7/1/10

Χριστιανική μειονότητα στο Ισλάμ - Η περίπτωση των Κοπτών της Αιγύπτου

18 Ιουλίου 2008, 12:00 - 2:00 μμ - Ινστιτούτο Hudson










18 σχόλια:

  1. Αδυνατώ να κατανοήσω το νόημα αυτής της ανάρτησης με την κυράτσα (Ms. Heidi Metcalf Little) του Hudson, (τεράστια αμερικανό-εβραιοφωλια κάντε Google και μόνοι σας ) να προσπαθεί να μας "ξεστραβώσει" για το πόσο οι Μουσουλμάνοι μισούν του Χριστιανούς και τανάπαλιν.
    Και γω να 'μουνα Μουσουλμάνος και να 'βλεπα τους "Χριστιανούς" Αμερικανούς να βομβαρδίζουν το σπίτι μου, την πατρίδα μου, να σκοτώνουν τα παιδιά μου, το ίδιο και χειρότερα θα αισθανόμουνα.
    Μα καλά χρειάζεται κάποιος να είναι επιστήμονας της ΝΑΣΑ για να εννοήσει ότι οι εβραίοι έχουν ξεκινήσει μια τεραστία εκστρατεία για να συγκρουστεί Χριστιανισμός-Ισλάμ προς όφελος τους;
    Ρίξανε τρία κτίρια στην Νέα Υόρκη και μετά τα 'ριξαν στους Μουσουλμάνους και έτσι έσπρωξαν τους Αμερικανούς (ντε και καλά Χριστιανοί) σ' αυτό το σημερινό Παγκόσμιο κουλουβάχατο;

    Οι παρακάτω εταίρες υποστηρίζουν οικονομικά το "πηγάδι σκέψης" του Hudson. Κάντε μια-μια εταιρεία Google να δείτε ποιοι είναι και τι καπνό φουμάρουν.

    Μερικές απ΄αυτες: Διαβάστε και θαυμάστε!!!!!
    Και μετά παρακάτω δείτε και ποιοι ιδρύσαν το Hudson αλλά και ποιοι αποτελούν το διευθυντήριο του!!!
    Ακόμη και καταδικασμένοι εγκληματίες!!! Να, αυτοί μας ανοίγουν τα μάτια )μεσω της Διδος Heidi Metcalf Little, για το πόσο μας αγαπούν οι Μουσουλμάνοι μετά τις βόμβες!!!

    * Ag Processing Inc
    * American Crop Protection Association
    * American Cyanamid
    * Archer Daniels Midland
    * Cargill
    * Ciba-Geigy
    * ConAgra Foods
    * Conrad Black
    * CropLife International
    * DowElanco
    * DuPont
    * Eli Lilly and Company
    * Exxon Mobil
    * Fannie Mae
    * General Electric Fund
    * Heinz
    * IBM
    * Lilly Endowment
    * McDonald's
    * Merck
    * Microsoft
    * Monsanto
    * National Agricultural Chemical Association
    * Nichols-Dezenhall Communications Management Group
    * Novartis
    * PayPal
    * PhRMA
    * PriceWaterhouseCoopers
    * Procter & Gamble
    * Sunkist Growers
    * Syngenta Crop Protection
    * United Agri Products
    * Westfield Corporation

    Προσεξτε!!!!
    After it was revealed that Michael Fumento received funding from Monsanto for his 1999 book Bio-Evolution, company spokesman Chris Horner confirmed that it continues to fund the think tank. "It's our practice, that if we're dealing with an organization like this, that any funds we're giving should be unrestricted," Horner told BusinessWeek. Hudson's CEO Kenneth R. Weinstein told BusinessWeek that he was uncertain if the payment should have been disclosed. "That's a good question, period," he said.
    Συνεχιζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχεια του HUDSON...
    Και οι ηγητορες του Hudson!!!!
    Hudson Institute Leadership

    * Herbert London (President)
    * Kenneth R. Weinstein (CEO)
    * Deborah L. Hoopes (Vice President & Chief Financial Officer)
    * Grace Paine Terzian (Vice President for Communications)

    Notable trustees, fellows and advisors

    In 1990 fellow Bruce Chapman founded another think tank, the Discovery Institute.

    Politicians who have been affilitated with Hudson include former U.S. Vice President Dan Quayle and Governor of Indiana Mitch Daniels.

    Other members have included:

    * Raymond Aron (Γιαπωνεζος)
    * Zeyno Baran
    * Anne Bayefsky (Γιαπωνεζα)
    * Daniel Bell (Γιαπωνεζος)
    * Conrad Black (Γιαπωνεζος και καταδικασμενος)
    * Chuck Blahous
    * Robert Bork (ΓιαπωνεΖος)
    * Rudy Boschwitz (Γιαπωνεζος)
    * Pierre S. du Pont, IV (emeritus) (Χωρις λογια)
    * Ralph Ellison (Γιαπωνεζος)
    * Joseph Epstein (Γιαπωνεζος)
    * Douglas J. Feith (Ωχ μανα μου!!!)
    * Joseph M. Giglio[11] (Vice Chairman, Board of Trustees)
    * Alexander Haig (emeritus)
    * Bernadine P. Healy, M.D. (emeritus) (Γιαπωνεζα)
    * Jay Hein
    * Roy Innis
    * Donald Kagan (emeritus)(Ωχχχ Μανουλα μου!!!Αυτος ειναι Ρωσσο-Γιαπωνεζος)
    * Amy A. Kass (Κρυφογιαπωνεζα)
    * I. Lewis "Scooter" Libby (resigned from his position as a senior advisor after his convictions in United States v. Libby)(Δεν μας λεει η Γιαπωνεζο-Γουϊκιπιντια σε ποιον ηταν συμβουλος, και για τι εγκλημα καταδικαστηκε ο αρχι-Γιαπωνεζος!!!)
    * Betsy McCaughey
    * Robert H. McKinney[12]
    * John O'Sullivan
    * William Odom
    * Richard Perle (Γιαπωνέζος-Πρωτεργάτης)
    * Ronald Radosh (Ιαπωνας)
    * Max Singer (Co-founder, president until 1973, currently senior fellow and trustee)(παρα-Γιαπωνεζος)
    * Irwin Stelzer (Χωρις λογια)
    * Walter P. Stern (Chairman of the Board of Trustees; Board Member; Executive Committee Member) )Ιαπων)
    * Allan R. Tessler (Vice Chairman, Board of Trustees)
    * Kenneth R. Weinstein (Board of Trustees) Κουραστηκα να γραφω.
    * Richard Weitz κουραστηκα......
    * Former "Drug Czar" John Walters, Executive Vice President
    * Ambassador Curtin Winsor, Jr.[17](Board Member)
    * Yoshiki Hidaka(Japanese Columnist, Visiting Senior Fellow)

    Είδατε που σας είπα; Γιαπωνέζοι οι περισσότεροι!!!
    Ανοίξτε και τον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε (αφού κάνετε κλικ το ΒΙΟ) και τις φάτσες τους.
    Και είναι η εντεκαδα εεεε! Οι ωραιότεροι του HUDSON!!! Που να δείτε τι κατιμας υπάρχει στον πάγκο!!! Που λεει και ο Βασίλης!!!

    http://www.hudson.org/index.cfm?fuseaction=hudson_scholars

    Θεός φυλάξει!!! Καμιά φορά νομίζω ότι μερικές αναρτήσεις ανεβαίνουν απ΄την Πρεσβεία κατευθείαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1:15 Εχεις εξηγήσει στις Αρχές τα περί 11/9;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αυτή η ανάρτηση συμφέρει τους Ισραηλινούς, αυτή τους Άραβες, αυτή το ΠΑΣΟΚ, αυτή το ΛΑΟΣ, αυτη τις ΗΠΑ, αυτή τη Ρωσία κτλ"
    Σε αυτή τη λογική δεν μπαίνω!!
    Αν ξέρεις κάτι και διαφωνείς με τη συγκεκριμένη ανάρτηση για τους Κόπτες Χριστιανούς της Αιγύπτου σε παρακαλώ γράψτο. Ολοι κερδίζουμε..

    Πάντα, ότι λέγεται, κάποιον θα συμφέρει.
    Δεν σημαίνει όμως ότι είναι ψέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιες παρατηρήσεις σ’ αυτή την ομιλία. Πρώτα απ’ όλα να πω πως κάθε αναφορά σε πληροφορίες πρώτα απ’ όλα ελέγχεται για την αλήθεια των ίδιων των πληροφοριών και δευτερευόντως ελέγχεται και η πηγή των πληροφοριών. Στον φίλο που λέει ουσιαστικά ότι η πληροφορία είναι άχρηστη λόγω του ότι είναι από κάποιο ινστιτούτο Hubson να του πω ότι μια πληροφορία δεν είναι εξ’ ορισμού άχρηστη αν δεν την επεξεργαστούμε πρώτα. Αυτή η ανάρτηση έγινε μετά από αιματηρά γεγονότα. Οι πληροφορίες που παρατίθενται συμφωνούν με τα γεγονότα αλλά και με τις δικές μας ιστορικές εμπειρίες. Το ότι κάποιος τρίτος χρησιμοποιεί αυτές τις υπάρχουσες αντιθέσεις για δικό του όφελος είναι δικό μας καθήκον να το καταλάβουμε και να κατανοήσουμε και τους τρόπους που αυτός ο τρίτος χρησιμοποιεί ώστε να κάνει το πρόβλημά του, πρόβλημα όλων των άλλων.
    Λοιπόν από την ομιλία ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. Οι κόπτες είναι γνωστό ότι είναι αποστολική εκκλησία. Επειδή η Αλεξάνδρεια ήταν μεγάλο ελληνιστικό κέντρο υπήρξε ταυτόχρονα και ένα κέντρο όπου θεμελιώθηκε ο χριστιανισμός. Στην αιώνια πάλη για την πολιτική πρωτοκαθεδρία η οποία δεν άφησε απ’ έξω την θρησκεία και έφερε τόσα και τόσα σχίσματα στον χριστιανισμό υπήρξε και μια περίοδος εχθρότητας του τότε κέντρου της Πόλης με την Αλεξάνδρεια αυτό δημιούργησε εσωτερικές έριδες οι οποίες με την σειρά τους έφεραν και τον εξισλαμισμό της Αιγύπτου. Βλέπουμε εδώ μια επιβεβαίωση της ανοησίας που λέγεται συγγένεια αίματος. Βλέπουμε πως υποστηρίζουν οι κόπτες ότι είναι οι ουσιαστικά Αιγύπτιοι και πως τους υπόλοιπους λένε ότι είναι «εξαραβισμένοι». Έχουν την ίδια εθνική ταυτότητα την ίδια γλώσσα αλλά παρόλα αυτά αισθάνονται ξένοι διότι έχουν διαφορετική θρησκεία. Αυτά θα πρέπει να τα θυμόμαστε γιατί ουσιαστικά βλέπουμε μερικούς αιώνες αργότερα να επαναλαμβάνεται η ίδια πολιτική κατάσταση στην Μικρά Ασία όπου ο εκτουρκισμός υπήρξε πολιτισμικός κατά βάση και από την στιγμή που συντελέστηκε το αποτέλεσμα ήταν η αργή πτώση της Αυτοκρατορίας. Ήταν απλώς θέμα χρόνου να συμβεί.
    Ας τα έχουμε υπόψη και στον επιχειρούμενο νέο εποικισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ημερών μας και που θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι ίσως και να είναι προσπάθεια εξαγωγής προβλημάτων από την Μέση Ανατολή στην Ευρώπη. Βέβαια ο επίσκοπος Θωμάς αναφέρει κάπου ότι υπάρχει επαφή κρατικών ή παρακρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με τους «αδελφούς μουσουλμάνους» στην Αίγυπτο. Κάτι που ο καθένας θα υποθέσει ότι συμβαίνει και με άλλες μουσουλμανικές οργανώσεις σε άλλες αραβικές και όχι μόνο χώρες. Συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξάγει με ασφάλεια κανείς από την ακολουθούμενη αμερικανική πολιτική υπέρ των μουσουλμάνων σε επιλεγμένες περιοχές τους κόσμου (σ.σ. Βαλκάνια, Καύκασος, Κεντρική Ασία, προώθηση «ανεκτικότητας» στις χώρες της Ευρώπης). Αυτή ακριβώς η πολιτική στιγματίζεται από τον επίσκοπο ακόμα και αν μιλά στο ινστιτούτο Hubson διότι λέει πως δεν είναι δυνατό να απαιτείς ανεκτικότητα από τους χριστιανούς όταν εσύ δεν μπορείς να επιδείξεις την ελάχιστη ανεκτικότητα στους ομοεθνής σου χριστιανούς. Παρά λοιπόν τον φορέα της πληροφορίας αν μπορεί κάποιος ας ισχυριστεί ότι είναι ψεύτικη αυτή η πληροφορία. Με δεδομένο μάλιστα και το περιστατικό προ ετών της δολοφονίας ελλήνων τουριστών στην Αίγυπτο από φανατικούς μουσουλμάνους διότι τους χαλούσαν την αισθητική.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί οι κύριοι που κριτικάρουν τους Αμερικάνους που βομβαρδίζουν τις χώρες των μουσουλμάνων ,εκτός που λένε ψέμματα ,διότι οι μουσουλμάνοι καλοπερνάνε εξ αιτίας της pax AMERIKANA χάρις στην οποία μοσχοπουλάνε τα πετρέλαια τους και πολαπλασιάζοντε σαν τα κουνέλια .Εάν πάψει να υπάρχει η pax Amerikana οι μισοί θα πεθάνουν διότι είναι αμόρφωτοι ανειδίκευτοι και τεμπέληδες . Το ίδιο ισχύει για τους Έλληνες σαν τον ανώνυμο ο οποίος παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και την νοοτροπία "τσάμπα μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του Ελευθέριος Β.

    Αλλά αυτό που με έκανε να παρέμβω είναι οι ιστορικές παρατηρήσεις του που δείχνουν ότι δεν είναι απλός αναγνώστης της ιστορίας .
    κυρίως οι παρατηρήσεις του
    “Ας τα έχουμε υπόψη και στον επιχειρούμενο νέο εποικισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ημερών μας “

    Δεν είναι θέμα ξενοφοβίας ,αλλά θέμα Ελλήνο Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
    Ο πολιτισμός απαιτεί ελεύθερη σκέψη και όχι δόγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του Ελευθέριος Β.

    Αλλά αυτό που με έκανε να παρέμβω είναι οι ιστορικές παρατηρήσεις του που δείχνουν ότι δεν είναι απλός αναγνώστης της ιστορίας ,και κυρίως οι παρατηρήσεις του

    “Ας τα έχουμε υπόψη και στον επιχειρούμενο νέο εποικισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ημερών μας “

    Δεν είναι θέμα ξενοφοβίας ,αλλά θέμα Ελλήνο Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
    Ο πολιτισμός απαιτεί ελεύθερη σκέψη και όχι δόγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σημερινό Ισλάμ δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό του παρελθόντος. Δεν έχει εξέλθει από την κρίση και την τελμάτωση, που βιώνει από την εποχή που οι Μογγόλοι κατέστρεψαν την Βαγδάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο το χαλιφάτο της ΒΑγδάτης και απο την ακμή του χαλιφάτου της Ανδαλουσίας που ήταν η πιο ανεπτυγμένη πολτιστικά και ίσως οικονομικά περιοχή της Ευρώπης .Η τότε βάρβαρη σχεδόν δυτική Ευρώπη έκανε τεράστια βήματα προόδου. Ακολούθησε η αναγέννηση η οποία ήταν η αναγέννηση του Ελληνορωμαϊκού πνεύματος ακολούθησε η ανακάλυψη της Αμερικής τα υπερπόντια ταξείδια ,η ανάπτυξη της αστικής τάξης .Ο προτεσταντισμός ,η δημοκρατική διακυβέρνηση ,ο διαφωτισμός η Αμερικανική και η Γαλλική Επανάσταση η βιομηχανική επανάσταση . Η ανάπτυξη των επιστημών κατά τρόπο πρωτοφανή που δεν είχε γίνει ποτέ άλλοτε. Το χαλιφάτο της Βαγδάτης και ο Αραβικός πολιτισμός έμειναν αιώνες πίσω . Αλλωστε ο πολιτισμός των Αράβων θεμελιώθηκε πάνω στον Ελληνικό πολιτισμό ,στον Αριστοτέλη στον Γαληνό στον Πτολεμαίο. Πάρε να διαβάσεις το βιβλίο του Συλβέν Γκουγκενέμ " Ο Αριστοτέλης στο όρος Σαίν Μισελ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα απαντησω στα παιδαριωδη "επιχειρηματα" των αδαων ή των προπαγανδιστων υπερ της τρομοκρατικης γιαφκας, γνωστης και ως Ισραηλ.

    Εκεινο που βλεπω εγω ειναι το "δασος" και οχι το δενδρι.
    Ποιος ιδρυσε το HUDSON; (Και αλλα αναριθμητα "πηγαδια" ή και "Λακκους" σκεψης). Με τι ειδους θεματα ως επι τω πλειστον ασχολειται; Ποιοι οι εμμισθοι και αμμισθοι συνεργατες και υπαλληλοι του; Ποιοι τους χρηματοδοτουν και τους συντηρουν για να ευρισκονται εκει; Τι ρολο παιζουν γενικοτερα και τι πολιτικη ιδεολογια εχουν αυτοι οι "συνεργατες"; Που και σε ποιον προωθουν αυτη την ιδεολογια τους; Ποια τα κινητρα τους; Ποιος ή ποιοι επωφελουνται απ' ολα τα ανωτερω;
    Ο μεσος Ελλην ξερει οτι υπαρχει ανταγωνισμος και πολλες φορες μισος (λογω Τουρκιας) μεταξυ Χριστιανων και Μουσουλμανων. Δεν χρειαζομαστε μια "Κατινα" απ' το HUDSON ή ενα Κοπτη παππα να μας το πη αυτο.
    Δεν υπαρχει δικαιολογια για ορισμενους Ελληνες συμπατριωτες μας να μην βλεπουν οτι υπαρχει τουλαχιστον μια 60ετια παραπληροφορησης και προπαγανδας (με συγκεκριμενο σκοπο) εναντιον των Μουσουλμανων στην Δυση, απο τα Εβραϊκης ιδιοκτησιας ΜΜΕ.
    Οι εβραιοι εχουν ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ να εκδαιμονιζουν συνεχεια τους Αραβες στην Δυση απο τοτε που τους κλεψανε την Παλαιστινη (με την Βοηθεια των Αγγλων και τωρα συνεχιζουν την διατηρηση των κλεμμενων με την βοηθεια των ΗΠΑ). Οι Ελληνες τι κερδος εχουν; Κι αν καποιος αναφερθει στην Τουρκια επειδη οι Τουρκαλαδες ειναι Μουσουλμανοι, θα του απαντησω: Τουρκια και Ισραηλ ειναι "κωλος-βρακι". Η Τουρκια δεν θα 'ταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ειχε την αμεριστη υποστηριξη των εβραιων της Αμερικης. Τιποτε απολυτως! Ιδιως μετα την διαλυση των Σοβιετικων.

    Μετα απο τα "σχολια" ορισμενων στις επισημανσεις μου, βλεπω οτι επαληθευεται η προγνωση μου οτι μαλλον μερικες αναρτησεις ερχονται κατ' ευθειαν ή μεσω Πρεσβειας. Ή υπαρχει τελεια αγνοια σχετικα με την Εξωτερικη Πολιτικη των ΗΠΑ. Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

    Θα παραθεσω ενα αποκομμα/βιντεο μιας συνεντευξης σε Αμερικανικο καναλι ενος πρωην υπαλληλου της CIA (κατι θα ξερη αυτος) ο οποιος εκθετει τις αποψεις του για την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ και θα 'ταν καλο να το ανοιξετε να το δειτε (οι αγγλογνωστες) και να σκεφθειτε ολιγον τι.
    Ο εν λογω κυριος εχει γραψει και ενα βιβλιο με τιτλο "Imperial Hubris" (ISBN 1-57488-849-8)το οποιο σας συνιστω να διαβασετε.

    http://www.c-spanvideo.org/program/291033-3
    (Ανοιξτε τον Πρωτο συνδεσμο)

    ΥΓ.
    Αφιερωμενο στον φιλτατο σχολιαστη
    @ 08 Ιανουαρίου 2010 8:11 π.μ.
    Σε προσφατο ταξιδι μου στην Αμερικη (επεστρεψα αργα χθες το βραδυ) ταξιδεψα απο τον Αμερικανικο Βορρα, στο Ταρπον Σπριγκς της Φλοριδας για την Εορτη Των Θεοφανειων. Εκει μιας και η Εκκλησια του Αγιο-Νικολα βρισκεται κοντα στη θαλασσα, ριχνει ο εκαστοτε Αρχιεπισκοπος Αμερικης Το Σταυρο και καμμια 60αρια πιτσιρικια (Ελληνοπουλα-Χριστιανοι-Ορθοδοξοι) βουτανε να Τον πιασουν.
    Ειναι εθιμο 100ετιας οπως μου εξηγησαν, και μαζευται καμμια 10-15αρια χιλιαδες κοσμος, αν και προχθες εκανε πολυ κρυο και ο κοσμος ηταν πολυ λιγωτερος.
    Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ομως, ηταν οτι στα πεζοδρομια μια γνωστη εβραϊκης ιδιοκτησιας αλυσιδα φαρμακειων (Walgreen) ειχε στησει κιοσκια και διαφημηζε ή μαλλον παρωτρυνε (προφορικα) τους παρευρισκομενους να εμβολιαστουν για την γριπη των "χοιρων". Φαινεται δεν πουληθηκαν ολα τα εμβολια και οι εβραιοι της "Walgreen" θεωρησαν ευκαιρια να πουλησουν τα αποθεματα τους σε μια Χριστιανικη Γιορτη. Που να 'ξερα να σου 'φερνα μερικα για σενα και τους φιλους σου γιατι απ' οτι βλεπω πασχετε σε ανησυχητικο βαθμο απο την εν λογω γριπη των "χοιρων". Στην Αμερικη οπως μου εξηγησαν οι φιλοι μου δεν λεγεται γριπη των χοιρων, αλλα αναφερεται σαν "H1N1 Flu" για να μην προσβαλλονται λεει οι εβραιοι, καθ'οτι ουτε που θελουν να ακουν για γουρουνια.
    Κι ας γκαριζει ο Πανουσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστινα!!!!! Μαζευε ονοματα.
    Ιδιως εκεινα τα χρωματιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλο μένος έχεις με τους Εβραίους αυτό λέγεται αντισημιτισμός ,απο το ίδιο έπασχε και ο Χίτλερ .Όλα τα υπόλοιπα είναι "απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα" .Όσον αφορά τα περι πρεσβείας θα έλεγα ότι ¨" χέ...καν " οι Αμερικάνοι με τις ηλιθιότητες που γράφει ο καθένας και μάλιστα ιδιαίτερα στους " ανώνυμους" . Το λυπηρό είναι ότι δεν έχουμε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Spiros Danalis exei kanei mia aksiologi istoriki analisi pragma to opoio den mporo na po gia kapoio anonimo opoios pasxei apo sindromo katadioksis enabtion ton Evraion as mathei na mila me epixeirimata kai as pei oti exei na pei diafortika i epixeirimatologia i opoia simpiknountai sto oti gia ola ftaine oi evraioi apla steritai sovarotitas! Diladi tha ithel oi Koptes CHRISTIANOI na travoun ton pathon tous ton tapaxo xoris na diamarirontai mono kai mono gia na min ekpiretithoun kapoia upotithemrna evraika sxedia (pali kala pou den anaferthike stin plastografia gnosti os "protokola ton sofon tis sion") gia singrousi anamesa se Christianous kai mousoulmanous? Zito i Ellada kai signomi gia tin ektasi
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Κόπτες της Αιγύπτου, εκτός του ότι είναι η μόνη Πρωτο/Παλαιο-Χριστιανική Κοινότητα που επιβιώνει, είναι και η ζώσα Αιγυπτιακή αρχαία παράδοση που επιβίωσε διαμέσου του Χριστιανισμού. Αν επισκεφθεί κάποιος την Αίγυπτο, του προτείνω να επισκεφθεί μια Κοπτική Εκκλησία για να ένα διαχρονικό πολιτισμικό "σόκ", ένα ταξίδι στον χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν μπορει να πη τιποτε κανεις στους περισσοτερους εβραιους ειναι' να μην ξεχνουν να παιρνουν τακτικα τα χαπια τους για να ελαττωνουν το μισος που εχουν για καθε τι ΜΗ εβραϊκο.
    Ειτε Χριστιανικο ειναι, ειτε Μουσουλμανικο!!!

    Δεν ειναι κρεμασταρια φιλοι μας, σταφυλλια ειναι. Αλλα λιγο ξυνα. Κοπιαστε λοιπον!!!

    Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ομως, μιας και οι αποδειξεις ειναι της μοδας τωρα! Ακουσατε τι λεει ο αμερικανος Michael Scheuer, πρωην επικεφαλης της CIA στο τμημα διωξης του Bin Laden (1996-99);
    Εχετε επιχειρηματα; Βγαλτε τα στη φορα!
    Εκεινα του πισινου περι αντισημιτισμου, (ο ορος κλεμμενος) λες και απο γεννησημιου μας ειμεθα υποχρεωμενοι δια νομου να γουσταρουμε τους εβραιους και τα εγκληματα τους, και με μια ολιγη απο ραγου/Χιτλερ για ναρθη να δεση η σαλτσα, ΟΧΙ εδω, και ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΣ! Επιχειρηματα και αποδεικτικα στοιχεια!!!!

    Αλλοιωτικα στην τρυπα σας γρηγορα, και μην ξεχασετε να εμβολιαστητε για την γριπη των χοιρων!

    Zito Ellaντa, ole-ole kai tris-ole
    Φτου και βγαινω!

    Christos Kopanos o ektetamenos (7 stremata ektasi), Gelias ο/η σεμιτοφιλιος , Avramis Danaleos ο επωνυμος, Apopseis tou pisinou, Zafirios o Αδαμαντοκολλητος, Zouloulandios o Maou-Μaou, Koenoulis Ioannis της Χαϊδως, Anagnostareas Menachem του Ιακωβου, kai ypolipoi
    Sayanim of the Hasbarikon megaphone !!!!


    Ολοι, apo Zyrixi Elbetias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιλάνε για επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία οι άνθρωποι που ξέρουν μόνο να βρίζουνε και να παραληρούν κρυμμένοι πίσω απο την ανωνυμία κάτι δεν πάει καλά ,μήπως χρειάζεται να επέμβει κανένας ψυχίατρος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην τρυπα σου αχρειε σαγιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.