13/2/17

Διεθνή Τα "άπλυτα" του Μάρτιν Σουλτς

Τα άπλυτα του Μάρτιν Σουλτς βγάζει στη φόρα έρευνα του γερμανικού Spiegel και των Times του Λονδίνου.

Το "παιδί του λαού" που ανέλαβε τις τύχες του SPD, κατηγορείται ότι, παρά τις ταπεινές του ρίζες, έχει πολύ ακριβά γούστα.

Ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χρησιμοποιούσε σε σχεδόν καθημερινή βάση νοικιασμένο αεροπλάνο για τις μετακινήσεις του, με κόστος €20.000 την ώρα.
Το 2014 στην αποτυχημένη προσπάθεια του να γίνει Πρόεδρος της Κομισιόν, ταξίδεψε με το εν λόγω μέσον, σερί, Βρυξέλλες-Φλωρεντία, Βερολίνο-Μαλτα-Ισπανία, προκειμένου να πείσει τους Κυβερνώντες των χωρών να τον προτιμήσουν.

Ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, αμειβόταν με €340.000 το χρόνο,εκτός επιδομάτων, που του διπλασίαζαν το μισθό.

Συνήθιζε να δειπνεί με φίλους και συνεργάτες στο πολυτελές εστιατόριο Au Crocodile, του Στρασβούργου, και το BANDANERA των Βρυξελλών, όπου το μπουκάλι κρασί κοστολογείται €300.

Είχε διορίσει συγγενείς και φίλους στο γραφείο του, το οποίο πρώην συνεργάτιδα του αποκαλεί "Σταλινικό πελατολόγιο".
Η καταγγέλλουσα υπέβαλε παραίτηση, επειδή ο Σουλτς της ζητούσε εκτός των καθηκόντων της, να του σιδερώνει παντελόνια και πουκάμισα.

Για τη συνέχεια eyedoll

1 σχόλιο:

  1. H σκοτεινή συνωμοτική υπερκυβέρνηση των Γκλομπαλιστών (Παγκοσμιοποιητών) πολεμίων του Τραμπ, σε κατάσταση πανικού μπρος στο τσουνάμι της επανάστασης των "λαϊκιστών", όπως στιγματίζουν συλλήβδην τις εξεγερμένες ελεύθερες πατριωτικές συνειδήσεις στην Ευρώπη και στον Δυτικό Κόσμο, προσπαθούν κατεσπευσμένα να στερεώσουν τα οχυρά τους στην Ευρώπη, προσφεύγοντας σε όλα τα δόλια μέσα του οπλοστασίου τους.Στη Γαλλία διάλεξαν τον αχυράνθρωπο του Ρότσιλντ Μανουέλ Μακρόν σαν διάδοχο του Ολάντ και εξαπέλυσαν εναντίον του Φιγιόν την συνηθισμένη στη γαλλική πολιτική πρακτική μισθοδοσίας συγγενών ως συνεργατών του πολιτικού του γραφείου. Στη Γερμανία κινδυνεύει η Μέρκελ, που την προορίζουν για αντι-Τραμπ ηγέτη του διαλυόμενου κινήματος των εθνομηδενιστών, και εξαπολύουν κατά του (βρωμερού επίσης) Σούλτς -τον οποίο βρίσκουν τώρα πιο του γούστου τους οι βουρτς-και-μπυρο- καταναλωτές Γερμαναράδες- τις σπατάλες του στις Βρυξέλλες, με τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογουμένων, σαν να ήταν μόνος αυτός και όχι ο κανόνας στους 30.000 κηφήνες της σφηκοφωλιάς. Την ίδια μηχανή έχουν βγάλει κατά της Μαρίν Λε Πεν, ότι εισέπραττε λέει την αποζημίωση χωρίς να παρίσταται σε συνεδριάσεις της αποκρηάτικης ευρωβουλής, με πρόεδρο τον Μασκαρά τον Σουλτς, να τον καρπαζώνει κάθε τόσο ο αμίμητος θριαμβευτής του Brexit, Nigel Farage.
    Να δούμε αν η ενορχηστρωμένη επιχείρηση, με όλα τα συστημικά ΜΜΕ στην υπηρεσία της εθνομηδενιστικής συνωμοτικής συμμορίας, θ' αποδειχτεί επιτυχέστερη στην γηραιά Ευρώπη από όσο φάνηκε στις ΗΠΑ, με όλο τον πακτωλό της Γουώλ Στρήτ, των πολεμοκαπηλικών κεφαλαίων, το θησαυροφυλάκιο του Ιδρύματος Κλίντον με λεφτά Σαουδαραβίας και Εμιράτων, το δισεκατομμύριο του Σόρος και δεν συμμαζεύεται.
    Πάτρωνας του Σόρος ο Ρότσιλντ, το αφεντικό του Μανουέλ Μακρόν. Και του...ΤΣΙΠΡΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.