24/10/11

Κώστας Αποστολίδης - RayCap : Σπάζοντας τα στερεότυπα



Από την ίδρυσή της το 1987, η Raycap, είναι μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές εταιρίες στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών. Η εταιρεία επίσης κατασκευάζει και υποστηρίζει προηγμένα προϊόντα για τηλεπικοινωνιακά και ενεργειακά δίκτυα καθώς και προϊόντα πρωτοποριακής τεχνολογίας ηλεκτρικής προστασίας. 

Διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων, η Raycap έχει αναπτύξει μία μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία με αντίστοιχες διεθνούς κύρους εταιρίες όπως η Tyco Electronics (Ενσύρματα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενέργειας), CommScope (Δίκτυα ασύρματης επικοινωνίας), Hydroplus της Vinci Group (Υδροηλεκτρικά έργα και φράγματα ύδρευσης και άρδευσης), Power One (συστήματα ισχύος για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα) και Albis Technologies (ενσύρματα δίκτυα τηλεπικοινωνιών). 

Με σεβασμό στο περιβάλλον και αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη της, η επιχείρηση επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, νέες τεχνολογίες, σύγχρονο εξοπλισμό, συστήματα αυτοματοποίησης και μηχανοργάνωσης, και προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης. Παράλληλα, η συνεχής έρευνα και η αξιοποίηση τεχνολογικών πληροφοριών από το παγκόσμιο δίκτυο των πωλητών της συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων.

Το 2010, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της επιχείρησης ανήλθε στο ποσό των  74 εκ. €. και οι εξαγωγές της σε χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής και Ασίας, αντιπροσωπεύουν το 81 % του συνολικού όγκου των πωλήσεων. H Raycap διαθέτει πέντε θυγατρικές επιχειρήσεις, στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ρουμανία, Κύπρο και Βουλγαρία. Διατηρεί επίσης γραφεία στην Ιταλία, στο Μεξικό, στη Χιλή και στον Καναδά.
Το 2011, ο ενοποιημένος κύκλος αναμένεται να ξεπεράσει τα 90 εκ. €. και το ποσοστό των εξαγωγών να ανέλθει στο 90% του συνολικού όγκου των πωλήσεων. 

Βασισμένη σε στρατηγική ανάπτυξης, η Raycap συνεχίζει να επενδύει σε ανθρώπινο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό διευρύνοντας συνεχώς τον ορίζοντα δραστηριοτήτων και νέων αγορών.


1 σχόλιο:

  1. Μια απο τις σοβαρότερες εταιρείες στην Ελλάδα,ένα απο τα σύγχρονα εργοστάσια της βρίσκεται στην πόλη μου τη Δράμα,ακούω τα καλύτερα απο κάθε άποψη και είναι απο τις επιχειρήσεις που μας κάνουν υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.