4/7/17

Προσοχή σ' αυτήν την εξέλιξη - Η Μέι τηλεφώνησε στον Ερντογάν για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε το βράδυ της Δευτέρας η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, κατά τη διάρκεια του οποίου συζήτησαν και την εν εξελίξει Διάσκεψη για την Κύπρο στο Κραν Μοντάνα.
Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ το τηλεφώνημα έγινε με αφορμή τη δολοφονική επίθεση σε βάρος στελεχών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Τούρκου Προέδρου το Σαββατοκύριακο στα νοτιοανατολικά της χώρας. 

Η συναφής ανακοίνωση αναφέρεται αρχικώς σε επαναβεβαίωση από τους δυο ηγέτες της κοινής βούλησης και αποφασιστικότητάς τους να συνεργαστούν για την πάταξη της τρομοκρατίας, ενόψει και της συνόδου του G20 στο Αμβούργο στο τέλος της εβδομάδας.
Σε ό,το αφορά τη Διάσκεψη για την Κύπρο η κα Μέι επισήμανε στον Πρόεδρο Ερντογάν ότι υπάρχει τώρα μία «μοναδική ευκαιρία» για την επίτευξη λύσης.
Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

3 σχόλια:

  1. Τί κάνει νιάου-νιάου στο Κραν Μοντάνα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σε ό,το αφορά τη Διάσκεψη για την Κύπρο η κα Μέι επισήμανε στον Πρόεδρο Ερντογάν ότι υπάρχει τώρα μία «μοναδική ευκαιρία» για την επίτευξη λύσης" ....
    Κάποιο λόγο βέβαια θά ἐπικαλέσθηκε ἡ κα Μαίη γιά νά στηρίξει τήν θέση της ὅτι ἡ εὐκαιρία εἶναι μοναδική γιά "λύση" τοῦ Κυπριακοῦ.
    Γιατί δέν παίρνει τηλέφωνο ὁ Τσίπρας νά τήν ρωτήσει νά τοῦ ἐξηγήσει ποιόν συγκεκριμένο λόγο ἐπικαλέσθηκε, ὅταν εἶπε στόν κο Ἐρντογκάν, ὅτι εἶναι μοναδική ἡ εὐκαιρία αὐτή; Καί ἀκόμη: Σέ τί εἶναι καλλίτερη ἀπό τίς προηγούμενες; Καί γιατί μοναδική;
    Στό κάτω-κάτω τῆς γραφῆς τρεῖς εἶναι οἱ ἐγγυήτριιες δυνάμεις, ὄχι μόνο ἡ Ἀγγλία καί ἡ Τουρκία! Στοιχειῶδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.