29/10/19

Τους έστειλε ο Κρητικός Επισμηναγός : "Τούτος ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του" (ΒΙΝΤΕΟ)


Για ακόμη μια χρονιά, ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι πιλότοι της Ομάδας Ζευς μας κάνουν να κρατάμε ψηλά το κεφάλι, με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας.


Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στον εορτασμό και να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές του ’40.
Αφηγητής της σημερινής παρουσίασης της ομάδας Ζευς είναι ο Υποσμηναγός Μανώλης Χρηστάκης, ενώ ο πιλότος του F16 που εντυπωσιάζει με τους ελιγμούς του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης είναι ο Επισμηναγός Δημήτριος Βολακάκης, με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσης.

Στο μήνυμά του προς τους επισήμους αλλά και τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, ο Χειριστής του F-16 Επισμηναγός Δημήτριος Βολακάκης είπε:
«Τούτος δω ο λαός δεν γονατίζει, παρά μόνο μπροστά στους νεκρούς του. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη- Χρόνια πολλά Μακεδονία- Χρόνια Πολλά Ελλάδα«
Στη συνέχεια ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας και ο ιπτάμενος της ομάδας Ζευς συνέχισε τους ελιγμούς με το μαχητικό αεροσκάφος F16.
«Κύριε Επισμηναγέ, ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την Πολεμική μας αεροπορία» τόνισε από την πλευρά του στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Αποδεικνύετε καθημερινά ότι τα φτερά των αεροσκαφών σας είναι προέκταση της ψυχής σας, της ψυχής του λαού μας και του Έθνους μας».

ΠΗΓΗ: veteranos.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο λαός έχει γονατίσει στους πάντες και έχει φιλήσει κατουρημένες ποδιές για μια θέση στο δημόσιο,για το βόλεμα.Για να δουλεύει λίγο και να αμείβεται πολύ.Για να μην υπηρετήσει στα σύνορα...,...Αλλά μην το πείτε πουθενά και στεναχωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαστε όλοι έτσι φίλε μου. Αλλοιώς δεν θα γράφαμε σήμερα.
    Τα εγχειρίδια λένε, ότι ένα 7-10% πολεμάει πραγματικά. Οι άλλοι γεμίζουν μόνο τις γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.