19/5/15

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Ομιλία ιστορική, διαχρονική, ταξίδι για τον νου, την καρδιά και την ψυχή. Μία ώρα για να φορτίσετε, όποιες μπαταρίες έχετε με υπομονή και συγκέντρωση.

Φοβερή η λήξη της ομιλίας με ένα στίχο.

Κεντρικός Ομιλητής στην Πλατεία Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (19.05.2011). Ο Πρωτεργάτης της καθιέρωσης από το ελληνικό κοινοβούλιο την ημέρας μνήμης της γενοκτονίας.


http://deinews.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3493.html

4 σχόλια:

  1. 'Δεν μπορείςνα λατρεύεις τους Δημίους σου' κύριοι τέως πρώην και νύν πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας από τους ελαχιστους που λαμπρυναν το ΠΑΣΟΚ της πρωτης περιοδου και προς τιμην του που τους τα πεταξε στα μουτρα και εφυγε.
    Φυσικα λοιδωρηθηκε και σαμποταριστηκε από την Πασοκικη ακριδα που ειχε πεσει στο μελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χαραλαμπιδης ηταν ο μόνος Έλληνας πολιτικος που πρώτος και σε κόντρα στον καιρό, μίλησε ανοιχτά και μπροςτα στον Ανδρέα Παπανδρέου απο το βήμα συνέδριου για τις συνέπειες της οικονομικής και εθνικης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και φυςικα επιβεβαιώθηκε πλήρως.
    Η τυχη του Βεβαια ηταν προδιαγεγραμμένη ως αιρετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΚΑΙ ΔΗ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ Ἤ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣΑΝ «ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ». Ἔτσι καί ὁ Μιχάλης Χαραλαμπίδης.
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ἤ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ «ΟΡΘΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
    ΑΛΛΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ κ.ο.κ.
    Ο ΚΙΒΔΗΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΩΣ, «ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», εἴτε ἀπό ἀριστερή ἰδεολογία, εἴτε ἀπό δεξιά ὑποκρισία, εἴτε ἀπό οἰκουμενιστικό ἀγαπητισμό, εἴτε ἀπό δολιότητα ἀθέου διαφωτισμοῦ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.