19/1/10

Maria Damanaki at EU confirmation hearings

16 σχόλια:

  1. Νευρικότητα στον ουρανό!

    Ο άγγελος Ιερεμίας έκοψε τα φτερά...... σε όλους όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις εντολές του Φον Μίζες.

    Και φώναξε το σύνθημα.....για να ακούσουμε:

    “Όταν το “προλεταριάτο” φτάσει στην εξουσία.......Θα πρέπει να προσλαμβάνουν ορισμένες.....“αστούς” να διαχειρίζονται τις τράπεζες και τα εργοστάσια.

    Στη συνέχεια, το “προλεταριάτο” θα συνεχίσει να κάνει αυτό που πάντα έκανε και γνωρίζει: να ακολουθήσουν διαταγές της “αστικής τάξης”.....αυτή τη φορά πολύ ευχαριστημένοι, επειδή κατάφεραν να έρθουν στην εξουσία”.

    Φώναξε......δεν σταματήσει για μια στιγμή.......

    -Πώς μπορεί το ελληνικό λαός να ψηφίζει το σοσιαλισμό;

    -Σοσιαλισμός και του ναζισμού για παράδειγμα - θα πρέπει να απαγορευθεί να είναι.......πολιτικά κόμματα......Θα πρέπει να περιορίζεται σε ναούς, όπου θα μπορούσαν να λατρεύουν της ουτοπίες τους. Εκεί θα γελούν με τους αιρετικούς που δεν πιστεύουν στις προβλέψεις του Μαρξ σχετικά με το σκοτεινό μέλλον του καπιταλισμού.

    -Εκεί.....Θα αισθάνονται πιο ανώτερη επειδή εκεί.....θα αισθάνονται πιο εξυπνότεροι από τους άλλους και στη συνέχεια......Θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, γιατί το πρωί θα πρέπει να “ξυπνήσει” νωρίτερα να εργαστούν στο χρηματιστήριο ή στο εργοστάσιο της κόκα κόλα..... έτσι, θα ήταν ασφαλέστερο για όλη την ανθρωπότητα.....

    Ο άγγελος Ιερεμίας μίλησε......μίλησε και ξεχνάμε ότι έκοψε τα φτερά....περίπου το 80% των αγγέλων......

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τους είπε; Εδώ Πολυτεχνείο και έκτοτε σιτίζομαι από το Πρυτανείο; Δηλαδή τον λακαμά Ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα ήθελα να κάνω ορισμένες ρητορικές ερωτήσεις που φυσικά δεν περιμένω να απαντηθούν. Σύμφωνα με την ευρωπαία επίτροπο αλιείας «το λιγότερο ψάρεμα σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλύτερο ψάρεμα». Αυτή είναι μια κουβέντα που μπορεί να είναι σωστή ή όχι, αλλά με ποια εργαλεία σκοπεύει να εποπτεύσει η Κομισιόν την αλιεία εντός της θαλάσσιας οικονομικής ζώνης των χωρών μελών την στιγμή που αυτές οι ζώνες δεν έχουν οριοθετηθεί και δεν έχουν υποχρεωθεί τα κράτη μέλη να οριοθετήσουν σύμφωνα με το ισχύων διεθνές δίκαιο τις θαλάσσιες αποκλειστικές ζώνες οικονομικής εκμετάλλευσης άρα και αλιείας. Άραγε μιας και η επίτροπος είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος στην Ελλάδα θα πίεζε στα πλαίσια του καλός νοούμενου καθήκοντός της την κυβέρνηση για την άμεση οριοθέτηση ζώνης αποκλειστικής οικονομικής εκμετάλλευσης ώστε να υπάρξει και αποτελεσματικός έλεγχος της αλιείας άρα και της ποιότητας του περιβάλλοντος και της αειφορίας της οικονομικής δραστηριότητας της αλιείας; Κάτι τέτοιο γενικότερα δεν εντάσσεται στα καθήκοντα της επιτρόπου; Ποια είναι η άποψη της επιτρόπου για τις κλειστές θάλασσες; Αποτελούν ειδική περίπτωση ως προς το διεθνές δίκαιο ή όχι; Εγώ αυτές τις ερωτήσεις θα έθετα στην κυρία επίτροπο και θα άκουγα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την άποψή της.

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέατρο του παραλόγου. Μέτρια ηθοποιός, με ακριβό εισητηρίο όμως, κάπου 300.000 € το χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τους έδωσε μερικές Ελληνικές συνταγές μαγειρικής με θαλασσινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ λεω να κανει χαρακιρι να γλυτώσουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα ρε κάτι όντα που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Άντε να μας πάρουν στα σοβαρά με τούτη.
    Κατακαημένη Ελλάδα σε τι χέρια βρίσκεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ,ας βάλει σε τάξη τις ανεμότρατες,που την σεζόν βγάζουν μεχρι και 3 εκατομύρια ΕΥΡΩ !!!! και ενώ είναι απαγορευμένες από την ΕΟΚ, τους δίνουν άδειες οι κατα τόπους νομάρχες..... υπάρχει πρόβλημα;;; ε! όχι δα,φράγκα υπάρχουν μπόλικα.Να δούμε η δαμανάκη τι αυγά θα βάψει;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τις μεγάλες πατάτες του ΠΑΣΟΚ, με σοβαρές επιτώσεις, όμως, στην εικόνα και την αξιοπιστία της Ελλάδος.
    Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ, κύριε πρωθυπουργέ! Θα σε μαλώσω: Γιατί δεν της έκανες λίγα μαθήματα
    να βελτιώσει η γυναίκα το Pronunciation της στη μητρική σου γλώσσα; Πώς την έστειλες στην Ευρώπη με τέτοιο επίπεδο Αγγλικής (Αμερικανικής) γλώσσας; Αλήθεια, καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει;
    Κυρία μου, μιλάτε τόσο ωραία την Ελληνική,γιατί δεν μιλάτε μόνο σε αυτήν;
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρατερέ,

    >Κυρία μου, μιλάτε τόσο ωραία την Ελληνική,γιατί δεν μιλάτε μόνο σε αυτήν;<

    Το εννοείς αυτό που λες, ή πλάκα κάνεις;

    Αλλά μη μου πειράζετε, βρε, τη Damanomaria. Θα τους ρίξει κανένα "Here Polytecnic" και θα τους αποσβολώσει! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή δεν φώναζε "Έξω από την ΕΟΚ";;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Av μίλαγε για παρθεvoραφέs και Φερμουάρ θα εixε μεγαλύτερο αkροατήριο <>
    Ti θέλη με τα hearings & fishes!
    ionnios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ό,τι και να λέτε εσείς οι ευρωπαίοι ενθουσιάστηκαν με την Δαμανάκη. Τι διαβασμένη και προετοιμασμένη την είπανε, τι ότι έχει προσωπική άποψη, τι ότι κατάφερε να δώσει πολιτικό περιεχόμενο σε θέματα που θεωρούνταν αποκλειστικά τεχνικά. Ξετρελάθηκαν λέμε. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή πρέπει να μας κάνει να ανησυχούμε θα δείξει. Ας μην είμαστε όμως καρμίρηδες, κατευθείαν να τη "καταδικάσουμε". Ας χαρούμε με την "επιτυχία" που της αποδίδεται αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που όλοι μας βρίζουν (εκ του πονηρού φυσικά) απο το πρωί μέχρι το βράδυ και ΑΝ κάνει κάποια στραβή πιάνουμε τον ...εξάψαλμο.

    ΓΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα, το αν κάνω πλάκα ή όχι,αγαπητέ Κωνστανίνε, λίγη σημασία νομίζω πως έχει. Πιστεύω πως αν μιλάει μόνο Ελληνικά, τότε οποιαδήποτε κοτσάνα πετάξει, θα μπορεί ν`αποδοθεί στην κακή μετάφραση από τους υπαλλήλους της ΕΕ.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.