27/11/16

Θα αυξηθεί σαρωτικά ο εποικισμός με την προτεινόμενη λύση: Τι σχεδιάζουν για την Κύπρο

Του Άρη Πετάση  
Το δήθεν πλεονέκτημα τού τέσσερεις Έλληνες –  ένας Τούρκος (4:1) στο πληθυσμιακό αποτελεί το πιο ξεδιάντροπο ψέμα που ακούγεται (σ.σ.: αναφορικά  με την Κύπρο και το πρόβλημα της). Μωρολογία και ασυναρτησία αφού λόγω μετακίνησης πληθυσμών καμιά χώρα δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει σταθερά πληθυσμιακά ποσοστά. Συμφωνήθηκε η παραμονή στην Κύπρο (κυπροποίηση) 90,000 εποίκων.
 Έτσι, το έγκλημα πολέμου μετατρέπεται σε γραφειοκρατικό θέμα έκδοσης πιστοποιητικών νομιμοποίησης. Οι υπόλοιποι έποικοι θα παραμείνουν με άδεια εργασίας. Άρα, μένουν όλοι οι έποικοι. Με το 4:1 ταχυδακτυλουργικώς αυξήθηκε και ο αριθμός των Ελλήνων και βρέθηκαν, ως δια μαγείας, ακόμα 150,000 [ανύπαρκτοι] Ε/Κ για να δικαιολογείται ψηλότερος αριθμός Τούρκων. Για λόγους που κάθε νήπιο αντιλαμβάνεται οι Τούρκοι αρνούνται καταγραφή πληθυσμού στα κατεχόμενα.
 Πηγές από internet ανεβάζουν τον αριθμό των εποίκων  σήμερα σε 250,000+ (συν στρατός κατοχής και Τούρκοι φοιτητές.) Ας δούμε τώρα πόσες παραλλαγές Τούρκων θα έχουμε στην Κύπρο μαζί με τα 40 καινούργια τεράστια τζαμιά που κτίστηκαν για να τους εξυπηρετούν. Τούρκοι-Κύπριοι: Μεταξύ 65,000-85,000. Πολλοί μετανάστευσαν ήδη. Μετά την «λύση» τελειώνει και η χρησιμότητα τους για την Τουρκική προπαγάνδα αφού θα αναλάβουν τα ηνία οι έποικοι. Όμως, οι Τουρκοκύπριοι είναι δικοί μας άνθρωποι και όχι έποικοι.

Για τη συνέχεια Mignatiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.