29/7/10

Βέροια - τέσσερις ανήλικοι μαχαιρώθηκαν στη διάρκεια συμπλοκής μεταξυ Ελλήνων και Αλβανών

Στο νοσοκομείο Βέροιας νοσηλεύονται πέντε νεαροί, από τους οποίους οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 15 και 16 ετών, τους οποίους τραυμάτισαν με μαχαίρια Αλβανοί μετανάστες στη διάρκεια συμπλοκής στο χωριό Διαβατός Ημαθίας

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ξέσπασε έντονη λογομαχία, για ασήμαντο λόγο, ανάμεσα σε δύο παρέες Ελλήνων και Αλβανών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία συγγενείς και συγχωριανοί των θυμάτων στη συμπλοκή που ακολούθησαν πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους.

Οι τέσσερις Έλληνες ανήλικοι χτυπήθηκαν με μαχαίρια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας. Οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην καρωτίδα και στην κοιλιακή χώρα, αντίστοιχα και νοσηλεύονται στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας νεαρός Αλβανός ελαφρά τραυματισμένος.

Στην Ασφάλεια Βέροιας κρατείται ένας Αλβανός με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ανηλίκων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

36 σχόλια:

  1. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΤΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνατε Ελληνες!!!

    Αφηστε τους ΓΑΠ και τις Τροϊκες και καθαριστε πρωτα απο ολλα τις γειτονιες σας και τα χωρια απο την τρομοκρατια των ξενων..

    Α ρε Κολοκοτρωνικο δογμα που χρειαζεται, και ας σκουζουν οι Θολοκουλτουρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι τα προεόρτια. Άντε και καλή συνέχεια.

    "όταν ξέσπασε έντονη λογομαχία, για ασήμαντο λόγο"

    Έτσι, τα πιο σοβαρά πράγματα ξεκινούν πάντα από ασήμαντους λόγους.

    "στη συμπλοκή που ακολούθησαν πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους"

    Καταλάβατε πως αναποδίδεται η φιλοξενία;
    Υπάρχει βέβαια και η "ποιοτική" διαφορά των εμπλεκόμενων.
    Τα ελληνόπουλα άβγαλτα και καλομαθημένα καταλήξανε στο νοσοκομείο από τα αλβανάκια που είναι άσσοι στα μαχαίρια και στα αντεροβγαλσίματα.

    Ωρε, τι έχει να γίνει με όλους αυτούς που μαζευτήκανε μεσ΄την παράγκα!!

    περαστικά στα παιδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον από πάνω! Άντε να καθαρίσουμε από τη βρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά να πάθουμε!Αφού ψηφίζουμε γιωργάκηδες!Αντι να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν φοβάμαι ότι θα τους δώσουνε και χρήματα και πρόσβαση στο Παν/μιο και υποτροφίες και μεττάλια κ.α επειδή επιτέθηκαν σε Έλληνες!Μπράβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παληκάρια ψυχραιμία.
    Πρώτα να διορθωθεί η οικονομία και μετά τους βάζουμε στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PE 2>41 ΤΙ ΛΕΣ .....ξυπνησες....? ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και πολύ πολιτισμός, δικέ μου.
    πολυπολιτισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σωστή αντίδραση όλων μας, που αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας, και αγανακτούμε με τους "θολοκουλτουρίαριδες" αριστερούς και κοσμοπολίτες "ανεχτικούς" δεξιούς με την προδοτική τους στάση, είναι να πάψομε να ενημερωνόμαστε απο τις φυλλάδες τους όπως χαφιεδοτυπίες, ΝΕΑ κλπ και ΤV τους και να διατυπώνομε νηφάλια την αποψη και την διαμαρτυρία μας όπου μπορούμε. Να τους κόψομε το παντεσπάνι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί λέτε ρε.Δεν ήταν συμπλοκή Ελλήνων με Αλβανούς αλλά Ελλήνων και Παπαδρελλήνων .Απλά οι Παπαδρέλληνες ήταν αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτη η βρομοφαρα πρεπει να παει απο εκει που ηρθε, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο εναν αλβανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ελλας εχει μετατραπει σε Ζουγκλα. Ομως αυτο που δεν πιανει ο ΓΑΠ και η παρεα του ειναι οτι θα ξυπνησουν τα θηρια..

    Οι το DNA του Ελληνα δεν το εχουν αλλαξει.. Ισως αν μας αφηναν κοιμισμενους καμια 30αρια χρονια ακομα να μας ειχαν τελειωσει με τις επιμιξιες..

    Το οτι ο Ελληνας πλεον βλεπει αν και μουδιασμενος το τι πραγματικα συμβαινει γυρω ειναι το πρωτο σταδιο..

    Ερχονται και τα υπολοιπα προσεχως και θα ξεκινησει το πανηγυρι..

    Καλη δυναμη παιδια, κοντοζυγωνει η ωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλο θα ηταν πριν κανουμε χαρακτηρισμους,να ξεκαθαρισουμε οτι το ιστολογιο αυτο,τουλαχιστον για μενα που το παρακολουθω πολυ καιρο,δεν εχει δωσει δικαιωματα για οπαδικη-κομματικη αντιπαραθεση.Υπαρχουν ιστολογια που βριζονται οι οπαδοι μεταξυ τους και 'βγαζουν' την κομματιλα τους.Εδω προσπαθουμε πολυ πιο ηπια και αντικειμενικα,να σχολιασουμε αναρτησεις και να καταθεσουμε τις αποψεις μας και με γνωμονα ΠΑΝΤΑ το σωστο για την δυσμοιρη αυτη πατριδα.Τους εχουμε δει και τους εχουμε ζησει ΟΛΟΥΣ αυτους τους πολιτικαντηδες που χρονια τωρα,το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η αρπαγη,το βολεμα των δικων τους,η περιφρονηση στους νομους,[παραγραφες,ασυλιες κλπ],.Ας μην γινομαστε αλλο παιγνιδακια τους,διοτι οι καιροι αλλαξαν και η θηλια σφιγγει τον δικο μας λαιμο.Ψυχραιμια λοιπον και διαλογος μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο βασίλειο της ατιμωρησίας

    Κάτι περίεργο συμβαίνει με τους αλλοδαπούς εγκληματίες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να στείλουν τα Παόκια καμιά 100 χουλιγκάνια να δείτε που θα πάνε οι σκαταλβανοί, λαγούμια θα ανοίξουν να κρυφτούν σαν τους λαγούς. Για όσους θέλουν ψυχική ανάταση ας ψάξουν στο youtube.com κανένα βίντεο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Σταμάτη Μπιτάκο, εκεί να δείτε γλέντια και ξύλο στα μεμέτια και τους σκαταλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμένα αυτό που με ανησυχεί με αυτές τις καταστάσεις είναι ότι δίπλα στους κοπρίτες πάσης φύσεως-εθνικότητας αλοδαπούς μπορεί να την πληρώσουν αθώοι άνθρωποι που ποτέ τους κανέναν δεν πείραξαν,έχουν κάνει οικογένειες,είναι καθόλα νόμιμοι και πληρώνουν κανονικά και την εφορία τους και το ΙΚΑ τους.



    Έχω δύο γειτονικές οικογένειες Αλβανών που καμία σχέση δεν έχουν με οτιδήποτε επιλήψιμο,τα παιδιά τους ειδικά είναι απολύτως αφομοιωμένα με τα Ελληνόπουλα και κανένας απο αυτούς δεν έχει πειράξει κανέναν.


    Ούτε εμένα μου αρέσει ο τεράστιος αριθμός λαθρο-μεταναστών στην Ελλάδα,ούτε και η παράνομη συμπεριφορά πολών εξ αυτών,απλά αυτό που λέω είναι να μην βάλουμε τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι,είναι άδικο.



    Θεωρώ πολύ ανησυχητικό το ενδεχόμενο ενός πογκρόμ απο κάποιους ανεγκέφαλους,είναι καιρός η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει σε έργα,να βρεί λύσεις στο θέμα των υπεράριθμων λαθρομεταναστών πρίν φροντίσουν να το κάνουν αυτό μεμονομένες ομάδες πολιτών με ακραία συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε περιοχή της Νοτιοανατολικής Πελ/νήσου όπου οι κάτοικοι είναι φιλόξενοι αλλά με συγκεκριμένα όρια.
    Υπήραν Πολώνοι εργάτες και δεν συνέβη ποτέ το παραμικρό. Συνεπείς, εργατικοί, καθαροί, κύριοι...
    Στη συνέχεια κουβαλήθηκαν κάτι Αφγανο-Πακιστανο-τέτοιοι. Αρχικά τους φιλοξένησαν. Τους έδιναν μέχρι και τσιγάρα.
    Ακόμα και ρούχα και κρουασαν. Πήραν πολύ αέρα όμως και είχαμε τα εξής:
    1)Κτηνοβασίες σε δημόσια θέα
    2)Συνουσιάζονταν μεταξύ τους άνδρες επίσης δημόσια.
    3)Επιχειρησαν να βιάσουν γυναίκες αφού τους κόλλησαν μαχαίρι στο λαιμό.
    4)Φτύσιμο, ούρηση και αφόδευση σε δημόσιους χώρους ενώ είχαν οικίες
    5)Εμφάνιση διαφόρων ασθενείων που είχαν αφανιστεί. Πχ ελονοσία.
    6)Προκλητική συμπεριφορά.
    Την ίδια συμεριφορά είχαν και κάποιοι Αλβανοί οι οποίοι όμως σιγά σιγά είτε προσαρμόστηκαν είτε...αφανίστηκαν γενικώς.
    Το πως λύθηκαν τα προβλήματα ας μην το αναφέρουμε. Πάντως οι μέθοδοι ήταν αποτελεσματικότατοι και στηρίχθηκαν στην τοπική παράδοση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μεγαλο πραμα η παραδοση ,και αποτελεσματικη φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ερώτηση προς κίκο ,έχεις συζήτηση μαζί με τους φιλήσυχους και νομοταγής γείτονε σου θέματα που έχων να κάνουν με της σχέσης ελλάδος αλβανίας; όπως το θέμα τwν τσαμιδων ή τα σχέδια για την μεγάλη αλβανία;,δεν το έχεις κάνει ακόμα σε προτρέπω να θέσης αυτά τα θέματα .και μην εκπλαγείς δυσάρεστα από της απάντησης που θα σου δώσουν. προσωπικά έχw λόγο δουλειάς συχνές επαφές με φιλήσυχος οικογενειάρχες από την αλβανία ,πραγματικά αξιοπρεπής και με σχετικά μορφωμένους . Όταν όμως μετά από λίγο άρχιζαν οι ερώτησης του τύπου "στην θεσπρωτία μιλάτε ελληνικά;"ή η διατύπωση η ήπειρος είναι αλβανική και την πήρατε εσείς (οι έλληνες),δεν ύπαρxη ελληνική μειονότητα στην αλβανία. πραγματικά θα εκπλαγώ αν δώσουν άλλες απάντησης,φυσικά δεν αναφέρομαι στην κλασική απάντηση που δίνουν ότι "αυτοί δεν ασχολούνται με αυτά αλλα κοιτάνε μονο την δουλειά τους και το σπίτι τους". προσωπικά φοβάμαι ποιο πολύ τους φιλήσυχος παρα τους τραμπούκους και τα εγκληματικά στοιχεια αυτά αν έχει θέληση η πολιτεία μπορεί να τα εξαφάνιση ,με τους άλλους τι γίνεται; .
    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οι αριστεροί στην Γιαρο γιατι έχουν καταντήσει επικίνδυνοι και οι αλβανοί στην πατρίδα τους.

    τσελεκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ημαθία: Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου

    http://www.verianet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5559&Itemid=43


    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσοι Έλληνες ζουν στην επαρχία και εκτρέφουν γουρούνια ή έστω έχουν έμπιστους φίλους/συγγενείς που εκτρέφουν (καθώς οι πρώτοι θα το γνωρίζουν ήδη), ας έχουν υπόψιν ότι αν ρίξεις στα γουρούνια πτώμα (καλύτερα να είναι και νηστικά) θα εξαφανίσουν ακόμη και τα κόκκαλα.

    Και άσε μετά την αστυνομία (αν δεν κάνει τα στραβά μάτια) να ψάχνει σε πηγάδια, πατάρια και κήπους.

    Μία πληροφορία φιλοζωικής φύσεως από τους "Ανώνυμους φίλους των Χοίρων της ελληνικής υπαίθρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έλληνες της υπαίθρου, κάν'τε μια πράξη αλληλεγγύης προς τους αλλοεθνείς μουσουλμάνους συνανθρώπους σας...
    Μην είστε μισαλλόδοξοι...

    Βοηθείστε τους να απολαύσουν μια καλύτερη ζωή...
    Βοηθείστε τους να απολαύσουν την υπέροχη, συναρπαστική, φιλήδονη.. αιώνια μεταθανάτιο ζωή που υπόσχεται η θρησκεία τους.
    Μη τους κρατάτε δέσμιους αυτής της ψυχοφθόρας γήινης ζωής.

    Η μεταφυσική συμβουλή της ημέρας είναι μία ευγενική προσφορά του συλλόγου "Έλληνες φίλοι της μουσουλμανικής μεταθανάτιας ζωής και της απελευθέρωσης της αλβανικής ψυχής από τα δεσμά του ανθρωπίνου σώματος"

    ΚΟΡΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον φίλο 6:48, ναι δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Να τους βάζουμε όμως στο ίδιο κλουβί. Όταν λες ''πογκρόμ από καποιους ανεγκέφαλους'' εννοείς πογκρόμ εναντίον Ελλήνων φυσικά. Έτσι δεν είναι; Φίλε στην Πατρίδα μου θέλω μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβάστε Περισσότερα.

    14/06 /2010 Βιένη: Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν την υπαίθρια πισίνα περίπου 200 αλλοδαποί με μαχαίρια και ξύλα. 14/07/10 Augsburg: 47 χρονος Τούρκος Bekir Α. με τραπεζομάχαιρο έσφαξε δύο γυναίκες την πρώτη της έκοψε το λαιμό την άλλη με 20 μαχαιριές 15 /07 /10 Λεβερκούζεν: Μετά από καταγγελίες ο δήμαρχος ξήλωσε τα παγκάκια από την Barmer Platz διότι είχαν γίνει στέκι Αράβων. 18 /07 /10 Heilbronn: Δύο Τούρκοι βίασαν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δυο 14 χρονες. 20 /07 /10 Μουνχενκλάτπαχ: Μαροκινός εξαπάτησε το ταμείο πρόνοιας και εισέπραξε 160.000 χιλ. Ευρώ 20 /07 /10 Βερολινο: O Yassin G. (19) ξυλοκόπησε έναν αστυνομικό με πολιτικά. ο αστυνομικός «τον κοίταξε παράξενα»! 22 /07 /10 Αμβούργο: O Rilwan C. απο την Σρι Λάνκα σκότωσε έναν οδηγό ταξί με τρεις πυροβολισμούς στο κεφάλι, επειδή είχε παραισθήσεις και άκουγε επανειλημμένα τη φωνή Allahs να του λέει´´θάνατος τους απιστους´´ 26 /07 /10 Σάαρμπρουκεν: Iορδανός μαχαιρωσε παθολόγο μέσα στο ιατρειο του. Oλλανδία: 25% των Τούρκων και Mαροκινών νεαρών είναι άνεργοι και τους συντηρεί το ταμείο πρόνοιας.
    info EQN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΙΛΕ 29 Ιουλίου 2010 11:29 μ.μ.

    ειναι αυτο που λεμε,θα μας φανε τα γουρουνια....
    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο τίτλος εχει πλάκα. Αντί νά βάλουν Αλβανοί μαχαίρωσαν τούς Ελληνες, προφανώς αόπλους, γράφει ...μαχαιρώθηκαν. Γιά να μην στενοχωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν χρυσαυγίτες αυτοί πού μαχαίρωναν Αλβανούς, θά είχαν βγεί όλοι οι αριστερομαλ... καί θά έκαιγαν αυτοκίνητα ωρυόμενοι γιά τόν ρατσισμό στην Ελλάδα.

    Aριστεροί καί αλβανοπακιστοαβγανοί είναι αυτοί πού σκοτώνουν ή τραυματίζουν στήν Ελλάδα. Νά κάνουμε μία συμφωνία μέ τη Ρωσία να τούς στέλνουμε όλους αυτούς στή Σιβηρία νά μένουν. Νά δούν πως περνούσαν οι αντιφρονούντες στη Σοβιετική Ενωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ
    Ο ΘΥΜΟΣ ΕΔΩ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΔΗ ΤΟΛΜΙΣΑΝ....
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....
    Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΓΑΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΘΕΛΩ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΩ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΑΙΗΚΗ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙΑ ΖΩΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΙΑ
    ΘΥΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ 12:16 μ.μ.

    Πρόσεξε, διότι εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού!

    Αλήθεια, αφού το λέει ... ο Γιαννάκης, που να τον φάει το φίδι κι αυτόν και όλους τους ηλίθιους που συμμερίζονται τις απόψεις του. Αυτοί μας φέρανε σ' αυτό το χάλι. Ας πάει τώρα ο Γιαννάκης και οι ομοϊδεάτες του να τα πουν αυτά στους γονείς των παιδιών που τα έσφαξαν οι Αλβανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μη στεναχωριέσαι, θα καθαρίσει ο Βούγιας. Αυτός δεν τρώει στον ύπνο του. Αυτός πρώτα κοιμάται και μετά νυστάζει. Ό,τι πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Βούγιας με την Άφρα; Ε, βούγια μας ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο/Η Παναγιωτης Μ

    Δεν ρώτησα κάτι τέτοιο,είμαι όμως λίγο πολύ σίγουρος ότι η απάντηση που θα πάρω θα είναι κάπως σαν αυτή που ανέφερες.

    Σε καμία όμως περίπτωση αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν να προβεί σε βίαιες πράξεις εναντίον τους,πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούμε ώς συντεταγμένη πολιτεία με νόμους, και όχι ώς μεμονομένες ομάδες εξαπολύοντας πογκρόμ εναντίον οποιασδήποτε εθνικότητας,δεν θέλω να δώ τη χώρα μου να διολισθένει σε πράξεις που μόνο Τουρκία μου θυμίζουν.


    Θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνη η κατάσταση,τυχών ακραίες μεμονομένες ενέργειες ορισμένων είτε ανεγκέφαλων είτε απλά αγανακτισμένων συμπολιτών μας μπορεί να μας βάλουν σε πολύ σοβαρές περιπέτειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τι λες ρε φιλε πας καλα ελα εδω στον τοπο του εγγληματος να δεις τι παιζει.....
    λοιπον κυριε νομοτυπε αν ηταν το παιδι σου?αυτα θα ελεγες?
    λοιπον διαβασε για το κρατος σου και για τους νομους σου κ για την ε.α σου
    <>
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ...ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Κ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ντροπή!!!! Ανεύθυνοι ‘πέθαναν’ τον 17χρονο από τον Διαβατό Ημαθίας - Ζει και είναι καλύτερα!!!

    @ Παναγιωτης Μ

    >πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούμε ώς συντεταγμένη πολιτεία με νόμους<

    Άλλο τι πιστεύεις "ότι πρέπει να" και άλλο πώς λειτουργούμε. Σε μία συντεταγμένη πολιτεία με νόμους, δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες και μάλιστα δεν συμβαίνουν τα χάλια που περιγράφει το παραπάνω άρθρο:

    "Το εκπληκτικό είναι ότι σε βάρος των δύο συλληφθέντων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από το 2001, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σε βάρος του ενός εξ αυτών εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Και παρ’ όλα αυτά, εδώ και 9 χρόνια μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα κανονικά και με το νόμο!!!"

    Όταν η πολιτεία αδυνατεί να με προστατεύσει, θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύσω εγώ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.