19/5/15

«Κρύο ντους» για τον Πάνο Καμμένο από το αμερικανικό Πεντάγωνο

Ο αμερικανός ομόλογός του ζήτησε την αναβολή της συνάντησής τους
Παρά τις τυμπανοκρουσίες περί των προτάσεών του στους Αμερικανούς για την κατασκευή νατοϊκής βάσης στο Αιγαίο, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι δέχθηκε ένα γερό «κρύο ντους» πριν από την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον χωρίς τελικά να έχει ραντεβού ούτε με τον αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ ούτε με τον υφυπουργό Ρόμπερτ Γουόρκ. Αντίθετα, ο κ. Καμμένος εκλήθη και θα συναντηθεί την Παρασκευή 22 Μαϊου στο Στέητ Ντιπάρτμεντ με την αμερικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης Βικτόρια Νούλαντ, η οποία δεν αποκλείεται να του… τραβήξει το αυτί για το φλερτ του με τη Μόσχα, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει σοβαρή ενόχληση τόσο σε αμερικανικούς όσο και σε νατοϊκούς κύκλους.

Ως γνωστόν, ο κ. Καμμένος είχε υψηλές προσδοκίες για την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον. Θα συνοδεύεται μάλιστα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον αρχικό προγραμματισμό, από πολυμελή αποστολή στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν και στελέχη ελληνικών αμυντικών εταιρειών. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος ζήτησε να οργανωθεί συνάντηση με στελέχη αμερικανικών εταιρειών οπλικών συστημάτων κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον, κάτι που όπως φαίνεται τελικώς θα πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, το γραφείο του επικεφαλής του Πενταγώνου Άστον Κάρτερ ενημέρωσε την ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον ότι ο αμερικανός υπουργός Άμυνας δεν μπορεί να συναντήσει τον κ. Καμμένο και η προγραμματισμένη συνάντησή τους για την 21ηΜαϊου πρέπει να αναβληθεί. Ο λόγος παρέμενε άγνωστος μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Αντιπροτάθηκε μάλιστα να οριστεί συνάντηση του κ. Καμμένου με τον κ. Γουόρκ, αλλά ούτε αυτό τελικά έγινε.

Παρ' όλα αυτά, ο έλληνας υπουργός αποφάσισε να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και απέρριψε εισηγήσεις να μετατεθεί η επίσκεψή του για αργότερα ώστε να μπορέσει να συναντήσει τον κ. Κάρτερ. Έτσι, με εξαίρεση τη συνάντηση με την κυρία Νούλαντ, ο κ. Καμμένος θα αρκεστεί σε συνομιλίες με γερουσιαστές στο Κογκρέσο και στην παρουσία του σε δύο think tanks, στο Atlantic Council και στο Hudson Institute.  


15 σχόλια:

  1. Οι μισθοφόροι της Γερμανίας και του Ισραήλ δείχνουν να έχουν χάσει κάθε εθνική ανεξαρτησία και κάθε αίσθηση εθνικής αξιοπρέπειας.

    Τώρα μας λένε και το ότι η παράνομη και διανοητικά ασταθής Νούλαντ είναι πάνω από το Πεντάγωνό τους.

    Όσο η κρατική μηχανή των ΗΠΑ παραμένει αντιαμερικανική, η Ελλάδα και άλλες χώρες δεν θα ορθοποδήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο η κρατική μηχανή των ΗΠΑ παραμένει αντιαμερικανική

      Τί ἐννοεῖς;

      Διαγραφή
    2. >παράνομη και διανοητικά ασταθής<

      Τι εννοείς;

      Διαγραφή
  2. Η εξωτερική πολιτική της υπερδύναμης καθορίζεται από ανθρώπους οι οποίοι, πάνω από τις ΗΠΑ, έχουν στην καρδιά τους τη Γερμανία και το Ισραηλ λόγω της εθνικής και θρησκευτικής τους καταγωγής. Παράδειγμα, οι στρατηγιστές του Μπερτελσμαν, οι οργανωτές της ΣΙΑ, οι ιδρυτές του σκαλ εντ μποουνς, οι πάροχοι των πρώτων διδακτορικών στις ΗΠΑ. Όλοι Γερμανοί. Ακόμα και ο Αμερικανικός στρατός από τα σπάργανά του φτιάχτηκε από Γερμανοαμερικάνους.

    Το ότι οι ΗΠΑ προσέφεραν στο πιάτο της Γερμανίας την Ευρώπη, και ξετινάζουν τη Μέση Ανατολή προς όφελος του Ισραήλ, δεν είναι τυχαίο. Τυχαίο επίσης δεν είναι ότι Γερμανοί και Ισραηλινοί μαζί συνεργάζονται σε κάθε πιθανό και απίθανο επίπεδο. Είναι τα ισχυρότερα λόμπυ εντός των ΗΠΑ, και ανοιχτά ονομάζουν τους Αμερικάνους μ..άκες. Άγγλοι, Γάλλοι, Κινέζοι, Ρωσοι, είναι σχεδόν ανύπαρκτοι εντός των ΗΠΑ, σε σχέση με Γερμανόριζους και Εβραιόριζους. Οι ΗΠΑ στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή δεν λειτουργούν με βαση πρώτα από όλα το συμφέρον τους, αλλά το συμφέρον της Γερμανίας και του Ισραήλ, δηλαδή δεν διστάζουν να ακολουθούν πολιτικές που είναι ενάντιες ακόμα και στα συμφέροντα του Αμερικανικού λαού.

    Οι ΗΠΑ συχνά λειτουργούν αντιαμερικανικά, και αυτό φάνηκε και με την τραπεζική κρίση. Λήστευσαν οι τράπεζες τον Αμερικανικό λαό, και το Αμερικανικό κράτος στάθηκε στο πλευρό των τραπεζών και όχι της χώρας και του λαού. Το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος και για την Ελλάδα ως κράτος, η οποία ακόμα έχει πάνω της τον κύριο Στουρνάρα. Οι καταγγελίες του κ. Τσίπα εναντίον του, όπως και εναντίον πολλών άλλων, έχουν βάση.

    Για τη Νούλαντ, τι εννοώ; Η γυναίκα είναι και αυτή έρμαιο των παθών της. Η συνεργασία της με ανθρώπους των μιζών και του φρικτού εγκλήματος είναι γνωστή στους πάντες. Αν οι ΗΠΑ ασκούσαν φιλοαμερικανική πολιτική θα την είχαν τιμωρήσει, αντί να την έχουν στην εξουσία. Στουρναροειδές είναι και αυτή.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίζω ανάποδα. Περί Νούλαντ δεν είπες τίποτε άλλο, από αυθαίρετες ανοησίες.

      Για το υπόλοιπο παραλήρημα, κάνεις ένα χονδροειδέστατο λάθος. Οι Γερμανοί συνεργάζονται όντως με τούς Ισραηλινούς (όπως και όλη η Δύση, άλλωστε), διότι αυτό τούς επέβαλαν οι Αμερικανοί μετά τον πόλεμο, είτε εμμέσως (με τα κόμπλεξ που τούς δημιούργησαν με την ακατάσχετη πλύση εγκεφάλου για το Ολοκαύτωμα), είτε αμέσως.

      Διαφορετικά, δεν εξηγείται γιατί δεν το έκαναν και πριν τον πόλεμο.

      Διαγραφή
  3. Μπορεί όμως οι απειλές του γραφικού Καμμένου ότι η Ελλάδα θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές να επηρεάσανε τους Αμερικανούς.

    Επίσης, οι ιδιαίτερα θερμές σχέσεις Καμμένου με Μόσχα και η θερμή υποστήριξη του στην ρωσική πολιτική για την Ουκρανία τον τοποθετούν κάθετα απέναντι από τους Αμερικανούς. Επομένως είναι λογικό επακόλουθο να του γυρίσουν την πλάτη οι Αμερικανοί.

    Καλώς ή κακώς ο Καμμένος έκανε τις επιλογές του και τώρα πρέπει αυτός και η Ελλάδα να ζήσουμε με τις επιλογές Καμμένου. Στη πολιτική οι επιλογές έχουν φυσικά και επιπτώσεις.

    Δεν λέω να κόψουμε σχέσεις με τον έναν η τον άλλον αυτό που λέω είναι όταν παίρνεις τόσο ισχυρές θέσεις υπέρ Ρωσίας πρέπει να τις κρατάς και να μην ικετεύεις, στην ίδια ανάσα, τους Αμερικανούς για συναντήσεις και βάσεις στο αιγαίο γιατί αυτά δεν συμβιβάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάτιβιστ, σοφέ και νοήμων που πάντα με λιβανίζεις, ο Κάιζερ άρχισε αυτός πρώτος το λιβανισμα του Σιωνισμού στην Ιερουσαλήμ, στην περίφημη συνάντηση με τον Χερτζλ. Ο Σιωνισμός ως κίνημα από την αρχή είχε τη στήριξη του Γερμανικού κεφαλαίου και των γερμανών στρατηγιστών. Οι πρώτες ειδικές δυνάμεις ανταρτών του Ισραήλ και οι πρώτες υπηρεσίες πληροφοριών τους οργανώθηκαν από Γερμανούς, σε στρατόπεδα και γραφεία που οργάνωσαν αξιωματικοί του δεύτερου και τρίτου ράιχ. Αυτά τα ομολογούν τα πρώτα στελέχη της χαγκάνα στις βιογραφίες τους, και δείχνουν το πως τότε ο περίφημος Σιωνισμός λειτουργούσε υπό την ενίσχυση της Γερμανίας και των συμμάχων της. Οι Γερμανοί εξαπάτησαν τον Σιωνισμό και όχι το αντίθετο.

    Ακατάσχετη ασχετοσύνη ακόμα μια φορά Νάτιβιστ, αλλά όπως βλέπω άνθρωποι σαν εσένα δεν σταμτήσουν ποτέ να πουλάνε εξυπνάδα και κίβδηλες γνώσεις. Οι πάντες γνωρίζουν τι εστί Νούλαντ, σύζυγος Νούλαντ και σόι Νούλαντ, εσύ την πάπια γιατί την κάνεις;

    Περι Καμμένου, δεν ξέρω αν κάτι λάθος κάνει εκτός από το ότι στηρίζει Καραμανλή. Ο κύκλος Καραμανλή και ο ίδιος ο Καμανλής είναι βαθιά και αθεράπευτα αμαρτωλός, βουτηγμένος στη διαφθορά. Με αναστάσεις της ΝΔ δεν πάμε πουθενά. Ταφόπλακα σε Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες, πασόκους κτλ αν θέλουμε μέλλον. Δεξιά αν θέλουμε να υπάρχει, ας είναι μόνο οι ΑΝΕΛ, και ηγέτη της δεξιάς καλύτερο από Καμμένο δεν βλέπω. Όλοι οι άλλοι είναι βρώμικο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιδηρούντιος said

    "Δεν γνωρίζω αν έχει αύξηση ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα ή μείωση. Θα πρέπει να γίνουν νέες στατιστικές.
    Κατά την άποψή μου, ο κάθε αντισημίτης που φτάνει σε σημείο να επιτίθεται σε μνημεία ή ανθρώπους για αντισημιτικούς λόγους, ή να κάνει προπαγάνδα άρνησης του ολοκαυτώματος, θα πρέπει να περνάει από ειδικό πρόγραμμα μαθημάτων για το τι είναι Εβραϊσμός και τι Ολοκαύτωμα. Τα έξοδα για την μόρφωση των αντισημιτών θα πρέπει να τα καταβάλει η χώρα από την οποία προέρχεται, ή, εφόσον έχει χρήματα, ο ίδιος. Ένα απλό πρόστιμο ή μία φυλάκιση δεν λέει τίποτα και φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να μάθει την αλήθεια ο αντισημίτης, ή τουλάχιστον να υποχρεωθεί να ακούσει την άλλη άποψη μέσα από υποχρεωτικό διάλογο.

    Κάτι άλλο που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, είναι η δημιουργία <ενός καθαρά φιλοεβραϊκού ενημερωτικού ιστολογίου, με συμμετέχοντες Εβραίους και μη Εβραίους. Ας συνεργαστούν ορισμένοι άνθρωποι που κάνουν εδώ σχόλια για να γίνει κάτι σαν ένα διαδικτυακό κιμπούτζ, μεικτό, Εβραίων και μη Εβραίων. Επίσης δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος σύλλογος Ελληνοϊσραηλινής φιλίας. Και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει για πολιτιστικές ανταλλαγές.
    Το σημαντικότερο από όλα που θα φέρει αποτελέσματα σε βάθος χρόνου για την αλληλοκατανόησή μας θα είναι η δημιουργία ενός Ινστιτούτου μελέτης της κοινής ιστορίας των Αρχαίων Λαών της Ανατολικής Μεσογείου, με παραρτήματα στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Αρμενία, το Κουρδιστάν, την Αίγυπτο κτλ. Μέχρι τότε, υπάρχει πανεπιστήμιο του εξωτερικού από όπου πιστεύω ότι μπορεί ένα τέτοιο Ινστιτούτο να αρχίσει σχετικά εύκολα"


    Πώς ξαφνικά το γύρισες αντισημίτης; Μήπως είσαι ολίγον ... "ασταθής", όπως λένε ευγενικά στην ψυχιατρική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Το να υποστηρίζει κάποιος ότι οι ΗΠΑ κατάντησαν μισθοφόροι της Γερμανίας και του Ισραήλ, είναι αντισημιτικό ή απλά μια πραγματικότητα; Το να έχω φιλικά αισθήματα προς τους Εβραίους και να ζητώ την ένωση των Εβραίων με εμάς, τους Αρμένιους και άλλους λαούς, είναι αντισημιτικό ή μήπως εβραϊκό; Που είναι ακριβώς το πρόβλημά σου; Επειδή η Νούλαντ και αρκετοί υποστηρικτές των Ναζιστών στην Ουκρανία είναι Εβραίοι, δεν πρέπει να τους κατηγορεί κανείς;

    Το περίεργο είναι ότι την εποχή που έλεγα τα παραπάνω για ένα μεικτό ιστολόγιο, κάποιοι Εβραίοι με έλεγαν αντισημίτη και κάποιοι Ναζιστές με έλεγαν Σιωνιστή. Από ότι βλέπω, και οι μεν και οι δε ζείτε ακόμα μέσα στα ίδια διανοητικά πτύελα, και δεν μπορείτε να δείτε τίποτα άλλο εκτός από το άσπρο και το μαύρο. Η ένωση και η συνεργασία των λαών, των θρησκειών και ιδεολογιών είναι το μέλλον, όχι οι διχασμοί και οι καχυποψίες.

    Εγώ σε ψυχιάτρο πήγα, και μου είπε ότι πράγματι είμαι ασταθής και για δέσιμο. Εσύ όμως δεν θα πας επειδή θεωρείς τον εαυτό σου λογικό και σοφό. Μάθε πάντως ότι οι μεγαλύτεροι ψυχασθενείς πιστεύουν τα ίδια με εσένα για τον εαυτό τους.

    Και ποιός ακριβώς σε έχει διορίσει ανώνυμο υβριστή μου, συλλέκτη των αρχαίων και νέων σχολίων μου και εμηνευτή τους εδώ και κάποια χρόνια, αν όχι η δική σου ψυχασθένεια; Μη μου πεις ότι σε πληρώνει κάποιος για να τα μαζεύεις, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι γεναιόδωροι φωστήρες εργοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >..εδώ και κάποια χρόνια<
      Ποια χρόνια, βράχε λογικής, Σιδηρούντιε; Και γιατί "υβριστής"; Σε πείραξε που παρέθεσα κάποιο σχόλιό σου απ' αλλού, τότε που δεν σ' έδερνε ο σημερινός άκρατος αντισημιτισμός;

      Διαγραφή
  7. Κοτρόνα της ανάλυσης, αυτά που έφερες εδώ ως φιλοσημιτικά μου σχόλια έχουν γραφτεί προ μερικών ετών, και είχαν από τότε εκληφθεί ως αντισημιτικά, ανθελληνικά, και γενικά ως ανατριχιστικά. Ο φιλοεβραϊσμός είναι ξεκάθαρα ένα αντισημιτικό και αντιχριστιανικό θέμα όπως βλέπεις.

    Άνθρωπος του θεού, του βασιλέα, του μεταξά και γερμανόφιλος, βλέπω ότι ψάχνεις με την καρδιά σου να βρεις αντισημίτες; Μπορώ μήπως να βοηθήσω κάπως τον ιερό σου και άδολο αγώνα; Σε βλέπω άρτια εξοπλισμένο και θαυμάζω τα αγνά σου κίνητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Άνθρωπος του θεού, του βασιλέα, του μεταξά και γερμανόφιλος..< ;;;;;

      Εκτός από τον Μεταξά, του οπίου πράγματι την προσφορά στην πατρίδα αναγνωρίζω και τιμώ, τα άλλα από πού βγαίνουν; Αλλά από τον πισινό της μυλωνούς, πώς να βγάλω ορθογραφία;

      Άσε ρε γελοίε, που πήγαινες και κουνιόσουνα στο blog του Abravanel και το έπαιζες εβραιόφιλος και τώρα ξερνάς αντισημιτική χολή, βρίζοντας την Νούλαντ, μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραία.

      Αραδιάζεις ένα κάρο θεωρίες δικές σου -πρόβλημά σου- , αλλά όταν σε αντικκρούσει κανείς γυρεύοντας λογικά επιχειρήματα, κάνεις την κινέζα.

      Τι να υποστηρίξει ο Κάιζερ και οι Γερμανοί, αφού οι Σιωνιστές του Χερτσλ είχαν στην τσέπη την επιστολή Μπάλφουρ; Ο Κάιζερ, πιστός σύμμαχος των Τούρκων, που κατείχαν την Παλαιστίνη, πώς να τούς βοηθήσει στην ίδρυση ισραηλινού κράτους;

      Διαγραφή
  8. Ο άνθρωπος που θέλει να περάσει ως τιμητής του δικαίου και της αλήθειας, δεν βλέπει μπροστά του κινέζες και πισινούς της μυλωνούς. Μόνος σου δείχνεις τη γύμνια σου εδώ και πολύ καιρό.

    Σκίζεσαι για τον Κάιζερ, τη Γερμανία και τη Νούλαντ.
    Η Νούλαντ μου φταίει επειδή χρηματοδότησε τους ανθρώπους σου, τους αντιδημοκράτες και αντισημίτες της Ουκρανίας, και όχι επειδή είναι Εβραία. Το σόι της, η οικογένειά της, είναι βουτηγμένη στη διαφθορά. Ψάξε για παράδειγμα που είναι μπλεγμένος ο σύζυγός της. Ένας άνθρωπος όμως σαν εσένα, που τρέφει μίσος για οτιδήποτε εβραϊκό, τα βλέπει όλα από μια πλευρά. Με τίποτα άλλο εκτός από τους Εβραίους και τους φίλους τους έχει να ασχοληθείς; Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι από την αγάπη σου για τους Εβραίους παρακολουθούσες το ιστολόγιο του Αμπραβανέλ.

    Μιλάω για τη συνεργασία της Γερμανία και Aυστροουγγαρίας πολύ πριν τη συμφωνία Μπαλφούρ. Ο Κάιζερ έδωσε την ευλογία και τα χρήματά του επίσημα στον Χέρτζλ το 1898 στην Ιερουσαλήμ. Ο Κάιζερ είναι στην ουσία ο ιδρυτής του νέου Ισραήλ. Ξυπνάτε επιτέλους, η ιστορία που έχετε μάθει είναι μόνο η Γερμανική έκδοση. Ο Σιωνισμός υπήρξε όργανο και θύμα της Γερμανίας, όχι το αντίθετο.

    Άνθρωποι σαν εσένα, με τέτοια μυαλά, έφεραν τον Ελληνισμό εδώ που είναι σήμερα. Εσείς, οι φωστήρες, έχετε την ευθύνη για το 1922 και όχι οι Εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Μόνος σου δείχνεις τη γύμνια σου εδώ και πολύ καιρό.<
      Πόσο καιρό, δηλαδή;

      Πώς το ανακάλυψες ότι υποστηρίζω τους αντιδημοκράτες και αντισημίτες της Ουκρανίας; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, αδερφέ μου! :))) Και στην συνέχεια διατείνεσαι ότι "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι από την αγάπη σου για τους Εβραίους παρακολουθούσες το ιστολόγιο του Αμπραβανέλ". Tώρα τι από τα δύο ισχύει. Μα είπαμε, από τον πισινό της μυλωνούς....

      >Άνθρωποι σαν εσένα, με τέτοια μυαλά, έφεραν τον Ελληνισμό εδώ που είναι σήμερα<
      Ζητώ τα πεινά συγγγνώμη από τον Ελληνισμό.

      Πολλά μποφόρ φυσά εδώ και θα κρυώσομε καλοκαιριάτικο :-))))))


      >Ένας άνθρωπος όμως σαν εσένα, που τρέφει μίσος για οτιδήποτε εβραϊκό, τα βλέπει όλα από μια πλευρά<
      Ούτε ... ακτινολόγος να ήσουνα! Φτου σου να μην βασκαθείς; Εδώ πλέον δίνεις ρέστα! :)))))

      >Ψάξε για παράδειγμα που είναι μπλεγμένος ο σύζυγός της<
      Εσύ που τα λες οφείλεις κα να τα αποδείξεις. Καινούριο χούι είναι αυτό, να στέλνεις τον άλλο να ψάχνει για τεκμήρια των δικών σου απόψεων;

      Διαγραφή
  9. Αφού είναι έργο σου να μαζεύεις αυτά που ρίχνει ο τέτοιος της μυλωνού, περίμενε να πέσουν και άλλα. Μην είσαι όμως βιαστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.