11/10/19

Αυτό είναι ιεροσυλία! Τούρκοι στρατιώτες κόβουν τα κεφάλια νεκρών Κούρδων μαχητών


Αυτοί είναι οι Τούρκοι...


23 σχόλια:

  1. Αυτοί ήσαν πάντα οι τουρκοι-νομάδες της στέπας, δεν ξεχνούν τις "παραδόσεις" τους, ζαγάρια μια ζωή, καλύτερα ύαινες θα έλεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κ πολλοι τζιχαντιστές που δρούν παράλληλα με τον τουρκικο στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιεροσυλία μπορεί να είναι για μάς, αλλά όχι για τούς Τούρκους, οι οποίοι έτσι διαφημίζουν τα κατορθώματά των. Άλλη νοοτροπία, άλλος (α)πολιτισμός. Θυμούμαι πριν πολλά χρόνια μία φωτογραφία, που έκανε τον γύρο τού κόσμου κι έδειχνε έναν νεαρό Τούρκο στρατιώτη να κρατά υπό μάλης δύο κουρδικά κεφάλια, σαν καρπούζια. Την φωτογραφία αυτή είχε στείλει στους γονείς του, όπως έλεγαν οι πληροφορίες, για να τον καμαρώσουν κι εκείνοι, αφού τον καμάρωσαν, την περιέφεραν στο χωριό και την έδειχναν με υπερηφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα αυτοί αύριο νομίζουν εμείς. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. Γράψτε στα παπάρια σας όσους προσπαθούν να μας καθησυχάσουν ότι δεν τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ας μην ξεχνάμε μιας και μιλάμε για πολιτισμό, όχι αιώνες πίσω αλλά δεκαετίες, στο Σύνταγμα χόρευαν γύρω από το παλουκωμένο κεφάλι του Νταβέλη και στη κεντρική πλατεία των Τρικάλων κάτω από το κρεμασμένο κεφάλι του Βελουχιώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως θελετε να αρχισουμε παλι με τα αδεια σας κεφαλια, εθνομηδενιστικα συριζοτρολακια.

      Διαγραφή
    2. @ spchris,

      Σωστά αυτά που αναφέρεις. Άσχημο πράγμα ο πόλεμος κι ακόμη ασχημότερο ο πόλεμος μέσα σε φτώχια. Να μην ξεχνάμε την περίπτωση του Παύλου Μελά που όταν σκοτώθηκε, οι ίδιοι του οι σύντροφοι του έκοψαν το κεφάλι για να μην αναγνωριστεί η σωρός του από ΤουρκοΒούλγαρους. Επίσης να μην ξεχνάμε πως οι Γερμανικές θηριωδίες και οι εκτελέσεις αμάχων χωριανών αδιακρίτως ήταν τις περισσότερες φορές αποτέλεσμα αντιποίνων λόγω της κατάστασης στην οποία οι αντάρτες άφηναν τους Γερμανούς στρατιώτες (πάγια τακτική των ανταρτών, ήταν να κόβουν τα @@ των νεκρών Γερμανών στρατιωτών και να τα σφηνώνουν στο στόμα τους).

      Οι εποχές που ζούμε σήμερα είναι (κατά την άποψή μου) οι καλύτερες που έχει ζήσει η ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Η συντριπτική πλειοψηφία του παγκοσμίου πληθυσμού ΔΕΝ έχει γνωρίσει πόλεμο και ΔΕΝ ζει σε περιβάλλον πολέμου - κάτι που σε όλη την ανθρώπινη Ιστορία ήταν εξαιρετικά σπάνιο. Ενώ σε προηγούμενους Αιώνες, μέχρι και την εποχή των παππούδων μας, το ήδη μικρό προσδόκιμο ζωής (λόγω ασθενειών) μπορούσε να γίνει ακόμη μικρότερο από «συνηθισμένες» σφαγές, εκκαθαρίσεις, πολέμους, σκοτωμούς, βεντέτες κλπ. Πόλεμοι πάντα θα υπάρχουν και δυστυχώς πάντα κάποιοι θα σφαγιάζονται άδικα αλλά αν το καλοσκεφτείτε, αναλογικά με άλλες εποχές η αξία της ανθρώπινης ζωής σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλες εποχές που ο κόσμος σφαγιαζόταν κυριολεκτικά για πλάκα! Πχ θεωρούσε ο Ναπολέων με την «σοφία» του πως το Γαλλικό στράτευμα δεν είχε ανάγκη βαρέως ρουχισμού στην Ρωσική εκστρατεία, και το αποτέλεσμα ήταν 400 χιλιάδες στρατιώτες να πεθάνουν λόγω ψύχους, έτσι για ένα καπρίτσιο του Ναπολέοντα! Λίγο αργότερα, ο Κεμάλ Ατατούρκ για δικό του βίτσιο και χωρίς να δώσει σε κανέναν λογαριασμό, εξαφάνιζε από τον πλανήτη μερικά εκατομμύρια Αρμενίων & Ελλήνων και ο Στάλιν επειδή ξύπνησε στραβά αποφάσισε να λιμοκτονήσουν και να πεθάνουν με φρικτό τρόπο 3-4 εκατομμύρια αθώων Ουκρανών. Κι αν πάμε ακόμη πιο πίσω στην ανθρώπινη Ιστορία, τα παραδείγματα είναι ακόμη πιο βάναυσα, πιο ακραία και το αίμα των θυμάτων ακόμη περισσότερο.

      Οι παππούδες μας - ίσως η τελευταία γενιά Ευρωπαίων που ενεπλάκη σε πόλεμο - ήταν σκληροί άνθρωποι όχι επειδή γεννήθηκαν σκληροί, αλλά επειδή οι συνθήκες τους ανάγκασαν να γίνουν. Μιλάμε για γενιές που είχαν μεγαλώσει στη φτώχια στις λάσπες της επαρχίας, ασχολούνταν με γεωργία / κτηνοτροφία κι όταν έπιαναν το γουρουνάκι ή τα κοκόρια και τα έσφαζαν στο γόνατο για να φάνε, δεν αισθανόταν ούτε τύψεις ούτε κόμπο στο λαιμό. Το αίμα, η σφαγή και οι σκοτωμοί μας προκαλούν τρόμο σήμερα, αλλά λίγες δεκαετίες πριν ήταν απλώς μέρος της καθημερινότητας. Εάν ο μέσος Ευρωπαίος σήμερα κάνει μία βόλτα από κάποιο σφαγείο ζώων, θα σοκαριστεί και θα βάλει τα κλάματα.

      Διαγραφή
    3. @ spchris

      Και το δικό σου κεφάλι είναι τόσο άδειο, που δεν μπορεί να διακρίνει την διαφορά.

      Διαγραφή
    4. να ερωτηθει ο γερμανικος στρατος δια τα αιτια των εκκαθαρισεων. Εαν υπηρξαν τετοιες περιπτωσεις αναταρτων που ασελγησαν βιαιοπραγησαν νεκρους στρατιωτας γερμανους. η μονη περιπτωση που εχω διαβασει ηταν στα καλαβρυτα καθοτι εις γερμανοες σταρτιωτης κατακρημνηδσθεις εις βαραθρο υπο ανατρτων , μετα αλλων γερμανων σταρτιωτων εις τοτς οποιους ειχαν κοπει γεννητικα οργανα, κατορθωσε να εναρριχηθει στην κρημνο και να συναντησειν διερχομενη περιπολομ το τι ακολουθησε το ξερουμε. ουδεις ομως ομιλει διατι συνεβησαν οι γερμανικες εκκαθαρισεις. χρηζει μελετης και αληθειας.
      υγιαινετε

      Διαγραφή
    5. @ ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ,

      Μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι. Δεν έδωσα δίκιο στους Γερμανούς. Αυτό μας έλειπε τώρα, να τ’ ακούσω κι αυτό! Ακόμη κι αν οι πρακτικές των ανταρτών δεν ήταν και πολύ ‘πολιτισμένες’ (πόλεμος είναι άλλωστε - όχι παρτίδα σκάκι) η εκδικητική μανία των Γερμανών επάνω σε αμάχους, γέρους και γυναικόπαιδα ήταν ασυγχώρητη.

      Διαγραφή
    6. @ ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ
      Το εάν οι αντάρτες (βασικά κομουνιστές λέγονται) έκοβαν τα @@ των νεκρών και τα έβαζαν στο στόμα τους, δεν το έκαναν μόνο σε Γερμανούς αλλά και σε Έλληνες που δολοφονούσαν.
      Υπάρχει φωτογραφία που το αποδεικνύει, όπου έχουν 2 άτομα που τα περιέφεραν σε καρότσι οικοδομής (το λένε σήμερα, τότε κουβαλούσαν κοπριά και ήταν από σίδερο και ξύλο με σιδερένια ρόδα) και τους διαπόμπευαν νεκρούς, έχοντας κόψει τα γεννητικά τους όργανα και βάζοντάς τα στο στόμα τους. Μήπως θέλεις να σου πω και ποιός την έχει αυτή τη φωτογραφία; Γιατί την έχει ο γιός του ενός από τους νεκρούς στα Πλατανάκια Σερρών. Άρα, αλήθεια είπε ο @ spchris

      Διαγραφή
  6. απολίτιστοι , κόβουν κεφάλια και χαίρονται !!!!!! Πόσο μακριά είναι από τον πολιτισμένο κόσμο ;
    Να , αυτούς υποστηρίζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα ας τα βλεπουν οι Νησιωτες μας και οι Κυπριοι και ας συνεχισουν να γλειφουν τα Αρχιδ.α αυτων που καταληστεψαν το δημοσιο χρημα καιναφησαν ξεβρακωτη την Πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την φωτο αυτη την δημοσιευσαν οι Ταιμς ?? Η μονο της Γκρετας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. που το παραξενο που το σοκαριστικο? σε καθε πολεμο το ιδιο γινεται. ομοιες φωτογραφιες ειδαμε απο την βοσνια την τσετσενια το αφγανισταν κ οπου γινεται πολεμος. ξυπναει το τερας που κοιμαται μεσα μας. πριν 60 χρονια ηταν μια λιρα το κεφαλι ανταρτη εδω στη χωρα μας πριν 40 οι πολιτισμενοι αμερικανοι πρασινομπερεδες φωτογραφιζονταν με κεφαλια βιετκονγκ φορωντας κολιε απο αυτια στο λαιμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον συμοριτοπολεμο οι αριστεροι το ιδιο εκαναν στους δεξιους εκει στην ουλεν.ειχαν τσεκουρια στο κεφαλι κοψιμο τα...και σφηνωμενα στο στομα.επρεπε να γινη τοτε εκαθαριση κι απο τις δυο πλευρες και οχι εθνικη συμφιλιωση.οι αριστεροι βασανισαν και σκοτωσαν 400 ιερεις.ειδικα εναν πολυτεκνο τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΚΡΕΚΑ αφου τον βασανισαν με τον χειροτερο τροπο τον σταυρωσαν μεγαλη παρασκευη.για να δουμε ως λαος ασπρη μερα πρεπει ολες τις ηγεσιες της ελλαδας να τους ριξουμε στον καιαδα ως πεμπτης γενεας και μαλλον αυτο ερχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εμείς τους εχουμε στα οπα οπα στην Ελλαδα.....και εδω οπου βρουμε Τουρκο καψιμο το κεφαλι του και παλουκομα και δεσιμο διπλα σοτ ιστο της Σημαιας μας στους Κηπους του Εβρου, να το βλεπουν και να εξεφτηλιζονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΒΡΑΡΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας τα βλέπουμε όλοι, πάνα οι Τούρκοι αυτό έκαναν, αλλά φαίνεται ξεχνάμε οι Ελληνες σε μας και τους Αρμένιους στις μεγάλες σφαγές 1915-1920 και ανακατεύουμε τα πολιτικά. Τόσο μυαλό έχουμε, Μην ξανάρθει το κακό σε μας και τότετι θα κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πω πω εχω ανατριχιασει ξερω οτι ειναι βαρβαρος λαος αλλα δεν περιμενα 2019 να κοβουν κεφαλια κουρδων πιστευα οτι οι νεορεροι θαταν ποιο ...Υμαρτον ολες οι κυβερνησεις πρεπει να τους σταματησουν 😥😥😥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.