25/1/12

Ο Χρυσοχοΐδης δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε δουλειά!

20 σχόλια:

  1. Πολυ χοντρο για να του ξεφυγε..Μαλλον στημενο ειναι., και ο θεος ξερει τι βρωμια απεργαζονται αυτοι που σχεδιασαν τετοιες τοποθετησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εγκληματικοι κομματοσυμμοριτες του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΚισταν ειναι προπαντος υπευθυνοι για την διαχρονικη διαμορφωση κοινωνικης νοοτροπιας Ζητιανοτζαμπατζη και κρατος Οθωμανο-Σοβιετ!

    Για αυτο δεν ειναι μονο παντελως ακαταλληλοι για την οποια διαχειριση εξυγιανσης του τοπου, αλλα πρεπει και να τιμωρηθουν παραδειγματικα.

    Φωτια και τσεκουρι στους εφιαλτικους Εθνομηδενιστες!

    - Άγης Βερούτης, "Παρακράτος και κοινωνία: Λύκοι και πρόβατα"
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/blog-post_5149.html

    - Ν.Λυγερός - Θ.Καρυώτης Ημερίδα περί ΑΟΖ. Αθήνα 12/11/11
    http://www.youtube.com/watch?v=dOJt6r5NwYY

    - Χ. Γιανναρας, "Όρος επιβίωσης η συλλογική αξιοπρέπεια"
    http://www.antibaro.gr/node/3686

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που έχουν τις τύχες ενός λαού και μιας χώρας στα χέρια τους, λένε για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν οίδα, δεν κατάλαβα, δεν πρόσεξα, κλπ, το συμπέρασμα μου είναι ότι, αφενός μας θεωρούν εντελώς κάφρους, αφετέρου οι ίδιοι είναι πραγματικά αναίσθητοι.
    Για τον συγκεκριμένο φωστήρα της δημοκρατικής παράταξης, πιστεύω ότι, κάνει τον αφελή τώρα, γιατί ξέρει ότι κάποια στιγμή θα περάσει από τον πάγκο της Θέμιδας, μαζί με άλλους σωτήρες, για να το χρησιμοποιήσει σαν ελαφρυντικό τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσχοΐδης ήταν τουλάχιστον ειλικρινής. Πόσοι από τους 300 το διάβασαν; Μα κι αν το διάβαζαν:

    α) Θα το καταλάβαιναν; Ο Χρυσοχοΐδης σίγουρα όχι. Και η Κατσέλη 3 μέρες το διάβαζε και το παράτησε. Κάλυψε τουλάχιστον, όπως είπε, τα θέματα του υπουργείου της. Και προφανώς το IQ της Κατσέλη, ουδεμία σχέση έχει μ' αυτό του Χρυσοχοΐδη.

    β) Κι αν το καταλάβαιναν, τι μ' αυτό; Δεν θα το ψήφιζαν, αν αυτή ήταν η γραμμή του κόμματος; Θα διακινδύνευαν να βρεθούν "έξω από το μαντρί", όπως έλεγε ο αείμνηστος Αβέρωφ, και να χάσουν την δουλειά τους;

    Αυτό το πολιτικό σύστημα της κομματικής ολιγαρχίας πρέπει να ξεθεμελιωθεί. Το ζητούμενο είναι ΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν,ή προσπαθεί με τον γελοίο αυτό τρόπο να διώξει τις ευθύνες του,και να πάει για πρόεδρος του Πασόκ,ή άρχισε να καταρέει το πολιτικό σύστημα και πηδάνε οι αρουραίοι ένας ένας.

    Να μη θεωρούμε απίθανο το δεύτερο,όσο θα πλησιάζει η χρεοκοπία η πίεση θα γίνεται αφόρητη και η κατάσταση επικίνδυνη.

    Το πολιτικό προσωπικό της χώρας άλλωστε,φημίζεται για την αλλεργία που έχει στην ανάληψη των ευθυνών.

    Ποτέ μέχρι σήμερα,Έλληνας πολιτικός δεν ανέλαβε πραγματικά τις ευθύνες του,παρά μόνο κάτι αοριστίες,να είχαμε να λέγαμε.

    Θα φτάσουμε στο σημείο να παραιτούνται όλοι,να κρατάνε αποστάσεις,και άλλοι με διάφορες προφάσεις να αποφεύγουν να αναλάβουν την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, σωστή η διόρθωση, Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί Χρήστο, το άκουσα και εγώ για τις 3 ώρες (το έλεγε και..δεν το έλεγε για τις ώρες)
    Τι τα θέλετε, αδιάβαστους μας πήγανε, αυτή είναι η ουσία.
    Και έχουν το θράσσος να μας το λένε και κατάμουτρα, σαν να μας φτύνουν.
    Στα παπούτσια τους μας έχουν γράψει δηλαδή.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελίνα,το σημαντικό δεν είναι η παραδοχή τους,αλλά το ότι άρχισαν να κρατάνε αποστάσεις,φοβούμενοι τις τεράστιες ευθύνες.Αυτό σημαίνει πολλά.Η πίεση είναι τεράστια και μην θεωρείτε απίθανο να διαλυθούν υπό το βάρος των εξελίξεων,οι οποίες όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ άσχημες.

    Το πολιτικό σύστημα της χώρας ενδέχεται να καταρεύσει και να οδηγηθούμε ακόμη και σε ακυβερνησία.

    Απο τη στιγμή που δεν κατάφεραν να δρομολογήσουν Εθνικές εκλογές,είναι αδύνατον για αυτούς να διαχειριστούν την επερχόμενη χρεοκοπία.

    Όλοι φροντίζουν,με διάφορες προφάσεις,να απομακρυνθούν απο την εξουσία πρίν τη χρεοκοπία.

    Οι βουλευτές και οι υπουργοί που ήλπιζαν οι ανόητοι ότι υπάρχει πιθανότητα σωτηρείας της οικονομίας,τρέμουν στην ιδέα ότι θα κληθούν να διαχειριστούν τη χρεοκοπία.

    Όπου φύγει φύγει Ελίνα,ο σώσον εαυτόν σωθείτο.

    Ανέλαβαν ποτέ τις ευθύνες τους για να το κάνουν και τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και γιατί μας εκπλήσσει το ότι δεν το διάβασε? Υπεύθυνο για οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με το μνημόνιο είναι το υπουργείο οικονομικών, το οποίο έπρεπε να το 'ξεψειρίσει' (το μνημόνιο) χρησιμοποιώντας όσους τεχνικούς/οικονομικούς/ειδικούς/πολιτικούς συμβούλους ήταν απαραίτητο. Το ΥΠΟΙΚ είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διαχείριση αυτού του θέματος.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης συντάχτηκε με το ΥΠΟΙΚ και το ψήφισε. Το αν η υπερψήφιση του μνημονίου ήταν σωστή ή όχι είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήστο, σου θυμίζω κάτι που ήδη θα ξέρεις.
    Οταν ένα πλοίο αρχίζει να βουλιάζει, τα πρώτα που φεύγουν είναι τα ποντίκια.
    Αυτό που λές...
    Κατά τα άλλα, το καλύτερο που μπορούσαμε να περιμένουμε από δαύτους, ήταν λίγη ντροπή.
    Αλλά φαίνεται ότι αγνοούν πλήρως την έννοια, γι΄αυτό και έγιναν έτσι.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λογική αντίδραση του Χρυσοχοϊδη και του κάθε ....ϊδη (όπως Καστανίδης)
    Οταν έχεις μια χύτρα η οποία δεν βγάζει απο πουθενά τα αέρια , ενώ ταυτόχρονα αυξάνεις την θερμοκρασία τι θα συμβεί;
    1 Θα σκάσει
    2 Το φαΐ αφού θα έχει όλα τα υγρά χαμένα θα κολλήσει στο πάτο και θα εκτοξευθεί με μεγάλη ταχύτητα και επειδή θα καίει θα κάψει όποιον ακουμπήσει
    3 Το καπάκι της χύτρας θα κάνει τρύπα στο ταβάνι(άρα προς τα πάνω = εξουσία) τα δε θραύσματα στους γύρω.
    Πια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση όταν δεν μπορείς να έχεις μηδενικές απώλειες
    Να αρχίσεις δειλά δειλά να λες :
    1. Δεν πρόλαβα
    2. Δεν κατάλαβα
    3 Δεν το αντιλήφθηκα
    4. Δεν είχα χρόνο
    5. Έκανα λάθος

    Και στο τέλος το περιβόητο
    Συγνώμη στον Ελληνικό λαό..

    Οταν δε αυτό γίνεται με την βοήθεια των ΜΜΜ (δεν είναι γραμμένο λάθος) τότε γίνεται υποσυνείδητα η γνωστή πλύση (έως και μπουγάδιασμα) εγκεφάλου ώστε στο τέλος να υπάρξει μια μερίδα του κόσμου να τους λυπηθεί και πιθανόν να συγκρατήσει το μένος της άλλης μερίδας

    Ομως χάσατε .... διότι ας θυμηθούμε το ποιηματάκι :
    Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή κανείς δεν πρόκειται ελικόπτερο να βρει....

    Αααα και μη κάνετε ασκήσεις ετοιμότητας στην Βουλή δεν θα προλάβετε άσε που ενοχλείτε τα περιστέρια και θα κουτσουλίσουν κανέναν στο κεφάλι πάλι και θα το πάρει για γούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://paliatsosdemetrios.blogspot.com/2012/01/blog-post_9187.html

    Χρυσοχοίδη πες αλεύρι το αγροτεμάχιο σας γυρεύει ...Ρίξτε κι αλλά χαράτσια τώρα που γυρίζει ....
    Να μας πείτε πόσους παπάδες θέλετε να σας ψάλλουν τον εξάψαλμο μόνο...

    Σας βρήκα όμως την λύση να πληρώσετε το χρέος 100% και να έχουμε και πλεόνασμα .
    Βάλτε χαράτσι 10ευρώ κάθε φορά που ο κάθε Ελληνας πολίτης λέει τη λέξη μ@κ@κ@ς Σε 2 μήνες θα χε κλείσει όχι μόνο το έλλειμμα αλλά και η τρύπα του όζοντος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >Λογική αντίδραση του Χρυσοχοϊδη και του κάθε ....ϊδη (όπως Καστανίδης)<

    Ε, χμ, ναι, οι παρόντες -ίδηδες εξαιρούνται :-) Ο Μιχαλάκης δεν μίλησε σαν ... Πόντιος, που είναι, αλλά σαν ανόητος, που επίσης είναι.

    >Σας βρήκα όμως την λύση να πληρώσετε το χρέος 100% και να έχουμε και πλεόνασμα .<

    Α, τώρα μπαίνεις στα χωράφια του Σαμαρά, που έλεγε ότι σε δύο χρόνια θα μπορούσε να μηδενίσει το χρέος. Δεν πιστεύω, όμως, να είχε υπ' όψιν του την δική σου πατέντα, διότι θα του στοίχιζε πανάκριβα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Nativst ειλικρινά χαίρομαι που βρίσκεις τα σχόλια μου σημαντικά είτε σε επίπεδο εξυπνάδας είτε χαζομάρας για να τα σχολιάσεις .
    Μετά λοιπόν την προτροπή σου προς τον κ. Σάββα να μου δώσει ξύδι ομολογώ πως τα νεύρα μου πέρασαν έχεις απόλυτο δίκιο τελικά η πείρα κάνει καλό σε αυτή τη ζωή. Όμως έκανα και το επόμενο δοκίμασα και μέλι με καρύδια στο συνιστώ ανεπιφύλακτα βοηθάει σε πολλούς τομείς.
    Σε ότι αφορά με τους διάφορους ίδηδες παρόντες απόντες εκόντες και άκοντες θα σου πω το απλό είτε πόντιοι είτε μη δικά μας παρασκευάσματα είναι απλά έχουν εύηχα επίθετα προς πνευματική και όχι μόνο εκμετάλλευση ή συνεκμετάλλευση . Βέβαια δεν θα ήθελα να μπω σε ανάλυση της ηλιθιότητας του καθενός βάση του επιθέτου διότι οι γνώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν άσε δε που πολλές φορές εκτός αυτού η ηλιθιότητα ή μη μπορεί να γίνει αντιληπτή ΚΑΙ από τα ‘’παρελκόμενα’’…. Και φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω αν πάλι όχι θα χαρώ να σου το εξηγήσω σε επόμενο σχολιασμό…

    Οπ είπες το μαγικό όνομα Σαμαράς , Σαμαριά, Σαμάρι, αχμ τι να σου πω στην ζωή μου μετά την εφηβεία που ξέρεις κόβονται όλες οι κακές συνήθειες άλλαξα κοσμοθεωρία. Επαψα να θεωρώ ότι κάποιος θα νοιαστεί περισσότερο για μένα από μένα. Ότι κάποιος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του θα μπορέσει να κατανοήσει τι σημαίνει έστω και ένα ένσημο. Ότι κάποιος που έχει μάθει να ζει παρασκηνιακά αντιλαμβάνεται τι σημαίνει μιλάω σταράτα και καθαρά. Ότι κάποιος που προσδοκά την αλήθεια την πρεσβεύει όταν αυτή του έρθει στα μούτρα και αφορά τον εαυτό του. Ότι κάποιο κόμμα απόκομμα τελεία θα με σώσει. Επί παραδείγματι όταν σε ένα σχολείο υπάρχει ανάγκη για θρανία μου είναι αδιάφορο αν θα είναι πράσινα κόκκινα ή κίτρινα …Θέλω θρανία. Όταν κάποιος πεινάει του είναι αδιάφορο τι μάρκα θα είναι το γιαούρτι που θα του δώσουν …
    Ξέρω , λαϊκά παραδείγματα αλλά τι να κάνω είμαι λαϊκός άνθρωπος.

    Τέλος η δική μου η πατέντα το να στοιχίσει ακριβά σε αυτούς που την επιζητά το πετσί τους , μου είναι αδιάφορο γιατί όπως είπα παραπάνω , μετά την εφηβεία η κακές συνήθειες πρέπει να κόβονται αλλιώς γίνονται τρόπος ζωής και σε αυτή τη περίπτωση και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδος ας ενισχύσουν και αυτοί τα ταμεία.
    Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής : Εσύ που δεν είσαι ευχαριστημένος με κανέναν από τους ως άνω και δικαίως δεν σε κατηγορώ μπορείς να μου πεις όπως λέμε και στο χωριό μου ξέρεις αυτό που είναι δίπλα από το δικός σου ποιος αξίζει να ηγηθεί και να μας βγάλει από το τούνελ της απραξίας, του βάλτου και των κενών αξιών, χωρίς να είναι μαριονέτα κανενός κόμματος , πρεσβείας, θρησκείας, ή Νεφελίμ ;

    Αναμένοντας με συγκίνηση
    Και πάντα με εκτίμηση
    Χριστίνα :- )))


    ΥΓ. Αλήθεια το -ίδης κλείνεται όπως Βορίδης με αυτή την έννοια το λέω να μη παρεξηγηθώ ; Και γιατί θα του στοίχιζε ακριβά αφού είναι εξαγώγιμο είδος άρα θα αποφέρει έσοδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία τα λες, Χριστίνα και δεν χρειάζονται σχολιασμό. Πριν περάσω στην ερώτηση θα σταθώ στην συνταγή:

    >μέλι με καρύδια στο συνιστώ ανεπιφύλακτα βοηθάει σε πολλούς τομείς<

    Γνωστό αυτό, γι αυτό το δίνουν στον γάμο, έστω κι αν λένε κάποια πράγματα μεταφορικά :)

    Στο ψητό: "Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής"... Όχι, δεν έχω κανέναν υπ' όψιν μου. Άλλωστε ισχύει το "αρχή άνδρα δείκνυσι" του Πιττακού του Μυτιληναίου και όπως πολλάκις είπα, το σύστημα δεν αφήνει να αναδειχθεί κάποιος άξιος.

    Δεν καταλαβαίνω το ΥΓ. Προφανώς και ο Βορίδης κλίνεται κατά το -ίδης.

    >Και γιατί θα του στοίχιζε ακριβά αφού είναι εξαγώγιμο είδος άρα θα αποφέρει έσοδα .<

    Ποιο είναι εξαγώγιμο είδος; Είπα ότι θα στοίχιζε ακριβά στον Σαμαρά, διότι διάβασα λάθος την πατέντα σου. Το πρόσεξα μόλις. Συγγνώμη, ξέχνα το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είδες που συμφωνείς εσύ μαζί μου τελικά..Ενίοτε δλδ ..

    Εγώ απο την άλλη προτιμώ Αριστοτέλη

    Διττῆς δὴ τῆς ἀρετῆς οὔσης, τῆς μὲν διανοητικῆς τῆς δὲ ἠθικῆς, ἡ μὲν διανοητικὴ τὸ πλεῖον ἐκ διδασκαλίας ἔχει καὶ τὴν γένεσιν καὶ τὴν αὔξησιν, διόπερ ἐμπειρίας δεῖται καὶ χρόνου, ἡ δ' ἠθικὴ ἐξ ἔθους περιγίνεται, ὅθεν καὶ τοὔνομα ἔσχηκε μικρὸν παρεκκλῖνον ἀπὸ τοῦ ἔθους. ἐξ οὗ καὶ δῆλον ὅτι οὐδεμία τῶν ἠθικῶν ἀρετῶν φύσει ἡμῖν ἐγγίνεται· οὐθὲν γὰρ τῶν φύσει ὄντων ἄλλως ἐθίζεται, οἷον ὁ λίθος φύσει κάτω φερόμενος οὐκ ἂν ἐθισθείη ἄνω φέρεσθαι, οὐδ' ἂν μυριάκις αὐτὸν ἐθίζῃ τις ἄνω ῥιπτῶν, οὐδὲ τὸ πῦρ κάτω, οὐδ' ἄλλο οὐδὲν τῶν ἄλλως πεφυκότων ἄλλως ἂν ἐθισθείη. οὔτ' ἄρα φύσει οὔτε παρὰ φύσιν ἐγγίνονται αἱ ἀρεταί, ἀλλὰ πεφυκόσι μὲν ἡμῖν δέξασθαι αὐτάς, τελειουμένοις δὲ διὰ τοῦ ἔθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με κάποια καθυστέρηση, αλήθεια, έπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου από τον "Ρ", το οποίο αξίζει να διαβαστεί, διότι χτυπά την καρδιά του προβλήματος:

    Κύριε Χρυσοχοΐδη, ευχαριστούμε από καρδιάς!

    Θα άξιζε και να αναρτηθεί στο ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.