29/10/19

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον γ.γ. του Αραβικού Συνδέσμου - Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Συρία-Λιβύη

INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι εξελίξεις στο περιφερειακό επίπεδο, με έμφαση στη Συρία και τη Λιβύη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Άχμεντ Αμπούλ Γκέιτ.
Ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών τον Αιγύπτιο επικεφάλης του Αραβικού Συνδέσμου, με τον οποίο είχε40λεπτη κατ' ιδίαν συνομιλία. Εκτός από τις περιφερειακές εξελίξεις, συζήτησαν, επίσης, για τις διεθνείς εξελίξεις και τη σχέση του Αραβικού Συνδέσμου με την Ελλάδα.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον γ.γ. του Αραβικού Συνδέσμου, ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε τον ομόλογό του από το Μπαγκλαντές, Αμπούλ Καλάμ Άμπντουλ Μόμεν. Στη συνάντηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Οι συνομιλίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα επικεντρωθούν σε θέματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.
Με το πέρας των συνομιλιών θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών για τη συνεργασία στον τομέα της διπλωματικής εκπαίδευσης.
Καθημερινή

3 σχόλια:

  1. Τι ωραία Χειραψία.... "Ζεστή", "Αντρίκια", Συμβόλαιο!! Μέσα απο την ψυχή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολγκεητ με γκαρντολ...γελαστικο αεριο..και γαργαλητα. Η ευφυια δεν κρυβεται..Πανικοβαλεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.