19/2/11

Το Ισραήλ αναγνώρισε την ελληνική ΑΟΖ

Νέα δεδομένα δημιουργεί στο θέμα των ΑΟΖ (Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών) η χθεσινή απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει την ελληνική ΑΟΖ, χωρίς η Ελλάδα να έχει προβεί -επισήμως, τουλάχιστον- σε ανακήρυξη.

Το Ισραήλ έδωσε χθες στη δημοσιότητα χάρτες, οι οποίοι περιγράφουν την πορεία που θα έχει ο αγωγός φυσικού αερίου από το κοίτασμα “Λεβιάθαν”, ο οποίος διακινείται από την αμερικανική εταιρεία Νoble Εnergy στην Ευρώπη, μέσω υποθαλάσσιου αγωγού που θα περνά από την Ελλάδα.

Με τους χάρτες αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίζεται το 100% της ελληνικής ΑΟΖ, η οποία αποτελεί συνέχεια εκείνης της Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των εν λόγω χαρτών γίνεται πριν η Ελλάδα αναγνωρίσει την ΑΟΖ της, αφού υπάρχει η γνωστή διαφωνία με την Τουρκία για την υφαλοκρηπίδα πέριξ του Καστελόριζου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ισραηλινοί χάρτες δόθηκαν και στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο, πάντως, ώς αργά χθες το βράδυ, απέφευγε κάποιο επίσημο σχόλιο. Διπλωματικές πηγές, ωστόσο, χαρακτήριζαν ως “αυτονόητο” το γεγονός ότι οι χάρτες του Ισραήλ αποτελούν “διαπραγματευτικό χαρτί” προς την Τουρκία.

Εξάλλου, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ειδοποιηθεί για τη χθεσινή εξέλιξη ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, με τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών, Αβ. Λίμπερμαν.

Εξελίξεις και στην κυπριακή ΑΟΖ
Την ίδια στιγμή, στην εκμετάλλευση της δικής της ΑΟΖ προχώρησε χθες και η Κυπριακή Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση Χριστόφια ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει, την ερχόμενη εβδομάδα, στην προκήρυξη 35 διεθνών προσφορών για την πρώτη γεώτρηση για φυσικό αέριο στο «οικόπεδο 12» της δικής της ΑΟΖ.

Μάλιστα, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου της Κύπρου, Σόλωνας Κασίνης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι η προκήρυξη των προσφορών θα γίνει από κοινού από την κυπριακή κυβέρνηση και την αμερικανική εταιρεία “Nobel Energy”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κάθε γεώτρηση θα στοιχίζει γύρω στα 65 εκ. ευρώ. και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, η μελέτη επικινδυνότητας και η περιβαλλοντική μελέτη, τις οποίες θα ολοκληρώσει ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Χιούστον σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ενέργειας.
ΑΥΓΗ

32 σχόλια:

  1. Απορώ και εξίσταμαι…
    Δε καταλαβαίνω καθόλου τους Έλληνες διπλωμάτες, τι στην ευχή δουλειές κάνουν? Είναι αποδοτικοί? Έχουν καμία επιτυχία στο ενεργητικό τους? Ας μην αναφέρουμε τη περίπτωση Οτσαλάν, Ιμίων, πατριαρχείου, υφαλοκρηπίδας, κ.ο.κ. Δεν είναι στο απυρόβλητο!
    Ας μας αναφέρουν μια επιτυχία τους σε Εθνικά θέματα την τελευταία 20ετία. Τι έγινε? Μεταλλάχθηκαν σε Δημόσιους υπαλλήλους??
    Όποιος στη μάχη πάει για να ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σημαίνει ότι το Ισραήλ παίρνει θέση υπέρ της Ελληνικότητας του Καστελόριζου.
    Πριν από 1,5 ακριβώς χρόνο, είχε κυκλοφορήσει πάλι χάρτες, όπου το Καστελόριζο, τοποθετούνταν υπό την Τουρκική δικαιοδοσία! Μετά από επανειλημμένες διαμαρτυρίες της Ελληνικής πλευράς απέσυρε τους χάρτες με καθυστέρηση μιας εβδομάδας!!
    Έχει ο καιρός γυρίσματα!
    Για εμάς βέβαια είναι καλό. Να έχουμε όμως τα μάτια ανοιχτά για τα ανταλλάγματα που σίγουρα θα γυρεύει.
    Οι Εβραίοι είναι έντονοι άνθρωποι! Επιφυλάσσουν ανάλογες εκπλήξεις και στους φίλους και στους εχθρούς τους, πάντα με γνώμονα όμως το δικό τους συμφέρον, που συνήθως τα θέλει όλα!!
    Ναι στη συνεργασία, όχι στα κολλητιλίκια, διότι ιδεολογικά βρισκόμαστε στον αντίποδα. Αυτή όμως η αντιθετότητα, μας επιτρέπει να εξισορροπήσουμε τα άκρα του άξονα που αρχίζει να διαταράσσεται από την προβληματική στήριξη του κέντρου του (Τουρκία+μουσουλμανικές εξελίξεις).
    Και κάθε φορά να σταθμίζουμε, όχι μόνο τα οφέλη αλλά και τις συνέπειες, που σαφώς προϋποθέτουν και τις σαφείς εγγυήσεις!
    Αυτό, νομίζω, οφείλει να κάνει μια σωστή εξωτερική πολιτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ευρώπη αναγνωρίζει ελληνική ΑΟΖ, αν και οι κίνδυνοι δεν εξέλειπαν...
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/02/blog-post_4470.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ευρωπαϊκή ένωση, το Ισραήλ και φυσικά έμμεσα και οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τα δικαιώματά μας στην χάραξη της ΑΟΖ ενω εμεις παραμένουμε μίζεροι και φοβισμένοι.
    Αυτες οι εποχές καταγράφονται στην ιστορία μας και οι απόγονοί μας θα ντρέπονται για την σημερινή μας κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πανηγυρίζουμε για τα στοιχειώδη δικαιώματά μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εξέλιξη, όπως και κάποιες άλλες συναφείς είναι εκπληκτική. Πάντα με επιφύλαξη, λόγω κάποιων περίεργων (με πραγματική βάση) όμως 'εμπλοκών' (π.χ. Κρήτη, Μακεδονία ?) και δεδομένου ότι η διοίκισή μας είναι παραλυτικά ανίκανη, νομίζω ότι οι ευκαιρίες στριμώγματος των μογγόλων είναι πρωτοφανείς. Επίσης ψάχνοντας την γενικευμένα αρνητική στάση του λαού μας απέναντι στους (πράγματι ιστορικά καταταλαιπωρημένους) 'Ωβραίους', νομίζω η εξήγηση εντοπίζεται στη μεγάλλη επίδραση της εκκλησίας μας στη σκέψη μας παιδιόθεν και το αντίστοιχο 'κόλλημά' της. Ας ξεπεράσουμε τα στερεότυπα και ας προχωρήσουμε!!
    ΙΚΓ
    Αποκόρωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο και παλι στους Ισραηλινους, που παραδειγματιζουν πως διαπραγματευσαι.

    Σε πληρη αντιθεση με τους δικους μας Νεο-Γενιτσαρους ζητιανους, ραγιαδες και πεμπτοφαλαγγιτες που δεν καταφεραν τιποτα αλλο εκτος της προοδευτικης αυτοκαταστροφης μας.

    - Διώξτε τους να τελειώνουμε...
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/02/blog-post_16.html

    - Μιχάλης Ιγνατίου, Δεν θα αυτοκτονήσουν οι Ελληνοκύπριοι...
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/01/blog-post_6880.html

    - Κωνσταντινούπολη vs Ἀθήνα (Tsoklh)
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/02/vs_15.html

    - Μελέτης Μελετόπουλος, "Το τελευταίο σοβιετικό μοντέλο στην Ευρώπη",
    http://neo.antibaro.gr/node/2396

    Ειμαστε αξιοι των επιλογων και τα χαλια μας!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ ........................ "στα οβρια υδατα .... και ΔΩΡΑ ΦΕΡΩΝΤΑΣ.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάμε οι σιωνιστές, προκειμένου να πιαστούν από κάπου, θα αναγνωρίσουν ΑΟΖ ως και στην ...Ελβετία !!!
    Πριν καιρό -το λέει και ο ΑΠΕΛΛΗΣ- τους είχε "ξεφύγει" η Μεγίστη...
    Φαίνεται ότι οι χάρτες που τους έχει δώσει η Τουρκία, είναι πολύ μικροί και δεν έχουν όλες τις ...λεπτομέρειες !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ναι! οι εβραίοι, οι ευρωπαίοι, οι αμερικάνοι, οι τούρκοι, οι μογγόλοι, οι αλβανοι, οι σκοπιανοι, οι βούλγαροι και γενικά ΟΛΑ τα σοβαρά κράτη κοιτάνε το συμφέρον τους και το υπερασπίζονται με νύχια και δόντια. Αυτό θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς. Ναι, δεν αναγνωρίζουν την ΑΟΖ Καστελορίζου για τα ωραία μας μάτια. Την αναγνωρίζουν γιατι εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα. Αφου αυτά συμπίπτουν και με τα δικά μας γιατι πρέπει να είμαστε καχύποπτοι και μίζεροι; Τόσα χρόνια δεχόμαστε εξεφτελισμους και ταπεινώσεις απο τους τούρκους, τελευταία στο παιχνίδι εξευτελισμου πήραν και οι ξυπόλτοι σκοπιανοί και οι αλβανοί. Τώρα βλέπουμε με μισό μάτι τις συγκυρίες που μας κάνουν τζάμπα μάγκες; Έλεος με τα κλαψουρίσματα και τους ψευτοπαλικαρισμους για το τι κάνουν οι άλλοι. Να κοιτάξουμε μόνο το καλό τις πατρίδας μας, όπως ακριβώς κάνουν και αυτοι, και να αρπάξουμε την ευκαιρία πους μας δίνεται σαν απο δώρο Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία Σε λίγο θα έρχεται η Αμερική, το Ισραήλ, η Κύπρος ακόμα και η ΕΕ και θα αναγνωρίζουν την ελληνική ΑΟΖ και εμείς θα τη διαπραγματευόμαστε με την Τουρκία και θα επιλέγουμε συνδιαχείριση του Αιγαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. //...Να κοιτάξουμε μόνο το καλό τις πατρίδας μας, όπως ακριβώς κάνουν και αυτοι, και να αρπάξουμε...//2:22 μ.μ.
    -----------------
    Τι να αρπάξουμε εμείς; Καμιά ...Παλαιστίνη;;;
    Οι Έλληνες δεν έχουμε την ίδια φιλοσοφία με Τούρκους και Ισραηλινούς που είναι ...αρπάχτρες!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >>Τι να αρπάξουμε εμείς; Καμιά ...Παλαιστίνη;;;
    Οι Έλληνες δεν έχουμε την ίδια φιλοσοφία με Τούρκους και Ισραηλινούς που είναι ...αρπάχτρες!!!
    τζιμης
    19 Φεβρουαρίου 2011 3:22 μ.μ.<<

    Μπα, και βεβαια δεν την εχουμε - απλως γουσταρουμε την "αρπαχτρα" του Ισλαμοφασισμου ... !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ==========================
    Οι Έλληνες δεν έχουμε την ίδια φιλοσοφία με Τούρκους !!!
    τζιμης
    ==========================

    Ε όχι βέβαια και να έχουμε και ίδια φιλοσοφία με σοβαρά κράτη που θέλουν να υψώσουν το ανάστημά τους στην ανατολική μεσόγειο! Όχι βέβαια! Προς Θεού!

    Εμεις οφείλουμε να είμαστε ένα κράτος περίγελος, ένα κράτος καρπαζοεισπράκτορας, ένα κράτος φοβισμένο, δειλο, μειονεκτικό, ένα κράτος δηλαδή που θα είναι άξιο να έχει πολίτες σαν τον "τζίμης"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή, όλοι οι άλλοι σιγά - σιγά αναφέρουν την ελληνική ΑΟΖ, εκτός από την αλητοελιτοκρατία μας! Προφανώς για να μην τής κολλήσουν τη ρετσινιά τής εθνικίστριας... (ενώ την Ε.Ε. ή το Ισραήλ δεν μπορεί κανείς να τούς αποκαλέσει Έλληνες εθνικιστές). Η δική μας όμως αλητοελίτ είναι ευαίσθητη σε κάτι τέτοια και δεν ανέχεται να ζει με τη ρετσινιά. Γι αυτό πρέπει να τούς πάρουμε με το καλό. Να τούς πούμε με τρόπο ότι και η Μύκονος μπορεί να έχει ΑΟΖ, ίσως εκεί να τσιμπήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2:.3 ..Ωραία Σε λίγο θα έρχεται η Αμερική, το Ισραήλ, η Κύπρος ακόμα και η ΕΕ και θα αναγνωρίζουν την ελληνική ΑΟΖ και εμείς θα τη διαπραγματευόμαστε με την Τουρκία και θα επιλέγουμε συνδιαχείριση του Αιγαίου!...

    Εκ των πραγμάτων έχει ακυρωθεί κάθε πολιτική διαπραγμάτευσης

    Για την συνδιαχείριση θα περιμένουμε λίγο να δούμε την σύνθεση των εταιρειών που θα αναλάβουν ττην εκμετάλλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο και να χτυπιέται το Ισραήλ,
    το Γκιοργκάκι δε χαράζει κοινή ΑΟΖ με Κύπρο.
    Μέχρι να τον διαολοστείλουμε από εκεί που μας κουβαλήθηκε,
    θα κανονίζει χάρισμα του Αιγαίου στην Τουρκία, με εταιρία την γαλλική Τotal
    που δίνει τις πιο μεγάλες μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. once yusufaki always yusufaki... σοφός ο ποιητής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλίμονο σ΄αυτούς που δεν έχουν νύχια να ξυθούν και περιμένουν από τον τοίχο.
    Αυτήν την παροιμία την επαναλάμβαναν συχνά οι Αθηναίοι, που ξεσηκώθηκαν και έλαβαν μέρος στην Δεύτερη πολιορκία της Ακρόπολης. Το ξέρω γιατί ανάμεσά τους ήταν και πρόγονός μας.
    Διαχρονική η σημασία της φαίνεται!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...
    Οι ισλαμοκεμαλιστές Τούρκοι και οι σιωνιστές Ισραηλινοί, είναι της αυτής συνομοταξίας: Αρπάζουν την γη άλλων λαών (Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων, Παλαιστινίων, Σύρων, Λιβανέζων κλπ) διότι όπως λένε, τους ανήκει.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...
    Οι ισλαμοκεμαλιστές Τούρκοι και οι σιωνιστές Ισραηλινοί, είναι της αυτής συνομοταξίας: Αρπάζουν την γη άλλων λαών (Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων, Παλαιστινίων, Σύρων, Λιβανέζων κλπ) διότι όπως λένε, τους ανήκει.

    τζιμης



    Τους ταδωσε ο Γιαχβε Τζιμη!!!!!
    Οταν δεν κοιταγαμε εμεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ
    19 Φεβρουαρίου 2011 11:15 π.μ.
    "Ναι στη συνεργασία"

    Μπραβο Απελλη,αντε και Ραββινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελίνα Γαληνού είπε...
    Αλίμονο σ΄αυτούς που δεν έχουν νύχια να ξυθούν και περιμένουν από τον τοίχο

    Αν δεν το εχεις δοκιμασει το ξυσιμο στον τοιχο χανεις.Δοκιμασε το και ξαναγραψε,ειναι γλυκιτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ τζιΜΙΤ

    Και ποιός λαός είναι οι "Παλαιστίνιοι";
    Αυτοί μήπως που μιλάνε την ανύπαρκτη "παλαιστινιακή" γλώσσα;
    Αυτοί που λατρεύουν την επίσης ανύπαρκτη "παλαιστινιακή" θρησκεία;

    Αυτός ο μουφο-λαός που αυτο-ονομάστηκε έτσι μετά το 1964;
    Όπως οι "τούρκοι" της Δυτικής Θράκης, ε; Που οι "κακοί" Έλληνες τους έκλεψαν τη γη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τζιμακο,

    μια χαρα "καταλαβαινουμε" - και γουσταρουμε την "αρπαχτρα" του Ισλαμοφασισμου ... !

    >>Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...
    Οι ισλαμοκεμαλιστές Τούρκοι και οι σιωνιστές Ισραηλινοί, είναι της αυτής συνομοταξίας: Αρπάζουν την γη άλλων λαών (Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων, Παλαιστινίων, Σύρων, Λιβανέζων κλπ) διότι όπως λένε, τους ανήκει.
    τζιμης 20 Φεβρουαρίου 2011 4:02 μ.μ.<<

    Για ξανακανε μια προσπαθεια ...!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Τζιμης
    +1.000

    Η Ελλαδα δεν ειναι κλεφτρα.
    Η ΑΟΖ ειναι καινουργιος σχετικα ορος.
    Το δικαιο ειναι να το παμε με την υφαλοκρηπιδα. Και ως γνωστο το Καστελοριζο δε μπορει να εχει υφαλοκρηπιδα, γιατι επικαθεται στην υφαλοκρηπιδα της Ανατολιας.
    Αυτο θα πει και η Χαγη.

    Και δε μπορει η Τουρκια να μην εχει τιποτα. Εξαλλου για να αναγνωριστει η ΑΟΖ που θελουν οι βρωμιαρηδες σιωνιστες πρεπει η Ελλαδα να επεκτεινει στα 12 ν.μ. Αλλα δε θα τολμησει αφου ειναι casus belli. Oποτε, η ΑΟΖ ειναι της Τουρκιας και της Αιγυπτου εκει, και οχι της Ελλαδος.

    Οι Ελληνες ειναι δικαιοι, δεν ειναι κλεφτες και αρπαγες όπως οι σιωνιστές και οι Κύπριοι. Που έκλεψαν την ΑΟΖ της Βόρειας Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. H Ελλάδα -όπως και η Κύπρος- έχει δική της ΑΟΖ, με όλα τα νησιά της μέσα.
    Τα οποία ως γνωστόν έχουν και αυτά υφαλοκρηπίδα και δεν είναι ανάγκη να πάμε στην Χάγη να μας το πει.

    Το μόνο που δεν έχει η Ελλάδα, είναι πατριωτικές κυβερνήσεις που να επιβάλλουν αυτά που πρέπει, σε αυτούς που τα αμφισβητούν...

    Όταν θα τις αποκτήσει, ΟΛΑ αυτά θα λυθούν αυτόματα, αφού δεν θα έχουμε και κάποιον να μας απειλήσει με κάζους μπέλι και να μασήσουμε!
    Μπορούμε δε -Έλλαδίτες και Κύπριοι- να καθαρίσουμε και ΜΟΝΟΙ μας.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ
    19 Φεβρουαρίου 2011 11:15 π.μ.
    "Ναι στη συνεργασία"

    Μπραβο Απελλη,αντε και Ραββινος.

    20 Φεβρουαρίου 2011 7:42 μ.μ.

    ------------------

    Αυτό το είπες για μένα;
    Θα είσαι καινούργιος φαίνεται στο ιστολόγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. //...Και ποιός λαός είναι οι "Παλαιστίνιοι";// 7:47 μ.μ.
    ----------------
    Κοπελιά, Παλαιστίνιοι/Άραβες είναι αυτός ο αρχαίος λαός που έχετε και σφάζετε στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη.
    Και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη που ζουν εξόριστοι σε άλλες αραβικές χώρες και που μια μέρα θα γυρίσουν στην πατρώα γη τους.

    Παλαιστίνιοι είναι και αυτοί οι ηγέτες τους με τους οποίους κατά καιρούς συνομιλεί το Ισραήλ για Παλαιστινιακό κράτος, χωρίς να αμφισβητεί την ύπαρξη Παλαιστινιακού λαού.

    Μόνο εσύ ζεις σε μια άλλη πραγματικότητα (εικονική) και δεν βλέπεις να υπάρχει άλλος λαός στην Μέση Ανατολή, πλην του Ισραήλ.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. >>H Ελλάδα -όπως και η Κύπρος- έχει δική της ΑΟΖ, με όλα τα νησιά της μέσα.
    Τα οποία ως γνωστόν έχουν και αυτά υφαλοκρηπίδα και δεν είναι ανάγκη να πάμε στην Χάγη να μας το πει.
    Το μόνο που δεν έχει η Ελλάδα, είναι πατριωτικές κυβερνήσεις που να επιβάλλουν αυτά που πρέπει, σε αυτούς που τα αμφισβητούν...
    Όταν θα τις αποκτήσει, ΟΛΑ αυτά θα λυθούν αυτόματα, αφού δεν θα έχουμε και κάποιον να μας απειλήσει με κάζους μπέλι και να μασήσουμε!<<

    Σωπα ... !

    Ευτυχως δηλαδη που υπαρχει η Αμερικη, και το Ισραηλ, εως τοτε που "θα λυθουν ολα αυτα αυτοματα".

    >>Μπορούμε δε -Έλλαδίτες και Κύπριοι- να καθαρίσουμε και ΜΟΝΟΙ μας.
    τζιμης, 21 Φεβρουαρίου 2011 7:41 π.μ.<<

    Γιατι μεχρι να "μπορεσουμε", το μονο σιγουρο ειναι πως θα συνεχιζουμε να ανταγωνιζομαστε την Προοδευτικη διαλυση μας με καποιες Μπανανιες.

    Κατα τα αλλα, ζητω ο ειρηνοφιλος Ισλαμοφασισμος, ο Αι-βασιλης, και ο Αμερικανο/Ισραηλινος Σατανας για την ξευτιλα μας !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ
    19 Φεβρουαρίου 2011 11:15 π.μ.
    "Ναι στη συνεργασία"
    Μπραβο Απελλη,αντε και Ραββινος.
    20 Φεβρουαρίου 2011 7:42 μ.μ.

    ------------------

    Αυτό το είπες για μένα;
    Θα είσαι καινούργιος φαίνεται στο ιστολόγιο!!

    21 Φεβρουαρίου 2011 12:17 μ.μ.

    Ειμαι νεος στο ιστολογιο και βλεποντας να ζητεις συνεργασια με τους εβραιους νομισα οτι εισαι δικος μας.Παντως αν σε ενοχλησα το εκανα χωρις να το θελω.Τελικα θελεις η οχι συνεργασια με εμας οπως και εγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι στη συνεργασία, όχι στα κολλητιλίκια,

    21 Φεβρουαρίου 2011 5:31 μ.μ.
    ---------------------

    Ξέχασες Εβραίε, (αν δεν κάνω λάθος) να αναφέρεις και την δεύτερη πρόταση μου.

    "όχι στα κολλητιλίκια,"

    Που σημαίνει συνεργασία όπου χρειάζεται αλλά όχι και έρωτας εκ πρώτης όψεως!!
    Ας το δούμε σαν γνωριμία από γραφείο συνοικεσίων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.