30/3/18

Ωπ, τι γίνεται εδώ πέρα; Έχει συγγενική σχέση με την Περιστέρα Μπαζιάνα ο αποπεμφθείς του ΕΦΚΑ;

ΣΥΓΓΕΝΗΣ της Μπαζιάνα ο Μαρίνος
Μια νέα διάσταση στο σκάνδαλο με την απόσυρση της τοποθέτησης του Ευστάθιου Μαρίνου στην διοίκηση του ΕΦΚΑ, προκύπτει τις τελευταίες ώρες.
Αφού πληθαίνουν οι πληροφορίες πως ένα από τα βασικά κριτήρια – «προσόντα» τουπροσώπου που οι Αχτσιόγλου – Πετρόπουλος επέλεξαν ως νέο διοικητή του ΕΦΚΑ ήταν η στενή προσωπική σχέση του με γυναίκα συγγενή της συμβίας του Τσίπρα, Περιστέρας Μπαζιάνα! 
Η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που κυκλοφορούσε από χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία, γίνεται πλέον βεβαιότητα τις τελευταίες ώρες.
Χθες έγραψε η «Καθημερινή» στην ηλεκτρονική της έκδοση πως «ο κ. Μαρίνος, φέρεται να έχει σχέσεις με συγγενή της συζύγου του πρωθυπουργού, Μ. Μπαζιάνα» ενώ σήμερα όλη η δημοσιογραφική πιάτσα βουίζει πως ο Ευστάθιος Μαρίνος, συζεί και έχει συνάψει μάλιστα σύμφωνο συμβίωσης με εξαδέρφη της Περιστέρας Μπαζιάνα!
Κάτι που όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς δεν το έχουμε επιβεβαιώσει κατά 100%…
Παράλληλα δεν περνά καθόλου απαρατήρητο το γεγονός των σπουδών του Μαρίνου όπως αυτό προκύπτει από το βιογραφικό του.
Αφού εμφανίζεται να έχει μπει στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο στα 1994 και να έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.
Τώρα να σας θυμίσουμε εμείς ποιοι άλλοι φοιτούσαν εκεί, πάνω κάτω, την ίδια περίοδο; 

1 σχόλιο:

  1. ο αποπεμθεις γυνακαδελφος της δευτερας εξαδελφης, όπως και η μπατζανακισα της εξ αγχυστειας του Μπαλαουρα, όπως και της Μπατζιανα μας βάζει σε υποψίες.
    Λυμαινονται τον κρατικό κορμό τσοκαρα που δεν έχουν σχέση με αυτούς που πραγματικά λυμαινονται το κράτος κληρονομικο δικαιωματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.