6/2/11

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΣΥ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Εφ. Μπιρλίκ 3-2-2011 

Ιλχάν Αχμέτ : Ο Σαμαράς προέρχεται από το ¨Δίκτυο 21¨

O δικηγόρος και τέως βουλευτής Ροδόπης με την Ν.Δ. και ιδρυτικό μέλος της ¨Δημοκρατικής Συμμαχίας¨ Ιλχάν Αχμέτ έσπασε την σιωπή του σχετικά με την Ν.Δ. και μιλώντας στην εφημερίδα Μπιρλίκ προέβη σε εντυπωσιακές δηλώσεις για τους εκπροσώπους της Ν.Δ. στον νομό Ροδόπης. Ο Ιλχάν είπε πως ο Στυλιανίδης στα θέματα της μειονότητας έκανε τα αντίθετα από αυτά που του πρότεινε. Είπε πως ο Στυλιανίδης και η Ν.Δ. μετακινούνται ιδεολογικά, πως ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς προέρχεται από το ¨Δίκτυο 21¨ και πως το παλιό του κόμμα η ¨Πολιτική Άνοιξη¨ είχε ιδρυθεί με την βοήθεια του Δικτύου 21.

Τα πιο αξιοπρόσεκτα από αυτά που είπε στην ιδιαίτερη συνομιλία που είχαμε μαζί του είναι τα εξής :
¨Εγώ πλέον με την πείρα που έχω αποκομίσει, επιθυμώ να λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια προς τους μειονοτικούς. Υπάρχει ένα παιχνίδι που παίζεται. Και αυτό το παιχνίδι πρέπει να το μάθει ο άνθρωπος της μειονότητας.

Είδαμε και διαπιστώσαμε μέρα με τη μέρα, πως κατά το διάστημα 2007-2009 η κυβέρνηση του Καραμανλή και οι τοπικοί της εκπρόσωποι Ευριπίδης Στυλιανίδης και Κώστας Ναλμπάντης, πήγαν προς τα άκρα δεξιά. Αν χρειάζεται να δώσω παράδειγμα, δεν σας είχε ανησυχήσει ότι δεν είχανε πει ένα ¨στοπ¨ στην αρνητική στάση που είχε κρατήσει ο Γ.Γ. της περιφέρειας Δημήτρης Σταμάτης στο θέμα των εγκαινίων της τράπεζας Ζιραάτ ; Τι θα πείτε για το γκρέμισμα της βρύσης που είχε γίνει χάριν ανθρωπιάς στο χώρο του ιστορικού πανηγυριού του Σέτσεκ ; Τι θα πείτε για το θέμα της σμίκρυνσης του ύψους των μιναρέδων μας ; Σε ποιο πόστο ήταν άραγε τότε ο Στυλιανίδης ; Γιατί δεν βρήκε μια λύση για αυτά ; Γιατί δεν τα παρεμπόδισε ; Μήπως τα έκανα εγώ αυτά ; Εγώ με όλη μου τη δύναμη θέλησαν να προστατέψω τους πάντες και όλα, αλλά είδα ότι υπάρχουν παιχνίδια γύρω από τις ψήφους. Κάποιοι για να διασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον, στήριζαν την πλειονότητα, ενώ αποτέλεσαν εμπόδιο για τους μειονοτικούς. Χωρίς να ντρέπονται μάλιστα πήγαν και ζήτησαν ψήφο από τους μειονοτικούς. Και παρά όλα τα αρνητικά αυτά στοιχεία πήραν ψήφους. Αυτό λοιπόν εγώ δυσκολεύομαι να το αντιληφθώ. Μα αυτοί οι άνθρωποι θέλησαν να απομακρύνουν την μειονότητα από την Ν.Δ. Γιατί ; Διότι εδώ υπάρχει ένας καβγάς για την καρέκλα. Αυτοί λοιπόν, αυτή τη καρέκλα δεν θέλουν να τη δώσουν σε ένα Τούρκο¨.
…………………………….
Μέχρι αυτό το κόμμα (ΔΗΣΥ) να δυναμώσει μέσα στους Έλληνες, αν η μειονότητα κινούμενη μαζικά του δώσει μια ισχυρή στήριξη τότε είναι πολύ πιθανό να βγάλει ένα βουλευτή, και αν υπολογίσουμε ότι θα βγει και ένας από το ΠΑΣΟΚ, τότε θα έχουμε πιάσει τον στόχο των δύο Τούρκων βουλευτών. Στις επόμενες εκλογές, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έρθει μόνο του στην εξουσία, θα κάνει κυβερνητικό συνασπισμό με την Ντόρα.(http://tourkikanea.gr/2011/02/04/ilhan/

*Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Χρύσανθου Λαζαρίδη φιλοξενεί σήμερα το Βήμα με τίτλο «Δεν είμαι... ανεμοδούρας»  πατείστε εδώ

11 σχόλια:

  1. Οταν θυμάται χαίρεται και αυτός!!!!!Ειναι με την Μπόρα;;; που θα περάσει;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε γαμώ τα κομμένα σας, πόσοι 'Ελληνες βουλευτές υπάρχουν στην Τουρκία??? Που έχετε και παράπονο... ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!! ΕΞΩ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιόπουστρα βρωμό γενίτσαρε δεν βλέπεις την φάτσα σου ότι είσαι ή Έλληνας ή βούλγαρος που έχει εξισλαμιστεί; Δεν έχεις μογγολική φάτσα δεν το βλέπεις; Σε τσούζει ο Σαμαράς που είναι πατριώτης ε; Τρέχα με την ντόρα την πόρνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sand
    Συμπέρασμα του άρθρου: Αν θέλετε εξαγορά της Θράκης από τουρκικά κεφάλαια, μειονότητα με τουρκική συνείδηση και μιναρέδες μέχρι τον ουρανό, στηρίξτε Ιλχάν Αχμέτ και Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ενας ΚΟΠΡΙΤΗΣ απο αυτούς που ανέφερε ο Πάγκαλος. Ειναι Πασοκογεννημένος αλλα και ΝΔθρεμμένος δημιουργημα και των δυο.
    Και πρέπει να ανεχόμαστε αυτούς τους κοπρίτες όπως λέει ο αγαπητός μας Πάγκαλος που αυτοί οι κοπρίτες διαμορφώνουν μόνο αρνητικά εικόνα για την Ελλάδα μέσα κυρίως όμως στο εξωτερικο στους Φράγκους (Ε.Ε) και τους ανίδεους Αμερικανούς.

    Δειτε τι έιπε ο τωρινός πρωθυπουργός της Αγγλίας (ναι Αγγλίας οχι GB γιατι αυτοί είναι τα Αφεντικά) για την πολυπολιτισμικότιτα και πλυθυσμιάκες απροσάρμοστες καθοδηγούμενες ομάδες και ενίοτε όχλοι και θα του βγάλετε το καπέλο.

    Μας δίνουν μάθημα πατριωτισμού και τάξης και κοινωνική ασφάλιας οι εγγλέζοι και ας μην μας αρέσει.

    Εγώ πάντως τους θάυμάζω για την αποφασιστικότηα τους τον επαγγελματισμό και την πρόάσπιση των εθνικάων συμφερόντων τους με νυχια και δόντια.
    Ανεξαρτητα αν εχουν αρκετες φορές ανθελληνική στάση μηπως πρέπει να τους μιμηθούμε;
    Χρόνια τωρα μας δίνουν μαθήματα ότι γεύση και να έχουν ας ακολουθησουμε το μανοπάτι τους μπας και βγάλουμε το κέφαλι απο τον βουρκο και αναπνέυσουμε λίγο εθνική αξιοπρέπεια την οποία με αιμα και ανυπολογιστο πονο μας χάρισαν οι πρόγονοι μας για να ζούμε την ευμάρεια μας - τρομάρα μας.

    ΜΑΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ντόρα πάντα στο πλευρό της Τουρκίας , πρόθυμη καμαριέρα του οθωμανολαγνισμού , υποστηρίχτρια του ναυαγισμένου εθνοπροδοτικού σχεδίου Ανάν, και του κάθε πρακτορίσκου της Άγκυρας σε ελλη νικό έδαφος.

    Για να κάνει συνασπισμό με την κυρ Ντόρα το Πασόκ θα πρέπει το κόμμα της να έχει μπεί στην ελληνική βουλή με πάνω από 3 %. Το κόμμα της όμως δεν έχει καμία απήχηση στην ελληνική κοινή γνώμη και βρίσκεται στα πρόθηρα της διάλυσης. Το πιθανότερο είναι να γυρίσει στην ΝΔ μετά απο 5-6 χρόνια αλλα κάτι τέτοιο δεν το θέλουν οι οπαδοί της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ Ιλχάν Αμέτ εχει ξεχασει μήπως τα εμβάσματα που πέρνει απο το προξνείο της Κομοτηνής για να κάνει την προπαγάνδα της Τουρκίας στη Θρακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί έχουν νά πούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ γιά τήν τουρκική σημαία του βουλευτή τους; Ο άνθρωπος δείχνει ότι εξυπηρετεί τά συμφέροντα του τουρκικού κράτους. Καί τό τουρκικό κράτος θέλει τή Δυτική Θράκη δική του.

    Συνεχίστε νά ψηφίζετε τό κόμμα πού έβαλε τά τουρκικά στά σχολεία, πού εκτουρκίζει τή δυτική Θράκη, πού έγραψε γιά τό συνωστισμό, πού καταθέτει στεφάνια στόν σφαγέα των Ποντίων. ΚΑτά τά άλλα η Χρυσή Αυγή είναι τά άκρα.

    Ρέ, οι γενίτσαροι θά μας κάνουν όλους χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δειτε την φωτογραφια - Με πιο δικαίωμα αναρτα τουρκιη σημαια διπλα στην Ελληνικη ο βουλευτης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
    Τού Δημήτρη Ψαθά.


    "Τήν εποένη το πρωί-Κυριακή 5 τού Σεπτέμβρη 1921- μαζευτήμαν στά δύο,ακραία κελλιά τής φυλακής,όπου έγινε λειτουργία μέ τόν παπά-Γιώργη από τό ΄Ακ-δάγ-Ματέν,καί τών διάκο Βασίλειο Φελέκη,μέσα σέ μιά βαρειά ατμόσφαιρα κατήφειας καί θλίψης.Ο διάκος γία νά εχψυχώση τούς μελλοθανάτους πού ήσαν σίγουροι όλοι γιά τήν καταδίκη,έβγαλε λόγο καί κατέληξε μέ τούς γεμάτους νόημα στίχους:
    Όταν τρωγόντουσαν κάποτε τά φύλλα τής αμπέλου από τήν αίγα τήν τρελλή,τό κλήμα τής απάντησε:
    -΄Οταν κι'αν τρώς αλύπητα τά πράσινά μου φύλλα
    καινούρια θά βλαστήσουνε κλωνιά σταφυλοφόρα πού τό ζουμί τους θά γενή σπονδή στο σφάξιμό σου.
    Ύστερα κοινωνήσαν μέ επί κεφαλής τόν πρωτοσύγγελο Πλάτωνα,πού γυρίζοντας στούς άλλους είπε:
    -Συγχωρήστε με καί ο Θεός συγχωρήσει υμάς.
    Στίς δέκα τό πρωί διαταχτήκαν νά ετοιμαστούν πάλι γιά το δικαστήριο καί μέ τήν ίδια παράταξη οι 95 συνοδευόμενοι απ'τούς ενόπλους φρουρούς,τραβήξαν προς τόν ανηφορικό δρόμο που οδηγούσε πρός τήν γαλλική σχολή:"Εκεί ήρχισεν εκ μέρους τών δικαστών καί πρό παντός υπό του προέδρου Ε μ ί ν,λυσσαλέα καταφορά εναντίον πολλών,ως μετεχόντων εις τό περί ανεξαρτησίας τού Πόντου κίνημα.Απέδιδε εις διαφόρους τών παρισταμένων ιδιότητες διοργανωτών,στρατολόγων,εκτελεστών καί τούς κατηγορούσε ως διατρέφοντας αντάρτας καί προμηθευτές πολεμεφοδίων.Μή δεχόμενος αντιλογίας,δικαιολογίας,καί ανασκευήν τών επιρριπτομένων αιτιάσεων,ηδονίζετο μέ τό τοιούτον έλεγχον,παρέτρεχε τόν ένα μετά τόν άλλον καί όταν εις μίαν στιγμήν προσέβλεψεν εις εμέ,"σύ δάσκαλε,είπε,εγύμναζες τούς νέους ως στρατιώτας τής ανταρσίας:"Δέν επρόφθασα νά αντείπω ότι δέν έχω ειδικότητα τής γυμναστού,καί απετάθη πρός άλλους συνεχίζον τάς αορίστους κατηγορίας......καταδικάστηκαν...
    "Επειδή απεδείχθη ότι οι παρόντες καί τινες τών απόντων εσκέπτοντο καί ενήργουν νά ιδρύσουν Δημοκρατίαν τού Πόντου,αποσπώντες μέγα τμήμα τού Οθωμανικού Κράτους,από Τραπεζούντος μέχρι τού Ζογκουλδάκ...μέχρι Σεβαστείας,καταδικάζονται 69 προύχοντες εις τό δι'αγχόνης θάνατον,15 ερήμην εις θάνατον.....
    Αναγινώσκει τά ονόματα.....
    Μητροπόλιτικοί...Ιατροί...Φαρμακοποιοί....Δικηγόροι...Έμποροι....Μετά τόν απαγχονισμόν πάντων,απογυμνωθέντες υπό τών εντεταλμένων δημίων.....ερρίφθησαν εις έν λάκκον "χωρίς λιβάνι καί κερί,χωρίς παπά καί ψάλτη".....

    Δώστε μιά απάντηση καί οι δικοί μας Πολιτικοί ,αλλά καί οι Έλληνες Πολίτες Μουσουλμάνοι τής Θράκης,πού θέλετε τάχα τήν Ανεξαρτησίαν σας....
    Γιατί μάς αφανήσατε;
    Τραπεζούντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος είπε...

    Ο κ Ιλχάν Αμέτ εχει ξεχασει μήπως τα εμβάσματα που παίρνει απο το προξενείο της Κομοτηνής για να κάνει την προπαγάνδα της Τουρκίας στη Θρακή.
    6 Φεβρουαρίου 2011 4:50 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Δειτε την φωτογραφια - Με πιο δικαίωμα αναρτα τουρκικη σημαια διπλα στην Ελληνικη ο βουλευτης ?

    6 Φεβρουαρίου 2011 6:52 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.