24/4/10

Ήλθαν για να κάνουν μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Και την κάνουν πολύ καλά!

Η μια τελείωσε το Αμερικάνικο Κολέγιο και έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου με τρόπο σκανδαλωδώς παράτυπο. Στη συνέχεια, αφού διαχειρίστηκε προγράμματα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, έγινε βουλευτής επικρατείας και γενική γραμματέας στο υπουργείο πρώην εθνικής παιδείας.
Ποιοί κύκλοι και ποια κέντρα την βοήθησαν γι' αυτό;
Η άλλη, που έκανε τη γνωστή πρόταση για την καθιέρωση της αγγλικής ως επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα, ανέλαβε υπουργός πρώην εθνικής παιδείας.
Ως υπουργός πρώην εθνικής παιδείας, στέλνει το παιδί της σε ιδιωτικό λύκειο, όπου ΔΕΝ παρακολουθεί το ελληνικό πρόγραμμα, αλλά το ΙΒ, τουτέστιν, Διεθνές Μπακαλορεά, άρα δεν θα φοιτήσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Κατευθείαν έξω.
Άλλωστε, το δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο είναι για τους ιθαγενείς.
Το Αμερικανικό Κολέγιο, τα ιδιωτικά λύκεια και τα πανεπιστήμια του εξωτερικού, για τους λίγους
Ίσως κάποιοι να πουν ότι λαϊκίζουμε.
Για σκεφτείτε το βαθύτερα.
Οι κυρίες στον τομέα τους και οι άλλοι κύριοι, στους δικούς τους τομείς, κάνουν αυτό για το οποίο ήλθαν να κάνουν και το κάνουν πολύ καλά.
Τί λέτε;
Ολα νόμιμα και ηθικά;
Μίλησε κανείς για απόπειρα εκβαρβαρισμού του ελληνικού έθνους;

20 σχόλια:

  1. Οι Ισραηλινοί, μετά την σφαγή των αθλητών τους στο Μόναχο, κίνησαν γη και ουρανό (μέσω της Μοσσάντ) να βρουν τους υπεύθυνους και να τους... τιμωρήσουν!

    Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει σχέδιο, βάση του οποίου οι εν λόγο "κυρίες" (και όχι μόνο) κάνουν -και μάλιστα πολύ καλά- την διατεταγμένη δουλειά τους, η ΕΥΠ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;

    Γιατί, αν υπάρχει σχέδιο "εκβαρβαρισμού του ελληνικού έθνους", κατ αντιστιχία του "εβραικού προβλήματος" και της "λύσης" του, από τους Ναζί,
    καλό θα ήταν η ΕΥΠ, να παραδειγματιστεί από τον τρόπο αντίδρασης της Μοσσάντ μετά την λήξη του Β'ΠΠ, όπου εντόπισαν τους επιζήσαντες Ναζί-υπεύθυνους όπου και να κρύφτηκαν και ... τα υπόλοιπα είναι ιστορία ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LIKI ME PROBIA ARNIOU STO MATRI KAI TO TSOMPANOSKILO KLIDOMENO EKSO APO TO MATRI FIMOMENO KAI TA PROBATA KIMOUNTE ISIXA AFINONTAS TIN MIRA TOUS SE MITHOUS OPOS STO BIZANTIO POU PISTEBANE OTI THA TOUS SOSI TO KATHE MATZOUNI FILAXTO APO TIN KATASTOFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το έχετε δημοσιεύσει;

    Τυχαίο ή μη, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας βρέθηκε στη Θράκη, όπου ανακοίνωσε τη λειτουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων και την εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας στα δημόσια σχολεία της περιοχής, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των σκληροπυρηνικών της μειονότητας, επιτέθηκε εκ νέου κατά της ηρωικής δασκάλας κυρίας Χαράς Νικοπούλου, ενώ «ξέχασε» να παραβρεθεί στην επίσημη δοξολογία για την εθνεγερσία του 1821, προφανώς επειδή πιστεύει πως Ελληνες δεν υπήρχαν πριν από τον 19ο αιώνα, όπως αναφέρει στο βιβλίο της «Τι είναι η πατρίδα μας».


    Αγνωστο πώς, η κυρία Δραγώνα επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου στον εορτασμό της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821 στην Ξάνθη. Η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων, ενώ δεν παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία που τελέστηκε νωρίτερα στον μητροπολιτικό ναό για την εθνική παλιγγενεσία, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και την οργή του μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να μην ξαναστείλει ως εκπρόσωπό της στην ακριτική περιοχή την κυρία Δραγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα ειναι λόγια και φλυαρίες για να περναει η ώρα μας. τετοιος λαό τετοιους ηγέτες του αξίζουν. Καποτε πρέπει να το καταλαβετε οτι η ελλάδα έχει πεθάνει. και τη σκοτώσαμε εμεις. Πεθανε όταν ο μεσος ελληνας εχαψε τη καραμελα των φραγκων και απαρνήθηκε (στο σημείο μαλιστα να τη δαιμονοποιήσει) τη ΡΩΜΥΟΣΥΝΗ, την αληθινή ταυτότητά του και το ΜΟΝΟ φυσικό του ανάχωμα για αντίσταση σε καθε είδους Δραγωνες, Διαμαντοπουλεις και Τζεφρυδες....και αυτό φυσικά όποιος το καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χτες το βράδυ διάβαζα για το γλωσσικό ζήτημα στην ελλάδα 1800-σήμερα.
    Η δημοτική καθιερώθηκε γιατί οι υποστηρικτές της ανακατεύτηκαν με την πολιτική και την επιστήμη. Φρόντισαν να βρουν πολιτικούς να τους στηρίζουν. Από την πλευρά της επιστήμης έγραψαν συστηματικά μια καλύτερη γραμματική για την δημοτική από ότι των αρχαίων-καθαρεύουσα.

    Ο πατριωτικός χώρος σήμερα χάνει έδαφος γιατί δεν προωθεί τους δικούς του ανθρώπους στα πολιτικά κόμματα. Μπορεί να έχουν καταστρέψει την έννοια του έθνους αλλά έχουν καταστρέψει τους όρους πόντιος, κρητικός, θρακιώτης, μακεδόνας, ηπειρώτης;
    Πρέπει να βρούμε και να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ΚΑΝΕΙ(πράξεις όχι λόγια) κάτι για αυτές τις έννοιες.
    Το άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν προωθούμε και στηρίζουμε επιστήμονες του πατριωτικού χώρου, θεωρούμε το θέμα της γλώσσα και ιστορίας μας τελειωμένο, δεν χρειάζεται νέα έρευνα.
    Ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο κενό για το τι έγινε στην ελλάδα από το 1922-σήμερα.
    Πρέπει να βρούμε στοιχεία για αυτά τα γεγονότα(όπως βίντεο από ανθρώπους που τα έζησαν) και να τα προωθήσουμε όπου μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτές οι "κυρίες" και οι λοιποί ομοίοι τους, σύντομα θα καταλάβουν ότι η περίοδος της μεταπολίτευσης τελείωσε και η ολιγαρχία που μας σερβίρουν για "δημοκρατία" τα τελευταία 36 χρόνια μπαγιάτεψε και δεν τη μασάμε πια!!!
    Η συνέχεια στις οθόνες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΑΣΟΚ είναι-ήταν ένα πατριωτικό κόμμα.
    Πώς κατήντησε έτσι;
    Ποιές δυνάμεις στηρίζουν τις κυρίες αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι καλά τα ιστολόγια. Διαβάζουμε πράγματα χρήσιμα, προβληματιζόμαστε, σχολιάζουμε. Ολα αυτά όμως γίνονται μέσα στο σπίτι μας, στον καναπέ μας, στη γραφειάρα μας κ.ο.κ. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύονται οι "θεράποντές" μας και κάνουν ό,τι κάνουν...
    Χρειάζεται δράση! Οσοι μοιράζονται τα ίδια ιδανικά πρέπει να δρουν μαζί. Ας μην μένουμε στον προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάζουμε και ακούμε ένα σωρό αηδίες από τα διάφορα σκυλοκάναλα.

    Είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, για δήθεν ρατσισμό, φασισμό προερχόμενο εκ του ρατσισμού κ.ου.κ.!

    Δεν μου λένε όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι με τα διεστραμμένα τους μυαλά, τώρα, σήμερα, ... προχθές, ποιός θα πληρώσει το μαλλί ...; !

    Τα έξοδα, κοινωνικά και περίθαλψης, όλων αυτών των δυστυχών υπάρξεων ποιός θα τα πληρώσει ;

    Τα φασιστόμουτρα που παπαγαλίζουν ηλίθιες θεωρίες, αποδεδειγμένα εσφαλμένες, ή οι φουκαράδες οι Έλληνες φορολογούμενοι ;

    Με 1.500.000 άνεργους Έλληνες και την χρεωκοπημένη χώρα μας πως θα αντέξουμε 2.500.000 λαθρομετανάστες ..... !!! ;;;

    Μεταξύ τους, θέλετε και δεν θέλετε, υπάρχουν επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία, αλλόθρησκοι με ήθη και έθιμα που προσβάλλουν κάθε πολιτισμό !

    Που θεωρούν την γυναίκα αντικείμενο, τα παιδιά εμπόρευμα .. και αντικείμενο .. παιδοφιλίας, .... όπως σήμερα ονομάζεται η "παιδεραστία"!

    Αυτά τα γνωρίζετε αλλά συνεχίζετε να υβρίζετε τον μέσο ¨Ελληνα που σκιζεται για να τα φέρει βόλτα ;

    Δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ αχαρακτήριστοι άνθρωποι !

    Καταστρέφετε την Πατρίδα για να φτιάξετε τι ;

    Νομίζετε ότι εσάς θα επιβάλουν οι αδηφάγοι γείτονες ή οι αμοραλιστές υπερατλαντικοί αυθέντες ;

    Για απαντήστε επιτέλους με λογικά επιχειρήματα, αν έχετε, αλλοιώς ... πληρώστε εσείς το μαλλί !!!!


    Τι φταίμε εμείς, που για μερικούς ανήθικους υπανθρώπους που υποστηρίζουν τα επενδεδυμένα συμφέροντά τους , είμεθα υποχρεωμένοι να καταστραφούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ''Ποιές δυνάμεις στηρίζουν τις κυρίες αυτές;'' 24 Απριλίου 2010 11:56 π.μ.

    Μα η Bildreberg!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι καλό να επισημανθεί ότι η κα Δραγώνα το 1991 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ. Κι αυτό για να καταλάβουμε ότι οι εσωτερικοί εχθροί δεν ταυτίζονται με μία μόνο παράταξη, αλλά βρίσκονται παντού.

    Το έχει αναρτήσει το επίμαχο άρθρο εφημερίδας το γνωστό ιστολόγιο "Ας μιλήσουμε επιτέλους".

    Κι ο κόσμος πίσω από τις κομματικές σημαίες. Αναρωτιέμαι τελικά μήπως μας αξίζουν όσα παθαίνουμε και αρχίζω να καταλήγω ότι μάλλον θέλουμε ξύλο εμείς οι ίδιοι πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δοσίλογοι των Γερμανών στην κατοχή έκαναν κι' αυτοί μιά συγκεκριμένη δουλειά και την έκαναν πολύ καλά. Όμως, όταν άλλαξαν τα πράγματα, οι Γερμανοί φεύγοντας αυτούς τους εκτέλεσαν (γιατί τους ήξεραν καλά...). Ελπίζω οι κυρίες να έχουν φροντίσει τις άκρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 10:18 π.μ.

    Η Μossad για να κινηθεί, πρέπει να πάρει διαταγή από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, στον οποίο υπάγεται. Έκανε τότε (μετά το Μόναχο, 1972) ό,τι έκανε, κατόπιν διαταγής της τότε πρωθυπουργού Golda Meir.

    Η ΕΥΠ υπάγεται στον ΥπΕσ (αν δεν απατώμαι). Από ποιον θα πάρει διαταγή να ... "λιγοστέψει" (sic!) την Δραγώνα;

    Έχετε χιούμορ μερικοί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 1:37 μ.μ.


    Bildreberg σε λένε; Χαίρω πολύ. Ώστε εσύ στηρίζεις με την ψήφο σου αυτούς που τις στηρίζουν, ε; Μήπως είσαι εγκάθετος της Μέρκελ, ή και Εβραίος ολότελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Κύρίες; αυτές δεν έχουν καταλάβει προφανώς ότι η κατάσταση δεν είναι όπως των τελευταίων 30 ετών.Ακόμη και ο μικροαπατεώνας Ελληνας που διαμόρφωσαν με τη ρουσφετολογική πολιτική τους όλα αυτά τα χρόνια έχασε την υπομονή του και περιμένει μία σπίθα για να τα κάνει όλα γυαλιά-καρφιά(βλέπε Αλβανία και κάτι παραπάνω).
    Η σπιθα ήρθε(είναι τα μέτρα του ΔΝΤ).
    Επειδή δεν υπάρχει σοβαρή αποδοση Δικαιοσύνης,εκτιμώ ότι θα την αναλάβει ο εξεγερμένος Λαός και οι Εθνικοί μειωδότες όπως οι υπόψη 'Κυρίες' θα είναι στην κορυφή της Λίστας απόδωσης δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ. ΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αληθευει το οτι το 1981 η Κυρια Δραγωνα ηταν υποψηφια βουλευτηs με την ΝΔ; Ξερει καποιοs κατι γι'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για Δραγώνα - Ρεπούση εδώ...
    http://www.youtube.com/watch?v=6H0tQeXCtAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Σ. Κομνηνέ, δεν μας λέτε πού βρήκατε αυτή την πληροφορία για να την ψάξουμε κι εμείς;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Εκβαρβαρισμός", "οργανωμένο σχέδιο", πάλι οι ξένοι και οι πράκτορες τους μας φταίνε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.