24/5/10

Η σκύλευση της μνήμης του Στέλιου και το μεγάλο σκάνδαλο για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει πριν μήνες

Η συναυλία της μεγάλης ξευτίλας. Από τον Ιανουάριο είχαμε γράψει για το μεγάλο σκάνδαλο, που αγγίζει το οικογενειακό περιβάλλον κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης και καλέσαμε τον εισαγγελέα να παρέμβει.
Επιχείρησε να αναδείξει δημοσιογραφικά το θέμα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όμως έπεσε σε τείχος ανυπέρβλητο.
Αν ο πολιτικός κόσμος τολμήσει να αποκαλύψει το πέπλο και το τείχος της σιωπής, θα αποκαλυφθεί ο εσμός των 'πνευματικών' ανθρώπων που είναι βασικός υπεύθυνος, μαζί με τους πολιτικούς, για τη γενικευμένη σήψη που απειλεί να διαλύσει την κοινωνία και την ιδια τη χώρα.
Είπαμε, άλλωστε, ότι "Προηγήθηκε η ηθική και πολιτική χρεωκοπία, της οικονομικής".
Πάντως, ένα είναι βέβαιο: Όταν κάποιος εγκληματεί εις βάρος ανήμπορων παιδιών, τότε είναι ικανός για όλα και, φυσικά, δεν μπορεί να υπηρετεί ούτε τον πολιτισμό, ούτε την πολιτική και φυσικά ούτε την πατρίδα!
Δείτε τί λέγαμε τον Ιανουάριο:

Η σκύλευση της μνήμης του Στέλιου και το έγκλημα εις βάρος ανήμπορων παιδιών
To Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκαν δυο συναυλίες εις μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη, με το γενικό τίτλο: "Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ".
Για τις εκδηλώσεις, που πήραν μεγάλη δημοσιότητα, ανοίχτηκε ειδική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας μπορούσε κανείς να κάνει και on-line αγορά εισιτηρίων.
Tα έσοδα από τις δύο αυτές μεγάλες συναυλίες, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον τύπο, θα έπρεπε να διατεθούν για τους σκοπούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» και τη δημιουργία ξενώνα που θα φέρει το όνομα του μεγάλου μας λαϊκού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη.
Μετά την πραγματοποίηση των συναυλιών, παρότι σύμφωνα με υπολογισμούς εισπράχτηκαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.
Πού πήγαν τα λεφτά;
Κανείς δεν ξέρει.
Γιατί δεν πηγαίνει σήμερα η εφορία στην εταιρεία του κ. Καραχάλιου, του κ. Κωνσταντινόπουλου και οποιουδήποτε άλλου εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση;
Γιατί δεν επεμβαίνει σήμερα ο εισαγγελέας;
Μήπως η υπόθεση αγγίζει το οικογενειακό περιβάλλον κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης;
Ας ξεκαθαρίσουν άμεσα την υπόθεση, γιατί ο τόπος και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλες ξεφτίλες.
Διαβάζοντας το άρθρο του SPORTIME, που ακολουθεί, αναλογιστείτε γιατί δεν μιλά η Μαρινέλλα και ποιόν δεν θέλει να εκθέσει.

Περίεργη η σιωπή της Μαρινέλας σχετικά με τα χρήματα από τη συναυλία;
Είναι απορίας άξιο λόγου, πόσο ακόμα η κυρία Μαρινέλλα, θα συνεχίσει, να μην βγάζει μια ανακοίνωση, σχετικά με το που πήγαν τα χρήματα που μαζεύτηκαν, στη συναυλία του Στέλιου Καζαντζίδη!
Όπως ακούγεται, στα ταμεία του ιδρύματος “Αρωγή”, που για το σκοπό αυτό είχε γίνει και η συναυλία, μπήκαν μόνο 30.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, που υπολογίζονται, γύρω στο 1.500.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν!
Κανονικά, η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, πρέπει να βγει και να πει στον κόσμο, που πήγαν τα χρήματα της συναυλίας και ποιοι είναι αυτοί που τα βούτηξαν.
Είναι αδιανόητο, μια κυρία, σαν τη Μαρινέλλα, που τόσα χρόνια που είναι στις επάλξεις του καλλιτεχνικού στερεώματος, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν έχει δώσει, κανένα μα κανένα δικαίωμα, για τη ζωή της, να μη βγαίνει, επιτέλους να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα και αφήνει να στιγματίζεται με αυτό τον τρόπο, το όνομα της;
Εννοείται, πως κανένας δεν την κατηγορεί, όμως, πιστεύουμε ότι, οφείλει, για την αποκατάσταση των πραγμάτων, αλλά και του ονόματος της, να βγει, στον κόσμο και να πει, τι έγινε με την συναυλία και συγκεκριμένα, που πήγαν τα χρήματα του κόσμου, που προσήλθαν στις δύο συναυλίες, στο ΟΑΚΑ και στο Καυταντζόγλειο…!

6 σχόλια:

  1. “Καθημερινή” της 07-02-2003:

    O σύμβουλος ήταν πολυπράγμων

    Ως διάττων αστήρ κατέπεσε ο κ. Πανταγιάς μετά τις παρεμβάσεις υπέρ Nταλάρα στο ΣΔOE

    Tα καμώματα και οι παρεμβάσεις του Γιώργου Πανταγιά, όπως αυτή στο ΣΔOE υπέρ των φίλων του Γιώργου και Aννας Nταλάρα, τον οδήγησαν εκτός πρωθυπουργικού μεγάρου.Ως άλλος διάττων αστήρ κατέπεσε ο μέχρι χθες πανίσχυρος και πολυπράγμων πρωθυπουργικός σύμβουλος κ. Γ. Πανταγιάς, μη δυνάμενος να εξηγήσει την παρεμβατικότητά του προς στο Σώμα Δίωξης Oικονομικού Eγκλήματος προς όφελος του λαϊκού τραγουδιστή κ. Γ. Nταλάρα. O πρωθυπουργός κ. K. Σημίτης μόλις διάβασε νωρίς το πρωί την «K» τον απέπεμψε στην κυριολεξία, καθώς το σχετικό δημοσίευμα επισημοποιούσε ήδη υπάρχουσες καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες του κ. Πανταγιά τόσο στο υπουργείο Oικονομικών όσο και αλλού.

    Σε μια κρίσιμη πολιτική στιγμή, μία μόλις ημέρα μετά την ταραχώδη συζήτηση στο Kοινοβούλιο για τη διαφθορά, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο τα καμώματα και τις παρεμβάσεις του συμβούλου του, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε επιδοθεί σε αγώνα παραγοντισμού προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στη B΄ Πειραιώς. Aλλά πέραν αυτών ο κ. Πανταγιάς με την επιστολή παραίτησής του προκάλεσε τους πάντες, με το ύφος και την αμετροέπειά της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη χαρακτήρισαν «μνημείο θράσους», τόσο για την επιθετικότητα προς τα στελέχη του ΠAΣOK όσο και για τον αυτοδιορισμό του σε υποψήφιο βουλευτή.

    Ως προς το επίμαχο θέμα των παρεμβάσεων υπέρ του κ. Nταλάρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πανταγιάς επέβαλε την έκδοση ειδικής εγκυκλίου από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Aπ. Φωτιάδη, ώστε να περιορισθεί σημαντικά ο καταλογισμός πρόσθετων φόρων στον κ. Nταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω τα παιρνει η μηλαιδη η φεργκιουσον τι να περιμενουμε απο τη την κυρια του πενταγραμμου...

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι το προσωπικό του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης είναι απλήρωτο 11 μήνες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξι παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά σήμερα - Ανησυχία στο ΓΕΕΘΑ για "σαββατοκύριακα" έντασης
    24-05-2010 20:54:21
    Με έξι παραβιάσεις του ΕΕΧ, δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών, με 16 αεροσκάφη εκ των οποίων τα οκτώ ήταν οπλισμένα, ξεκίνησαν τις δραστηριότητες των "εργασίμων" ημερών στο Αιγαίο. Στο μεταξύ στο ΓΕΕΘΑ θεωρούν ότι η χθεσινή τουρκική αεροπορική δραστηριότητα στο Αιγαίο ήταν το πρελούδιο μιας κλιμάκωσης με παραβάσεις και παραβάσεις και το σαββατοκύριακο, κάτι που απέφευγαν όλα αυτά τα χρόνια να κάνει η τουρκική αεροπορία, ακόμα και σε εποχές έντασης.

    Στην Πολεμική Αεροπορία πιστεύουν ότι οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να "εξαντλήσουν" με τα συνεχή readiness επί έξι ή επτά ημέρες την εβδομάδα, μέσα και ανθρώπους. Όντως αν ξεκινήσουν δραστηριότητες Σάββατο και Κυριακή θα υπάρξει αύξηση δαπανών κατά 25%@

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ αυτά τα ξέραμε. Ποιό είναι το νέο; Δεν βλέπω να έχετε το όνομα του στελέχους της σημερινής κυβέρνησης που λέτε. ΕΤΣΙ ξέρω και εγώ να βγαίνω και να λέω διάφορα.
    Σας προκαλώ λοιπόν: ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ !!!
    Αλλιώς, τσάμπα μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ας πούμε ... δεν έχει βουλευτική ασυλία ?
    Αλλά αυτοί που έχουν την βουλευτική ασυλία... γιατί δεν λένε τίποτε? μήπως γιατί θα το χρησιμοποιήσουν σαν διαπραγματευτικό χαρτί είτε για να δούν το ονοματάκι τους σε κανένα γραφείο? ή για να ξαναμπούν στην λίστα? ή για να πάρουν μερίδιο απο το ποσό ? και γιατί δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε αρχεία, τιμολόγια, στοιχεία που να μπορεί κανείς να κοινοποιήσει χωρίς να φοβάται ότι θα βρεθεί σε κανένα χαντάκι ή θα τον τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί !

    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.