29/4/19

Οργίασαν τα τούρκικα αεροσκάφη τη Δευτέρα του Πάσχα


Δέκα τουρκικά F- 16, δύο τουρκικά F- 4 και δύο κατασκοπευτικά CN - 235 πέταξαν πάνω από το Αιγαίο τη Δευτέρα του Πάσχα!

Σε μπαράζ προκλήσεων πάνω από το Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο προχώρησε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η τουρκική πολεμική αεροπορία.

Αδιαφορώντας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που αναφέρουν ρητώς ότι κατά την διάρκεια των μεγάλων θρησκευτικών εορτών θα πρέπει να αποφεύγονται οι στρατιωτικές δραστηριότητες από τις δύο χώρες, δέκα τουρκικά F- 16, δύο τουρκικά F- 4 και δύο κατασκοπευτικά CN 235 πέταξαν πάνω από το Αιγαίο και προχώρησαν σε 19 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και σε 12 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR AΘηνών.

Σε δύο περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν σε εικονικές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά που σηκώθηκαν να τα αναχαιτίσουν.

Δύο τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Γιατι να μην οργιασουν ?? Το ...κορμι προσφερεται για ...οργια...( κατα παγια.τακτικη οπως λεει το υπουργειο Αμυνης μονοτονα κι οι αλλοι το καταλαβαινουν αυτο το παγιο..συμφωνα παντα με τους κανονες της θεολογιας και της διεθνους βιβλιογραφιας και της κουραστικης βλακειας το αναγνωσμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.