10/11/10

Θα ενημερώνονται με SMS για πυραύλους

Αγνοια δηλώνει το Πεντάγωνο των ΗΠΑ για το αντικείμενο που είχε μορφή πυραύλου και εκτοξεύτηκε από τα ανοικτά των ακτών της νότιας Καλιφόρνιας στον ουρανό, ενώ η τροχιά του καταγράφηκε από τις κάμερες και μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Αμυνας δήλωσε ότι κανένας δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις για την τροχιά και την προέλευσή της.

Ερωτηματικά για τυχόν εκτοξεύσεις πυραύλων δε θα έχουν πάντως στο Ισραήλ σε λίγους μήνες, καθώς το υπουργείο Αμυνας της χώρας ανακοίνωσε ότι από τον Ιούνιο θα εφαρμοστεί σύστημα πληροφόρησης των πολιτών με SMS.

Η ενημέρωση των πολιτών με γραπτά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο θα είναι έγκαιρη, ώστε να καταφεύγουν σε ασφαλή τοποθεσία πριν ο πύραυλος από το Ιράν (φωτογραφία), το Λίβανο, τη Συρία ή άλλη περιοχή, πέσει στο... κεφάλι τους.http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=9&artid=66514

5 σχόλια:

  1. Κανείς ἀπο τό οἱκογενειακό περιβάλον μου, καί πολύ πέρα ἀπό αύτό δέν μἀς μίλησε ποτέ ἐνάντια στούς περιούσιους.
    Ταυτόχρονα ἡ (μισητή πλέον ἀριστερά) τήν ὁποῖα ὑπηρετήσαμε γιά χρόνια, καί τώρα κάνουμε τά πάντα γιά νά πάρουμε πίσω (στό πολλαπλάσιο) ὅτι τῆς δώσαμε στὀ παρέλθόν μᾶς ἔκλεισε τά μάτια στό ΘΕΜΑ τῶν Ἐβραίων.
    Τά ξεπεράσαμε ὅλα αύτά ὅμως καί κύματα ἀνθρώπων ῾῾βλέπουν᾽᾽πιά τί συμβαίνει στόν πλανήτη.
    Ἄς χτυπιέσαι ὅσο θέλεις γράφοντας αὐτά πού γράφεις, καί κρύψου ὅσο μπορεῖς πίσω ἀπό τήν ἰστοσελίδα σου πού πάς νά περάσεις γιά βέρος Ἕλληνας.
    Εἶσται γυμνοί πλέον.

    Ὅσο γιά τή χρήση τοῦ ὅρου - ναζιστοφασισταριό-
    εἶσται τόσο ἠλίθιοι πού στό τέλος θά πετύχεται νά γίνει πλέον κατανοητό πώς προσπαθῆται νά συγκρατήσετε τήν ὀργή τοῦ κάσμου καί ὅτι ὁ ὅρος αὐτός δέν θά ἔχει πιά καμιά ἀξία ίδεολογική ἡ χρηστική καί θά ἀποβεῖ ὁλέθριο γιά σας.

    Γνωρίζουμε τί μᾶς περιμένει ἀπό ἐσᾶς,
    ὅπως καί πολλοί ἄλλοι εὐρωπαῖοι καί μή.
    Πῶς μπορεῖς νά πιστεύεις ὅτι εἴμαστε τόσο ἡλίθιοι ὅλοι ἀνεξαιρέτως καί νά γράφεις ὅτι γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιδηρούντιε ο καθείς μετρά την αξία ενός ιστολογίου με τα δικά του μέτρα και σταθμά.

    Τα δικά μου κριτήρια δεν επιτρέπουν σχόλια εκτός θέματος και σχόλια προκλητικά, ικανά να προκαλέσουν οξύτατες διαμάχες.

    Σε αυτό το Ιστολόγιο είμαι συνδιαχειριστής, τρίτος στην ιεραρχική κλίμακα.

    Ομως την ανάρτηση την έκανα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 10.10, οι Εβραίοι δεν είναι τα τέρατα που πολλοί έχουν μάθει.
    Η αριστερά δεν μου είναι μισητή. Είναι και αυτή όπως και η δεξιά θύματα προπαγάνδας. Οι μάζες απλά ακολουθούν ιδεολογίες και άτομα δίχως να γνωρίζουν σε βάθος. Άθρωποι μαθαίνουν να μισούν άλλους ανθρώπους από μικροί.
    Όσο για το ναζιστοφασισταριό, υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό και την έχει καταστρέψει από τα θεμέλια. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά στοιχεία γι' αυτό. Βασανιστές της Γκεστάμπο που κατακρεούργησαν Έλληνες όπως την Αποστόλου και την Καραγιάννη έγιναν στρατηγοί αργότερα στην Ελλάδα. Ναζιστοφασιστική οργάνωση δολοφόνησε τον Άγιο Γρηγόρη Λαμπράκη. Έχουμε μαζικούς τάφους στην Ελλάδα, και η χούντα δολοφόνησε ακόμα και το Μανώλη Χιώτη. Η λίστα είναι τεράστια και μακρά.

    Εβραίος είμαι όπου έχουν οι Εβραίοι δίκιο. Όχι απλά είμαι βέρος Έλληνας, αλλά έχω τόσο βαθειές Ελληνικές ρίζες όσο ελάχιστοι, και είμαι ένας από αυτούς που με αυτή την κρίση άσπρισαν τα μαλιά του από τη στεναχώρια του, μόνο και μόνο επειδή η Ελλάδα έγινε περίγελος και βρίσκεται σε κίνδυνο.
    Δεν θεωρώ ότι όλοι είσαστε ηλίθιοι.

    Το πρόβλημα της Ευρώπης και του κόσμου δεν είναι οι Εβραίοι, είναι το Ισλάμ. Ορισμένοι φοβάστε σκιές και φαντάσματα διότι έτσι σας έμαθε η ναζιστική προπαγάνδα από μικρούς. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι η ντόπια διαφθορά, το παρακράτος των εμπρηστών, μαστροπών, σκυλάδων, ζημενανθρώπων, των σεχτιάρηδων και όχι οι Εβραίοι. δείτε : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/06/blog-post_915.html

    Το Ισραήλ θέλει μία Ελλάδα πανίσχυρη και ικανή, και είναι η μόνη σοβαρή σύμμαχος της Ελλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάποιοι σαν εσένα το μισούν επειγή τους έμαθαν άνθρωποι που έκαναν αυτό που υπάρχει μέσα εδώ : http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/05/blog-post_332.html

    Καυκάσιε καλά έκανες και έκοψες σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το Ισραήλ θέλει μία Ελλάδα πανίσχυρη και ικανή"
    Σιδηρούντιος
    ------------
    Μπα, πώς κι έτσι;;;
    Μέχρι τώρα ήθελαν πανίσχυρη και δυνατή την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας, της Κύπρου και των Κούρδων.

    Μέχρι που η Τουρκία -για τους δικούς της γνωστούς λόγους- άρχισε να απομακρύνεται προσωρινά από το Ισραήλ...

    Εμείς δηλαδή υπάρχουμε για να ικανοποιούμε τις κάθε φορά ορέξεις του Ισραήλ; Το οποίο έχει δείξει ότι αλλάζει συμμάχους όπως τα πουκάμισα, όχι επί τη βάση ΑΡΧΩΝ, αλλά με βάση το οικονομικό ΤΟΥ συμφέρον και μόνο !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιδηρούντιε : συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο. Και συμπληρωματικά να γράψω, οτι στο Ισραήλ ,υπάρχει ήδη το σύστημα ειδοποίησης των πολιτών ανά περιοχή για εισερχομένους πυραύλους και ο χρόνος απο την εκτοξευση μεχρι την έκρηξη είναι περίπου 15 δευτερόλεπτα .Ναι, είναι πολλά,περισσοτερο από οτι μας ακούγεται.Και μόνον οι κατοικοι της περιοχής ,με ακτίνα μερικών χιλιομέτρων ειδοποιούνται για τον εισερχόμενο κίνδυνο (με τα κινητά και το τοπικό ραδιόφωνο).Και την ευθύνη την έχει το αντίστοιχο ΕΚΑΒ του Ισραήλ.Οχι,μην κάνετε καμία συγκριση με το δικό μας ... δεν γίνεται... και οι εθελοντές διασώστες ,εκεί,εκπαιδευονται 2 χρόνια και εφόσον περάσουν τις εξετάσεις κυκλοφορούν με τον σάκο Α!Βοηθειών,εντοπίζονται με GPS και ειδοποιούνται όσοι είναι πλησίον του σημείου ανάγκης.και ας με χαρακτηρίσουν εβραιόφιλο,μερικοί. και ας με κακοχαρακτηρίσουν οι εκαβίτες....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.