24/3/11

«Γελοία» η διαφωνία για την ονομασία μεταξύ πΓΔΜ και Ελλάδας


Από την εφημερίδα της πΓΔΜ Dnevnik

Από την 21η  Μάρτιου, το ΔΔΧ εξετάζει την προσφυγή που κατάθεσε η  πΓΔΜ εναντίον της Ελλάδας. 

Μέσω ενός διπλωματικού τηλεγραφήματος που αποκαλύφθηκε από τη Wikileaks, μαθαίνουμε ότι ο σημερινός αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, θεωρούσε «γελοία» το 2008 την διαφορά για την ονομασία μεταξύ των Σκοπιών και της Ελλάδος που διαρκεί ήδη 20 χρόνια.

«Η διαφωνία για την ονομασία μεταξύ πΓΔΜ και Ελλάδας είναι γελοία και καταστροφική από την αρχή. Πρέπει να επιτρέψουμε στη γείτονα μας, τα Σκόπια, να χρησιμοποιεί το όνομα που διάλεξε. Από την πλευρά της, η Αθήνα θα έπρεπε να χαρεί ότι τα Σκόπια θέλουν να χρησιμοποιούν αυτή την ονομασία». 

Αυτή είναι η δήλωση του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ τον Φεβρουάριο του 2008 στην Αθήνα, σύμφωνα με τη μυστική αλληλογραφία που δημοσίευσε η Wikileaks.
Σύμφωνα με έκθεση που απέστειλε ο Σπέκχαρντ από την Αθήνα προς το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., ο Πάγκαλος θεωρούσε την ελληνική θέση παράλογη.

Κατά τη γνώμη του Πάγκαλου, η πρόταση της ονομασίας του μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς ήταν μια λογική προσέγγιση. 
Επίσης διαβεβαίωνε την επικεφαλή της ελληνικής διπλωματίας Ντόρα Μπακογιάννη, ότι το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) δεν θα έκανε κατάχρηση του θέματος.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι από τα πιο αξιοσέβαστα και ενεργά μέλη του ΠΑΣΟΚ, σήμερα στην εξουσία. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της ελληνικής κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό του Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων και Άμυνας και της Επιτροπής Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, που δημιουργήθηκαν πρόσφατα.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πρώην υπουργός Εξωτερικών, είναι επίσης γνωστός για την έντονη γλώσσα του και την αδέξια διπλωματία του.

18 σχόλια:

  1. Να, με ποιο τρόπο ο παχύσαρκος προδότης προμήθευσε με "βέλη" εναντίον της Ελλάδας την άδεια φαρέτρα των Σκοπιανών!!

    Με τέτοιους "Έλληνες", τι να τους κάνουμε τους εχθρούς;


    Θα έχει τραγικό τέλος κάποια ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι δεν έχουμε μια κοινή πολιτική προς τέτοια θέματα, μας έχει χαντακώσει ως έθνος!! θα φάμε τα κεφάλια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αρκει που εχει μια μιζερη και τραγικη ζωη; Ουτε να σκουπιστει μονος του δεν μπορει οταν εχει παει στην τουαλεττα με το βαρος που εχει, να μην μιλησω για τ αλλα προβληματα υγειας που σιγουρα εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Πάγκαλο δεν πουλάει την δικιά του ιδιαίτερη Πατρίδα. Ως γνωστόν έχει δηλώσει αλβανός στην καταγωγή, στον Ιο της Ελευθεροτυπίας. Ας πάει στην Αλβανία να γίνει αντιπρόεδρος, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε εδώ τους αλλογενείς που μας τους φόρτωσαν οι ξένες δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτουνου η θεση ειναι στο τρελλοκομειο...τι τον αφηνουν λυτο...
    Ολους θα μας φανε τα σκουληκια Απελλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δεδομένος ο φόβος των σκοπιανών για απορρόφησή τους από τη Βουλγαρία. Φόβος ο οποίος τους έκανε να οικοιοποιηθούν το όνομα "Μακεδονία" ως αντίβαρο. Αντί λοιπόν να κραυγάζουμε την εσωστρέφειά μας, καλό θα ήταν να επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις για αυτά που λέει ο Πάγκαλος. Στο κάτω-κάτω παραμένει ένας ευφυής πολιτικός, κάτι που στις μέρες μας έχει καταντήσει ιδιαιτέρως δυσεύρετο.
    Ο πατριωτισμός τύπου "ΑΠΕΛΛΗΣ" είναι στην ουσία εθνική προδοσία: ο ισχυρός ξανοίγεται, δεν περιχαρακώνεται σε ανούσιες διαμάχες και απρεπείς διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάθηκε ο κόσμος να τον επισκεφτεί ο ακατανόμαστος στα γενέθλιά του να του πει να τα εκατοστήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "...μεθείστε με τό Αθάνατο κρασί του Εικοσιένα!"
    Κωστής Παλαμάς

    "Τό πιό πυκνό σκοτάδι,είναι λίγο πρίν Ξημερώσει(κοντΑυγή)!"
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"Γέρος".

    Χαράζει αναπόδραστα μιά νέα πορεία
    τού Ελληνικού Κράτους,πορεία τού ΈΘΝΟΥΣ!
    Αγώνας γιά ό,τι καλλίτερο!
    Χωρίς όρια καί χωρίς τέρμα είναι η προσπάθεια τού ανθρώπου ,γιά νά βελτιώσει τίς συνθήκες τής ζωής του.
    Όπως καί τότε δέν τούς χαρίστηκε τίποτε.Πολλοί έγιναν πλουσιώτεροι καί άλλοι δούλευαν σκληρά κερδίζοντας τή μάχη τής ζωής μέ καθημερινό μόχθο καί αγωία.
    Έτσι καί σήμερα συνέλληνες,πρέπει νά δώσουμε γιγάντιες μάχες μέ ανθρώπους κακούς,σκληρούς,πού θέλουν νά μάς γονατίσουν,δικούς μας καί ξένους.
    Ο άνθρωπος μπορεί νά δάμασε,επιβλήθηκε καί στά σοιχεία τής Φύσεως,δέν κατάφερε όμως νά επιβληθεί σέ κάποιους,πού έχουν ως έπάγγελμα
    τόν αεριτζήδικο(κομπραδόρικο)πλουτισμό-παραστιτισμό.
    Άς ξαναγεννηθούμε!
    Αύριο είναι η μεγάλη ημέρα τής
    Παλγγενεσίας!
    Μάς έχουν σπρώξει νά αισθανόμαστε ένοχοι,τάχα σέ μάς ανήκουν οι ΕΥΘΎΝΕΣ,γιά τό κατάντημά μας.
    Κάποιοι μάς έκοψαν καί συνεχίζουν νά μάς κόβουν το δρόμο γιά τήν προκοπή μας.
    Όμως η "ψυχή"τής Πατρίδας μας,τού Έθνους μας είμαστε εμείς οι Έλληνες Πολίτες,όλοι μαζί καί στά καλά καί στά κακά.
    Γιατί είαστε Έλληνες!
    Γιατί έτσι μάς αρέσει!
    Τιμώντας τήν Μνήμη τους,νάναι αιώνια !
    Αφιερώνω τό δημοτικό πού τραγούδησαν τό θάνατο τού ήρωα Γρηγόρη Δικαίου- ΠαπαΦλέσσα:
    "Τού Φλέσσα η μάννα κάθεται στήν Πολιανή στή ράχη,Τά Κοντοβούνια γνάντευε καί τά πουλιά ρωτάει.
    "Πουλάκια μ'αηδονάκια μου,πούρχεσθε στόν αέρα,/μήν είδατε τό στρατηγό,τόν Φλέσσα
    α ρ χ ι μ α ν δ ρ ί τ η:"
    "Ο Φλέσσας βάνει μιά φωνή καί λέει στά παλικάρια:"Τώρα παιδιά θά σάς ιδώ άν ήστε παλληκάρια" . . . .
    Μιά μπαταργιά τού 'ρίξανε,πικρή,φαρμακωμένη".
    Πότισε τίς ρίζες τής ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ μέ τό δικό του αίμα,γιά τήν δική μας ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    Μένει ολοζώντανος καί αναμεσά μας!

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελοία και καταστροφική η διαφωνία για το όνομα κύριε αντιπρόεδρε ή μήπως γελοίος και καταστροφικός για την Ελλάδα κάποιος άλλος...
    Αλλά ξεχάσαμε και την σημαία στα Ίμια που την πήρε ο αέρας επειδή "αερίστηκε" ο Πάγκαλος όπως στην εκπομπή του Πρετεντέρη χρόνια αργότερα: http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w
    Από τα Ίμια και μετά Ελληνας πολίτης δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του στα Ίμια. Ψέμματα;
    Εγώ μπορεί να ήθελα κύριε αντιπρόδρε πχ να πάω μαζί με τη κοπέλα μου μια βδομάδα στη Κάλυμνο που είναι και φιλόξενοι άνθρωποι εκεί και να πεταχτώ να κατασκηνώσω στα Ίμια τρεις μέρες κι ας είναι σκέτα βράχια. Έτσι θα γούσταρα. Ελληνικό έδαφος δεν ήταν κύριε αντιπρόεδρε; Πάλι καλά που μπορούμε ακόμα να πάμε στη Κάλυμνο...
    Τώρα τι άλλο θέλει ο Πάγκαλος;
    Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική. Ο όρος Μακεδόνας είναι Ελληνικός αποκλειστικά. Καμία διαπραγμάτευση, καμία υποχώρηση. Όταν δίνεις όνομα ανοίγεις την κερκόπορτα μακροπρόθεσμα!
    Χύθηκε αίμα για την Μακεδονία μας για να έρχεται ο κάθε φαν των φαστ φουντ και να μας το παίζει "ρεαλιστής" με σηκωμένο το δάχτυλο του σαν δικτάτορας.

    Θεόφραστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με demetrifs και επαυξάνω λέγοντας ότι ο μέσος Έλληνας πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά θέματα.

    Το ότι ο Πάγκαλος εξακολουθεί να είναι στην κυβέρνηση, το ότι τόσα χρόνια εκλέγεται και είναι από τα ισχυρά χαρτιά του ΠαΣοΚ, γι αυτό και δεν μπορούν να τον διώξουν, αποδεικνύει αυτό που έγραψα παραπάνω.

    Όσο για σένα, Απελλή, μάλλον πρέπει να εξηγήσεις τι σε κάνει να πιστεύεις ότι "Θα έχει τραγικό τέλος κάποια ημέρα!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι γνωστό ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Αδιαφορεί. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρουμε ότι αυτές οι ακραίες του θέσεις, είναι σε πολλές περιπτώσεις τεχνητά βαλμένες για να τραβά την προσοχή από άλλα θέματα.΄Όπως τώρα όπου πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι τα γιαούρτια που του έριξαν και οι σωρηδόν ανοησίες, ενώ θα έπρεπε να επικεντρώνουμε σε θέματα όπως το ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής της περιουσίας της χώρας.


    Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το τί λέει ο κ. Πάγκαλος πλέον.Αυτά που κάνει και λέει πέραν του ότι δεν έχουν καμία αξία, ο τρόπος που εκφέρονται αποσκοπούν στο να μας τραβήξουν την προσοχή.
    Θα προτιμούσα ειλικρινά να επικεντρώναμε περισσότερο στο πρωτοφανές ξεπούλημα της ελληνικής ΑΟΖ που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες και που αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτοί που έχουμε στο κεφάλι μας όπως και οι προηγούμενοι δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο. Ανδρείκελα σε διατεταγμένες αποστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόβλημα του ονόματος ξεκινά μετά την Κατοχή από την Γιουγκοσλαβία του Τίτο, αλλά το πρόβλημα γενικώς του "έθνους" αυτού ξεκινά πριν από 100 χρόνια, κατά την περίοδο της δημιουργίας των εθνών στην περιοχή της Ρωμανίας. Όταν κάποιοι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί που δεν ήθελαν να πολιτογραφηθούν ως Σλάβοι ούτε ως Βούλγαροι ή Σέρβοι, δηλώναν "Όρτοντοξ Ματσεντόνσκι".

    Οι άνθρωποι αυτοί είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί, που δεν αισθάνονται Σλάβοι, αλλά απόγονοι Ελλήνων!

    Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την δημιουργία αυτών των "εθνών" και κρατών. Εμείς απαρνηθήκαμε την Ρωμαίικη ταυτότητά μας, και δεν μπορούμε να δούμε ότι οι "Αλβανοί" είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες, οι "Ρουμάνοι" και "Μολδαβοί" είναι Βλάχοι, κτλ κτλ.

    Όλα αυτά τα "έθνη" είναι ανύπαρκτα, και είναι τεχνητά κατασκευάσματα των μεγάλων δυνάμεων για να διασπάσουν την Ρωμανία.

    Το "σκοπιανό" δεν είναι πρόβλημα αλλά πλεονέκτημα. Τα Σκόπια και οι κάτοικοι των Σκοπίων δεν ανήκουν στους Σλάβους αλλά στην Ρωμιοσύνη. Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει τους Σκοπιανούς, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο Σκοπιανό θέλει να γίνει Έλληνας. Έτσι σε 10 χρόνια τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο κάτω-κάτω παραμένει ένας ευφυής πολιτικός


    Αυτό που έγραψες αγαπητέ τα λέει ΟΛΑ!!
    Η υποκειμενική άποψη περί ευφυϊας του Πάγκαλου παραμένει αναπόδεικτη, αφού για πολλούς άλλους Έλληνες δεν είναι παρά μια όρθια φώκια με πονηριά αλεπούς και θράσος χοίρου!
    Αν το οποιαδήποτε προτέρημα ενός πολιτικού-αν υπάρχει- δε συνοδεύεται και από πατριωτικά αισθήματα, αλλά χρησιμοποιείται για σκοπούς ιδιοτελείς και κομματικούς, τότε ο πολιτικός αυτός πρέπει να απομακρύνεται.

    Ο Πάγκαλος έχει δώσει δυο φορές "εξετάσεις" και έχει αποτύχει και μάλιστα προς εθνική ζημία. Απορώ με σένα!
    Λες:

    "Ο πατριωτισμός τύπου "ΑΠΕΛΛΗΣ" είναι στην ουσία εθνική προδοσία: ο ισχυρός ξανοίγεται, δεν περιχαρακώνεται σε ανούσιες διαμάχες και απρεπείς διαπιστώσεις."

    24 Μαρτίου 2011 4:10 μ.μ.
    ----------------

    Καλά για τον τύπο του πατριωτισμού μου, μην παίρνεις όρκο αντικειμενικότητας!

    Για τον δικό σου να μας πεις!

    ----------------------

    Όσο για σένα, Απελλή, μάλλον πρέπει να εξηγήσεις τι σε κάνει να πιστεύεις ότι "Θα έχει τραγικό τέλος κάποια ημέρα!!"

    24 Μαρτίου 2011 5:52 μ.μ.
    ------------------

    Φίλε μου, οι άνθρωποι αλλάζουν, τα αισθήματα όμως των ανθρώπων δεν αλλάζουν ποτέ.
    Η αυξανόμενη καταπίεση και τα χειρότερα που μας έρχονται αυτό δείχνουν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου; Πόσο νομίζεις θα αντέξει ο κόσμος ακόμη;
    Τα αυτονόητα είναι συνήθως και αυταπόδεικτα!
    Προς το παρόν ήταν μόνο ένα γιαουρτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα ειναι μέρα περισυλλογής!
    Ημέρα Μνήμης!

    1830
    Στίς 22 τού Ιανουαρίου (3 Φεβρουαρίου)τού 1830 στό Λονδίνο υπογράφτηκε από τίς τρείς μεγάλες δυνάμεις Αγγλία,Γαλλία,καί Ρωσία,"τό πρωτόκολλο ΄της ανενξαρτησίας τής Ελλάδος".
    Εδώ φάνηκε η μεγάλη διπλωματική μορφή τού μεγάλου καί πρώτου Κυβερνήτη μας
    Ι ω ά ν ν η Κ α π ο δ ί σ τ ρ ι α.
    Από εκείνη τήν στιγμή η Ελλάδα εισχωρούσε στόν κύκλο τών ανεξαρτήτων Κρατών καί απολάμβανε δικαιώματα
    π ο λ ι τ ι κ ά,δ ι ο ι κ η τ ι κ ά
    καί ε μ π ο ρ ι κ ά.
    Η γραμμή τών συνόρων μας άρχιζε από τίς εκβολές τού Ασπροποτάμου διέσχιζε,ανέτρεχε τόν ποταμό ώς απέναντι στήν λίμνη Αγγελοκάστρου καί τίς λίμνες Βραχωρίου Σαυροβίτσας καί κατέληγε στό όρος Αρτοτίνα,μετά διέσχιζε τήν κορυφή τό Άξου,τήν κορυφή τής Οίτης,ώς τόν κόλπο τού Ζητουνίου καί κατέληγε στόν Σπερχειό ποταμό.
    Επίσης πέρναμε τήν Εύβοια,τήν Σκύρο,τίς Δαιμόνησες,καί τίς Κυκλάδες μέ την Αμοργό.
    Νά τί έγραφε τό πρωτόκολλο :
    "Η κυβέρνησις θέλει είναι μοναρχική καί κληρονομική κατά τάξιν πρωτοκίας"καί ότι "εκάστη τών τριών Αυλών φυλάττει τήν διά τού έκτου άρθρου τής Συνθήκης,τής 6ης Ιουλίου εξησφαλιζομένην εξουσίαν τού νά εγγυάται περί τών όλων τών προηγουμένων συμβιβασμών καί άρθρων...Κανέν στρατευμα ανήκον εις τινα των συνταξασών τήν Συνθήκην τών τριών δυνάμεων θέλει δυνηθή να εισέλθη εις τό έδαφος τού ελλληνικού νέου Κράτους,άνευ συγκαταβάσεως τών δύο εταίρων Αυλών τών υπογραψασών τήν Συνθήκην.
    -Αυτή τήν Συνθήκη παραβίασαν οι Άγγλοι τό 1945,δηλαδή 115 χρόνια μετα καί μπήκαμε στόν φοβερό "σπαραγμό"νά σκοτωθούμε μεταξύ μας.
    Αυτοί πού βγήκαν στό "βουνό"θέλουν νά τόν λένε "Αντάρικο",άλλοι "συμμοριτοπόλεμο",καί άλλοι "εμφύλιο".
    Και τά τρία τά είχε!
    Μάς βαλλανε καί σκοτωθήκαμε μεταξύ μας καί αυτό πληρώνουμε τώρα.
    -Ταυτόχρονα οι τρείς δυνάμεις πρότειναν ως κεφαλή τόυ ελληνικού κρατους τόν πρίγκηπα Λεοπόλδο τού Σάξ Κοβούργου(μέ επιδέξιους χειρισμούς τού Καπόδίστρια,παραιτήθηκε τήν 1η Ιουνίου τού 1830.
    -Στίς 27 Σεπτεμβρίου τού 1831 οι Μαυρομιχαλαίοι σκότωσαν τόν Κυβερνήτη,καί μαζί του σκότωσαν καί τήν πορεία τού έ θ ν ο υ ς!
    -Γράφει ο Κολοκοτρώνης:"τούς εγύρισαν τά μυαλά,τάζοντές τους χιλιάδες τάλληρα καί άλλα,καί άν δέν επαρακινούντο αυτοί από μεγάλαις υποσχέσεις,καί νά είναι βέβαιοι ότι θά γλυτώσουν,,δέν τό αποφάσιζαν ποτέ"
    -Ο ίδιος ο Πετρόμπεης το 1840 έλεγε:"Ανάθεμα στούς ΑγγλοΓάλλους,πού ήσαν η αιτία.Καί εγώ έχασα τούς δικούς μου καί τό έθνος έχασε έναν άνθρωπο πού δέν τόνε μεταβρεί καί τό αίμα του μέ παιδεύει ως τώρα".
    -Ανάμεσα στούς στροτοδίκες πού δίκασαν τόν Γ.Μαυρομιχάλη,ήταν και ο Νικήτας Σταματελόπουλος(Νικηταράς).
    Υποστηρικτες τού Κυβερνήτη μέχρι τό τέλος του Ο "ΓΕΡΟΣ"καί ο "Νικηταράς",δέν μπόρεσαν νά τά βγάλουν πέρα με τά θεριά τής τότε πολιτικής σκηνής:Κωλέττηδες,Μαυροκορδάτους,Γάλλους,Άγγλους,παλιούς Οπλαρχηγούς ιδίως Ρουμελιώτες,κ.ά.
    Αυτοί έπαθαν ότι έπαθαν πιστοί μέχρι τό τέλος στό "χρέος"πρός τό έθνος καί τούς Έλληνες.
    "ποτέ από τό χρέος μή κινούντες"
    όπως μάς λέει ο μεγάλος ποιητής Κ,Καβάφης.

    "Τιμή σέ κείνους πού όρισαν στήν ζωή τους νά φυλάνε
    Θ Ε Ρ Μ Ο Π Υ Λ Ε Σ"!
    ΑΙΩΝΙΑ Η Μ Ν Η Μ Η !
    Συνέλληνες!
    Καλή μας Δύναμη!

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο οτι φινεται αποτελει "αποκλειστικοτητα" ορισμενων θεωρητικως "ελληνων πολιτικων" τουλαχιστον για την περιοχη η εκχωρηση κυριαρχικων μας δικαιωματων γιατι δεν γνωριζω πολιτικους σε αλλη χωρα των Βαλκανιων η πολιτικους της τουρκιας να ειναι ανοιχτοχερηδες με τα κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας τους ισα ισα το αντιθετο!Ελπιζω μονο να μην εχει πληροφορηθει ο "κυριος αντιπροεδρος" οτι χανουμε την δικη και λεει οτι λεει για να χρησωσει το χαπι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι Έλληνες αποτελούν το έθνος.
    Οι εχθροί του έθνους μας, Έλληνες και ξένοι, σκλάβωσαν το έθνος μετά τον Καποδίστρια.
    Το έθνος μας πολέμησε και θα ξαναπολεμίσει, όταν και αν χρειαστεί για την Ελλάδα.
    Το κράτος, που κακώς πλέον λέγεται ελληνικό, πολέμησε και πολεμά εναντίον της Ελλάδας.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαν σημερα ο ΛΑΟΣ μας ξεκικησε την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 χαρη στην οποια αποκτησε την ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ μετα απο 400 χρονια "πεφωτισμενης" οθωνμανικης τυρανιας. Ελπιζω ο Θεος να ακουσει τις προσευχες μας και μεχρι του χρονου τετοια μερα ας μας στειλει εστω ΕΝΑΝ πολιτκο που θα νοιαζεται πραγματικα για τα συμφεροντα μας και θα ειναι προυθυμος να ¨ματωσει" και να μην τον ενδιαφερι τι θα τον "συμβουλεουν"/ διαταζουν στην Ουασιγκτον, Βρυξελες, Λονδινο, Παρισι κτλ (αν φυσικα θεωρει οτι αξιζουμε κατι τετοιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το "γελοίο" της υπόθεσης, βρίσκεται στο ότι σήμερα τα Σκόπια είναι οι ενάγοντες της Ελλάδας στο ΕΔΑΔ για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 95!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.