17/2/11

"Σε αυτούς που μας χωρίζουν σε γεράκια και περιστέρια λέμε να πάνε να γ........"

Ο Δήμαρχος Osman Baydemir του Μητροπολιτικού δήμου του Ντιγιαρμπακίρ καταδικάστηκε σε αποζημίωση TL30.000 (€ 15.000) απο Τουρκικό δικαστήριο (Πρωτοδικείο Αγκυρας) προς τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν. Ο ίδιος Τούρκος πρωθυπουργός είχε μηνύσει τον Κούρδο Πολιτικό με την κατηγορία της προσβολής της προσωπικότητας του για μια φράση( "Σε αυτούς που μας χωρίζουν σε γεράκια και περιστέρια λέμε να πάνε να γ..." ) στον λόγο που εκφώνησε την 24η Δεκεμβρίου 2009 στο Ντιγιαμπακίρ μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης σε εκδήλωση του Κουρδικού Κόμματος ΒDP (Κόμμα Δημοκρατίας και Ειρήνης),

Ο Μπαϊντεμίρ δήλωσε ότι επρόκειτο να καταβάλει το πρόστιμο δηλώνοντας τον θαυμασμό του για την ταχύτητα έκδοσης της απόφασης απο την Τουρκική Δικαιοσύνη.Ο Κούρδος Πολιτικός παραδέχτηκε ότι η φράση που χρησιμοποίησε δεν ήταν ευγενική όμως αυτό οφείλεται στην αγανάκτηση του για τις συνεχείς διώξεις εις βάρος των Κούρδων και στην έλλειψη σεβασμού απέναντι τους.

.
Η βιομηχανία αγωγών που έχει στήσει ο Τουρκος Πρωθυπουργός κατά δημοσιογράφων, σκιτσογράφων , πολιτικών του έχει αποφέρει σηματικά ποσά και δεν είναι λίγες φορές που αρθρογράφοι των λοιδωρούν αναφέροντας ότι βιοπορίζεται απο τα χρήματα αυτά των αγωγών.

4 σχόλια:

  1. Αφού οι ηλίθιοι κούρδοι [κούραδοι], σαράντα εκατομμύρια και, λένε ότι είναι... κάθονται και τους γ. οι κ... τουρκο-εβραίοι, καλά να πάθουν και να πληρώνουν τα πρόστιμα του αλήτη εβραίου Ερντογκάν που βρήκε ευκαιρία να παίξη με τις πλάτες των εβραιοκεμαληστών πασάδων, των φίλων των δικών μας αλητών ξεπουλητών πωλητικών της ξεφτιλισμένης ελλαδοεβραϊκής δεινοκρατίας /δειμοκρατίας, κυνοβουλευτικής, τροϊκανικής, όπως το δείς, αντί να πάρουμε όλοι τα παλούκια και να τους γ. την μάννα που τους πέταξε κι εδώ κι εκεί. Ἇ. Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μαζέψουμε κι εμείς λεφτά να σηκώσουμε μεγάλες πινακίδες σε όλες τις εισόδους της χώρας, στις οποίες να γράψουμε το ίδιο:
    " ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Αϊ ΣΙΧΤΙΡ !!!"
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 12:26 π.μ.

    >εβραίου Ερντογκάν<

    Έχεις κάποια απόδειξη που να στηρίζει τον ισχυρισμό σου;

    Γενικό ερώτημα: Πόσοι ΜΗ Εβραίοι υπάρχουν στον κόσμο; Φαντάζομαι ελάχιστοι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο 12:26 π.μ., γράφτηκε ακριβώς για να προκαλέσει το δικαιολογημένο σχόλιο της κοπελιάς 11:46 π.μ.
    Εκτός και εάν το έγραψε η ίδια, σε μία προσπάθειά της να εξομοιώσει τους αντισιωνιστές, με αυτό το βλήμα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.