19/1/10

Περικοπές στα μαχητικά του Αιγαίου;

Υπάρχουν σκέψεις για συμμάζεμα των αεροσκαφών επιφυλακής σε Σκύρο και Καστέλι και διατήρηση της Λήμνου, κυρίως για συμβολικούς λόγους. Η πρόταση δεν είναι εκτός λογικής, αφού τις περισσότερες περιπτώσεις που τα αεροσκάφη αναλαμβάνουν αναχαιτήσεις προέρχονται από τις μητρικές βάσεις στη Τανάγρα και στη Αγχίαλο. Η κατάργηση των αεροσκαφών ετοιμότητας σε δύο από τα τρία αεροδρόμια μειώνει κατά περίπου 2.000.000 ευρώ το έτσι και αλλιώς υψηλότατο κόστος των αναχαιτήσεων στο Αγαίο…

Αδυνατώντας να δώσουν πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των στρατιωτικών, οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είχαν βρει εύκολη… τη πατέντα των επιδομάτων. Επίδομα θέσεως, επίδομα διοικήσεως και άλλα παρόμοια και λίαν εξωφρανικά για τους Ευρωπαίους ελεγκτές, τα οποία θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση. Το μόνο επίδομα που υπήρχε λογική ήταν το επίδομα επικινδυνότητας, το οποίο όμως λαμβάνουν 8.000 περίπου αξιωματικοί των τρειών κλάδων των ενόπλων δυνάμεων. Ζουν τόσο πολύ επικίνδυνα;

Οι πιλότοι των μαχητικών, μεταγωγικών, πυροσβεστικών αεροσκαφών και των ελικοπτέρων, λαμβάνουν πτητικό επίδομα το οποίο υπό προυποθέσεις μπορεί να φθάσει τα 20.000 ευρώ τον χρόνο. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν είναι δεδομένος και η χορήγηση του επιδόματος κρίνεται όχι απλώς λογική, αλλά επιβεβλημένη, καθώς οι μισθοί που παίρνουν μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον ανεπαρκείς. Οι περίπου 300 μαχητές του Αιγαίου αμοίβονται… πλουσιοπάροχα. Ο ονομαστικός μισθός ενός ιπταμένου σμηναγού της ΠΑ, ο οποίος κάνει κάθε μέρα αναχαιτήσεις στο Αιγαίο, δεν φτάνει ούτε τα 1.500 ευρώ!

Όμως αυτό το πτητικό επίδομα δεν το λαμβάνουν μόνο όσοι πετούν σε αναχαιτήσεις, πυρκαγιές ή σε ακραίες καιρικές συνθήκες προκειμένου να μεταφέρουν έναν ασθενή από κάποιο νησί του Αιγαίου. Το εισπράττουν ακόμη 700 αξιωματικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε επιτελικές θέσεις, σε θέσεις γραφείου, ακόμη και σε πρεσβείες του εξωτερικού. Με την ανοχή όλων των κυβερνησεων, οι ιπτάμενοι αξιωματικοί συνεχίζονυ να λαμβάνουν το πτητικό επίδομα ακόμη και εάν δεν πετούν. Η μοναδική προυπόθεση για να το εισπράξουν είναι να συμπληρώνουν 30 ώρες πτήσεις σε ένα εξάμηνο. Η προυποόθεση αυτή υποτίθεται ότι τους υποχρεώνει να πετούν και τους διατηρεί σε πτητική ετοιμότητα. Στη πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφεία βάζει ώρες πετώντας με τα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, στα οποία τις περισσότερες φορές πετούν ως επιβάτες και όχι ως πιλότοι. Ακόμη, οι 200 και πλέον αξιωματικοί που υπηρετούν σε θέσεις εξωτερικού έρχονται με φύλλο πορείας - επιπλέον κόστος κάλυψης αεροπορικών ειιτηρίων και οδοιπορικών – από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να βάλουν τις απαιτούμενες ώρες και να λάβουν το πτητικό επίδομα. Σημειωτέον ότι όσοι αξιωματικοί υπηρετούν στο εξωτερικό, λαμβάνουν μισθό διπλάσσιο. Πόσο αγγίζει το κόστος του πτητικού επιδόματος; Αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειτια να κοπεί ούτε ένα ευρώ από το επίδομα όσων ιπταμένων υπηρετούν σε πολεμικές Μοίρες.
_______________________________________
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ, Real News, 18.10.2010

44 σχόλια:

  1. "Με την ανοχή όλων των κυβερνησεων, οι ιπτάμενοι αξιωματικοί συνεχίζονυ να λαμβάνουν το πτητικό επίδομα ακόμη και εάν δεν πετούν"
    Ευχαριστουμε παρα πολυ εκαστοτε κυβερνήτες για την γενναιοδωρία σας!
    Αντι να το ενσωματώσουν στον βασικό μισθό, καθονται με το τσιγκελι και δινουν χρήματα, ενώ με το τσουβάλι τα δίνουν στα Golden Boys!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα! Και όλα αυτά δήθεν για να γλυτώσουμε 2 εκατομμύρια € (ο συντάκτης το έγραψε με τα μηδενικά για να μοιάζει τεράστιο το ποσό). Εδώ δίνουν κάθε χρόνο στα ιδρύματα πρώην πρωθυπουργών αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα ο Μητσοτάκης (ο Αποστάτης) βγήκε και είπε για ... ψίχουλα! Δεν αντιλέγω, ψίχουλα μπροστά στα τρισεκατομμύρια που χρωστάμε, αλλά το ίδιο ψίχουλα είναι και τα χρήματα που χρειάζονται για να παραμείνουν ενεργά τα παραπάνω μαχητικά. Δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο Τζέφρι! Θα αγριέψει ο κόσμος και θα μπουκάρει καμιά μέρα στην Βουλή. Και μάλιστα με κουκούλες για να έχει και την υποστήριξη του αντιεξουσιαστή υπερυπουργάρα ΠΡΟ.ΠΟ.τζη!!! Έτσι πρέπει να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγκεφαλοι,αν θελετε να κανετε οικονομια ριξτε ενα τουρκικο να σταματησουν οι παραβιασεις και εκει να δεις ..οικονομια,εγκεφαλοι...του κατω κοσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεισ οι φορολογουμενοι δεχομαστε αυτα τα παιδια να παιρνουν και 50.000 το χρονο.Το αξιζουν οσο κανεις αλλος σε αυτη τη χωρα.
    Σεβασμος στο τελευταιο λειτουργημα που εχει απομεινει και ειναι η φυλαξη των θερμοπυλων του αιγαιου απο τα παιδια αυτα με την μεγαλυ ψυχη .

    Εσεις ολοι οι αλλοι και εμεις κανουμε απεργιες και φωνμαζουμε.Εκεινοι στο καθηκων καθε μερα.ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΟ?... ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??..Η ΣΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 800.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΛΕΟΣ!!!

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσπαθώ να φανταστώ, πως θα αισθάνονται οι ιπτάμενοι αξιωματικοί
    από τους οποίους θα έχει κοπεί το πτητικό, επειδή,τύχη κακή, τους έφερε σε κάποιο επιτελικό γραφείο.
    Προσπαθώ να φανταστώ, πώς θ`αξιοποιηθούν, σε περίπτωση "ανάγκης", αυτοί οι...μη ιπτάμενοι ιπτάμενοι αξιωματικοί που θα πρέπει ΤΑΧΙΣΤΑ να επιστρέψουν στις μονάδες τους και να αναλάβουν δράση σαν ιπτάμενοι.
    Την ώρα που για πολλούς στη χώρα μας οι 20.000 το χρόνο δεν φτάνουν για τον πασατέμπο τους ή για τα λουλούδια που κάθε τόσο σκορπάνε στα νυχτερινά κέντρα, εμείς συζητάμε για το πτητικό των αεροπόρων μας!!!
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν έχει απομείνει κάτι όρθιο σε αυτή τη χώρα είναι οι πιλότοι μας. Ο Γιωργάκης και η συμμορία του κόβουν επιδόματα, μισθούς, συντάξεις από τους Έλληνες και κάνουν φοροεπιδρομή. Αλλά για τους λαθροεισβολείς ισχύουν άλλα. Δωρεάν περίθαλψη, δωρεών διαμονή, δωρεάν διατροφή και επίδομα αλλυλεγγύης (περιπτώσεις σκηνιτών/δενδριτών)! Και αφού τα απολαύσουν όλα αυτά για 5 χρόνια τους δίνει και ιθαγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κράτος δεν είναι ελληνικό. Έτσι απλά.
    Φορολογούνται οι 'Ελληνες για να γλεντάνε οι ελληνόφωνοι και να επιδοτούνται οι λαθρομετανάστες. (που θα μας αντικαταστήσουν).
    Είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων και η πλέον ανάξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. bio!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΙΛΑΣ?????ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ??????ΤΗ Ν.Δ???ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΗ,ΟΛΟΙ!!!!!ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ????ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ)????ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ????ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΓΡΕΒΕΝΑ IQ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Γρεβενά IQ

    Αν και καταλαβαίνω από το τρόπο γραφής σου (κεφαλαία, θαυμαστικά, πολλαπλά ερωτηματικά και μάλιστα λατινικά) ότι βρίσκεσαι σε παράκρουση αντίστοιχη αυτής των αλαλαζόντων (γηγενών και αλλοδαπών ελληνόφωνων και μη-ελληνοφώνων κατοίκων της Ελλάδος) που βρίσκονταν σε οργασμό στις 4 Οκτώβρη και χοροπηδούσαν στους δρόμους με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να διαβάσεις το μηνυμα μου με ηρεμία.

    1. Τα τέκνα των νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν εντός ελληνικών συνόρων (αφού οι γονείς τους τα παραβιασαν πρώτα) είναι τόσο Έλληνες και γίνονται αντιληπτοί από τους εχέφρονες ανθρώπους ως τόσο Έλληνες όσο και το δικό σου παιδί εάν γεννιόταν στη Νιγηρία θα ήταν Νιγηριανός και όσο οι συμπαθείς μαύροι Νιγηριανοί θα τον αντιλαμβάνονταν ως έναν από αυτούς. Κατανοητόν;

    2. Αποτελεί μνημείο απύθμενης ανοησίας το να πιστεύει κανείς ότι η ερχόμενη οικονομική καταστροφή της Ελλάδας είναι αποκλειστικό προιόν των 5 1/2 χρόνων της ΝΔ. Η ΝΔ υπήρξε μια απαράδεκτη κυβέρνηση, ανίκανη να συγκρουστεί με το πασοκικό παρακράτος και την ιδεολογική (και όχι μόνο) τρομοκρατία της αριστεράς. Η ευθύνη της όμως η μεγάλη είναι που άφησε τον Γιωργάκη να γίνει ελέω θεού αυτοκράτορας της Ελλάδος. Από όλα τα εγκλήματα του Καραμανλή αυτό ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ.

    3. Εάν θες να κάνεις συζήτηση για το θέμα της ιθαγένειας μάλλον δεν έχεις ελπίδα. Εάν γράψεις στο opengov και διαφωνήσεις έστω και με μικρολεπτομέριες του νομοσχεδίου, το μήνυμα σου θα κοπεί. Εάν δε κοπεί οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και στις εφημερίδες αλλά και ο πρωθυπουργος που ψήφισες εσύ και άλλα 3 εκατομμύρια κάτοικοι της Ελλάδος (γηγενείς και νομιμοποιηθέντες/ελληνοποιημένοι λαθροεισβολείς από το ΠΑΣΟΚ το 2000 και από τη ΝΔ) θα σε χαρακτηρίσουν "ακραίο", "φασίστα", "τρελλό" και μέρος οργανωμένης βιομηχανίας ακροδεξιάς προπαγάνδας (τάδε εφή Χ.Παππάς δημοσιογράφος της ελευθεροτυπίας στην εκπομπή Ανατροπή).
    Εάν τολμήσεις να ζητήσεις δημοψήφισμα θα σε πουν επίσης "ακραίο", "ηλίθιο", "ξενόφοβο" και "αντιδημοκράτη" (τάδε έφη ο “κουκούλας” Taki Kabili στη παλαί ποτε ναυαρχίδα της κεντροδεξιά Καθημερινή). Αλλά ακόμα κι αν είχες τη διάθεση να τα ανεχτείς αυτά δεν έχεις και πολλά περιθώρια,
    στις 25 Ιανουαρίου υπογράφεται το τέλος της Ελλάδος με τη ψήφιση του νομοσχεδίου.
    Δε ξέρω εάν αισθάνεσαι περήφανος ως πασόκος που ακύρωσες τους αγώνες τόσων Ελλήνων ανώνυμων και επώνυμων για να φτιάξουν ένα δικό τους κράτος. Μπορεί να "δικαιολογηθείς" ότι ο Γιωργάκης ποτέ δεν είπε προεκλογικά ότι μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση σήμαινε νομιμοποιούνται ΟΛΟΙ και αποκτούν και ιθαγένεια. Οι δικαιολογίες όμως είναι δικαιολογίες. Φέρατε το τέλος της Ελλάδας, σε μερικά χρόνια θα ψηφίζετε έντρομοι άλλα κόμματα μήπως και σώσετε τίποτα από την Ελλάδα αλλά το ΠΑΣΟΚ θα παραμένει στην εξουσία με τη ψήφο των ελληνοποιημένων πακιστανοαλβανοαφρικάνων.
    Εάν δεν ήταν τόσο τραγικό θα γέλαγα όπως παλαιότερα γέλαγα με τους ψηφοφόρους του Μιτεράν που γαλλοποίησε όλο τον τριτο κόσμο της Γαλλίας και τώρα τρέμουν στην ιδέα να περάσουν από τα προάστεια του Παρισιού. Αλλά τα γέλια μου έχουν κοπεί πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 19 Ιανουαρίου 2010 7:01 μ.μ.

    KOYΛΑΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ..ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΠΛΩΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΝΤΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΛΙΓΑ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ...Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ..
    ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ...

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΑΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ??

    ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ Η ΑΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΝΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ..

    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕ ΤΟ ΒΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΣΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ 9 ΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ.

    ΚΑΙ ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΚΑΡΑΝ!!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!

    ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΩΤΕΣ,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 200.000-300.000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ!

    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ??..

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΣΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΙΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΣΣΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ Π.Α. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ." Ε ΚΑΙ!!!
    ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ???
    ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ??

    ΑΝΩΝΥΜΕ 7:10 ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕ "ΓΡΕΒΕΝΑ" ΧΩΡΙΣ ΤΟ IQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι ένας από τους πολλούς πολίτες "υποζύγια" που τους αλλάζουν τα φώτα στην φορολογία.

    Γίνομαι έξαλλος όταν μαθαίνω για την διασπάθιση τόσων εκατομμυρίων για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, για τα "Ιδρύματα" (sic!) πρώην πρωθυπουργών, για τους λαθρομετανάστες που όπως γράφει και άλλος φίλος, έχουν δωρεάν περίθαλψη - και πολλά άλλα δωρεάν ωφέλη - από τους φόρους που πληρώνω εγώ !

    Τώρα αρχίζουν να βάζουν χέρι και στις Ένοπλές μας Δυνάμεις και δη σε καίρια σημεία.

    Δεν φθάνει που ο αισχρός κομματισμός έχει διαλύσει το Στράτευμα, τώρα πάνε να του κόψουν τα πενιχρά μέσα διαβίωσης που έχουν απομείνει !

    Όσον αφορά τους Ιπτάμενους Ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, να κόψουν οι βουλευτές, οι τραπεζιτικοί και τα λοιπά λαμόγια τους μισθούς τους. Όχι τα πενιχρά επιδόματα όλων των πιλότων που ρισκάρουν την ζωή τους κάθε μέρα.

    Αλλά τι να πεί κανείς ....

    Γνήσιο Ιθαγενές Ελληνικό Υπερφολογούμενο Παλιογαϊδούρι

    Υ.Γ. Τι ήθελα που γύρισα από την Γερμανία ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περίμενα από δημισιογράφο σαν τον κ. Καρβουνόπουλο, με τόσο μεγάλη εμπειρία στα στρατιωτικά θέματα μεγαλύτερη σοβαρότητα. Το άρθρο του για τους ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν πολύ προσβλητικό αλλά και άδικο για τις δεκάδες των συναδέλφων τους που χάθηκαν πρόωρα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Λυπάμε κ. Καρβουνόπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα όσα ακολουθούν, αποτελούν ένα απόσπασμα από άρθρο του έγκριτου Δημοσιογράφου-Καταδρομέα κ. Σάββα Βλάση, το οποίο αναρτήθηκε στο Ιστολόγιο "Εν Κρυπτώ" :

    "- Όπως αποδεικνύεται στις διεθνείς ασκήσεις που λαμβάνουν μέρος Έλληνες αεροπόροι, το επίπεδό τους είναι κορυφαίο. Στην κυριολεξία, οι Έλληνες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε, από πλευράς εκπαιδεύσεως, σε σχέση με τους συναδέλφους προηγμένων αεροπορικών δυνάμεων. Τον Οκτώβριο του 2008, η συμμετοχή στην διάσημη άσκηση “RED FLAG” στις ΗΠΑ, επέτρεψε μία μοναδική «επίδειξη ισχύος», καθώς οι Έλληνες Ιπτάμενοι κυριολεκτικώς άφησαν άφωνους τους Αμερικανούς αλλά και όλους τους υπολοίπους. Ανάλογες επιδόσεις εμφανίζουν σταθερά οι Έλληνες Ιπτάμενοι, σε όλες τις ξένες διοργανώσεις, αλλά η περίπτωση της “RED FLAG” υπήρξε αποκαλυπτική διότι επρόκειτο για την πρώτη της συμμετοχή σε αυτή την άσκηση που διοργανώνει η παγκόσμια εναέρια υπερδύναμη. -"

    Δηλαδή διαθέτουμε, εννοώ εμείς οι Έλληνες - όχι οι δημαγωγοί πολιτικάντες -, τέτοια ταλέντα που οι τουρκαλάδες θα τα πλήρωναν χρυσάφι, και αυτές οι ανεπάγγελτες, ανιστόριτες και αμόρφωτες πολιτικές ασημαντότητες, που έχουν κυριολεκτικά ρημάξει τον τόπο, που μας έχουν κατεξεφτελίσει διεθνώς, - τους φέρονται με τέτοιο αισχρό τρόπο ;

    Αντί να φροντίζουν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη με φρόνημα και υψηλό ηθικό για την Πατρίδα, πάνε και αφοπλίζουν για δυό εκατομμύρια την Λήμνο, την Σκύρο και το Καστέλλι!!!!!

    Τώρα μάλιστα αναμένεται να έρθει αυτοπροσκαλούμενος για να μας "επιθεωρήση" και να μας "κατσαδιάσει", ο πανάθλιος Ισλαμοφασίστας Ερντογάν .....

    Άλλο τίποτε κκ. πολιτικάντες ;;

    Μήπως έχετε ακούσει την λέξη "ΑΙΔΩΣ" ........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τους υψηλόμισθους της ΕΡΤ που παιρνουν 300.000 Ευρω το χρονο δεν λενε τιποτα ομως. Ουτε για τις σαμπανιες και τα γλεντια σε εκπομπες της ΕΡΤ. Γιατι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Ανώνυμος 19 Ιανουαρίου 2010 7:01 μ.μ.

    Φίλε μου δεν πας καθόλου καλά! Οι πιλότοι της Π.Α. είναι αυτοί που βρίσκονται ανάμεσα στους τούρκους και εσένα που πίνεις τον φραπέ σου. Αν δεν ήταν αυτοί οι Τούρκοι θα έκαναν υπερπτήση πάνω από τον Παρθενώνα. Η αξία τους είναι ανεκτίμητη και παρόλα αυτά δεν ζητούν τίποτα.
    Μερικοί, με το πρόσχημα της κρίσης θέλουν να αποδυναμώσουν, ή και να αποστρατικοποιήσουν τη χώρα αν μπορούν. Δεν θα τους περάσει!
    Όσο για τα παιδιά των μεταναστών, δεν αρκεί να γεννηθούν σε Ελληνικό χώμα για να γίνουν Έλληνες.

    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή τελευταία πολύς λόγος γίνεται για τους αεροπόρους μας, σας προτρέπω να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κ.Μ.Σολανάκη:
    http://koti.welho.com/msolanak
    (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΤΕΡΑ).
    Μεταξύ των άλλων μπορεί κανείς να διαβάσει:
    -Την ιστορία του Έλληνα Ανθυποσμηναγού Σωτήρη Σκάντζικα που έλαβε μέρος στη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ (την πραγματική,όχι την κινηματογραφική) από το STALAG-3.
    -Ένα σύντομο ιστορικό για την επιχείρηση αυτοκτονίας ΝΙΚΗ το`74 στην Κύπρο
    και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για την ΠΑ της πατρίδας μας.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 'Δεν φθάνει που ο αισχρός κομματισμός έχει διαλύσει το Στράτευμα....'

    Αγαπητέ ο κομματισμός είναι η μεγαλύτερη πληγή της κοινωνίας μας. Οι κομματισμένοι πολίτες έχουν χάσει την διανοητική τους αυτοτέλεια, άγονται και φέρονται από δήθεν ιδεολογίες που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από μελετημένα εργαλεία κομματιάσματος και διχασμού της κοινωνίας, προς χαράν και όφελος αυτών που τις εισήγαγαν στην πολιτική μας ζωή.

    Αν αυτά τα απλά δεν τα νοιώθουμε, τότε είμαστε πραγματικά αλλοτριωμένες προσωπικότητες. Νομίζω όμως ότι το χάλι του κομματισμού το αντιλαμβάνεται συντριπτικό ποσοστό του Ελληνικού λαού (μεγαλύτερο από 75%) αλλά νομίζουμε ότι είναι αδύνατο να ξεφύγουμε.

    Ο ΓΑΠ μελετά να ψηφίζουμε πλέον μόνο κόμματα και όχι βουλευτές, και οι βουλευτές να εκλέγονται από τους αρχηγούς των κομμάτων από κομματικές λίστες. Πλήρης δηλαδή κατάργηση της δημοκρατίας, πλήρης φασισμός.

    Γιατί δεν αντιπροτείνουμε κατάργηση των κομμάτων και να ψηφίζουμε κατευθείαν βουλευτές από ενιαίο κατάλογο; Ποιά η χρησιμότητα των κομμάτων, αφού πλέον έχουμε γευθεί και τα αποτελέσματα της ύπαρξής τους;

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ??.. φιλε των 19 Ιανουαρίου 2010 7:01 μ.μ.
    ΝΑΙ ειναι η ωρα να πληρωσουν αυτοι και τα παιδια τους ,με τον τροπο που υποπτευεσαι και δεν τολμας να πεις στον εαυτο σου ,τις επιλογες που κανατε ΕΣΕΙΣ και οι ΑΛΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. στο τελος θα γινουμε μια μικρη αθλια μειονοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ IQ
    (ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ?) το σωστο ΑΥΤΗ
    (ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΗ,ΟΛΟΙ!) το σωστο ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    (ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ) παιδια μεταναστων ! τι αλλο θα μπορουσε να ειναι;
    (ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ))το σωστο ΠΟΛΥ και επισης αντιλαμβανεσαι κι ο ιδιος οτι δεν ειναι πραγματικοι Ελληνες οπως το αναφερεις ε;
    (ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ) το σωστο ΠΟΛΥ .
    Φυσικα και θελει πολυ κουβεντα και καταθεση αποψεων (δικων μας κι οχι αναμασηματα ετοιμα απο τους πατρωνες σου) σοβαρων και με επιχειρηματα.
    Προς το παρον εσυ κατσε να μαθης πρωτα την ελληνικη γλωσσα και μετα να μας κανης μαθηματα !! ΓΚΕΓΚΕ; (για να στο πω στην γλωσσα που καταλαβαινεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ΓΡΕΒΕΝΑ SUBZERO IQ

    Μήπως είσαι Μακεντόντσκι (Μονκεϊντοντσκι για την ακρίβεια) σαν τον Βοσκόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!ΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΨΑΞΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ!ΕΙΠΕ Ο ΒΙΟ!!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΟΛΕ..ΟΛΕ..ΟΛΕ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ,ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΟΠΑΡΤ 2 ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΗΚΑ..ΟΛΕ!ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,ΑΠΑΤΣΙ,ΑΡΜΑΤΑ!ΠΟΛΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ! ΟΛΕ...ΟΛΕ!ΓΡΕΒΕΝΑ IQ!!!IQ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ 2004 Ο Κ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΗΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ)ΤΟ ΠΑΣΟΚ!..ΟΛΕ!ΔΙΕΣΥΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΟΛΕ!ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ!ΟΛΕ..ΟΛΕ!ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΤΟ 2004 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΜ Α.Ε ΗΤΑΝ 102!ΤΟ 2009 700!ΟΛΕ..ΟΛΕ!ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙ 650 ΜΕΤΡΑ!ΟΛΕ..ΟΛΕ!ΤΟ 1999 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ!!ΚΑΙ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΗΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΟΠΑΡΤ 2!ΟΛΕ..ΟΛΕ..ΟΛΕ!Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ!ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ!ΓΡΕΒΕΝΑ IQ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ 2004 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Κ.ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ!ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!8ΕΤΙΑ ΣΙΜΗΤΙ..ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ,ΡΙΟ ΑΝΤΥΡΙΟ,ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΛΣΙΝΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ,ΕΞΟΠΛΗΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ 2004-2009?ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ?ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ?ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ?ΜΕ ΕΠΗΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ!ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ?ΓΡΕΒΕΝΑ IQ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πριν κανης μαθηματα ,μαθε καλα Ελληνικα στο ειπα και πιο πανω
    ΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΛΑ(πληρωνονται)
    ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΗΚΑ.(πυρομαχικα)
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΑΣΗΣ (προφασεις)
    ΠΟΛΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ(πολυ)


    καλα σου ειπε και ο ανωνυμος "μηπως εισαι μακεντονσκι;"
    η μετεχεις κα συ της ημετερας παιδειας και περιμενεις νομιμοποιηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΡΕΒΕΝΑ IQ!! και μυαλο ραδικιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΡΕΒΕΝΑ IQ

    Συμφωνώ ότι η ΝΔ δεν είναι πατριώτες (τουλάχιστον οι περισσότεροι βουλευτές της, όπως και οι του ΛΑΟΣ που απλώς καπηλεύονται πατριωτικά αισθήματα)
    Από αυτό το σημείο όμως μέχρι το τερατούργημα του ισχυρισμού σου ότι από την αριστερά προέρχεται ότι καλό στην Ελλάδα, μόνο μία κομματικά εξηρτημένη και ευνουχισμένη διάνοια θα μπορούσε να το ισχυρισθεί.

    Καταρχάς κρίμα πού εσείς οι πασόκοι δεν έχετε έναν Έλληνα αρχηγό. Εκτός του ότι δυσκολεύεται να μιλήσει ελληνικά, δεν είχε καν την ευαισθησία να απαρνηθεί την αμερικάνική του υπηκοότητα. Αλλά αυτό η ευνουχισμένη σας κομματική σκέψη δεν μπορεί να το εξετάσει αντιληφθεί ή να το προσεγγίσει.

    Νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο κάθε άλλη κουβέντα είναι άσκοπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @IQ 100-

    'ΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΨΑΞΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ!ΕΙΠΕ Ο ΒΙΟ!!!'

    Από το 81 και μετά μέτρα τα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Μέτρα και τα ελλείματά μας και τους διορισμούς και την αναξιοκρατία και τότε βγάλε συμπέρασμα ποιός φταίει και σε τι ποσοστό. Αλλά πού IQ για να κάνεις πράξεις;

    Και μην ξεχνάς ότι πολλά από τα σκάνδαλα που μας εντυπωσιάζουν και επικαλούμαστε είναι κατασκευασμένα για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

    Ειλικρινά όλα τα παραπάνω λέγονται χωρίς καμμία διάθεση για να αθωώσουν την δεξιά. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ , Συριζα, ΚΚΕ, τρεμόπουλοι, είναι όλοι μέρος του ιδίου παζλ που μας στήσανε. Αν το αντιληφθούμε αυτό, μόνο τότε έχουμε πιθανότητες να ανανήψουμε σαν λαός. Αλλά για να το αντιληφθούμε χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις +IQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "ΓΡΕΒΕΝΑ IQ!! και μυαλο ραδικιου"

    γιατί βρίζεις τα ραδίκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απο ολα αυτα που εγραψα,κρατησες μονο τα ορθογραφικα μου λαθη!!!!!μονο που τα δικα μου λαθη,δεν θα τα πληρωσεις εξυπνακια....τα λαθη ομως του κομματος σου ναι!!!αν δεν εχετε κουλτουρα διαλογου μαλλον φταινε οι γονεις σας!αλλωστε ενας φασιστας τι να μαθει στα παιδια του;μην το παιζετε πατριωτες!γιατι δεν ειστε!και ουτε θα γινετε,γραφοντας ακροδεξια!δεν εχετε ουτε τη στοιχειωδη λογικη!ο βιο μου εφερε ενα παραδειγμα απο δεκαετια του 80!!μονο που η μνημη σας σταματαει οπου εσεις θελετε!εχει διακοπες!μηπως θελετε να πουμε για τον εθναρχη!την Ε.Ρ.Ε;;;;μηπως θελετε να πουμε για το θανατο-δολοφονια του δημοσιογραφου λαμπρακη;απο ακροδεξιους;και μετα λεγαν οτι το εκαναν οι κουμουνιστες;θελετε να παμε ποιο πισω;εχετε κανει πολλα!και το ξερετε!και μετα μιλατε για πατριωτισμο;εσεις;που αυριο αν μπουν οι τουρκοι θα τους καλωσορηζετε οπως τους ναζι;εντελως συμπτωματικα...οπως αυτο κανατε με τους γερμανους;και μετα με τους χουντικους;και μετα ρουφιανοι τις αστυνομιας;τα θυμουνται σιγουρα οι παλιοι!επειδη καποιοι κανουν οτι δεν καταλαβενουν!επειδη καποιοι κανουν τους εξυπνους!ευχαριστω!λυπαμαι αν στεναχωρησω καποιους!επειδη και η υπομονη εχει ορια!οσο για τον κ.κρατερο του προτεινω να επισκεφτει τα γρεβενα ειναι παντα φιλοξενα οπως ειναι ολοι οι μακεδονες!αυτοι τη περιοδο εχει και πολυ χιονι!!!περικλης γρεβενα IQ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @perikli Γρεβενα IQ

    To να λες όσους δεν είναι μαζί σου ακροδεξιούς και την φασιστική σας παράταξη προοδευτική, έ, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Έχε υπόψιν σου ότι εκτός από ελάχιστους πορωμένους (δεξιούς και αριστερούς φασίστες), ο υγιώς σκεπτόμενος Έλληνας στην συντριπτική του πλειοψηφία σιχαίνεται τα κόμματα και τις χαζοϊδεολογίες τους. Τα βλέπει μόνο σαν αναγκαίο κακό και τα διατηρεί. Είμαστε εγκλωβισμένοι. Αλλά κάποτε θα εκλείψουν αυτά. Ελπίζω και σύ να ξεφύγεις από την κομματική νοοτροπία.

    Έχουμε βαρεθεί να ακούμε να λένε ακροδεξιό και φασίστα όποιον ζητάει δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες. Αλλοίμονο αν προοδευτικός ήταν όποιος θεωρεί φασισμό το δημοψήφισμα. Το ότι το ΛΑΟΣ ζητάει κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος το ζητάει είναι της ίδιας ιδεολογίας (αν και το ΛΑΟΣ πιστεύω ότι κανει πατριδοκαπηλεία). Κανονικά δημοψήφισμα θα έπρεπε να ζητάει κάθε πατριώτης προοδευτικός και δημοκράτης γιαυτό το σοβαρό εθνικό θέμα. Μήπως μπορείς να σκεφθείς ότι το ΛΑΟΣ είναι για τα εθνικά θέματα ότι το ΚΚΕ για τα εργατικά; ότι δηλαδή υπάρχουν μόνο και μόνο για το καπέλωμα και για απωθούν τον λαό από τα δίκαιά του;

    Όσο για τους γονείς που αναφέρεσαι, μην ξεχνάς ότι την διάλυση της οικογένειας κυρίως το 'προοδευτικό' πασόκ με τον 'σέξυ' ιδρυτή του την προώθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. διαβασες καπου που να λεω οτι δεν θελω δημοψηφισμα;οτι ολοι οι μεταναστες πρεπει να παρουν ιθαγενεια;γιατι εγω τετοια δεν εγραψα!ουτε ειμαι εγκλωβισμενος σε καποιο κομμα!εχω ομως την ιδια αγωνια που εχουμε ολοι μας,για το τι γινετε!ναι ηταν παρανομοι!ναι πολλη δεν σεβαστηκαν τη χωρα μας!τι θα κανουμε ομως με ολους αυτους;θα τους σκοτωσουμε;θα τους διωξουμε;τι;η ακραιες σκεψεις ποτε δεν βοηθησαν!ποτε δεν δωσαν λυσεις!θα ειμασταν περισσοτερο μαγκες,αν τους αφομιοναμε,αν τους καναμε ελληνες!λογο τις δουλειας μου γνωρισα πολλους ξενους...ξερετε οτι πολλη απο αυτους ειναι απο αποικιες...αλλα αισθανονται περηφανη ως ολλανδοι,βελγοι,γαλλοι.εμεις ναι...δεν ειχαμε αποικιες και φορτωθηκαμε πολλους ξενους!!!τωρα τι γινετε;δεν πρεπει να βρουμε μια λυση;γρεβενα IQ!!!!!!πολιτικα εχω αλλες αποψεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατι η παραταξη μας ειναι φασιστικη;γιατι εφτιαξε το ΕΣΥ με τα οποια προβληματα!γιατι εδωσε ελευθερια στο λαο;που δεν τολμουσες να μιλησεις;που σε βαπτιζαν κουμουνιστη και ετρεχες και δεν εφτανες;που περνουσαν οι ρουφιανοι εξω απο τα σπιτια,ετσι μπας και ακουσουν κατι,για να τρεξουν στην αστυνομια;τωρα οσον αφορα τη ΝΔ απετυχε πανηγυρικα!και δεν χαιρομε που το λεω,γιατι χασαμε χρονο,χασαμε στην οικονομια,στην αμυνα,στην εξωτερικη πολιτικη!χασαμε πολλα!ευχομε ο κ.παπανδρεου να κανει κατι..το αξιζουμε και ως χωρα και ως λαος!γρεβενα IQ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δες λιγο www.defencenet.gr κατι γινετε,κατι αγοραζουν!!!οχι σαν το μειμαρακη,που μονο το κομμα κοιτουσε!ποιοι ειναι λοιπον οι πατριωτες;γρεβενα IQ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν κανει εντύπωση σε κανέναν ότι οι στρατιωτικοί είναι εύκολος στόχος σε κάθε περικοπή? Τι θα κάνουν, απεργία? Δεν κάνει εντύπωση πως ξαφνικά άρχισαν οι επιθέσεις από δημοσιογράφους στους ιπταμένους της ΠΑ όταν τόσα χρόνια οι ίδιοι έλεγαν ότι και αυτά που παίρνουν είναι λίγα. Γιατί κανένας δεν αναφέρει πόσες ώρες δουλεύουν οι Αξκοι (Ιπτάμενοι, μηχανικοί και άλλλες ειδικότητες)και τι τελικά πληρώνονται? Και αν το πρόβλημα της οικονομίας είναι οι αποδοχές των Αξκων και δη των ιπταμένων τότε αν έχουν τα κότσια ας καταργήσουν την Πολεμική Αεροπορία μιας και πολυέξοδη είναι και μη παραγωγική. Ας ψάξουν να δουν τι αποδοχές έχουν οι Δκτες Πτερύγων Μάχης ή Μονάδων της ΠΑ και τι αντίστοιχοι των ΔΕΚΟ, χωρίς οι τελευταίοι να έχουν την ευθύνη τόσων ανθρώπινων ζωών.
    D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ΓΡΕΒΕΝΑ IQ

    τελικά με έπεισες ότι δεν υστερείς σε IQ αλλά όπως πολλοί Έλληνες είσαι εγκλωβισμένος σε κομματική ιδεολογία που σου μειώνει τους οριζοντες (όπως και στον καθένα που παραμυθιάζεται από τέτοιες ιδεολογίες και κομματικά συμφέροντα). Νομίζω ότι δεν σου λείπει και η αγαθή διάθεση. Εύχομαι να ξεφύγεις από το φασιστικό πασοκ, το ντυμένο με τον μανδύα του προοδευτισμού και της ψευτοδημοκρατικότητας, που κατέστρεψε την Ελλάδα (μαζί με την δεξιά)!!
    Το να σου δικαιολογήσω γιατί το πασόκ είναι φασιστικό κόμμα (άποψή μου), νομίζω ότι δεν έχει αξία αν δεν το βρείς από μόνος σου. Σκέψου μόνον ποιός δίνει γραμμή στον ΓΑΠ να αλλάξει τον τρόπο της επιλογής των βουλευτών και να μήν τους ψηφίζει ο λαός στις εκλογές αλλά να ψηφίζουμε μόνον κόμμα; Αυτό δεν είναι πραξικόπημα; Όπως και φασιστικό ήταν η Γιαννάκου που ο λαός την μαύρισε, να τοποθετείται από το κόμμα της πρώτη ευρωβουλευτίνα. Κατά τη γνώμη μου καλά έπαθε η ΝΔ και εύχομαι να την διαλύσει η Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 'που περνουσαν οι ρουφιανοι εξω απο τα σπιτια,ετσι μπας και ακουσουν κατι,για να τρεξουν στην αστυνομια;'

    @Γρεβενά IQ
    Τις καταστάσεις αυτές τις έχω γνωρίσει στην οικογενειακή μας ζωή και από την πλευρά της δεξιάς αλλά και από την πλευρά του πασόκ. Πίστεψέ με και ας μή σου αναφέρω προσωπικά παραδείγματα. Δέν υπάρχει καμμία απολύτως διαφορά, απλώς ένα διαφορετικό περιτύλιγμα της σαπίλας. Ας μην μπαίνουμε στη διαδικασία αυτή.

    Εδώ να ζητήσω συγνώμη από το ιστολόγιο και τους αναγνώστες για την εκτροπή της συζήτησης από το κύριο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Με σκοπό την ενημέρωσή σας:
    α.Προυπόθεση για να λάβει κάποιος εκ των Ιπταμένων Πτητικό επίδομα είναι να είναι Ιπτάμενος και να συμπλήρωνει 30 ωρες το εξάμηνο.
    β.Με βάση την νομοθεσία δεν δύναται να γίνει αλλαγή ειδικότητας σε έναν Ιπτάμενο, εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, όπως υγείας.
    γ.Το Κράτος είναι υποχρεωμένο να διατηρεί την Πτητική Ικανότητα των Ιπταμένων μέχρι και την αποστρατία τους.
    δ.Το Κράτος αποφασίζει για τον αριθμό των Πτητικών μέσων που απαιτείται να έχει στον στόλο του και πρέπει οπωσδήποτε να διατηρεί σε Πτητική ενέργεια διπλάσιο αριθμό Ιπταμένων.
    ε.Η Πολεμική Αεροπορία δεν κάνει μόνο αναχαιτίσεις κάθε μέρα αλλά πρέπει να μπορεί να κάνει και πολεμο, που σημαίνει παρτεταμένες επιχειρήσεις.
    στ.Τα επιτελεία είναι απαραίτητα και πρέπει να είναι επανδρωμένα με ικανοποιητικό αριθμό Ιπταμένων.
    ζ.Το κόστος ώρας πτήσης ενός μαχητικού κυμαίνεται από 10-20000€.
    η.Το κόστος που απαιτείται για τη διατήρηση ενός Ιπταμένου που υπηρετεί σε επιτελείο κυμαίνεται από 10000Χ30=300000 έως 20000Χ30=600000€ το εξάμηνο.
    θ.Το Πτητικό των Ιπταμένων κυμαίνεται από 4000-9600€ το εξάμηνο.
    ι.Ο Ιπτάμενος που υπηρετεί επιθυμεί να πετάει.
    ια.Στον Ιπτάμενο δεν αρέσει η δουλειά του επιτελείου.
    ιβ.Ο Ιπτάμενος θέλει να πετάει όλη την ώρα.
    ιγ.Ο Ιπτάμενος μαραζώνει όταν δεν πετάει.
    ιδ.Ο Ιπτάμενος που υπηρετεί σε θέσεις Εξωτερικού, πληρώνει ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης στην Ελλάδα για να έρθει για Πτήσεις.
    ιε.Ο Ιπτάμενος, όσο μεγαλώνει, αποκτά παιδιά, πρέπει να τα ζήσει, να τα σπουδάσει και να τα βοηθήσει στα πρώτα βήματα της ζωής του.
    ιστ. Ένας Ιπτάμενος ως επί το πλείστον μένει περίπου 15-20 χρόνια σε μια Μοίρα.
    ιζ.Φεύγοντας από τη Μοίρα και πηγαίνοντας στο Επιτελείο μετά από τόσα χρόνια έχει συνολικές μηνιαίες αποδοχές 3200€ (μαζί με Πτητικά δια 12).
    ιη.Αν του κόψεις το Πτητικό (περίπου 1350€ τον μήνα) θα παραιτηθεί, να βρεί άλλη δουλειά για να συμπληρώνει τα έσοδά του.
    ιθ.Αν παραιτηθούν όσοι μετατίθενται σε Επιτελεία, το Επιτελείο δεν θα δουλεύει. Η Αεροπορία δεν θα δουλεύει. Αν κοπεί το Πτητικό ο Αρχηγός της Αεροπορίας μας θα έχει μηνιαίες αποδοχές 3000€. Θα παραιτηθεί και αυτός. Γιατί να κάθεται από το πρωί, ως το βράδυ, και να έχει και την ευθύνη της Αεράμυνας, όταν κλητήρες Υπουργείων παίρνουν παραπάνω χρήματα? Γιατί να χαλάει τη ζαχαρένια του?
    κ. Το Πτητικό που παίρνει ο Ιπτάμενος είναι μικρότερο από το κόστος μιας ώαρς Πτήσης με F-4. Μη το συγκρίνουμε με το κόστος των καινούργιων αεροσκαφών.

    ΤΕΛΟΣ: Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
    Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κ.Πάρη Καρβουνόπουλε, είσατε αισχρός, λέτε ανακρίβειες.
    Απορώ πως ο κ. Χατζηνικολάου σας έχει υπό την σκέπη του στην εφημερίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και τι προσωπική ζωή να κάνεις αγαπητέ ανώνυμε,1204, 21 Ιαν 2010, όταν, γυρίζοντας στο σπίτι σου, κολυμπάς στον ιδρώτα κι απ` τα "g" που τράβηξες δεν νοιώθεις το κορμί σου από την κούραση;
    Κάποτε πρέπει να μάθουν οι διάφοροι Καρβουνόπουλοι, πως ο χειριστής στην πολεμική Μοίρα δεν πιλοτάρει α/φη της Αερολέσχης, αλλά "σωλήνες" που ξερνούν φωτιά και λάβα.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο,ΤΙ Ο ΓΕΡΟΠΑΡΑΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΥΖΑΙΝΕ ΣΤΗΣ...ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ-
    ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΕΛΛ,ΕΘΝ,ΠΑΤΡΙΔ,ΟΡΘΟΔΟΞ,ΣΤΑΥΡ,ΚΛΠ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΦΟΥΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ΄ΜΑΣΤΑΝ ΤΥΦΛΟΙ,ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟ.....
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕ
    ΣΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΕΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο GAP ΔΕΝ ΕΧΕΙ -ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ
    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ-Π Α Τ Ρ Ι Δ Α !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.