17/3/11

Ξέχασε τις χριστιανικές εορτές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο μαθητικό «Ημερολόγιο του 2011»


Ξέχασε τις χριστιανικές εορτές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο μαθητικό «Ημερολόγιο του 2011»
Έντονες αντιδράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος προκάλεσε η έκδοση του «Ημερολογίου του 2011» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου καταχωρούνται οι εορτές όλων των θρησκειών εκτός από τις χριστιανικές εορτές, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα!

Στην έγγραφη αντίδραση της Εκκλησίας απάντησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Μπαρόζο, με απαντητική επιστολή του στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τη δυσαρέσκεια που μπορεί να προκάλεσε στην Εκκλησία της Ελλάδος και στους Ευρωπαίους πολίτες η παράλειψη αυτή. Σας παρακαλώ να δεχθείτε τη διαβεβαίωσή μου ότι δεν υπήρξε ποτέ εκ μέρους της Επιτροπής οποιαδήποτε πρόθεση δυσμενούς μεταχείρισης της χριστιανικής θρησκείας με την έκδοση αυτή. Προς αποκατάσταση της παράλειψης θα αποστείλουμε πολύ σύντομα διορθωτικό σε όλα τα σχολεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έλαβαν το “Ημερολόγιο 2010/2011”. Το διορθωτικό αυτό θα αναφέρει τις εθνικές και θρησκευτικές αργίες στο σχετικό κράτος-μέλος. Οι αργίες αυτές θα ενσωματωθούν οριστικά στην επόμενη έκδοση του Ημερολογίου, που βρίσκεται ήδη υπό προετοιμασία».http://www.agelioforos.gr

11 σχόλια:

  1. Αυτή η άθλια ποντικομαμμή, ο Baroso, το ολίγιστο αυτό ανθρωπάριο που έβαλαν πρόεδρο στης Κομισιόν, νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει. «Ξέχασαν» τις χριστιανικές εορτές για να μην δυσαρεστούν τους μουσουλμάνους υπηκόους της ΕΕ, την οποία έχουν καταντήσει πολυπολιτισμικό μπουρδέλο. Καλά του τα ψάλει ο Nigel Farage κατά καιρούς, αλλά ούτε που ιδρώνει τ’ αυτί της, τής σπανομαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ παγκοσμιοποίηση μᾶλλον δὲν τοὺς βγαίνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθόλου τυχαίο!!! Καθήστε να έρθει και το τσιπάκι(666)... Ουαί και αλίμονο!!!

    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΔΙΩΓΜΟΙ κατά των Χριστιανών ξανάρχισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ αρθρο δεν μας εξηγει ποιες θρησκειες ΔΕΝ ξεχασαν.Να βαλουμε ενα στοιχημα ποιες ειναι ΑΥΤΕΣ?? (και οχι ΑΥΤΗ ,που ΜΟΝΟ αναφερουν οι προλαλησαντες???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά με κατηγοράτε όταν μιλάω για οβριούς.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, λέμε για τούς δικούς μας προσκυνημένους, εθνοαποδομητές, δοσίλογους, τσάτσους τής Νέας Τάξης κλπ. Όμως, η "μόδα" είναι διαδεδομένη γενικότερα και σε επίπεδο Ε.Ε. Η πλανηταρχία έχει ευρύτερο σχέδιο αποδόμησης τών ευρωπαϊκών κοινωνιών και γι αυτό σε νευραλγικά πόστα και θεσμούς τής Ε.Ε. και τών κρατών-μελών προωθεί διαχρονικά τα τσουτσέκια της (Μπαρόζο, Όλι Ρεν, Σολάνα, Κουσνέρ, Κον-Μπεντίτ και ΣΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα ελληνικα επιτραπεζια ημερολογια εφετος ξεχασαν του ''Τελωνου και Φαρισαιου''.Ισως για να μην δυσαρεστησουν τους εορταζοντες πολιτικους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση αβλεψίας, λάθους ή αμέλειας!!
    Είναι καραμπινάτη απόπειρα αποπροσανατολισμού και επηρρεασμού των χριστιανόπουλων της Ευρώπης, ενταγμένη στο μακροπρόθεσμο σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης.

    Καλά, μόνο η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία αντέδρασε;;;
    Οι Ρωμαιοκαθολικοί, οι Προτεστάντες και οι Λουθηριανοί που είναι;;

    Αν ζούσαμε σε μια χώρα όπου οι Μωαμεθανοί, ή οι Ισραηλίτες, ή οι Βουδιστές και άλλοι τύχαιναν να είναι η πλειονότητα, ε τότε, να δεχθώ ότι μπορεί και να είχε γίνει μια μη σκόπιμη παράλειψη. Αλλά να συμβεί αυτό στην Χριστιανική κατά πλειονότητα Ευρώπη;
    Αυτοί που έφτιαχναν το Ημερολόγιο και που σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα ήταν χριστιανοί, δεν το είδαν ότι λείπουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα(;;;;)
    Η Εβραιομασονία κυβερνά την Ευρώπη, εδώ και τουλάχιστον 200 χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατα τα αλλα η Ευρωπη ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ! Αληθεια Θυμαται κανεις ενα απο τα ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;(To αλλο ειναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.