29/9/10

Ψήφισμα-στήριξη στους εγκλωβισμένους

Η Τουρκία να σεβαστεί τις θρησκευτικές ελευθερίες

Με ψήφισμα που ενέκρινε η Βουλή των Αντιπροσώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες, καλείται η Τουρκία να σεβαστεί τις θρησκευτικές ελευθερίες των εγκλωβισμένων και να προστατεύσει τους θρησκευτικούς χώρους λατρείας και τα αντικείμενα τέχνης στις κατεχόμενες περιοχές της βόρειας Κύπρου.

Το ψήφισμα είχαν καταθέσει οι συμπρόεδροι της Επιτροπής Ελληνικών Θεμάτων του Κογκρέσου, Ελληνοαμερικανοί Βουλευτές Κώστας Μπιλιράκης και Κάρολιν Μαλόνι.

Με το ψήφισμα προτρέπεται η Κυβέρνηση της Τουρκίας να προστατέψει την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά των Ελληνοκυπρίων εγκλωβισμένων, στους οποίους απαγορεύεται να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, εξαιτίας περιορισμένης πρόσβασης σε θρησκευτικούς χώρους, καθώς και να τερματίσει τη συνεχιζόμενη καταστροφή περιουσίας της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ζητά, επίσης, όπως η Τουρκία κριθεί υπόλογη για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του ανθρωπιστικού δικαίου, σε σχέση με την καταστροφή θρησκευτικής και πολιτιστικής περιουσίας στην Κύπρο, πράξεις οι οποίες, όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, λαμβάνουν χώρα στις κατεχόμενες περιοχές και παραβιάζουν τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Τουρκία με πολλές διεθνείς συνθήκες τις οποίες έχει προσυπογράψει.


Ομιλία Κώστα Μπιλιράκη

Απευθυνόμενος στην ολομέλεια της Βουλής, ο Κώστας Μπιλιράκης υπέδειξε ότι «το Κογκρέσο έχει αποδείξει ότι θέτει ως προτεραιότητά του τη θρησκευτική ελευθερία διεθνώς». Πρόσθεσε ότι η έγκριση του ψηφίσματος «υπογραμμίζει τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, ακόμη κι όταν εορτάζει τα πενήντα χρόνια από την ανεξαρτησία της, αλλά είναι και μία υπενθύμιση πως το ένα τρίτο σχεδόν της Κύπρου βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή για περισσότερα από 35 χρόνια».

Ο Ελληνοαμερικανός Βουλευτής κάλεσε την αρμόδια ομοσπονδιακή επιτροπή για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία των Η.Π.Α. «να ερευνήσει και να προβεί σε εισηγήσεις για τις παραβιάσεις των θρησκευτικών ελευθεριών στα κατεχόμενα».

Επιπρόσθετα επέμεινε στην έκκλησή του προς την Τουρκία «να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, να απομακρύνει τους έποικους και να έλθει με καλή πίστη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρεθεί μία λύση η οποία θα είναι δίκαιη για τον κυπριακό λαό».

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με τις ψήφους τόσο των Δημοκρατών όσο και των Ρεπουμπλικάνων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει, κατά τον εισηγητή του θέματος Κώστα Μπιλιράκη ότι «το Κογκρέσο μπορεί να έχει μία φωνή όταν πρόκειται να καταδικάσει παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας ανά τον κόσμο».
iKypros
29/09/2010

7 σχόλια:

 1. Φιλοι μου!
  Συγκρινετε τα λογια μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ με την καθημερινη προβοκατσια ενος εβραιου εδω μεσα που προσποιηται την ...."ελληνιδα".  Όμαδεον
  Ανατολικη Ιερουσαλημ
  σκλαβωμενη απο Galioβριους
  γενοκτονους, Παλαιστινη
  ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ '74...ΟΧΙ ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ..ΔΕ ΓΕΝΗΘΗΚΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ..ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΟΥΝΑ ΧΑΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ..ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ..22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974..ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ..

  ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ...ΜΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ..

  ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΜΕ ΔΑΣΕΙΕΣ-ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ,..ΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ .ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ..
  ΜΕ ΕΝΤΥΣΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΟΔΙΑ ..ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑΣΠΡΟ ΓΙΑΚΑΔΑΚΙ ..ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ..ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..
  ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ..ΜΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ..
  ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ..ΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ..
  ΣΑΝ ΕΓΙΝΑ ΕΦΗΒΗ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΛΑΛΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..
  ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕΣ ΣΑΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ..ΜΑ ΣΑΝ ΕΓΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 34 ..ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΚΕΜΑΛ..!!!
  ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ..ΜΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑΙΑ..
  ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ..ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΕΙΟ..ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ..ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..
  ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ..ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ..
  ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΑΦΗΣΕΣ ΜΟΝΑΧΗ..ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ... Ε?..ΙΛΜΗ..Ε?..ΑΠΤΟΥΡΑΧΗΜ..Ε?.. ΑΛΗ..Ε?..ΜΟΥΑΡΕΜ..Ε?..
  ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ..ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΜΙΛΟΥΣΕΣ..ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΚΙΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ''ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΥΣ''ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ..
  ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ .....ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ..
  ΜΑ ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ....ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΛΛΑΔΑ..ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ..ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ. ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ....ΚΟΙΤΩ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ.. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ..Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ..
  ΔΑΚΡΥΣΑ ..ΠΟΝΕΣΑ..ΜΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ' ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ..
  ''ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ'' ΜΕ ΡΩΤΑ..''Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ????..ΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ..Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΤΑ ΞΕΝΑ???
  Συνεχιζεται.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συνεχεια
  ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ..ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑ..ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΗΠΕΙΡΟ..ΘΡΑΚΗ 'Η ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..
  ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΕΣΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ..ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ????ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ..ΤΗ ΓΗ ΜΟΥ Ή ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ??..ΜΑ ΕΣΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΙΔΑΞΕΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΗ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ..ΕΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ''ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ''....
  ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ..ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ..ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΡΧΗΓΟ..'Η ΜΗΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗ??..ΚΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ..
  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑΦΟΙ ΜΕ ΚΟΡΜΙΑ ΠΙΛΟΤΩΝ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ!!!!ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΠΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ..
  ΦΤΑΝΕΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ..ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ'' NATION'' ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ''ΜΕΓΑΣ'' Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΟΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ..ΤΟ ''NATION'' ΕΙΝΑΙ Η ''ΦΥΣΗ'' ΤΟΥ ..ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..
  ΚΙ' ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΑΡΕΣΑΝ ''ΛΟΓΙΕ'',''ΠΟΛΙΤΙΚΕ'' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ...
  ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ.. ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑΣ..

  =================================

  ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ( ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΩΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELNEWS ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ... ΧΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

  elnews.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βλαμμενε Νεοναζι ,

  >>Φιλοι μου!
  Συγκρινετε τα λογια μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ με την καθημερινη προβοκατσια ενος εβραιου εδω μεσα που προσποιηται την ...."ελληνιδα".
  29 Σεπτεμβρίου 2010 3:02 μ.μ.<<

  εχεις προβλημα Ομαντεοναρα, σωστα ;

  Δημοκριτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πιεσεις των ΗΠΑ στον Ερντογαν...
  Μονο που δεν ιδρωνει το αυτι του, το τραβαει κι οσο παει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και αν τα συγκρίνω με τα λόγια του ισλαμοφασίστα που πλασροπροσωπεί συγκεκριμένο ιστολόγο (OMADEON), για να κάνει την δική του προπαγάνδα, όπως εδώ; Διότι τι άλλο νήμα έχει το ξεκάρφωτο αυτό σχόλιο, αν όχι να αποπροσανατολίσει από το περιεχόμενο του άρθρου, ώστε να αρχίσει μαραθώνιος ύβρεων; Δεν μπόρεσες να κρύψεις τις προθέσεις σου και τις έγραψες πάνω-πάνω. Ή κάνω λάθος;

  Το ότι εσύ ασχολείσαι με τις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όσα ψηφίσματα κι αν εκδοθούν, τίποτε δεν μπορεί να γίνει, αφού η Τουρκία δεν εξαναγκάζεται στρατιωτικά να πάρει τα κατοχικά στρατεύματα από την Κύπρο, όπως έγινε το 1991 με το Ιράκ και το Κουβέιτ.

  Ό,τι χάθηκε με πόλεμο κερδίζεται με πόλεμο και αυτό δεν αλλάζει με τίποτε.

  Κεμαλοφασισμός ή ισλαμοφασισμός θα είναι πάντα φασισμός. Ο δεύτερος μάλιστα ίσως είναι χειρότερος από τον πρώτο, όπως σύντομα θα αποδειχθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.