23/11/11

Λευκωσία: «Πράσινο» και για τα άλλα οικόπεδα της ΑΟΖ

Τις διαδικασίες για την επίσημη δημοσίευση της ανακοίνωσης για το δεύτερο γύρο αδειοδότησης, αναφορικά με όλα τα ερευνητικά τεμάχια στην Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου προχωρά η κυπριακή κυβέρνηση.

Το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου, να προβεί, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής για τους υδρογονάνθρακες και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.
Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση τονίζει την αποφασιστικότητά της να ασκεί σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο τα κυριαρχικά δικαιώματά της στην ΑΟΖ της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Όποιος ανοίγεται χωρίς ούτε καν να μαθαίνει από τα λάθη του, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ρίξουμε μια ματιά και στην ανάρτηση:http://agora-dialogue.com/?p=30917, και θαν καταλάβουμε πολλά από το παιχνίδι των συσχετισμών όπως διαμορφώνεται στην περιοχή.
    Δυστυχώς η "στροφή" είναι εμφανής πια λόγω των συμφερόντων και των πιέσεων που έχουν ασκηθεί εμφανώς αλλά το σημαντικότερο και παρασκηνιακά, και έτσι δικαιολογείται η "ηρεμία" που επικρατεί...
    Παύλος Γ. Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.