12/2/16

Το ΝΑΤΟ φοράει φέσι...

(Φωτ.: Ο ισχυρότερος στρατιωτικός οργανισμός στον κόσμο, λέει, ότι, όταν βλέπει αναποδογυρισμένη βάρκα στο Αιγαίο και κόσμο να πνίγεται, δεν θα τους σώζει, αλλά θα… ειδοποιεί τις αρμόδιες αρχές... να πάνε να τους σώσουν αυτές, αν δεν έχουν πνιγεί προηγουμένως οι άνθρωποι.)

Της Κύρας Αδάμ
Η ελληνική κυβέρνηση σύρθηκε χθες –χωρίς αντιστάσεις– σε μία Συμφωνία με το ΝΑΤΟ, η οποία δεν εξυπηρετεί ούτε κατ' ελάχιστον την προσφυγική κρίση στο Αιγαίο και δεν διασφαλίζει καν τα εθνικά κυριαρχικά συμφέροντα και τις διεθνείς αρμοδιότητες της Ελλάδας στο Αιγαίο. Η Συμφωνία με το ΝΑΤΟ, με πρόσχημα μόνον το προσφυγικό, εξυπηρετεί –και με ελληνική έγκριση– τον στόχο των ΗΠΑ να δυσχεράνει τις ρωσικές επιχειρήσεις στη Συρία. Ταυτόχρονα, εξυπηρετεί και την ίδια την Τουρκία, η οποία εξαργυρώνει «τη ρωσική απειλή» εναντίον της, με εδραίωση των παρανομιών και επεκτατικών στόχων της στο Αιγαίο, υπό νατοϊκή κάλυψη.
Αναλυτικότερα:
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, στην καταληκτική δήλωση του για την αποστολή της νατοϊκής ναυτικής δύναμης, υπό γερμανική διοίκηση, στο Αιγαίο, ξεκαθάρισε ότι «...(Αυτή η αποστολή) δεν έχει να κάνει με το σταμάτημα ή την επιστροφή προσφυγικών σκαφών…».

Για τη συνέχεια Liberal

3 σχόλια:

  1. Είναι απλά αδιανόητο να ενεργεί ναυτική δύναμη στο Αιγαίο υπό διοίκηση άλλη πλην τής Ελληνικής.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ προπόνηση συμμάχων.
    Μιλάμε για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ πολεμικών πλοίων!
    Το να ενεργεί στο Αιγαίο τέτοια ναυτική δύναμη υπό γερμανική διοίκηση, μπορεί να ήταν το όνειρο τού φον Πάπεν (Franz von Papen)αλλά είναι αδιανόητο η Ελληνική Πολιτεία να το δέχεται και να υπογράφει συμφωνία που να εκχωρεί τέτοιο δικαίωμα.
    Αυτή η παραχώρηση τουλάχιστον αντιβαίνει στο Σύνταγμα, αν δεν συνιστά ευθέως πράξη εσχάτης προδοσίας .
    Φαντάσου δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να δεχθεί ο Τομαροβούβαλος Brûlée αν δεν ήταν και Ανεξάρτητος και Έλλην (και Εθνικόφρων Δεξιός sic!)!!!

    Υ.Γ. Για όσους τυχόν, ως νεώτεροι, δεν θυμούνται ο Franz von Papen, ο οποίος απηλλάγη τελικώς στην Δίκη τής Νυρεμβέργης, ήταν καθ' όλην την διάρκεια τού Β' Παγκοσμίου Πολέμου τύποις ο πρέσβης τής ναζιστικής Γερμανίας στην Άγκυρα και ουσιαστικά ο τοποτηρητής και διασφαλιστής τής τουρκικής γερμανόφιλης "ουδετερότητας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ,τώρα ανακαλύπτουμε πως Ελλάδα και Τουρκία είναι μέλη του ΝΑΤΟ,και πως για 50 χρόνια το Νατοικό αρχηγείο της περιοχής βρίσκονταν στη...Σμύρνη? Ας μην αντιδρούμε υστερικά. Αν η Τουρκία έχει (και πάντα έχει) κρυφή ατζέντα σε αυτή την ιστορία, είναι να βάλει τις επιχειρήσεις στα Τουρκο-Συριακά σύνορα κάτω απο Νατοική ομπρέλα. Δεν χρειάζεται το ΝΑΤΟ για να προωθήσει τις διεκδικήσεις της απέναντι σε μιά Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορα.

    Ας δούμε λοιπόν τι θα κάνει και το ΝΑΤΟ με τους λαθρομετανάστες ,έτσι ώστε να μην υπάρχουν επιχειρήματα κατά της Ελλάδος για πλημμελή φύλαξη των συνόρων. (εκεί καταντήσαμε! Να μας κάνουν οι ξένοι υποδείξεις ότι...δεν υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poses πιθανότητες δίνετε ο κολλητός του Κυριου Κοτζιά να τον κορόιδεψε. Πολύ τακτικά βλέπαμε τους δυο υπουργούς να χορεύουν χέρι χέρι σε διαφορες εκδηλώσεις. Poses πιθανότητες να μην είδε ότι οι μετανάστες είναι δούρειος ίππος? Βλέπετε οι Τούρκοι διαβάζουν Όμηρο τα δικά μας τούβλα ούτε τον έχουν ξεφυλλίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.