6/5/10

Διαγράφηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας


«Ναι» ψήφισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, στην ψηφοφορία στη Βουλή για τα νέα οικονομικά μέτρα, κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που λέει «όχι» επί της αρχής του νομοσχεδίου, αλλά θα υπερψηφίσει ορισμένες διατάξεις του.
«Παρών» ψήφισαν από το ΠΑΣΟΚ οι Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Οικονόμου.
Και η κ. Μπακογιάννη που ψήφισε ΝΑΙ και οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εδήλωσαν "Παρών" και "Παρούσα", διαγράφηκαν από τις ΚΟ των κομμάτων τους.

44 σχόλια:

  1. Ώρα καλή…

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λερώθηκε η φορβάς εν τω αλωνίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε τι θα δούμε..

    Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι, σε όλους τους τομείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με το σύνταγμα, οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και είναι υπόλογοι μόνον απέναντι στον λαό.

    "Και η κ. Μπακογιάννη που ψήφισε ΝΑΙ και οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εδήλωσαν "Παρών" και "Παρούσα", διαγράφηκαν από τις ΚΟ των κομμάτων τους".

    Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ακόμη ότι έχουμε δημοκρατία; Εδώ δεν τηρείται καν το Σύνταγμα!! Η λεγομένη κομματική πειθαρχία είναι εντελώς αντισυνταγματική.

    Μία δράκα αθυρμάτων κάνει ό,τι θέλει στην χώρα. Κομματική ολιγαρχία και πού είναι το Σύνταγμα και ο ... "κυρίαρχος" λαός; Ο τελευταίος είναι μόνο για να πληρώνει τις "ζημιές" των αθυρμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειωσανε τα ψέμματα.Το ΛΑΟΣ είναι το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ.Η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά έγινε το όντως ελληνικό πατριωτικό κόμμα.Εκοψε τους δεσμούς με τα παγκοσμιοποιητάκια,τους συμβιβασμένους και το σύστημα.Τώρα περήφανα βροντοφωνάζω:ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του ελληνισμού.Θα είμαι μαζί του,θα είμαστε μαζί του και ας αρχίσει να τον πολεμάνε όλο τα προσκυνημένα media!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ενα καλο νεο, καιρος ηταν! Ας παει στο παπαεβραικο ΘΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο καλό οροσπού και να μας γραφεις!Εμεις πάντως θα εξακολουθούμε να σε εχουμε γραμμένη!Και χαιρετισματα στον βρυκόλακα τον πατέρα σου!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδεποτε συμπαθησα την κ. Μπακογιαννη απο τοτε ακομη που ηταν στο Υπ. Εξωτερικων και ασφαλως θα εχει τα προσωπικα της πολιτικα σχεδια. Κατα πασα πιθανοτητα εψαχνε για αφορμη ωστε να αποφυγει το πικρο ποτηριο που θα την αναγκαζε να ζει στο περιθωριο του κομματος της.

    Αλλα, δε μπορω στην προκειμενη περιπτωση, πως ανεξαρτητως των ελατηριων της, στα βιβλια Ιστοριας, θα περασει, κατα τη γνωμη μου, ως η μονη απο τη ΝΔ, που εμμεσως αποδεχθηκε τις ευθυνες που αναλογουσαν στο κομμα της. Ισως οχι τιμιο το κινητρο, αλλα τιμια η πραξη.

    Οχι αντιφασεις του τυπου "Δε λεμε οχι στη βοηθεια, λεμε οχι στα μετρα , αλλα και ξεκαθαριζουμε πως λεμε οχι σε αναδιαρθρωση του χρεους". Υπαρχουν τουλαχιστον τρια ασυμβιβαστα στην παραπανω θεση. Λυπαμαι αλλα αυτα ειναι εγκληματικες γελοιοτητες και οποιος δεν το βλεπει, εχει κομματικες παρωπιδες.

    Το καλο με την Ιστορια, ειναι πως, τελικα, η ιστορικη κριση ολων, δε γινεται απο τους συγχρονους των πρωταγωνιστων, αλλα απο τους μεταγενεστερους. Ωστε να μην υπαρχει το κομματικο μενος που να θολωνει την κριση. Δε φτανει λοιπον σημερα να βαφτισθει καποιος ηρωας ή εθνικα υπευθυνος, για να αναγνωριστει και ως τετοιος απο την Ιστορια.


    Ελλην Εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επεσε η ταφόπλακα της Ελλάδας σήμερα και εμείς ασχολούμαστε με το άν θα διαγραφούν συνολικά 4 άτομα.
    Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει.
    Βεβαίως και τα κανάλια απο εδώ και πέρα θα ρίξουν το βάρος στα εσωκομματικά των 2 κομμάτων και θα σταματήσουν να ασχολούνται με την σύνταξη του παππού που στο τέλος ΑΥΤΟΥ του μήνα θα φτάνει μόνο για να πληρώνει τις ΔΕΚΟ και άν φτάνει.
    ΗΜΑΡΤΟΝ πια.
    Δεν αναφέρομαι στο μπλόγκ σας μιας και όλα αυτή τη στιγμή τα ίδια λένε..
    Τί θα γίνει απο αύριο όμως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο καλό...
    Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει εδω η πολιτικη της καριέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχως ο Αντωνακης δεν ειχε καταλαβει τι λακκο του εσκαψε ο εωσφωρος και βρεθηκε εκτεθειμενος.Α ρε Αντωνη,πρωθυπουργο τον ειχες και σε πουλησε την ωρα που μιλουσες στους Ευρωπαιους υπουργους Εξωτερικων,δεν θα σε πουλαγε τωρα που πηρες απο τα χερια της αυτοκρατειρας το σκηπτρο;.Στα λεγανε ολοι,καθαρισε την απο την πρωτη στιγμη να ξενοιασεις.Τωρα και 'πατριωτισσα' την εκανες και εκτεθειμενος με το οχι που ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέσα στο πλαίσιο της κυβερνητικής οργανισμών, και δημοσίων αλλά και ιδιωτικών, υπάρχει κάποιο σημείο όπου οι διευθυντές παραιτούνται και πρέπει να παραιτούνται. Συγκεκριμένα, όταν οι αποδόσεις ή οι επιδόσεις ενός οργανισμού καταστούν αποτρόπαιες και φρικτές, τότε είναι φυσικό και ανθρώπινο οι υπεύθυνοι διευθυντές να δηλώνουν παραίτηση. Είναι θέμα μιάς βασικής ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και πρέπει αυτό να γίνει πριν της 14 Μαΐου 2010.

    Το να κάνει κάποιος λάθος στην κυβερνητική ενός οργανισμού είναι ανθρώπινο. Το να κάνει όμως λάθος και να μην το παραδέχεται, να μην το αναγνωρίζει ή να μην το ομολογεί είναι ανήθικο, παράλογο και εγκληματικό.

    Η σωρρηδόν παραίτηση των κυβερνητικών αξιωματούχων σε θέσεις κλειδιά της κυβέρνησης της Ελλάδος είναι η μόνη τους διέξοδος από τις αναμενόμενες κατηγορίες γιά προδοσία και έγκλημα κατά της Ελλάδος. Υποβάλλω δε την πρότασή μου αυτή, διότι δεν θέλω να ξαναδώ την Ελλάδα μας να γίνεται πάλι πεδίο μαχών και αίματος.

    Οι αλλαγές συνόρων δεν είναι όλη μας η ιστορία. Προτιμώ την ιστορία μας εκείνη του πολιτισμού, της προόδου, της τεχνολογίας και του πνεύματος του ανθρώπου στην Ελλάδα. Μιά οπτική που να βλέπει τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα σαν παράσιτα που σκιάζουν την ιστορία της επιστήμης και την εξέλιξη του ανθρωπίνου πνεύματος.

    Τα τρία αδιάσειστα στηρίγματα της ασύλληπτης γενικής εννοίας της αρετής του Σωκράτους-αναστολή, αποστολή και συμμετοχή-απαιτούν αυτοθέσμιση με άμεση, συμμετοχική και αληθινή δημοκρατία, γιά να κατορθώσει ο άνθρωπος να ελευθερωθεί, να δικαιωθεί, να γίνει επιτέλους αυτό που μπορεί να είναι. Γιά να κατορθώσει η Ελλάδα μας να ελευθερωθεί, να δικαιωθεί, να γίνει επιτέλους αυτό που μπορεί να είναι.

    Μετά τιμής,
    Νίκος
    Νικόλαος Κ. Γεωργαντζάς
    Καθηγητής Συστημικής Δυναμικής
    FORDHAM UNIVERSITY, New York, NY 10023, USA

    PS: Αταραξία, νηφαλιότητα, ψυχραιμία και στοχασμός:
    http://cceuropeev.syscp4.webhosting-franken.de/berlin-athen-r2010/index.php?id=home

    http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=7861:2010-05-06-12-49-39&catid=104:2010-04-15-07-52-46&Itemid=142

    http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-07-11-08-19-41/577-2010-05-06-11-07-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από σήμερα το πρωί με κατείχε ένα ανεπανάληπτο αίσθημα ευφορίας.
    Τώρα κατάλαβα το γιατί.
    Λέω να το διασκεδάσω. Όποια με ακολουθήσει θά περάσει ανεπανάληπτα.

    Παναγιώτης Pyrk@vlos :-)

    Υ.Γ O κόπρος του Αυγείου διαλύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιά καλή ευκαιρία γιά τό ιστολόγιο νά μήν ...ξαναδούμε τήν φώτο της....αχαχαχαχα
    πάω νά ...μεθύσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως λέμε οι χαμουρτζήδες: ''Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι'' !
    Ή που λέτε οι βορειοελλαδίτες: ''Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί-τζαμί'' !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και που θα παει τωρα?Στο ΛΑΟΣ Ή ΣΤΟ ΠΑΤΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι, κατά την εφαπτομένη μιλάτε..
    Άλλη είναι η καταλυτική είδηση της ημέρας :
    Το ΔΝΤ, τα πρώτα μόλις λεπτά της επίσημης πλέον παρουσίας του εδώ στην Ελλάδα, κατάφερε να συρρικνώση την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σε μόλις τρείς βουλευτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είχαμε μια σκασίλα! Ας ελπίσουμε να μη μας ξαναενοχλήσει στο μέλλον η εθνική μας φοράδα...Ας πάει στο διάολο αυτή και οι υπόλοιποι κλέφτες-προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 7:30 μ.μ.

    "Πατριωτικό κόμμα" ... κι ύστερα ξύπνησες κι ήταν ο πισινός σου ξεσκέπαστος. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
    ΒΡΩΜΟΝΕΟΤΑΧΙΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χα!

    Βγάλτε τώρα και τον Σαμαρά τον υπέρτατο πατριώτη, να γελάσει ο κάθε πικραμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό μάλιστα. Εδέησε!! Μια λέρα λιγότερη!

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ μου Έλληνα του εξωτερικού (7:35 μ.μ.), δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πικραίνεται και να στενοχωριέται κανείς για τη συγκεκριμένη. Ο κόσμος πικραίνεται (αλλά και εξαγριώνεται) πολύ περισσότερο από τα μέτρα που του φοράνε με το έτσι θέλω, χωρίς να τον ρωτήσουν καν. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δόξα τω θεώ!
    Αντε και ο καπετάν Μιχάλης να μαζέψει τον πατέρα της στον αγύριστο!΄Εξω η βρωμιά από την πατριωτική παράταξη!Το Μητσοτακέικο ταυτίστηκε με τον Βλάκα ΓΑΠ!
    Επίσης η δικαιοσύνη να δημεύσει την περιουσία τους και να πάνε φυλακή(Siemens).
    Σαμαρά να διαγράψεις και τον Καραμανλή!(Το γαιδούρι που περιφέρει την κοιλιά του με το ΒΜW Χ5)
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΎΡΕΡ φασίστα αποχαιρέτα το,το κοινοβούλιο που δεν θα ξαναδείς!
    Σάββα παρακαλώ πολύ μην ξαναδημοσιεύσετε φωτογραφίες του Μητσοτακέικου!

    731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν κανει και το λαθος και περασει (για ψωνια) απο τα κατεχομενα οπου ζω, θα την περιποιηθω αυτοπροσωπως και με αυγα......κλουβια.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ.
    Κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς "Kρυο Αιμα".

    Προσωπικα δεν στενοχωριεμαι για την κυρια αυτη. Ειμαι κατα του νεποτισμου και της συγκεκριμενης οικογενειας. Οταν εφυγε απο το Υπουργειο Εξωτερικων, δοξασα τον καλο Θεο. Ελπιζω δε, να απαλλαξει την ελληνικη πολιτικη απο την παρουσια της τελεσιδικα (αν και αμφιβαλλω).

    Ομως, δε μπορω να μην βλεπω, πως απο ολη τη ΝΔ, ουσιαστικα, ηταν η μονη που σημερα επραξε το χρεος της, αν οχι προς τη χωρα, προς τις ευθυνες που ειχε ως απελθουσα κυβερνηση.

    Η επισημη σταση της ΝΔ που λεει πως θελουμε τα χρηματα της διασωσης, αλλα δεν ψηφιζουμε ουτε επι της αρχης, συγγνωμη,αλλα ειναι μνημειο λαικισμου, ανευθυνοτητας και αντιφασης. Δε μπορεις να λες στον Ευρωπαιο "φερε τα λεφτα σου, αλλα εγω καταψηφιζω τα μετρα που μου φερνεις". Αν δε θες τα χρηματα με τους ορους που σου τα δινουν, τοτε, να πεις αντρικια "δε θελω βοηθεια, προτιμω τη χρεοκοπια και την εξοδο στη δραχμη".

    Αυτο ειναι ολο. Και προς αποφυγη παραξηγησεων, δεν ειμαι ψηφοφορος κανενος απο τα ελληνικα κοινοβουλευτικα κομματα και ακομη περισσοτερο δεν ειμαι του Παπανδρεου, που σημερα θυμηθηκε πως ειναι Ελληνας αποδημος, αλλα οταν οι Απόδημοι ζητησαν δικαιωμα ψηφου στον τοπο κατοικιας τους, τους το αρνηθηκε.

    Ελλην Εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. xχεστηκα για την ντορα..αστην αυτην...αλλα αυτο το σχολιο ηθελα να γραψω...(Τέλειωσανε τα ψέμματα.Το ΛΑΟΣ είναι το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ.Η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά έγινε το όντως ελληνικό πατριωτικό κόμμα.Εκοψε τους δεσμούς με τα παγκοσμιοποιητάκια,τους συμβιβασμένους και το σύστημα.Τώρα περήφανα βροντοφωνάζω:ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του ελληνισμού.Θα είμαι μαζί του,θα είμαστε μαζί του και ας αρχίσει να τον πολεμάνε όλο τα προσκυνημένα media!)



    λοιπον φιλε ωραια τα λετε..αλλα δεν με πειθη ο τυποσ ...αλλα λενε εκτοσ και αλλα εντοσ κυβερνησεισ..οποτε τωρα ειπε οχι..αλλα αυριο θα τα δειαχειριστη ..τι θα λεει μετα σαν κυβερνηση....οτι το πασοκ ...δηλαδη κοματισμοσ....η αριστερα η κακη και η δεξια η καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στα τσακίδια... άντε και τον χοντρό σιγά σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η λεγόμενη κομματική πειθαρχία είναι αντισυμβατική με την ίδια την ουσία της δημοκρατίας και βεβαίως πράξη αντισυνταγματική,θυμίζει σοβιετικού τύπου ''δημοκρατία.''
    Στην περίπτωση όμως της κυρίας Μπακογιάννη ήταν αναγκαίο κακό...
    της εύχομαι ολόψυχα να πάει στον αγύριστο μαζί με όλο τον συφερτό της!!!!!!
    και για να το καταλάβει καλύτερα θα το πώ και στα αγγλικά που τόσο της αρέσουν BYE BYE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ 4 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

    Απαγορεύονται σύμβολα και πανό κομμάτων, οργανώσεων, φορέων - μόνο Ελληνικές Σημαίες

    Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης καλεί κάθε Έλληνα και Ελληνίδα το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 20.00 στην οδό Σταδίου 23, στο σημείο όπου χάθηκαν εντελώς άδικα τέσσερις αθώες ψυχές. Χωρίς φωνές και συνθήματα. Χωρίς κομματικά σύμβολα. Μόνο με αναμμένα κεριά και ελληνικές σημαίες. Όπως αρμόζει στην...

    περίσταση.Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ας στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Να τιμωρηθούν οι ένοχοι του φρικτού εγκλήματος. Δικαιοσύνη Τώρα!
    Επιτροπή Εθνικής Μνήμης
    www.greekalert.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και νομιζατε οτι τα τρομοκρατικα χτυπηματα (απο τους "Αραβες") στην Νεα Υορκη το 2001 δεν εχουν να κανουν τιποτα στον Κοσμο, την Ευρωπη και την Ελλαδα;


    Για ξανασκεφθητε το. Και βαλτε πολυ "αραβικη" (οπως μας ειπε και καποια) Goldman Sucks στην σκεψη σας.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ.
    Κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αναφέρω μερικά στοιχεία προς σχολιασμό.

    1. Η διαγραφή της Μπακογιάννη έγινε όταν αυτή το αποφάσισε, στοιχείο που υποδηλώνει ότι κάτι ετοιμάζει. Και όλοι ξέρουμε ποιοί είναι από πίσω από την οικογένεια.

    2. Άφησε εσκεμμένα πίσω της και μέσα στο κόμμα της ΝΔ τους πρακτορίσκους της που θα συνεχίσει να ελέγχει προκαλώντας ένα συνεχή πόλεμο φθοράς στον Σαμαρά εκ των έσω, στερώντας του το εξασφαλισμένο εσωτερικό μέτωπο. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα το εσωτερικό μέτωπο.

    3. Η σούπα για την κα Μπακογιάννη χάλασε αρκετά απο τις αναπάντεχες διαγραφές και ανταρσίες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες μπορούν να δώσουν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στον Σαμαρά όπου πλέον μπορεί να κατηγορεί την κα Μπακογιάννη ότι στήριξε κάτι που ούτε όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν στήριξαν.

    4. Όλοι αναφέρονται πλέον στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και ήδη άρχισαν οι πρώτες σπόντες για εκλογές σύντομα. Εάν αυτό συνδυαστεί με τις από καιρού ετοιμασμένες κινήσεις της κας Μπακογιάννη, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δούμε ένα καινούργιο κόμμα που ως δια μαγείας θα κομίσει "λύσεις" και χρήμα εν είδει "από μηχανής θεού". Με το αζημίωτο βέβαια. Ο κόσμος βέβαια θα τρέξει σε αυτούς που θα μοιράσουν χρήματα. Πρώτα όμως πρέπει να πεινάσει για να τρέξει πιό γρήγορα όταν έρθει η ώρα.

    5. Το χαρτί "Παπανδρέου" πλέον αρχίζει και ξεθωριάζει γρήγορα και οι καραγκιοζοπαίκτες που είναι από πίσω από το φριχτό θέατρο σκιών που ζούμε είναι έτοιμοι να βάλουν στο παιχνίδι καινούργιες φιγούρες τους. Ας είμαστε έτοιμοι. Ήδη οι μεγάλοι "φίλοι" μας αναρωτιούνται εάν θα τα καταφέρει ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επιτέλοιυς έφυγε το βαρίδιο εκ των καρπαθιων!

    Όσο για τον φίλο που είπε λίγο παραπάνω ότι ήταν τίμια η πράξη της, θα του έλεγα ότι δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ τίμια. Η σημερινή προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. είναι άκυρη! Τώρα έπρεπε να απαιτήσει ο κος Πρωθυπουργός να μην πάει στο Δ.Ν.Τ. και να πάρει μόνο την βοήθεια από την Ευρώπη. Να πάρει ένα γα...νο τηλέφωνο χτες με τον κόσμο εξω απο την βουλή και να πει ή βοήθεια χωρίς Δ.Ν.Τ ή βουλιάζουμε μαζί.
    Αλλά τίποτα αυτά δεν έγινε.
    Όπως και δεν έγινε ο δανεισμός τον Ιανουάριο όπου ενώ ζητήσαμε 5δις οι συνολικές προσφορές ήταν 25δις με επιτόκιο 4-5%. ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!
    Δεν ήταν λοιπόν τίμια η ψήφος. Εκτός εάν οι αλεπούδες πάνε τίμια ποτέ στο παζάρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Έλλην Εξωτερικού είπε:
    ...Οχι αντιφασεις του τυπου "Δε λεμε οχι στη βοηθεια, λεμε οχι στα μετρα , αλλα και ξεκαθαριζουμε πως λεμε οχι σε αναδιαρθρωση του χρεους". Υπαρχουν τουλαχιστον τρια ασυμβιβαστα στην παραπανω θεση. Λυπαμαι αλλα αυτα ειναι εγκληματικες γελοιοτητες...

    Να προσθέσω και την κορυφαία αντίφαση "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να βγούμε από την ανάγκη στήριξης τού μηχανισμού και από τους όρους του, όσο γίνεται ταχύτερα". Ομολογεί την στήριξη ως ανάγκη, αλλά την καταψηφίζει μάλιστα επί τής αρχής. Άρα και ομολογεί ότι παίζει και εκείνος το παιγνίδι τής αρεστότητος μαζί με την Αριστερά. Τέτοιαν ώρα.

    Έλλην Εξωτερικού και πάλιν εύστοχος.

    ΥΓ. Φέρτε τον Έλληνα Εξωτερικού για πρωθυπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Ντόρα πάει για κόμμα Φιλελευθέρων. Ωρα της ήτανε ετσι κι αλλιώς. Η ΝΔ πρέπει να διαλυθεί, ιστορικά έχει κάνει τον κύκλο της όπως και όλα σχεδόν τα κόμματα στην Ελλάδα. Να αντικατασταθεί ουσιαστικά και τυποις με νέο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Με την αποχώρηση της κ.Μπακογιάννη κλείνει ένας κύκλος αλλά ανοίγει ένας άλλος, πιθανότατα. Υπάρχει ένας χώρος "φιλελεύθερος" ή "εκσυγχρονιστικός" (στο ίδιο κλίμα βρίσκονται)στον οποίο η κ.Μπακογιάννη θέλει να παίξει ρόλο, πρωταγωνιστή. Ένας τέτοιος χώρος/κόμμα έχει θέση σε συμμαχικές κυβερνήσεις, σε ένα νεο πολιτικό σκηνικό. Καλή η χαρά για την απομάκρυνσή της, για όσους χαίρονται. Καλύτερα θα ήταν όμως να σκεφτούμε τα επόμενα βήματα (όπως ασφαλώς τα έχει σκεφθεί η κ. Μπακογιάννη)για να μην είμαστε απροετοίμαστοι. Και λέμε "πέφτοντας από τα σύννεφα": πως βρέθηκε πάλι μπροστά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ: ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ...
    ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΟΥ: ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ...
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!
    ΟΣΟ ΓΙΟΑ ΤΟΝ JEFFREY ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ....

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΕΣ & ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πρετεντέρης στο δελτίο του MEGA: «Η δήλωση της Μπακογιάννη είναι ένα κείμενο ουσίας. … Παίρνει ίση απόσταση από τις κυβερνήσεις Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου. Προσδιορίζει μια πολιτική στάση απέναντι στις εξελίξεις. Αυτά τα σημεία θα τα κρατούσα για το μέλλον»

    Το ‘μανιφέστο’ του Πρετεντέρη δικαιώνει πλήρως το σχόλιο του ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΥ. Το σύστημα νταβατζήδων – ΜΜΕ θα προσπαθήσει απελπισμένα να βρει 'σχήματα’ που θα λειτουργήσουν σαν αναχώματα/υποκατάστατα για να συγκρατήσουν τον κόσμο που φυλορροεί από το κυρίως μαγαζί λόγω οργής. Ειδικά ο Πρετεντέρης έπαιζε (και παίζει) κάργα και τον Βενιζέλο. Κοινό χαρακτηριστικό ότι και στις δύο περιπτώσεις ο Πρετεντέρης αποδείχτηκε κατσικοπόδαρος. Έτερο κοινό χαρακτηριστικό ότι και οι δύο περιπτώσεις έχουν συγγένεια (πολιτική και εξ αγχιστείας αντιστοίχως) με το Μπακατσελέικο της Θεσσαλονίκης (αποστασία του 1965 κλπ).

    Την ώρα των ανακατατάξεων θα τους βόλευε πολύ ένα ‘κεντρώο’ σχήμα του μεσαίου χώρου, που τόσο πολύ έχουν πριμοδοτήσει, το οποίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει Μητσοτακιστάν, Βενιζέλο και λοιπούς εκσυγχρονιστές. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια όμως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα νέο ελπιδοφόρο σχήμα, αλλά απλά με ανακύκλωση λυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @11:56 π.μ.
    ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ...ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ..

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ: ΤΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. EY,ΑΓΓΕΛΕ πιστεύεις ειλικρινά ότι ο Πάγκαλος μπορεί να μπει σε ανακύκλωσης ;

    Για τα μάτια του κόσμου γίνονται όλα.Εφυγε η Μπόρα έμεινε το Μπορόπουλο...

    Σε κάθε περίπτωση αναρωτιέμαι πόσοι άραγε βουλευτές θα ψηφίζαν την άρση του νόμου περί ευθύνης υπουργών; Μήπως είναι ένας καλός τρόπος να διαγραφούν πολλοί και από τα δυο κόμματα;
    Αλλά υπάρχει κανείς με σθένος να τοην προτείνει και αντίστοιχα με κότσια για να τον ψηφίσει;
    Μπα που τέτοια τύχη ...
    Μόνο εντυπωσιακές προδαγεγραμμένες εξόδους ξέρουν να κάνουν...

    Τουλάχιστον πριν την έξοδο μπορεί κανεις να της ζητήσει πόθεν έσχες ; ή δεν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.