8/5/15

Ερντογάν: Άμεση επαναλειτουργία της Χάλκης αν… λειτουργήσει Τζαμί στη Θεσσαλονίκη

Ζητά αντάλλαγμα
Η  Ελλάδα δεν δείχνει πρόθυμη στο θέμα της λειτουργίας τζαμιού στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίζεται Τούρκος συγγραφέας
«Η Τουρκία είναι υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει τη λειτουργία τουλάχιστον ενός τζαμιού στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε σύσκεψη σχετικά με το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Ωστόσο, ο Τούρκος συγγραφέας Μουσταφά Αρμαγάν ο οποίος επίσης μετείχε στη σύσκεψη, σε χτεσινή του δήλωση την οποία επανέλαβε σήμερα με γραπτή ανακοίνωση, ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν δείχνει πρόθυμη στο θέμα της λειτουργίας τζαμιού στη Θεσσαλονίκη.
Η Τουρκία θέτει θέμα αμοιβαιότητας, με τρόπο που προσπαθεί να συμψηφίσει τα αιτήματα της Άγκυρα με ένα διήμερες θέμα που η ελληνική κυβέρνηση έχει επιλύσει.
Πρώτο Θέμα

11 σχόλια:

  1. Μάλλον η κυβέρνηση, και η κάθε Ελληνική κυβέρνηση, πρέπει να κάνει σαφές στον Ερντογάν πασά ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τι ζητάει...Πόσο μάλλον σε τέτοια θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να βρει η Ελλάδα λεφτά να κάνει πολιτική; Tα έχουν στην Ελβετία με το σκεπτικό η Ελλάδα σήμερα είναι αύριο δεν είναι τα σόγια πάντα θα είναι, πάρτε Τούρκοι τα αποδοκιμαστικά λόγια μας και τρομάξτε. Στα Μινσκ του μέλλοντος παρέα με την Ουκρανία η Ελλάδα, ευκαιρία για διπλωματικές μπίζνες και καριέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν η υπόθεση της Σχολής της Χάλκης αφορά την επαναλειτουργία του κτιρίου, τότε ας περιμένει όπως περίμενε τόσα χρόνια.

    Εάν όμως θέλουμε όντως ένα Πατριαρχικό Ιεροδιδασκαλείο σε λειτουργία, τότε ας μετακομίσουμε "προσωρινά" την σχολή στην Σαμοθράκη και βλέπουμε αν στο μέλλον θα χρειαστεί να την ξαναπάμε στην τοποθεσία Χάλκη.

    Αρκετά κράτησε αυτό το σήριαλ του παρακαλετού στους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα τζαμι ειναι μια πηγη μολυνσης. Γεννα τζιχαντισμο, φονταμενταλισμο, αιτηματα εκτουρκισμου. Ενα τζαμι ειναι μια βομβα ωρολογιακη που θα σκασει σε ανυποπτο χρονο. Τζαμι εναντι χαλκης, σημαινει ισλαμοποιηση της θεσσαλονικης και μετα, εκκαθαριση της χαλκης οταν οι συνθηκες το επιτρεψουν.
    Κανονικα το ισλαμ ειναι εχθρος του ανθρωπου, και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.
    Αλλα οπως η γερμανια ειναι ο κακοποιος του σιωνισμου, ετσι και το ισλαμ ειναι ο σκυλος του.
    Η γερμανια καταστρεφει κατα το δοκουν για τα συμφεροντα του boss, και το ισλαμ δαγκωνει κατα το δοκουν για τα συμφεροντα του ιδιου.
    Με το τελος του σιωνισμου, το οποιο ειναι εγγυς, κρατη-εργαλεια του, θα διαλυθουν απαξ δια παντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστέ τα στὸν Λαφαζάνη,ποὺ τὸν εἶχα καὶ γιὰ σοβαρὸ ἀριστερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρός αριστερός που να ασχολείται επαγγελματικά με την πολιτική, δεν υπάρχει...Και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που είχατε τον Λαφαζάνη για "σοβαρό", από την στιγμή που εδώ και χρόνια έχει δείξει ότι διέπεται βαθιά από ιδεοληψίες.

      Διαγραφή
  6. Πολύ φοβούμαι ότι δεν φταίνε οι Τούρκοι, που γυρεύουν ανταλλάγματα για την ΘΣΧ, αλλά εμείς, που τούς δώσαμε χρόνια τώρα την εντύπωση ότι η επαναλειτουργία της εν λόγω σχολής είναι εθνικό θέμα για την Ελλάδα, ενώ ασφαλώς δεν είναι.

    Στο σχετικό θέμα είχε αναφερθεί και στο τελευταίο του άρθρο ο προ διετίας αποθανών Τούρκος δημοσιογράφος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ:

    «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε κατά κάποιο τρόπο το θέμα της αμοιβαιότητας. Όταν κάνουμε κάτι περιμένουμε ότι η Ελλάδα θα ανταποδώσει τα ίσα. Όμως το θέμα της θεολογικής Σχολής αφορά μόνο την Τουρκία».

    Τούρκικα, ανατολίτικα παζάρια, για τα οποία όμως ευθυνόμαστε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάνει ο Ερντογαν και απαιτεί από τα εδώ γιουσουφάκια του τη λειτουργία τζαμιού.
    Τη δουλειά του κάνει, εξυπηρετεί το έθνος του.
    Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που είχε ανοίξει αυτό το θέμα, ο δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Λαφαζανης με την τροπολογία του και άλλοι χρήσιμοι πρόθυμοι που δεν εξυπηρετούν το δικό μας έθνος, τι κάνουν;
    Πώς λέγονται. .;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου και να ανοιξει η Χαλκη αν δεν εχεις Τουρκικη υπηκοοτητα δεν μπορεις να εξελιχτείς για να γινεις Πατριάρχης.
    Κουβεντα περι ονου σκιας και παπαρολογια-δωρο του ερντογκαν στα εγχωρια γιουσουφακια ώστε να εχουν μια δικαιολογια για τις πραξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.