31/3/16

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ISIS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !

H Παλμίρα απελευθερώθηκε από την ISIS και η εφημερίδα Γενί Σαφάκ στενοχωρήθηκε….
cjfz2bywwaaml5_
Η εφημερίδα Γενί σαφάκ που είναι μια από τις εφημερίδες του ΑΚΡ, ανησύχησε από την απελευθέρωση της Παλμίρας που πέτυχε ο συριακός στρατός, ανακαταλαμβάνοντας την πόλη από τα χέρια της ISIS που είχε λεηλατήσει τα ιστορικά της μνημεία.
Η εφημερίδα Γενί σαφάκ προκάλεσε έκπληξη με το δημοσίευμα στήριξη της ISIS. Την ώρα που η Παλμίρα λεηλατούταν από την ISIS όταν την κατέλαβε και τα ιστορικά μνημεία κομματιάζονταν, η Γενί Σαφάκ ανησύχησε τώρα από την αποελευθέρωση της.

Μετά από την ανακατάληψη της Παλμίρας από τον συριακό στρατό, η Γενί Σαφάκ κατάφερε και βγήκε με πρωτοσέλιδο τίτλο ¨ο Άσαντ λεηλάτησε την Παλμίρα¨. Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η  στήριξη της στην ISIS δεν έχει όρια.
yenisafak_290316
http://haber.sol.org.tr/medya/palmira-isidden-kurtarildi-yeni-safak-uzuldu-150801
29/3/2016

Σχ : Η Haber.sol δεν μπορεί να το γράψει γιατί θα έχει ποινικές συνέπειες, εμείς όμως που ζούμε σε άλλη χώρα και άλλωστε διαθέτουμε μόνο το …βρακί μας, θα το πούμε :  Πρωτοσέλιδα σαν αυτό δείχνουν πως η στήριξη του Ερντογάν προς την ISIS δεν έχει όρια…

http://tourkikanea.gr/2016/03/isis-65/

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει πια λόγος να υποκρίνεται κανείς. Δεν θυμάμαι αν έχεις αναρτήσει αυτό το video, αλλά εγώ το είδα χθες πρώτη φορά στο ΑΡΤ. Επίσης, άκουσα και την παρακάτω δήλωση τού Τζουλιάνι, πρώην δημάρχου τής Νέας Υόρκης:

    Βόμβα Τζουλιάνι: H Χίλαρι Κλίντον είναι ιδρυτικό μέλος του ISIS - Σάλος στις ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την ύπουλη Αλβιόνα και την θλιβερή συνομοταξία της. Ο Κάμερον ουδέν ανέφερε για την απελευθέρωση τής Παλμύρας από τα νύχια τού DAESH και για την νίκη των Σύρων, οι οποίοι με τούς άλλους συμμάχους τους (χωρίς την στήριξη των δυτικών προοδευτικών βεβαίως) έδιωξαν αυτά τα τέρατα που περιφρονούν την ανθρώπινη ζωή και αξία και καταστρέφουν ως γνήσιοι θρασύδειλοι και κομπλεξικοί άξεστοι εγκληματίες τα μνημεία τού πολιτισμού των Ανθρώπων. Ήδη ο υπουργός Εξωτερικών της έσπευσε να απορρίψει (με το γνωστό αγγλικό στυλάκι που δείχνει ότι θεωρεί εαυτόν ως μόνο αυθεντικό αρμόδιον) τις προτάσεις τού τελευταίου, σύμφωνα με τις οποίες “οι ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Αυτή η κυβέρνηση θα συντάξει νέο Σύνταγμα και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές” .
    Όχι! Κατά την άποψη τού Λονδίνου, αυτό δεν αρκεί, αλλά “θα πρέπει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση της οποίας δεν θα ηγείται ο Μπασάρ αλ Άσαντ”. http://www.naftemporiki.gr/story/1086735/oxi-tou-bretanou-ypeks-stin-protasi-asant-gia-kubernisi-ethnikis-enotitas.
    Όμοια προχθές και ο εκπρόσωπος τού State Department,ενώ χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την εκδίωξη τού ISIS από την Παλμύρα, απέφυγε να πράξει το προφανές και αυτονόητο, δηλαδή να συγχαρεί τα στρατεύματα που επέτυχαν να εξουδετερώσουν αυτό το όνειδος τής ανθρωπότητας.
    Φρόντισε μάλιστα να εκφράσει την εμμονή του στην πρόταξη τής προτεραιότητας τής πονόψυχης Σαμαρειτικής Κυβέρνησής του κατά τού κακού Μπασάρ αλ Άσαντ που “συνεχίζει να τυραννάει τον συριακό λαό” (http://mignatiou.com/…/ipa-thetiki-exelixi-i-apeleftherosi…/).
    Εκλεκτές συγγένειες μεταξύ μεμέτηδων και αγγλοαμερικανοσαξόνων και των λοιπών ειδικών «πολιτισμένων προοδευτικών» συμμάχων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.