13/5/10

H κατρακύλα συνεχίζεται!

Οι κ.κ. Καστανίδης, Πετσάλνικος, Καρατζαφέρης και Τσούκαλης, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που θα θεμελιώσουν δικαίωμα παχυλής σύνταξης με μόλις οκτώ χρόνια δουλειάς, όταν ο απλός λαός χρειάζεται 40 χρόνια γα κάτι τέτοιο, κατηγορούν τους επιχειρηματίες για έλλειψη ευθύνης και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, λες και οι επιχειρηματίες ήταν μόνοι τους στο πάρτι της κατασπατάλησης του εθνικού πλούτου και της υπερδιόγκωσης του εθνικού χρέους της χώρας.
Οι πολιτικοί, που διόρισαν ένα εκατομμύριο ημετέρους στο ελληνικό δημόσιο, το οποίο διέφθειραν με το λαϊκισμό, τη φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία που οι ίδιοι επέβαλαν, αφού προηγουμένως προσέλαβαν αδέλφια, παιδιά, ανήψια, ερωμένους και ερωμένες στη βουλή, διαχωρίζοντάς τους προκλητικά από το πόπολο, κατηγορούν τους επιχειρηματίες, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί όταν οι επιχειρηματίες παρανομούσαν -όσοι παρανομούσαν-, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί όταν η διαφθορά και η διαπλοκή έφθανε στο αποκορύφωμά της.
Κύριοι πολιτικοί, δεν σας συμφέρει η επίθεση στους επιχειρηματίες, γιατί όσα λέτε εναντίον τους, αυτόματα στρέφονται εναντίον υμών των ιδίων, αφού αν οι επιχειρηματίες έκαναν όσα τους καταμαρτυρείτε, τα έκαναν υπό την ανοχή σας, αν όχι σε αγαστή συνεργασία μαζί σας, πάντα με το αζημίωτο βέβαια!
Είναι αυτό που λέει ο λαός μας: "Αν να φτύεις, φτύεις σον πρόσωπό σ', κα να φτύεις, φτύεις σα γένννια σ'", ενώ ταιριάζει και το άλλο που λέει ο κυρίαρχος λαός, κύριοι Καστανίδη και Πετσάλνικε (η ειδική αναφορά σε σας γίνεται γιατί εσείς χρησιμοποιούσατε κατά κόρον το κυρίαρχος λαός) "Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα".
Τώρα, το ποιός είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός στην προκειμένη περίπτωση, ας το κρίνει ο λαός.
Πάντως, αν θέλετε εσείς οι πολιτικοί να δείτε ποιους θεωρεί πιο διεφθαρμένους ο "κυρίαρχος λαός", όπως μας αποκαλούσατε και μας παραμυθιάζατε για να διαπράξετε τα εγκλήματα που κάνατε εναντίον της χώρας και του λαού τα τελευταία τριάντα χρόνια, ζητείστε να αποσυρθούν όλοι οι αστυνομικοί που προστατεύουν βουλευτές, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν την άποψη του λαού και για τους μεν και για τους δεν.
Πάντως, και οι μεν και οι δεν κάντε κάτι και σταματήστε την κατρακύλα σας, γιατί αυτή η κατρακύλα δεν αφορά μόνο εσάς, αφορά και μας αλλά και την ίδια τη χώρα.

17 σχόλια:

  1. Το παραπάνω κείμενο σε ποιόν ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλυτερα για την περιπτωση αυτη θα ταιριαζε :

    στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι

    ο πετσαλνικος καλυτερα να κοιτουσε αν υπαρχει κορη αντιπροεδρου διορισμενη στη βουλη και τι ωρα πιανει "δουλεια ", τοση ξεφτιλα ρε γαμωτο να πιαστουν απο το δημοσιο και αυτοι ακομα ;

    ο καστανιδης τι να μας πει ; οτι το ποθεν εσχες θα το ελεγχουν "τεχνοκρατες" ;αυτοι δε μας εφεραν εδω ; αυτους ποιος θα τους διοριζει ; εχουν αφησει κατι να λειτουργει ανεξαρτητα ;

    ο καρατζαφερης παλι τι προσπαθει ; να μας πεισει οτι αγωνιζεται εναντια στους βιομηχανους ; κοιταζει να μας αποπροανατολισει δημιουργωντας "αλλους" υπευθυνους ;
    οταν ο παπανδρεου αναφερονταν στον "νεο πατριωτισμο" στον καρατζαφερη αναφερονταν ;

    ο σαμμαρας που ειναι ; εχει βαλει και αυτος τον αυτοματο πιλοτο ; νομιζουν οτι θα κοροϊδεψουν τον κοσμο κανοντας το παιγχνιδι τους μεσα στη βουλη;
    δεν πειθουν

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Οι κ.κ. Καστανίδης, Πετσάλνικος, Καρατζαφέρης και Τσούκαλης, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που θα θεμελιώσουν δικαίωμα παχυλής σύνταξης με μόλις οκτώ χρόνια δουλειάς, όταν ο απλός λαός χρειάζεται 40 χρόνια γα κάτι τέτοιο'


    KAI TI ΔΟΥΛΕΙΑΣ;
    ΜΙΖΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΧΙΔΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρίαν Μαρίκαν Πενταγιώτισσα...

    Ενταύθα.

    Δράττομαι της ευκαιρίας και απευθύνομαι σε σας ...ως συντάκτριας της ανάρτησης, μεταφέρων την ευαρέσκειά μου δια τα λεγόμενά σας.
    Ο όπισθέν σας υποκρυπτόμενος γνωστός και μη εξαιρετέος Σκαλπενταγιώτης, σας συμβούλευσε κατά το ήμισυ ορθώς. Θα σας παρακαλούσα να παρεμβαίνετε εις το ανωτέρω ιστολόγιον συχνότερα και ουχί περιοδικώς, καθ΄ ότι ορών εν τηλεοράσει το οργίλον, ομαδικόν και σύχγορδον ξέσπασμα των εθνοπατέρων ημών, εναντίον του προέδρου των Βιομηχάνων, ευρέθην προ διλλήματος επιλογής. Εις την μιαν πλευράν ευρέθησαν σύσσωμοι οι βουλευταί και εις την άλλην οι επιχειρηματίαι. Οι μεν, ως μόνοι ειδήμονες έργων πολιτικής, οι δε επιρρίπτοντες ευθύνας και αναποτελεσματικότητα εις άλλους, επιχειρηματολογούντες την αντικατάστασην (ως μόνης λύσεως) των "βολευτών", εξ ανθρώπων ανηκόντων εις ΣΕΒ. Οι οικούντες εις το Ελληνικόν Κοινοβούλιον, ως αποτυχόντες δεν δύνανται πλέον να ωμιλούσιν, απολέσαντες την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν. Ομοίως δε οι κύριοι που ενίστανται εις αυτήν την χρονικήν στιγμήν, ενώ εσιώπουν συνεργαζόμενοι μεθ΄ εκάστου των κυβερνησάντων διαχρονικώς, πρέπει να φείδονται λόγων. Ειρήσθω εν παρόδω, ισχύν έχει το λεχθέν εξ αρχαιοτάτων χρόνων : "ένοχος, ένοχον ου ποιεί". Το μόνον θετικόν των ενισταμένων, είναι ότι δεν εδοκιμάσθησαν εις τον πολιτικόν στίβον και έχουσι λόγους να προβάλλωσι.

    Δεν εσωκλείω σήμα (γραμματόσημον), διότι μου αφαιρέθει και η σίελος κατά τους τελευταίους μήνας της οικονομικής κρίσεως. Ένεκα των ανωτέρω, διατελώ μεθ΄ υπολήψεως σε σας προσωπικώς, αναμένων την στηλίτευση απάντων των προαναφερομένων, και τας προτάσεις σας δια ηγέτας εχόντων άσπιλον, έντιμον και ευγενήν πρότερον βίον.
    Γνωρίζων δε ότι τοιούτον είδος εξέλιπε δια παντός του Ελλαδικού χώρου, ευελπιστώ εις την αντιπεπονθόν, ότι θα μεριμνήσει να τους εμφανίσει λίαν συντόμως.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ skal

    Kαλησπέρα ... Μαρίκα,

    Διερωτώμαι αν οι "άνθρωποι" αυτοί έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει στον τόπο. Ο Καστανίδης δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του. Ανήκει στην γενιά αυτή των επαγγελματιών της πολιτικής (τι είπες, λειτούργημα; χα, χα), εν αντιθέσει μ' εσένα και μένα. Όσο τα χρόνια περνούν, με μαθηματική βεβαιότητα θα έχομε ένα κοινοβούλιο αποτελούμενο μόνον από τέτοιους επαγγελματίες τσαρλατάνους.

    Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" της 8/5/2010 δημοσίευε για την μεζονέτα του Σπηλιωτόπουλου στο Κωλονάκι, καθώς και τα υπέρογκα ποσά που δαπάνησε για το ταξείδι του ως ΥΠΠΟ στο Πεκίνο και Παρίσι. Απίστευτα ποσά. Πού είναι ο εισαγγελέας; Τι έκανε η Βουλή για το δημοσίευμα αυτό; TI EKANE O TO KOMMA, στο κάτω-κάτω της γραφής;

    Όλοι, όμως, μας διαβεβαιώνουν ότι κάνουν ... κάθαρση. Δεν ξέρω κανέναν εκεί μέσα, ο οποίος να διαθέτει την σωματική διάπλαση του Ηρακλή, για να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία. ΚΑΝΕΝΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επανέρχομαι σ' αυτό που έγραψα μόλις.
    Βρήκα αυτό.

    Μήπως έχουν αποβλακωθεί από τα λεφτά που τόσο εύκολα κλέβουν και το θεωρούν πια φυσικό; Πού είναι:
    α) ο εισαγγελέας
    β) ο έφορος
    γ) ο πρωθυπουργός
    δ) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, στο κόμμα του οποίου ανήκει ο εν λόγω κύριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Με ελάχιστη γνω΄ση της Ιστορίας θα ξέραμε ότι το Δημόσιο ήταν από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους στην ιδια κατάσταση, για πολλούς λόγους. Τρεις μόνο παρατηρήσεις:
    1)Αν δεν καταλα΄βουμε τις βαθύτερες αιτίες δεν θα διορθώσουμε τίποτα, πέρα από τηνεπιφανεια. Αιτίες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές-το Δημόσιο παρείχε εργασιακή ασφαλεια και εργασιακή διέξοδο. Την ίδια διέξοδο παρείχε και η Μετανάστευση, παλιά. Θα μαλλιάσει η γλώσα μου να λέω ότι αν υπήρχε ασφάλεια και διέξοδος στον ιδιωτικό τομέα (ή έστω ένα από τα δυο)δεν θα έτρεχαν όλοι να διοριστούν υπάλληλοι.
    2)Τα τελευταια χρόνια (μετά την πτώση του 'Υπαρκτού σοσιαλισμού")το ιδιωτικό Κεφαλαιο πήρε τον έλεγχο της πολιτικής ζωής στις Δυτικές Δημοκρατίες, αλλού εμφανώς αλλού αφανώς. Πρόεκυψε η γνωστή διαπλοκή, αλλού καλυπτόμενη αλλού αποκαλυπτόμενη αλλά πάντα πανταχού παρούσα. Το ότι σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι τιμωρούνται (πχ Γαλλία)ενώ αλλού όχι (πχ Ελλάδα)δεν κάνει την πρώτη εύρυθμη. Το σύστηματης διαπλοκής συνεχίζεται για΄τι είναι εγγενε΄ς (του συστήματος), δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει αλλιώς.
    3)Η συζητήση στην Ελλάδα έχει αρχίσει να εκτρέπεται. Από τις βολές εναντίον πολιτικών προσώπων στρέφεται εναντίοντου συστήαμτος. Είναι αδιάφορο αν κάποιοι χαίρονται και άλλοι λυπουνται. ¨Οταν ένα σύστημα δεν μπορει να αυτοπροστατευτεί, καταρρέει και έρχεται άλλο. Αλλά είναι πολύ γελασμένοι όσοι χαιρόνται νομίζοντας ότι ο διάδοχος θα είναι εξ ορισμού καλύτερος. Εξαρτάται ποιος σπρώχνει στην κατάρρευση το σημερινό. Αυτός θα φτιάξει (ετοιμάζει ή έχει έτοιμο) το διάδοχο σύστημα. Σκεφτείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα που βρωμάει μπαρούτη τα ΛΑΜΟΓΙΑ λένε και ''εξυπνάδες'' για να περνάει η ώρα, νομίζουν ότι ο ΛΑΟΣ θα μασίσει, αμ δε!

    Τώρα γύρισε ο τροχός και θα σε ''δείρει'' ο φτωχός, κύριε ΒΟΥΛΕΥΤΆ, αν δεν το κατάλαβες πήγαινε να φας ένα γύρο με πίτα στο μοναστηράκι με τα πόδια και τα ξαναλέμε.

    Αν έχεις φάει πολύ τέλος πάντων και δεν πεινάς, ανέβα κάπου να μιλήσεις σε πολίτες για όποιο θέμα διαλέξεις εσύ, το ίδιο είναι.

    Ε ρε γλέντια που θα δούμε και θα ζήσουμε κύρια ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΑΣ...ζωή να έχουμε να τα χαρούμε.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρχισαν να σφάζονται αναμεταξύ τους,δημοσιογράφοι-πολιτικοί-επιχειρηματείες,και ως γνωστόν όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
    ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΑΒΒΑ!!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Καστανίδης ασ μας πει πως έκανε τη βίλλα στο Πανόραμα Θεσσαλονικης, αφου ειναι γνωστό οτι ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα σχετικα φτωχός. Μήπως απο τη δουλεια του?
    Και κατι ακόμη σχετικά με την μη αναδρομική ισχύ περι ευθύνης υπουργών. Αν θέλουν έτσι ας αφήσουν και όλους τους ιδιώτες, οσους χρωστάνε στο δημόσιο ή είναι κατηγορούμενοι για οικονομικά θεματα και απο εδώ και πέρα δεν θα το ξανακάνουν.

    Πάντως μετά από τέτοιου είδους κινησεις και αποφάσεις βλέπω ότι δεν υπάρχει ελπιδα γι' αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tριάντα παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τουρκικά μαχητικά
    12-05-2010 19:43:12
    Με δεύτερη ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει το defencenet.gr και σε επίπεδο αριθμών για το όργιο παραβιάσεων και επιθετικών κινήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο, 36 ώρες πριν από την άφιξη του πρωθυπουργού της, Ρ.Τ.Ερντογάν.
    Συνολικά 30 παραβιάσεις του ΕΕΧ! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό παραβιάσεων εδώ και χρόνια! Προφανώς για να φτιάξουν "θετικό κλίμα"...

    ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 5


    ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: 9

    ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 19

    ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 2
    ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 14
    ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 30


    Εμπλοκές φυσικά δεν υπήρχαν γιατί δεν υπήρχαν και αναχαιτίσεις, παρά απλές αναγνωρίσεις...

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29 παραβιάσεις του ΕΕΧ 13/5- Η τουρκική Aεροπορία σε επίδειξη δύναμης λίγο πριν την έλευση Ερντογάν
    13-05-2010 18:27:54
    Το τουρκικό «κρεσέντο» των παραβάσεων και παραβιάσεων συνεχίστηκε αμείωτο και σήμερα, με την τουρκία να προχωρά σε μια άνευ προηγούμένου επίδειξη δύναμης στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, επιβάλλοντας δια της ισχύος των όπλων της de facto καταστάσεις διχοτόμησης στο Αιγαίο και την ΠΑ να παραμένει απλώς παρατηρητής, όλα αυτά λίγες ώρες πριν την έλευση του τούρκου πρωθυπουργού και της συνοδείας του με την «αυτοκρατορική» περιβολή.

    Έτσι σήμερα 4 σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενοι από συνολικά 25 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 9 ήταν μεμονωμένα (2 CN-235 –αγνώστων λοιπών στοιχείων σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου- και εφτά ελικοπτέρων) προχώρησαν σε 18 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 29 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Εμπλοκές δεν σημειώθηκαν καθώς δεν υπήρξαν αναχαιτίσεις.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=_PNT1LVZkNc

    Asterix At The Olympic Games Teaser - 15th Feb - Pathe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα σε όλους
    Εύχομαι στην Μαρίκα να μηδενίσει κοντέρ ηλικιακά και να αρχίσει απο την αρχή πάλι ,μήπως και βοηθήσει τον Έλληνα και όχι τον έλληνα να δει λίγο πέρα από την μύτη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.