9/10/11

Τσίπρας: Δίνει «προθεσμία» στο υπ. Εξωτερικών για εξηγήσεις περί μυστικών κονδυλίων

Αρματωλοί και Κλέφτες σέρνουν το χορό, από το 1821 μέχρι σήμερα!!!
«Προθεσμία» μέχρι την προσεχή Τετάρτη, προκειμένου να δώσει στοιχεία για τα «μυστικά κονδύλια» έθεσε στο υπουργείο Εξωτερικών ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα «απόπειρα συγκάλυψης».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real FM ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι τόσο ο υπουργός Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδης, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης δεν έδωσαν απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις που είχε ο ίδιος καταθέσει στη βουλή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΝ, ο κ. Λαμπρινίδης απάντησε σε κάτι το οποίο «ποτέ δεν ρωτήσαμε. Εμείς, πρόσθεσε, ζητήσαμε να μάθουμε το ύψος των δαπανών, αν υπήρξαν αυξήσεις σε σχέση με τις προϋπολογισθείσες δαπάνες. Πότε έγιναν, αν μεταφέρθηκαν δαπάνες από άλλους κωδικούς, την προέλευση των αιτημάτων αύξησης των δαπανών και αν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες».
Ο κ. Λαμπρινίδης, είπε ο κ. Τσίπρας, μας λέει άλλα πράγματα. «Μας απαντάει ότι είναι μυστικές οι δαπάνες. Μα το ξέρουμε ότι είναι μυστικές. Δεν τους ζητάμε να μας πουν πού τις πήγανε. Εμείς τους ζητάμε να μας πουν αν υπήρξε αύξηση ραγδαία, έξω από το όριο της λογικής στις δαπάνες, και μάλιστα μέσα στην κρίση, και σε αυτό δεν απαντάνε».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι δίνει διορία ως την επόμενη Τετάρτη να δοθούν τα στοιχεία που έχει ζητήσει και πρόσθεσε ότι «αν δεν μας απαντήσουν, θα απαντήσουμε εμείς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαθέτει στοιχεία σχετικά με τα μυστικά κονδύλια.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. αυτοί ίδρυσαν και το ελληνικό κράτος και μαζί με όλους τους ευρωπαίους εθνικιστές τα διάφορα έθνη. δλδ μαγαζάκια για να τα ξεζουμίζουν και να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι. αν δεν μου πεί ο ερντογάν ή ο γαπ ότι έχω διαφορές στο αιγαίο με τον τούρκο θα έχω; οι κυβερνήσεις έχουν διαφορές και τα διάφορα συμφέροντα και βάζουν τον λαό να σκοτώνεται είναι συν τοις άλλοις παθήμασι και δειλοί, γιατί αν είχαν μπρκ θα σκοτώνονταν μόνοι τους και δεν θα έβαζαν τον κόσμο. σήμερα έκλεψαν το κράτος αυτοί και οι δικοί τους για να φτιάξουν τζάκια και βάζουν τον κόσμο να σκοτώνεται στην πείνα για να περνάνε αυτοί καλά. από ιστορικές πηγές μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους έλληνες έφευγαν στην οθωμανική πλευρά για να γλυτώσουν τους φόρους. το αυτό και σήμερα σημβαίνει. αν είναι έτσι γιατί να μην ξαναεπιστρέψουν [...] ίσως να το θέλει και η κυβέρνηση. τους αρέσει να σκύβουν για να επιπλεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά που θα δίνανε αμέσως απάντηση. Πού να βρεθεί άκρη από κει μέσα;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.