26/2/16

WSJ: Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεθοδεύουν τον εγκλωβισμό προσφύγων στην Ελλάδα



Ανώτεροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υιοθετούν τη μέχρι τώρα θέση-ταμπού να αποκόψουν τη μεταναστευτική οδό στην Ελλάδα, κάτι που αντιλαμβάνονται ότι θα προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.
Το αποκαλούμενο "Plan B", το οποίο μέχρι τώρα κυκλοφορούσε μόνο ανάμεσα σε λαϊκιστές ηγέτες, αποτελεί σημάδι ταχείας εξασθένισης της εμπιστοσύνης των χωρών της ΕΕ στις πολιτικές αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης -ιδιαίτερα εκείνες της Angela Merkel - εκτιμά η εφημερίδα.
Μερικοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θεωρούν πλέον τη σύνοδο κορυφής της 7ης Μαΐου, όπου θα συμμετάσχει και η Τουρκία, ως τελευταίο όριο της μέχρι τώρα υπάρχουσας πολιτικής, προτού καταστεί επιτακτικό να σταματήσουν τις προσφυγικές ροές προς τον ευρωπαϊκό βορά και να επισπεύσουν την αποστολή βοήθειας στην Ελλάδα για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
«Η Ελλάδα ίσως δεν είναι και το χειρότερο μέρος για να συμβεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες», δήλωσε στην εφημερίδα Ευρωπαίος αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται, υποστηρίζοντας ότι ο πληθυσμός της χώρας υπήρξε πιο φιλικός στους πρόσφυγες από ό,τι σε άλλες χώρες των Βαλκανίων

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Τουλαχιστον μαθαμε πως στηνονται οι δουλειες απο τα αφεντικα και τα ντοπια δουλικα τους.
    μαθαμε οτι ποτε αυτο που φαινεται δεν ειναι η πραγματικοτητα. Μαθαμε δηλαδη οτι ειμαστε θεατες σε ενα θεατρο.
    Μαθαμε οτι η πραγματικοτητα αποκαλυπτεται στον λογαριασμο που ερχεται στο τελος της παραστασης.
    Μαθαμε οτι οι περισσοτεροι θεατες ειναι εντελως ηλιθιοι και παιρνουν στο λαιμο τους ολοκληρη την αιθουσα.
    Μαθαμε οτι ο σκηνοθετης δεν εμφανιζεται ποτε. Μονο το τσουρμο των παλιατσων βλεπουμε, που κτυπιεται στην σκηνη φωναζοντας ποσο μας αγαπαει.
    Μαθαμε οτι δεν υπαρχει ελπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.