6/11/10

Στις 10 Νοεμβρίου φθάνουν τα πρώτα 70 Μ109Α3GE A2

Με πλοίο φθάνουν στις 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα 70 αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ109Α3GE A2 των 155mm για τον Ελληνικό Στρατό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία».
Συνολικά 223 Μ109Α3GE A2 με περιφερειακό υλικό –ανταλλακτικά– παρελκομένων από τα πλεονάσματα του Γερμανικού Στρατού, καθώς και 59 καινούρια πυγαία πυροβόλων αποκτήθηκαν στο πλαίσιο διακρατικής συμφωνίας ύψους €16.598.720, η οποία υπεγράφη στις 17 Φεβρουαρίου 2010 ενώ βρισκόταν σε εκκρεμότητα από τα μέσα του 2008.

Σε σχέση με τα υπάρχοντα Μ109Α3GE A1 του ΕΣ, τα Α2 είναι περαιτέρω εκσυγχρονισμένα διαθέτοντας Σύστημα Διαχείρισης Πυρομαχικών (ΑΗΚ) και Αυτόνομο Σύστημα Τάξης και Προσανατολισμού (AURORA). Το τελευταίο αποτελεί τμήμα του Ολοκληρωμένου Συστήματος Ελέγχου Πυρός Πυροβολαρχίας (IFAB). Εξασφαλίζει την ψηφιακή επικοινωνία μεταξύ πυροβόλων και Κέντρου Διεύθυνσης Πυρός, καθώς και του τελευταίου με τον Αξιωματικό Τακτικού Ελέγχου Πυρός διαμέσου του συστήματος δεδομένων πυροβολικού ADLER II, με τις προϊστάμενες διοικήσεις πυροβολικού και τους προωθημένους παρατηρητές. Με το AURORA αυτοματοποιείται η διαδικασία τάξης του πυροβόλου και μειώνεται ο χρόνος ετοιμότητας για βολή. Το σύστημα παρέχει δυνατότητα προσδιορισμού των συντεταγμένων και της διεύθυνσης τάξης του πυροβόλου, καθώς και της ακριβούς θέσης του σε δρομολόγιο στον χάρτη. Το σύστημα δέχεται ασύρματα ή ενσύρματα αποστολές βολής με μηνύματα δεδομένων ή φωνής από το σύστημα IFAB ενώ το πυροβόλο βρίσκεται σε κίνηση, επιτρέποντας την ανταπόκριση εντός δύο ή τριών λεπτών. Η συλλογή ΑΗΚ είναι τμηματικής σχεδίασης και αποτελείται από βελτιωμένη αποθήκη μεταφοράς 24 οβίδων στο οπίσθιο τμήμα του πύργου, ηλεκτρικά οδηγούμενο και ελεγχόμενο βαρούλκο πυρομαχικών, ηλεκτρικά οδηγούμενο και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα γέμισης και εμβολισμού, γλυσιέρα τροφοδοσίας πυρομαχικών στο οπίσθιο άκρο του σκάφους, νέες θέσεις μεταφοράς προωθητικών γεμισμάτων και κιβώτια αποθήκευσης παρελκομένων εξωτερικά του πύργου, σε αντιστάθμιση της μείωσης του διαθέσιμου εσωτερικού χώρου.

16 σχόλια:

  1. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοδεχούμενα!!!!!. Να τα έχουν έτοιμα μπορεί να χρειαστούν..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι θα χρειαστούν..... ΣΤΗ ΜΕΛΟΥΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν πολλα δεν ειναι?θα τους ισοπεδωσουμε...

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΤΡΙΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός του ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν τέτοια πυροβόλα στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται κοντά στις Μικρασιατικές ακτές, μέσα στο βεληνεκές τους, μερικά τεμάχια να πάνε και στην Κύπρο.
    Με την οποία Κύπρο είναι καιρός να ξαναδούμε το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα!!!

    Αντί να ψάχνουμε συμμαχίες με τον κάθε τυχάρπαστο μεσανατολίτη, που όχι μόνο δεν μπορεί να μας προστατέψει, αλλά θα μας βάλει και σε μπελάδες με χώρες και θρησκείες που τώρα δεν έχουμε πρόβλημα, ας κάνουμε πρώτα μια πραγματική ...συμμαχία με την Κύπρο που ανήκει μαζί μας στον Ενιαίο Εθνικό Ελληνικό Χώρο.
    Έτσι που σε κλοιό να βρεθεί η Τουρκία και όχι εμείς.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πρώτα είναι;;;Ηδη έχουμε τέτοια αυτοκινούμενα,ή κάνω λάθος;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Ο,ΤΙ' ΚΑΙ 'ΟΣΑ' ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ : 'ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ'.
    ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ 'SUCHOI' NA ΠΑΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (sic !!!), TA ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΩΡΑΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.
    Π Ο Υ ΖΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Τ Ι ΓΙΝΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ???
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ 'ΑΝΑΛΥΣΗ' ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    'ΠΑΕΙ' Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ,
    Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε !!!!

    Αλ.

    ΥΓ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΨΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζιμη τον νταλγκά σου εσύ... σε παρακολουθεί κανείς; Γιατρός εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πήραμε, αλλά βενζίνη θα έχουμε να τα κινούμε, ώστε να εκπαιδεύουμε προσωπικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν κινούνται με βενζίνη αλλά με μεθάνιο. Κάναμε μια μετατροπή. Θα κλάνει ο Πάγκαλος και θα τα γεμίζει με την μία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ Ρ/Κ ΟΒΔ M114 ΤΩΝ 155 ΚΑΙ ΤΩΝ Α/Κ Μ110Α2 ΤΩΝ 203 MM,ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΒ.
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΡΟΣ ΞΕ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΙΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΓΙΑΤΙ?
    Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΒ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Α/Κ ΠYΡΟΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟ ΖΥΖΑΝΑ ΤΩΝ 155mm,(12 ΜΟΝΑΔΕΣ).
    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΕΚΠΟΙΟΥΝ ΣΤΡ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ(ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ )
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Α/Κ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΩΝ 152mm TYΠΟΥ DANA(ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ZUZANA)Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΗΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΚΛΠ.)ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.ΤΟ ΚΑΘΕΥΤΟΥ ΣΚΑΦΟΣ-ΦΟΡΕΑΣ(ΤΑΤΡΑ)ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ:ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ 6 DANA (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ VW TOYAREG ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΒ ΤΩΝ 155mm ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΖUZANA.Η ΤΡΟΠΟΙΗΣΗ -ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ (ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)ΚΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ-ΒΔΕΛΛΩΝ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΞΙΟΠΟΙΥΝ ΚΑΤΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ Α/Κ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ 32ΤΑΞΠΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑ Μ109 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ Μ109 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙΕ ΕΥΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΠΒ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ 32ΤΑΞΠΝ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ Α/Κ ΚΑΙ Ρ/Κ ΠΒ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΒ.
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΣΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΓΙΑΤΙ? Η ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ ΤΟ ΠΒ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΠΛΑΙ ΣΤΑ 12 ΖYZANA ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΑΛΑ 6 ΠΡΩΗΝ DANA TΩΝ 152mm ΝΥΝ 155mm ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ-ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 6 Α/Κ DANA ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ZUZANA.AΠΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΦ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ.ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ H OΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ.
    ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΕΝΑ ΜΕΤΧ VW TOUYAREG,ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΤΩΝ 155 ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΛΗΣΚΛΠ)
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.ΑΠΕΘΥΕΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ (ΤΑΤΡΑ )ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ Α/Κ ZUZANA.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΜΕ ΑΠΕΘΥΕΙΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ,ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ...
    EΠΙΣΗΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 32 ΤΑΞΠΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ Μ109 ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ Α/Κ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΩΣ Κ ΠΟΤΕ ΚΑΘΩς Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΑΠΤΥΞΩ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 1:07 μ.μ.
    κάθε φορά που πάω, με ...αφήνει να φύγω !!!
    Τον ίδιο όμως δεν τον βλέπω εγώ να είναι ...καλά!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.