26/3/11

Εξεταστική για την υπόθεση των υποβρυχίων ζητεί η ΝΔ

Την κατάθεση πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει την υπόθεση των υποβρυχίων, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «ύποπτη σιωπή και αδράνεια της κυβερνητικής πλευράς».

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει ότι «ενώ η Δικαιοσύνη διαβιβάζει στη Βουλή το φάκελο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και ενώ οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις πιστοποιούν μία τεράστια λεηλασία του δημόσιου χρήματος, η κυβέρνηση δεν τόλμησε να αναλάβει -όπως όφειλε- καμιά πρωτοβουλία για τη διερεύνηση του σκανδάλου από τη Βουλή».
Ο κ. Μιχελάκης σημειώνει ότι «πρόκειται για μια απευθείας ανάθεση από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την προώθηση και την εφαρμογή της οποίας διαμοιράστηκαν, όπως αποκαλύπτεται, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».
«Μπροστά στην ύποπτη σιωπή και την αδράνεια της κυβερνητικής πλευράς, η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει πρωτοβουλία με την κατάθεση σχετικής πρότασης, προκειμένου να συσταθεί Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή, να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου ανήκουν», τονίζει ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία, αφού μελετήσει τα στοιχεία του φακέλου και εξαντλώντας τις δυνατότητες που παρέχει το ισχύον νομικό πλαίσιο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζητήσει άμεσα τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής». 
Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Ο Μιχελάκης ήδη έχει πάρει το στραβό δρόμο: εγωϊσμός και έπαρση χωρίς να έχει, ως εκπρόσωπος, ούτε ψίγμα τεχνοκρατικού υπόβαθρου προγράμματος από τα αρμόδια στελέχη για να αξιοποιήσει. Με τέτοια συμπεριφορά και προσέγγιση, μέλλον η ΝΔ δεν θα έχει.

    ΥΓ.1. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Δεν έχω εικόνα για το γενικότερο γίγνεσθαι του κ. Γαλάτουλα (ακούγονται πολλά αλλά αν δεν ξέρω με βεβαιότητα, δεν εκφέρω γνώμη), αλλά αν ισχύουν αυτά που λέει το http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=113489, τότε, η ΝΔ, για να πάει μπροστά, πρέπει να βρει άτομα που τη σκληρότητά τους την εξωτερικεύουν κατ'ελάχιστον με τέτοιο τρόπο και προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΥΓ.2. skal, μήπως ξέρεις προσωπικά τον Παπουτσή ή κάποιον κοντά του; Χρειάζομαι άμεσα €330,000 σε μαύρες υπερωρίες (για να κόβω βόλτες στον Υμμητό) και μια ωραία γραμματέα (δεν θα πω γιατί) - αν μπορείς, κάνε κάτι.

    Ο Φρουρός της Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΝΔ Αχ ΝΔ, ποσο μακρυα εισαι. Ενω ο κοσμος ειναι ενα καζανι που βραζει εξ αιτιας της συμμοριας που τον καταδυναστευει, εσυ μιλας για επιτροπες! Δεν θελομε επιτροπες, εκλογες θελομε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Το αιτημα των εκλογων πρεπει να ειναι το μονιμο μοτο καθε νεοδημοκρατη. Οι επιτροπες ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ μιχελακη, δεν αποδιδουν ευθυνες και κυριως δεν τιμωρουν. Με την τακτικη που ακολουθατε, οχι μονο δεν θα κερδιζετε τις απωλειες του ΠΑΣΟΚ αλλα θα καθευδετε ανταμα με την συμμορια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την MIZENS εντάξει; την ξεκαθάρισαν την υπόθεση; Γιατί δεν μαζεύουν 60 υπογραφές οι επανιδρύτες του κράτους, τα βρήκανε με τα φιλαράκια τους και μούγκα.Μας περνάνε για.....!!!πολύ μεγάλους όμως!Όσο για τον Μιχελάκη,κάνει όσο ο Γιώργος για πρωθυπουργός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.