7/5/10

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία! Ερωτικό βίντεο Μπαϊκάλ με τη σύζυγο βουλευτή του!


Ένα ερωτικό σκάνδαλο «βαρέων βαρών» συγκλονίζει την Τουρκία, καθώς πρωταγωνιστές είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαϊκάλ και μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η σύζυγος βουλευτή του κόμματός του!

Στην Τουρκία επικρατεί χαμός καθώς στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ροζ βίντεο με τον Μπαικάλ και την ερωμένη του σε τρυφερές στιγμές. Και οι δύο φαίνονται γυμνοί σε ένα υπνοδωμάτιο στο βίντεο που έχει διάρκεια άνω των 6 λεπτών και στο οποίο το παράνομο ζευγάρι φαίνεται να έχει «παγιδευτεί» με κρυφή κάμερα.

Η ροζ υπόθεση με πρωταγωνιστή τον προέδρο του ρεπουμπλικανικού κεμαλικού κόμματος λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς αυτή την περίοδο η Τουρκία ταλανίζεται από πολιτικές εντάσεις, με τον πρωθυπουργό Ερντογάν να προσπαθεί να επιβληθεί στο κεμαλικό «καθεστώς».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο δικτυακό τόπο της καθημερινής εφημερίδας Vakit, μια εφημερίδα γνωστή για την έντονη αντίθεσή της προς το CHP,η οποία και χαρακτηρίζεται ως φομενταλιστική. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η εφημερίδα αποφάσισε να αποσύρει το βίντεο, αλλά είχε ήδη δημοσιευθεί σε πολλούς δικτυακούς τόπους συμπεριλαμβανομένου και αυτό του YouTube.com. Ο Μπαικάλ μέσω των δικηγόρων του κινήθηκε ήδη νομικά και ο εισαγγελέας ξεκίνησε δικαστική έρευνα ενω υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια να αφαιρεθεί το επίμαχο video απο το διαδίκτυο.

Η κίνηση αυτή έρχεται 10 ημέρες πριν από το το προγραμματισμένο συνέδριο του CHP και ενδέχεται να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην εκλογή του καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία αμφισβήτησης του την ώρα που θεωρητικά δεν έχει κάποιον αντίπαλο στο κόμμα του.hurriyetdailynews.com

Ροζ σκάνδαλο στην Τουρκία
Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία, βίντεο που ανάρτησε ειδισιογραφική ιστοσελίδα με τίτλο “Το σεξουαλικό βίντεο του Ντενίζ Μπαϊκάλ”.

Το βίντεο που παρέμεινε στην ιστοσελίδα habervaktim.com μόλις για 30 λεπτά υπονοεί ότι ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Ντενίζ Μαϊκάλ ερωτοτροπεί με μια γυναίκα, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι η πολιτικός Νερσίν Μπαϊτόκ του ίδιου κόμματος.

Το habervaktim.com «τράβηξε» ακόμα παραπέρα την ιστορία αφού υποστήριξε ότι ο σύζυγος της Νερσίν, Καν Μπαϊτόκ εγκρίνει αυτή τη σχέση αφού θα τη βοηθήσει στην καριέρα της.Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εξοργιστεί με το βίντεο καθώς διαβεβαιώνουν ότι είναι φάρσα.Το αμφισβητούμενο βίντεο έχει πολύ χαμηλή ποιότητα ενώ σκηνές συνεχώς παραβλέπονται. Ο άνδρας και η γυναίκα δεν εμφανίζονται ποτέ στην ίδια σκηνή αλλά φαίνεται να γδύνονται σε χωριστά πλάνα αλλά στον ίδιο χώρο.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

14 σχόλια:

  1. Του την έφερε ο Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καυκάσιε,

    Μήπως ξέρεις πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βίντεο της Τζούλιας;

    Μα είσαι σοβαρός, που πας και κάνεις τέτοιες αναρτήσεις, τέτοιες μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθώντας χθες τον Τριανταφυλλόπουλο στον ALPHA, έμαθα ότι πληρώνω:

    α) Τις προσωπικές ιστοσελίδες των βουλευτών

    β) Κάποιο ποσό για τον σύνδεσμο πρώην βουλευτών (!!!), το ξέρατε ότι υπάρχει;

    γ) Η Βουλή έδωσε € 1,5 εκατ. για την εγκατάσταση υπερσύγχρονου ασύρματου διαδικτύου στην Βουλή, ώστε οι βουλευτές να έχουν το δυαντόν καλύτερο διαδίκτυο.

    Ψέμματα; Όχι, διότι ήσαν παρόντες βουλευτές, οι οποίοι δεν έβγαλαν άχνα.

    Ο Γ. Τράγκας, παρών στην εκπομπή, γύρισε και τους ρώτησε "μα καλά, δεν ντρέπεστε πια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 07 Μαΐου 2010 3:43 μ.μ.
    το θέμα είναι πολύ σοβάρο και θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία.
    Τί σε πείραξε από την ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ skal 4:28 μ.μ.

    Το θεωρώ απλώς χαζό να ασχολούμαστε με ροζ σκάνδαλα στην Τουρκία, έστω κι αν επηρεάσουν τις εκεί πολιτικές εξελίξεις (με ποιο τρόπο άραγε;). Οι πολιτικές εξελίξεις θα έχουν σχέση με την Ελλάδα;

    ___________________________________

    Άσχετο:

    Σαν σήμερα πριν 57 χρόνια (πόσο μεγάλωσε!) γεννήθηκε η ΚΥΠ, με το Ν.Δ. 2421/09.05.1953/ΦΕΚ Α' 126.

    Ξέρω ότι έχει προσφέρει στην Ελλάδα κι εύχομαι να μπορεί να προσφέρει ακόμη. έστω κι αν κάποιοι λεβέντες δεν υπηρετούν πια σ' αυτήν! p)

    Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όσους υπηρετούν και υπηρέτησαν εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και επηρεάζει φίλε μου,αν θυμηθούμε την περίπτωση πολιτικού(μου διαφεύγει το όνομα) στην Τουρκία ο οποίος δέχθηκε έμεσες απειλές απο πρέσβη των ΗΠΑ οι οποίες και πραγματοποιήθηκαν με εμπολοκή του σε σκάνδαλο και πολιτική του εξόντωση,έκανε μπίζνες με αγωγούς εκτός συμφερόντων ΗΠΑ,σου θυμίζει κάτι???????

    Είναι και το σκεπτικό δημιουργίας του νόμου περι ευθύνης υπουργών στη χώρα μας αλλά προφανώς κάποιοι το εκμεταλεύτηκαν προς ίδιον ώφελος και μάλιστα υπέρ του δέοντος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε, κι εσένα τι σε πειράζει;

    Ας αναρτά ό,τι γουστάρει το μπλογκ κι από εκεί και πέρα, διάβασε ότι θεωρείς ενδιαφέρον και χρήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπιασαν λαβράκι. Όταν κάποιος είναι πολιτικός, αξιωματικός ενόπλων δυνάμεων(ακόμα και ΥΕΑ...η πιο ασήμαντη πληροφορία αν διαρεύσει οφελεί τον εχθρό), μέλος(διοικητικό) μιας μεγάλης εταιρίας ή μέλος μυστικής υπηρεσίας πρέπει να μην χαλαρώνει ούτε στιγμή. Μια ασήμαντη λεπτομέρεια στο τόπο που βρίσκεται μπορεί να τον προειδοποιήσει για τον επερχόμενο κίνδυνο.
    Ψάχνουν όλοι πως θα του τη φέρουν όταν χρειαστεί. Συλλέγουν κάθε πληροφορία, φακελώνουν και περιμένουν πότε θα καταστρέψουν έναν άνθρωπο που τους ενοχλεί στα σχέδια τους.
    Διαδικασία εξουδετέρωσης πολιτικών προσώπων,στρατιωτικών,μελών μεγάλων εταιριών και μελών μυστικών υπηρεσιών:

    1) Συστηματική παρακολούθηση
    2) Αρχειοθέτηση κάθε πληροφορίας

    Στη συνέχεια βλέπουν από τις διαθέσιμες πληροφορίες διάφορα. Τα κυριότερα:

    Α)Αν έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα, μίζες κτλ κτλ.
    Β)Αν έχει εξωσυζυγική σχέση.
    Γ)Αν έχει κάποιες ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις.
    Δ) Αν έχει αδυναμία σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο σε μεγάλο βαθμό.
    Ε)Οι γενικότερες παρασκηνιακές διπλωματικές του κινήσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής(στους πολιτικούς).

    Πριν παρθεί η απόφαση εξουδετέρωσης γίνεται ανάλυση του ψυχολογικού προφίλ του υποψήφιου στόχου από της ομάδα εξουδετέρωσης. Αναλύουν για το πόσο ψύχραιμος είναι σε καταστάσεις κινδύνου, ψυχολογικής πίεσης, τις συνήθειες του σε ώρες χαλάρωσης κ.α.
    Τέλος αποφασίζουν για το πως θα εξουδετερωθεί ο στόχος:
    Α) "Απλή εξουδετέρωση" που θα τον θέσει στο περιθώριο και θα καταστρέψει με λίγα λόγια την όποια καριέρα του.
    Β) Δολοφονία.

    Ο τρόπος εξουδετέρωσης αποφασίζεται ανάλογα με το πόσο εμπόδιο είναι ο άλλος στα σχέδια ή από το αν έχει αδυναμίες που προαναφέρθηκαν. Αν δεν έχει και παράλληλα είναι μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια αποφασίζεται η δολοφονία του.

    Ο τρόπος στην απλή εξουδετέρωση εξαρτάται από το πιο αδύναμο σημείο του στόχου. Η αποκάλυψη μιας ροζ ιστορίας είναι μια συνηθισμένη πρακτική. Μην ξεχνάμε το μέλος της CIA ή της Βρετανικής κατασκοπείας(δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή) στη Μόσχα που εργαζόταν με την κάλυψη του διπλωματικού μανδύα. Τον ανακάλυψαν τα τσακαλάκια της FSB(παλιά KGB..άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς), τον παρακολούθησαν συστηματικά και ανακάλυψαν την αδυναμία του..το ότι είχε δηλ "μεγάλη ποσότητα τεστοστερόνης". Το ότι είχε δεν είναι κακό, το κακό είναι που ξέχασε ποια ήταν η δουλειά του, χαλάρωσε και σε στιγμή ρουτίνας τον τσάκωσαν on camera να ερωτοτροπεί με δυο Ρωσίδες σε ένα ξενοδοχείο. Η ρουτίνα είναι το χειρότερο πράγμα. Το γελοίο στην όλη υπόθεση είναι ότι έψαξε στο δωμάτιο για μικροκάμερες πριν γίνει ότι γίνει και ένιωθε άνετος. Δεν είχε με λίγα λόγια αίσθηση της ευθύνης που του είχε αναθέσει η πατρίδα του.
    Στους πολιτικούς τις πιο πολλές φορές η κατάσταση είναι πιο εύκολη με τις ροζ ιστορίες διότι δεν έχουν πάρει ούτε στοιχειώδη εκπαίδευση σε τέτοια θέματα. Άλλωστε η πολιτική προσφέρει μεν λάμψη, εξουσία και χρήμα αλλά κουράζει τον άνθρωπο με τα συνεχόμενα ταξίδια, ευθύνες κτλ καθιστώντας τον πιο εύκολο στόχο για ροζ ιστορίες(επιζητά μια στιγμή χαλάρωσης μέσα σε όλη αυτή την ευθύνη πχ με τη γραμματέα του, μια γυναίκα πολιτικό, μια γυναίκα σύζυγο πολιτικού συναδέλφου του κτλ)

    Αυτή είναι η ταπεινή ερασιτεχνική άποψη μου. Εγώ ασχολούμαι με φυτά.Εκεί έχω ειδικότητα και ακόμα πρέπει να μάθω πάρα πολλά. Αν έχετε να προσθέσετε κάτι παρακαλώ να με συμπληρώσετε ή και να διαφωνήσετε.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόκειται περί της βουλευτού Νεσρίν Μπαϊτόκ και όχι περι συζύγου βουλευτού. Ιδού..
    http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_sicil=6393

    Καίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έγραψε πάλι ο δημοκρατικός ισλαμιστής Ερντογάν!

    Τουλάχιστον, πρόκειται για νορμάλ κατάσταση: Δυο άτομα. Ένας άντρας και μια γυναίκα. Οπότε λέω, ότι θα έπρεπε να ζηλεύουμε τους Τούρκους...

    @ 07 Μαΐου 2010 5:00 μ.μ.
    Να δώσω και εγώ τις θερμότερες ευχές μου για την Υπηρεσία που τόσα έχει προσφέρει στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας. Εύχομαι κάποτε να γίνει και αντίστοιχη για το εξωτερικό και τους αλλότριους κινδύνους.

    Και φίλτατε, γράφετε "άσχετο!".
    Αλλά αν το καλοσκεφτείτε θα δείτε πόσο δικαιολογημένος ήταν ο συνειρμός που σας ώθησε να γράψετε για την ευπ κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ανάρτηση ανανεώθηκε με απόσπασμα απο άρθρο της Χουρριέτ.

    Οι πολιτικές εξελίξεις θα έχουν σχέση με την Ελλάδα;

    Κάθε τί που συμβαίνει στην τουρκική πολιτική σκηνή έχει άμεσες επιπτώσεις με την Ελλάδα.
    Οσο για την σύγκριση Τζούλιας με Μπαικάλ την θεωρώ απόλυτα λανθασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Galia,

    Ξέρεις το ανέκδοτο που ο "θεραπευμένος" τρελός λέει στον γιατρό "εγώ το ξέρω ότι δεν είμαι σπόρος, αλλά το ξέρουν και οι κότες;"; Αν όχι, πες μου να σου το γράψω ολόκληρο.

    Λοιπόν, εγώ δεν χρειάζεται να "καλοσκεφτώ" αυτό που απλώς σκέφτηκα όταν έγραφα το σχόλιο.

    Επιβεβαιώνεις ότι είσαι παρατηρητική, εκτός από έξυπνη. Σ' ευχαριστώ που με διάβασες.

    >Εύχομαι κάποτε να γίνει και αντίστοιχη για το εξωτερικό και τους αλλότριους κινδύνους.<

    Κι εγώ το εύχομαι και θα την ήθελα να γίνει ένα πραγματικό ... "Ινστιτούτο" :)


    Καυκάσιε,

    >Οσο για την σύγκριση Τζούλιας με Μπαικάλ την θεωρώ απόλυτα λανθασμένη.<

    Αν αυτό το γράφεις για μένα (3:43 μ.μ.), θα πει πως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν έκανα καμμία τέτοια σύγκριση. Η Τζούλια κολλά στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ανάρτησης, όπως την είδα εγώ, έστω και αν την είδα λάθος.
    Αν και πάλι δεν κατάλαβες, βάλε την Galia να σου το εξηγήσει. Όχι, όχι, ... δεν έχει να κάνει με Εβραίους!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν χρειάζομαι "σπασμένα τηλέφωνα" άποψη σου να θεωρείς την ποιότητα της ανάρτησης χαμηλή.Την σέβομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 08 Μαΐου 2010 12:39 μ.μ.

    Σωστοοοοός

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.