α., τότε το γελοίον δίδει παράσταση απελπισίας, εν μέσω λυσσώδους γκαιμπελικής προπαγάνδας των ΜΜΕ. Η μόνη λύση για την χώρα είναιη αληθής, στέρεη, βαθειά Δημοκρατία, πλην όμως το Αντι-Συνταγματικό τόξο την αποφεύγει ως ο διάβολος το λιβάνι. Νομίζω ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΧΑ και μετά βεβαιότητος δεν είμαι ναζιστής. Τόσοι πολλοί ηλίθιοι, "δημκράτες" υποκριτές, αμφιβάλλω αν υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα Βόηθα Θεέ...
    Σ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έξω λοιπόν η ΧΑ, μέσα τα κόμματα της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, του ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥ, της ΜΙΖΑΣ,της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που έσπρωξαν στην αυτοκτονία χιλιάδες αδέρφια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Έξω λοιπόν η ΧΑ, μέσα τα κόμματα της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, του ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥ, της ΜΙΖΑΣ,της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που έσπρωξαν στην αυτοκτονία χιλιάδες αδέρφια μας"

    @ Αετιδεύς

    Κανένας τους(ως κόμματα) στο τέλος δεν θα μείνει μέσα στη Βουλή.
    Ο άνθρωπος είναι οι πράξεις του.
    Στο τέλος θα υπάρξει ριζική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Οι καταστάσεις είτε πολέμων, είτε οικονομικών κρίσεων φέρνουν αλλαγές.
    1) Η ΔΗΜΑΡ θα μείνει εκτός Βουλής. Είτε στις πρώτες είτε το πολύ στις δεύτερες εκλογές.
    2) Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ που ήδη έχει υποστεί καθοριστικό πλήγμα για τη μελλοντική πορεία του.
    3) Η ΧΑ στη καλύτερη των περιπτώσεων θα υποστεί πλήγμα στα εκλογικά ποσοστά λόγω της παράνομης δράσης κάποιων μελών της. Στη χειρότερη(στη πράξη δύσκολο)θα χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση αν μπορέσει να αποδειχθεί με ατράνταχτα στοιχεία ότι τουλάχιστον σε ένα από τα περιστατικά στα οποία την κατηγορούν υπήρξε εμπλοκή από τη κορυφή της ηγεσίας μέχρι την ομάδα εκτέλεσης της εντολής.
    Δεν είναι ακατόρθωτο να αποδειχθεί οποιαδήποτε εγκληματική και μυστική δράση από οποιονδήποτε άνθρωπο αλλά είναι "απλά" δύσκολο.Ο τόπος όμως ενός εγκλήματος πάντα "μιλάει" όσο καλά κι αν μπερδευτούν τα ίχνη.Τέλειος δεν είναι κανείς γιατί απλά είναι άνθρωπος. Από εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται μια υπόθεση λεπτομέρεια πάνω στη λεπτομέρεια. Χρειάζεται έρευνα με εμμονή στη λεπτομέρεια και τρομερή υπομονή.
    4)Η ΝΔ ποντάρει για αντιπερισπασμό στη θεωρία των άκρων για να μην πέσει η κυβέρνηση. Αυτό όμως δεν θα τη κρατήσει για πολύ λόγω των μέτρων των μνημονίων που είναι καθοριστικός παράγοντας ότι κι αν λένε.Μετά τη πτώση(όποτε γίνει) από τη κυβέρνηση θα ακολουθήσει το δρόμο του ΠΑΣΟΚ.Είναι πορεία χωρίς επιστροφή ότι κι αν λένε, όσο κι αν δεν το αποδέχονται.
    5) Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην πείθει αλλά μέσα από τις κοινωνικές αντιδράσεις μπορεί να δει σε πρώτη φάση τα ποσοστά του να ανεβαίνουν και να τον οδηγήσουν στην εξουσία πχ μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν τη κατάσταση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο(ποτέ μην λες ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις) συνεργασίας με ΝΔ αλλά και πάλι δεν θα μπορούν να κρατηθούν. Επιπλέον μια υποθετική(και αναγκαστική) συνεργασία τους θα συναντήσει τρομερές εσωκομματικές αντιδράσεις.

    Γενικά η κατάσταση είναι ρευστή και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Λόγω γεγονότων μπορεί και να σχηματιστεί και κυβέρνηση Εθνικής ενότητας με διάρκεια περίπου ενός έτους. Η κυβέρνηση Σαμαρά μένει στην εξουσία επειδή οι εναλλακτικές(ΣΥΡΙΖΑ ή ΧΑ) είναι τραγικές. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ. Το κοινωνικό καζάνι βράζει. Οι ελιγμοί αποφυγής μέσω δηλώσεων, πολιτικών αντιπερισπασμών κτλ δεν θα είναι για πάντα αποτελεσματικοί. Βαθιά μέσα τους το ξέρουν. Μοναδική τους ελπίδα να το καταλάβουν κι έξω από τη χώρα αλλά δύσκολο.
    Μετά από τη καταιγίδα θα υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ στη Βουλή των Ελλήνων. Ακόμα είναι νωρίς. Δεν είδαμε τίποτα.

    ΥΓ: Και επειδή είμαι και πολύ "ρομαντικός"...
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και όμως, Γιώργο Γεωπόνε, συμπολίτα μου,εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως όλα τα σημερινά κόμματα συνεργάζονται, αρμονικά θα έλεγα, για να μην αλλάξει το υπάρχον "σύστημα" που μας κυβερνά από το `74 και μετά, αφού όλοι τους βολεύονται με αυτό. Όσο για το καζάνι που βράζει, μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να εκραγεί ποτέ, γιατί το ...τρύπησαν ήδη οι κυβερνώντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.