24/10/11

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ !


Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδοκιμάζουν με ιδιαίτερη θέρμη τον Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος έκλεισε το χαιρετισμό του με την ακόλουθη τοποθέτηση:« … διεκδικείτε την πρόσληψη αλλοδαπών και Ρομά στην αστυνομία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Υποστηρίζετε συστηματικά τις εκθέσεις των οργάνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ. Γι’ αυτό και προσδοκάμε πως θα αγωνιστείτε μαζί μας για να εφαρμοστούν οι συστάσεις τους και για τις εθνικές μειονότητες που αποτελούν “ταμπού” στην Ελλάδα, τους Τούρκους και τους Μακεδόνες.»http://taxalia.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. έχουμε Έλληνες αστυνομικούς
    Γύφτους πολιτικούς
    Αλβανούς τραμπούκους
    Τούρκους τσαμπουκάδες
    Ρουμάνους πορτοφολάδες
    και μ@κ@κες ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
    είμαστε και οι πρώτοι σε ούλη την Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι αρουραίοι πακέτο. Οι πράκτορες μαζί με τούς χρήσιμους ηλίθιους (και κουλούρι και τυρί, 2 σε 1 νοικοκυρεμένα). Μ' αρέσει που (αυτο)πλασάρονται και σαν αριστεροί! Ή μάλλον, κάποτε νόμιζαν ότι ήσαν αριστεροί, από μόδα και όσο υπήρχε η ΕΣΣΔ (σαν εγγύηση ότι το όνειρο θα βγει αληθινό). Και μετά κατέρρευσε η ΕΣΣΔ και αυτοί παρέδωσαν ψυχή και πνεύμα, τούς έφυγε ο τάκος.

    Αμ δεν είναι έτσι ο αριστερός κοριτσάρες μου. Πραγματικός αριστερός σημαίνει αρχές και βιώματα και σφαλιάρες άμα λάχει. Και να πονάς τον διπλανό σου και τον παραδιπλανό σου και τούς κόπους τού κοσμάκη και τις πεζούλες του και κατ' επέκταση την πατρίδα σου όλη. Και το κυριότερο να μη μασάς στις αναποδιές. Και όχι όταν βούλιαξε η "προστάτιδα δύναμη" να πηδάς από το καράβι πρώτος - πρώτος σαν τον αρουραίο. Γιατί έτσι την έβλεπες, σαν τον προστάτη σου, και όχι όπως πραγματικά ήταν και την είδε ο Τσε (όσο ήταν ακόμα ακμαία η ΕΣΣΔ) και έφυγε μακριά της για να συναντήσει την ιδεολογία του (και το αναπόφευκτο πεπρωμένο του)...

    Ψιλά γράμματα αυτά. Εσύ αρουραίε μου στα δύσκολα την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια και έψαξες για άλλο προστάτη (έτσι έχεις μάθει σαν γνήσιος βουτυρομπεμπές). Και τον βρήκες στην αγκαλιά τού Σόρος και τού State Department και ανακάλυψες ξαφνικά ότι η φύση κινδυνεύει (μετά που έπεσε η ΕΣΣΔ, πιο πριν δεν κινδύνευε...). Θλιβερός και άπατρις (γιατί ποτέ σου δεν κατάλαβες τι είναι ο δι-εθνισμός) να περιφέρεσαι μεταξύ αλλοδαπών, άλλος ένας αλλοδαπός κι εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >αλλοδαπών και Ρομά<

    Τι μανία κι αυτή με τις μειονότητες! Πιστεύω ότι η μόνη λαγνεία του Δημητρά και του κάθε "Δημητρά" είναι ο παράς. Ούτε "τουρκολάγνος", ούτε "βουλγαρολάγνος". ΠΑΡΑΔΟΛΑΓΝΟΣ είναι.

    Η λέξη Ρομά(*) χρησιμοποιείται τα τελευταία 20 ίσως χρόνια, μάλλον για να θολώσουν τα νερά της καταγωγής των Τσιγγάνων, δημιουργώντας σύγχυση με τους λατινογενείς λαούς. Οι Ρουμάνοι, για παράδειγμα, έχουν πολλές φορές διαμαρτυρηθεί γι αυτό.

    Στα ελληνικά, η σωστή ονομασία είναι Αθίγγανος, εκ του αρχαίου θιγγάνω, που σημαίνει αγγίζω και του στερητικού άλφα. Σημαίνει δηλαδή αυτόν που δεν μπορεί/πρέπει να αγγίξει κάποιος, διότι απλούστατα προέρχονται από τη ινδική κάστα των untouchable. Η πρώτη ιστορική αναφορά για τους Ρομά γίνεται από τον Ηρόδοτο που αναφέρει τον λαό των "Σιγύνων". Η λέξη Γύφτος, με την οποία είναι και γνωστότεροι στην Ελλάδα και αλλού (αγγλικά τους λένε gypsies), είναι παραφθορά της λέξης Αιγύπτιος, διότι παλιά πίστευαν λανθασμένα ότι καταγόταν από την Αίγυπτο.

    (*) Ρομ ή Ρρομ (Rrom), όπως το προτιμούν οι ίδιοι, σημαίνει σε κάποια από τις διαλέκτους των άνδρας. Rroma είναι ο πληθυντικός.

    Να σημειώσω τέλος ότι, ενώ θεωρούνταν μάλλον φιλήσυχοι άνθρωποι (προσωπικά πιστεύω ότι δεν ήταν ποτέ), τα τελευταία 15-20 χρόνια παρουσιάζουν σοβαρή παραβατική συμπεριφορά, εν αγαστή συνεργασία κυρίως με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.