28/4/19

Είναι... μερακλής ο πρόεδρος: Μια 31χρονη μητέρα η πιο όμορφη «αμαζόνα» του Πούτιν

Μια 31χρονη αναδείχθηκε η πιο όμορφη ανάμεσα στις «αμαζόνες» της Εθνικής Φρουράς που λογοδοτούν απευθείας στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η Άννα Χράμτσοβα που είναι και μητέρα ενός παιδιού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους 57.000 Ρώσους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Η Χράμτσοβα προέρχεται από οικογένεια ενστόλων με τον πατέρα της να υπηρετεί στο στρατό για 30 χρόνια ενώ στα σώματα ασφαλείας υπηρετεί και η μητέρα της.
«Είμαι περήφανη που συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση» δηλώνει η 31χρονη η οποία παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα σεξιστικών αστείων από τους συναδέλφους της. «Έχω ακούσει κι εγώ αυτά τα αστεία για τις ξανθιές αλλά τα αγνοώ και απλά εκτελώ τη θητεία μου με στιλ» δηλώνει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Επιδεικνύοντας τον επαγγελματισμό της σε βίντεο στο οποίο δείχνει το πόσο ικανή είναι στο σημάδι η Χράμτσοβα εξηγεί ότι «το πιο σημαντικό είναι να τραβάς ήρεμα το πιστόλι σου, να στοχεύεις και να ανασαίνεις με ηρεμία.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν όσες γυναίκες της Εθνικής Φρουράς δέχθηκαν να αναρτήσουν την «καλύτερή τους φωτογραφία» και το βιογραφικό τους.

Οι φωτογραφίες των υπόλοιπων φιναλίστ θα δημοσιευτούν στο ημερολόγιο της Εθνικής Φρουράς για το 2020.







3 σχόλια:

  1. Δύο προφανή λάθη στην στάση της "αμαζόνας" με το πιστόλι στην πρώτη φωτογραφία:

    1)Το αριστερό της χέρι στηρίζει με λανθασμένο τρόπο από κάτω, (αντί από μπροστά πρός τα πίσω), το δεξί της χέρι που κρατά το πιστόλι.

    Beginner Target Shooting Tip #5: Pistol Grip & Stance - Kay & Lena Miculek - Babes with Bullets.
    World Champion Target Shooter's and Babes with Bullets instructors, Kay Miculek and Lena Miculek-Afentul, demonstrate a proper grip and stance to use when shooting a semi-automatic pistol.

    https://www.youtube.com/watch?v=okgmmHzoMtA

    2)Κλείνει το δεξί της μάτι, ενώ θα έπρεπε να έχει και τα δύο μάτια της ανοικτά, ώστε να βλέπει περιφεριακά.

    Pistol Shooting with Both Eyes Open - Competitive Shooting Tips with Doug Koenig.
    Champion pistol shooter Doug Koenig explains how shooting with both eyes open allows him shoot faster and more accurately.

    https://www.youtube.com/watch?v=Lfr5QZogWJg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Fotis V, με πρόλαβες!

      Όποιος ξέρει έστω και βασικές αρχές σκοποβολής με πυροβόλα όπλα (ακόμη και οι πολίτες σε σκοπευτικούς συλλόγους) βάζουν τα γέλια με τη φωτογραφία της δήθεν «αμαζόνας»...

      ...μάλλον άλλα είναι τα ταλέντα της κυρίας - το οποίο δεν είναι κακό, αρκεί να βγάζει γούστα ο Πρόεδρος! Άλλωστε, η φήμη που (δικαίως) έχουν οι σύγχρονες Ρωσίδες, δεν είναι τυχαία.

      Διαγραφή
  2. Κάτι θυμίζει...κάτι θυμίζει …
    Ααα ναι, τις 'αμαζόνες/σωματοφύλακες' του συγχωρεμένου του Καντάφι ... όπως θα έλεγε και ένας Ποσοκο-Κιναλαμόγιος …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.