11/4/10

Eπικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας πρώην διοικητής της ΕΥΠ

Veto, 11/04/2009


http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/04/e_11.html
Τουρκικό παραλήρημα για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ

4 σχόλια:

  1. Λέτε ότι θέλετε για τον ΓΑΠ, ότι είναι αμερικάνος κλπ κλπ εγώ, μέχρι στιγμής, πιστεύω πως πάει προσεκτικά και αρκετά σωστά σε όλα τα θέματα -των ελληνοτουρκικών συμπεριλαμβανομένων.
    Το ότι ένας πρώην αρχηγός της ΕΥΠ μπαίνει σ'αυτή τη συζήτηση νομίζω ότι είναι καλή ένδειξη- εκτός κι αν έχει κάποιος να του προσάψει κάτι, προσωπικά ομολογώ πως δεν τον γνωρίζω.
    Πείτε με αισιόδοξο ή αφελή αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ελπίδα για κάποια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο αμερικανοθρεμμένος Έλληνας είναι περισσότερο ΕΛΛΗΝΑΣ από κατι δοσίλογους Έλληνες του Κολωνακίου και της Ραφήνας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, αυτοs δεν ηταν ενθερμοs υποστηρικτηs του σχεδιου Αναν; Μαλιστα υποστηριζε οτι: "η Τουρκία αποβιβάστηκε (landed), περίπου ειρηνικά στην Κύπρο και συνεπώς δεν εισέβαλε (invated), εξ αιτίας του πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου και όχι γιατί το σχεδίαζε επί σειρά ετών".

    Καληνυχτα Ελλαδα!
    Σε πουλανε και οι πολιτεs σου σκεφτονται την δηθεν οικονομικη κριση δηλ. την τσεπη τουs, μη χασουν την καλοπεραση τουs. Τοσα χρονια μαζι με τουs πολιτικουs σου εφαγαν και το μεδουλι. Δεν υπαρχει χωρα στον κοσμο με τοσο ξεφτυλισμενο λαο. Πωs τα ανεχεστε ρε ολα αυτα και δεν βγηκατε ακομα στουs δρομουs να ζητατε μερα-νυχτα να ξεκουμπιστει αυτη η κυβερνηση; Σαs κοροιδεψε προεκλογικα και τωρα σαs σφυγμομετρει με το οικονομικο προβλημα για να δει αν υπαρχει αντιδραση. Ρε ποιοs πρωθυπουργοs χανει 6 μηνεs αν πραγματικα κινδυνευει η χωρα του με χρεωκοπια; Mηπωs σαs μολιναν τον αερα και ειστε ολοι αποχαυνωμενοι εκει κατω;

    ΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΣΩΤΗΡΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @11 Απριλίου 2010 7:17 μ.μ.
    @11 Απριλίου 2010 10:27 μ.μ.

    Γεια σας ρε πρσινοφρουράκια με τα πράσινα σημαιάκια! Μας πείσατε! Καλύτερος ο Geoffrey Papandreou, ασχέτως αν δεν πετάει τίποτα ελληνικό πια πέραν του 25 παράλληλου! Τι σας νοιάζει εσάς εξάλλου; Θα σας πάρει ο αέρας την πράσινη σημαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.