30/10/19

Δημοκρατικοί: Το κείμενο του ψηφίσματος για την επόμενη φάση της έρευνας αποπομπής του Τραμπ

© AFP 2019 / Ludovic Marin
Οι Δημοκρατικοί έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο του επικείμενου ψηφίσματός τους που περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την επόμενη φάση της έρευνάς τους για την αποπομπή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας την πρόθεσή τους να καταθέσουν το ψήφισμα την Πέμπτη, που ελπίζουν ότι θα απαντήσει στις ανησυχίες του Λευκού Οίκου και των Ρεπουμπλικανών ότι η έρευνα με ερώτημα την αποπομπή του Τραμπ έχει έλλειψη διαφάνειας.
Το οκτασέλιδο προσχέδιο ψηφίσματος περιγράφει τις διαδικασίες που θα διέπουν την έρευνα, μεταξύ των οποίων, ανοιχτές ακροάσεις και συγκεκριμένοι χρονικοί περιορισμοί για τις ερωτήσεις.
House resolution on formal vote on impeachment inquiry text is in. https://docs.house.gov/billsthisweek/20191028/BILLS-116-HRes660.pdf 
Democrats just put out this fact sheet about the resolution highlighting key parts of it.

This gives Republicans some of what they were demanding including President Trump and his lawyers having access to evidence and being able to cross examine witnesses.
Προβολή εικόνας στο Twitter
​Η διαδικασία θα τεθεί υπό την μόνιμη επιτροπή πληροφοριών της Βουλής, υπό τον Άνταμ Σιφ.
Σε δήλωσή του ο Σιφ ανέφερε ότι το ψήφισμα «θα παρέχει τον οδικό χάρτη» για την έρευνα αποπομπής. Η Βουλή ερευνά το τηλεφώνημα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο οποίο ο Τραμπ προσπάθησε να αποσπάσει ουρανική βοήθεια για την έρευνα κατά του πρώην Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.
Πηγή: Σπούτνικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.